reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antuanet ładny torcik:-)
też nie lubię takich filmów bez akcji:rofl2:
Ewa 3 dni to już coś:tak: gratuluję postępów;-)
Paulina już się umówiłaś na te zabiegi?:cool2:

reklama
Witam,

My dzisiaj od rana w rozjazdach:-). Najpierw kawka w Piaskach u Anetki, a potem kawka w Chełmie u Marty.

Anetko dzięki za transport i gościnę:tak:. Jak wsiedliście do samochodu to M dostał ataku płaczu jeszcze w domu mi się zanosił:szok:chyba chciał z Wami jechać:-D.

Marta Tobie również dziękuję:-)ciacho pycha:-)

Aluśka zdrówka dla Amandzi, oby antybiotyk nie był potrzebny. Super że net podłączyli w pracy:-)

Normatywna wow super, gratuluję i dalej zaciskam kciuki:tak:
to co widzimy się jutro?;-)

Mirosia
i jak Olek po dłuższym pobycie w żłobku?

Anaconda, Madzienka fajnie że wspólne zakupy zaliczone:tak:

Motylla to udanego relaksu na zabiegach:-)

Shy witaj:-)

Eliza i jak był w końcu sanepid? Dyrka nerwy uspokoiła?

Iwonka oj pojadłam i to sporo:zawstydzona/y:a jakie ciacho było pyszne:rolleyes2:.

Karlita oj szkoda telefonu:-(

Antuanet tort pysznie wygląda:tak:

Oj macie racje, że zimno na dworze...
Była może któraś z Was w lidlu i oglądała może te kozaki dziecięce???? Bo nie wiem czy warte są zachodu....
U nas Kubuś zaraził się katarem od Emisi ( ona prawie nigdy nie choruje, co najwyżej katar ją dopadnie, no i dopadł:-( a najgorsze jest to, że to moje maleństwo męczy się teraz):wściekła/y:
A przez to wszystko Emiśka siedzi w domu, wg zaleceń lekarki dopóki pogoda na dworze się nie unormuje i dzieci w przedszkolu przestaną chorować- i nie wiem jak ja to wytrzymam bo od jakiegoś czasu jest bardzo nieznośna....

a i wstawiam zdjęcie Kubunia:-)

oooo i wstał głodomorek... P1100591.jpg

Justyna fajnie że spotkanko z Anetką i Martą udane :-)
Patlysia zdróweczka życzę Twoim szkrabom:tak:
ślicznego masz synka:tak:

Do jutra dziewczyny ;-) nie ma to tamto za 15 minut kończę pracę:-D

no wreszcie sanepid był i poszedł sobie....na szczęście wszystko ok tak więc mam nadzieję że dyr trochę nam odpuści...

mandziula jak brzuszek dzisiaj???? odpoczywaj ile tylko możesz....

misia brawo dla Stasia jaki silny z niego chłopak szybko się zaczął przekręcać...

anaconda Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu...dużo miłości i szczęśliwych dni...i nowego suwaczka
jak tam twoja alergia nadal leci z noska????

mirosia i jak Olek po spaniu w żłobku????

aluśka zdrówka

shy witam i gratuluje...chłopczyk czy dziewczynka...????

karlita biedny Norbuś znowu go ząbki męczą....współczuje

antuanet śliczny torcik i pewnie smaczny...

normatywna gratuluje... pomalutku i już całkiem cysio pójdzie w odstawkę....teraz w dzień a za chwilę i w nocy

justynka ależ się dzisiaj opiłaś kawy....super że w doborowym towarzystwie...

patlysia śliczny Kubunio....i zdrówka dla dzieciaków

Dzisiaj w szatni spotkaliśmy Madziarkę z rodzinką...Hania tak słodko spała..a Madzia wygląda kwitnąco....

Karlita mam nadzieję że zęby w końcu wyjdą Norbusiowi i przestanie gorączkować..

Eliza super że wizyta sanepidu już za Wami...

Shy witaj i napisz nam więcej o sobie...

Patlysia super synio....zdróweczka dla dzieciaczków...

Justyna super dzionek za Wami....

Antuanet super torcik....

Normatywna...brawo...dacie radę dziewczyny...

Fogia co u Was???

Justynka no pewnie że się widzimy jutro nie wiem co bym bez Was zrobiła :-)... no i fajnie że spotkanko się udało ... moje zresztą też:-p
A Natalka właśnie się kąpie i to nie ja ją pilnuję hehehe.... Natalka czasem przypomina sobie o cysiu ale staram się ją czymś innym zainteresować niestety na noc nie da się ją niczym zająć... musze wymyślec jakiś rytuał....

AAA zapomniałam ktoś pisał o pociągu dla konika PONY widziałam w gazetce REAL że będzie on w cenie 59,95 od 11.10... to tak może ktoś skorzysta...

Witam,
u mnie brak humoru,byliśmy na kontroli,bo Natalce od kataru zaropiało oczko:-(dostała amociklaf,wiec kolejny tydzień siedzimy w domu....Staś katarowo lepiej,gardziołko nie bardzo:-(on ma witaminy,wapno i neozynę....i czekamy:sorry:

reklama
Hej dziewczynki
U nas bez zmian - piaty tydzień w domu, Tymkowi nie przeszło zapalenie oskrzeli...w piątek miał bańki, dziś nadal slychać w oskrzelach, dostał drugi antybiotyk:-( Mówię Wam juz mam dość:( Jacek nadal chory, jutro przyjdzie pielegniarka postawić mu bańki, bo nie zeszło z oskrzeli:-( A na leki już 600 zł poszlo...

Misiu, z humorem to świetnie CIę rozumiem...

Patlysia, ślicznego masz syneczka!!!!!

Przyznam się Wam że nie doczytałam:zawstydzona/y: mam nadzieje, ze reszta dzieciaczków wyzdrowiała..... i nikt już nie zachorował...

Do góry