reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. U mnie dzień minął szybko, w pracy duzo się działo. Potem pojechalismy u lekarza, u Maksia już o wiele lepiej, zmiejszone leki i jeden odstawiony. Dzisiaj postawione znowu banki i oby bylo już w koncu całkiem dobrze.

anaconda najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!!

Eliza super,ze wypad udany! fotki super :-)

mirosia i jak Olek w żlobku?

Antuanet sałatka - banalna. :-) Kurczak, ananas, fasola czerwona, kukurydza, majonez ;-)
Super torcik!

Ala zdróweczka dla WAS! A Ty neta masz juz pracy?

anaconda Madzienka super ze zakupy udane :tak:

karlita o jej szkoda telefonu:-( a Maksio dziekuje juz o wiele lepiej :tak:

Shy witaj!

normatywna super, oby tak dalej z "dorosłością" Natalci

Motylla super nagroda!

Justynka wow ale super dzien za Wami!!!

patlysia super foteczka!

Eliza dobrze,ze jesteście juz po kontroli :tak:

Madzienka fogia nadal odcieta od swiata...:eek:

misia trzymaja Was te choróbska, ale wiec coś niestety o tym.... zdroweczka!!

atali o masz, ale i Was dopadło! Ale niestety wiem coś o tym... może jednak spróbuj innego lekarza...:tak::-( u nas było to samo jak u Ciebie :eek:

reklama
Patlysia zdróweczka dla maluchów:tak:
Kubusiek prześliczny:tak:

Eliza no w końcu, to teraz możecie odetchnąć do następnej kontroli:tak:;-)

Ewa jak tam poszło z usypianiem, kto utulał Natalcię Ty czy M?

Misia, Atali życzę zdrówka i poprawy humorku:tak:

Sunday dobrze że Maksio ma się lepiej:tak:. Czeka Was jeszcze jedna kontrola?

Anaconda jak świętujecie dzisiejsze Wasze święto?:rofl2:

Michałek zasnął o 20.15, umyłam klatkę schodową i odpoczywam już:tak:. Wezmę coś przeciwbólowego i zmykam spać, mam nadzieję że jutro już wstanę wyprostowana...

shy witaj :-) lublinianki sa fajne :-)

patlysia ale masz słodziaka
ehh te moje tak szybko jakoś urosły ;-)

atali
niestety jak sie teraz idzie do apteki to portfel jęczy strasznie ....
zdrówka

Anaconda
najlepszego dla was!!! wielu kolejnych lat w miłości!! i kolejnych tak wspaniałych jej owoców!!

misia przesyłka dotarła!! wielkie dzięki!! dużo zdrówka!!

uciekam bo jeszcze kończę papiery a nockę mam do tyłu bo Norb tańcował :confused2:

Justyna a co Ciebie tak połamało...oby pomogło i jutro było już lepiej....

spokojnej nocki..

obejrzałam Lekarzy...jeszcze dokończę oglądać Najsztub słucha i zmykam spać...

Madzienka ja też po Lekarzach, ale jakoś spać nie mogę to siadłam do Was:tak: PW

Justyna ale się kawy opiłaś:tak: zasnęłaś już??

Anaconda życzę aby każdy kolejny dzień Waszego wspólnego życia rozpoczynał się słonecznie;-)

Misia, Atali zdrówka dla Waszych Szkrabolów...

Shy witaj w naszym gronie, zaglądaj częściej;-)

Patlysia śliczny synio:tak:

Karlita no to zalatana teraz jesteś...

Sunday oby choroba zbliżała się ku końcowi...a gdzie chodzicie do lekarza??

Elza uff, trochę spokoju będziecie teraz mieć:sorry: a jak Twoje odliczanie do weekendu:-D??

To może ja już pójdę spać, bo o 6 wstaję do pracy:sorry: Dobrej nocy...

Witajcie z rana ja już od godziny w pracy!
Napisze coś więcej o sobie, nie mam pojęcia od czego zacząć! Jestem mężatką od 3 lat w czerwcu skończyłam studia. I teraz jestem w 14 tyg ciąży, płci jeszcze nie znam to chyba trochę za wcześnie.Jest to moja pierwsza ciąża długo oczekiwana przez rodzinę.Początki były kiepskie strasznie męczyły mnie nudności i wymioty, teraz przechodzą ale mam ciągłe niestrawności i w zasadzie jem na siłę bo wiem,że muszę! Wcześniej będąc studentką mieszkałam z rodzicami na Lsmie, aktualnie mieszkamy z mężem i teściami nad zalewem. Myślę, że powoli sie poznamy;):-)życzę Wam udanego dnia wychodzi słoneczko to nie jest zle!
Dziękuję Wam za miłe powitanie!

Ja również witam z rana :-):-)
Ale ziąb na dworze :szok::szok: założyłam Mai zimową kurtkę i rękawiczki bo te temperatury mnie przerażają :szok::szok:
Justyna świętowaliśmy super rocznicę - dostałam wczoraj @ :crazy::crazy::-D:-D:-D no właśnie co Cię tak połamało? :confused::confused:
Atali o kurcze ale Ty to się masz z tymi chorobami :szok::szok: dużo zdrówka życzę bo co jak co ale limit chorób to Wy chyba już wyczerpaliście :baffled::baffled:
Sunday super że z Maksiem już coraz lepiej :tak::tak:
Normatywna no no jakiś mały sukces już jest, teraz tylko odstawić w nocy i po kłopocie ;-);-):tak::tak:
Aluśka no to myślę że Ty tak po godz.10 zajrzysz :-D:-D;-);-) jak dziewczyny, walczą dzielnie z choróbskami? :confused::confused:
Madzienka ja nie wiem czy dam radę tak co drugi tydz Majkę sama do przedszkola prowadzić - to nie dla mnie temperatury :no::no::-D:-D:-p:-p ja też chcę zobaczyć Madziarkę i Hanię :tak::tak: pozdrów je :tak::tak:
Elza no to wreszcie możecie odetchnąć :-D:-D jak Czarek siedzi w domu? :confused::confused:
Misia o kurcze też Was dopadło na dobre :szok::szok: oby Natalka szybko się uporała z chorobą, a dajesz jej nalewkę :confused::confused:
Iwonka raniutko wstajesz :szok::szok: naucz mnie jak się to robi a potem w dzień normalnie funkcjonuje :-p:-p
Patlysia super masz syneczka :tak::tak: słodziutkie są takie bobaski :tak::tak:
Shy i jak się mieszka z teściami? A gdzie pracujesz? :confused::confused:
Justyna, Aneta, Marta super że spotkanie udane ale przecież nie mogło być inaczej :tak::tak::-)
A co do pociągu My Little Pony to widziałam, ze jest w promocji w realu tylko ja go nie chciałabym kupować nawet za 5zł :crazy::crazy::crazy: mam nadzieję że Maja jeszcze zmieni zdanie i upatrzy sobie coś innego :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;-)
Nie ma to jak dobrze rozpocząć dzień:-D:-D

Mirosia ach ten chłop nie wytłumaczysz po trzy razy to nie będzie efektu:dry:
Anaconda mówisz i masz:rofl2: Dziewczynki jakoś walczą ale puki co na razie poprawy u Amandzi nie widać a Martynka już się zasmarkana obudziła:baffled:
Justyna jak sie czujesz?:sorry2:
Eliza dobrze że już sanepid macie z głowy:blink:
Madzienka fajnie ze Madziarke z dzieciaczkami spotkałaś:tak: Pozdrów ją:rofl2:
Misia ale sie Natalci i Stasia to choróbsko czepiło :no: współczuję i zdróweczka życze:sorry2:
Atali szybkiego powrotu do zdrówka i Wam życze:sorry2:
Sunday tak neta mam już w pracy w końcu sie doczekałam:rofl2: Oby już ze zdrówkiem Maksia było tylko coraz lepiej:tak:

reklama
Ja już od rana w pracy urzęduję, to nic że zimno jak choroba, dobrze, że przynajmniej takie piękne słoneczno mamy:tak: Dzień dobry Wszystkim:-)

Anaconda hheheh, no to rocznica jak się patrzy:-D a jak to się robi, żeby rano wstawać, cały dzień funkcjonować sprawnie i późno chodzić spać? trzeba nie mieć czasu na drzemkę:-) pewnie jakbym miała to bym spała:tak: ale ja jakoś jestem i ranny ptaszek i nocy marek jednocześnie, więc nigdy z tym nie mam problemu, a im więcej mam obowiązków tym bardziej staram się być zorganizowana:tak:

Mirosia a bo do faceta to tak trzeba dużymi, drukowanymi literami, powoli i to jeszcze najlepiej kilka razy:-)

Sunday przypomniało mi się, że pytałaś skad mam internet-z tp niestety:dry:

Shy super okolice do spacerów będziesz miała:tak: u mnie też luksus, bo mieszkam na porębie a tam mnóstwo zieleni i wąwóz także jest gdzie spacerować:tak: a gdzie pracujesz?

Justyna jak się dziś czujesz? wyprostowało Cię trochę? ojj ja też mam takie okropne bóle odcinka lędźwiowego kręgosłupa, że szok:no:

Jeju, na dworze zimno a moje dziecko nie ma takiej kurtki przejściowej:baffled: a nie bardzo opłaca mi się kupować na jeden miesiąc bo pewnie za rok będzie już za duża. chciałam kupić bezrękawnik, ale nigdzie nie widzę takich z kapturem-ale chyba nie mam wyjścia, coś będę musiała zakupić bo nie będzie przecież marzł:sorry2:
To ja dopijam kawkę, wsuwam czekoladę i dalej pracuję:-)

Do góry