reklama
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
My dzisiaj od rana w rozjazdach:-). Najpierw kawka w Piaskach u Anetki, a potem kawka w Chełmie u Marty.
Anetko dzięki za transport i gościnę. Jak wsiedliście do samochodu to M dostał ataku płaczu jeszcze w domu mi się zanosiłchyba chciał z Wami jechać.
Marta Tobie również dziękuję:-)ciacho pycha:-)
Aluśka zdrówka dla Amandzi, oby antybiotyk nie był potrzebny. Super że net podłączyli w pracy:-)
Normatywna wow super, gratuluję i dalej zaciskam kciuki
to co widzimy się jutro?;-)
Mirosia i jak Olek po dłuższym pobycie w żłobku?
Anaconda, Madzienka fajnie że wspólne zakupy zaliczone
Motylla to udanego relaksu na zabiegach:-)
Shy witaj:-)
Eliza i jak był w końcu sanepid? Dyrka nerwy uspokoiła?
Iwonka oj pojadłam i to sporoa jakie ciacho było pyszne.
Karlita oj szkoda telefonu:-(
Antuanet tort pysznie wygląda
My dzisiaj od rana w rozjazdach:-). Najpierw kawka w Piaskach u Anetki, a potem kawka w Chełmie u Marty.
Anetko dzięki za transport i gościnę. Jak wsiedliście do samochodu to M dostał ataku płaczu jeszcze w domu mi się zanosiłchyba chciał z Wami jechać.
Marta Tobie również dziękuję:-)ciacho pycha:-)
Aluśka zdrówka dla Amandzi, oby antybiotyk nie był potrzebny. Super że net podłączyli w pracy:-)
Normatywna wow super, gratuluję i dalej zaciskam kciuki
to co widzimy się jutro?;-)
Mirosia i jak Olek po dłuższym pobycie w żłobku?
Anaconda, Madzienka fajnie że wspólne zakupy zaliczone
Motylla to udanego relaksu na zabiegach:-)
Shy witaj:-)
Eliza i jak był w końcu sanepid? Dyrka nerwy uspokoiła?
Iwonka oj pojadłam i to sporoa jakie ciacho było pyszne.
Karlita oj szkoda telefonu:-(
Antuanet tort pysznie wygląda
Justyna2729
ANACONDA
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Oj macie racje, że zimno na dworze...
Była może któraś z Was w lidlu i oglądała może te kozaki dziecięce???? Bo nie wiem czy warte są zachodu....
U nas Kubuś zaraził się katarem od Emisi ( ona prawie nigdy nie choruje, co najwyżej katar ją dopadnie, no i dopadł:-( a najgorsze jest to, że to moje maleństwo męczy się teraz)
A przez to wszystko Emiśka siedzi w domu, wg zaleceń lekarki dopóki pogoda na dworze się nie unormuje i dzieci w przedszkolu przestaną chorować- i nie wiem jak ja to wytrzymam bo od jakiegoś czasu jest bardzo nieznośna....
a i wstawiam zdjęcie Kubunia:-)
oooo i wstał głodomorek...
Była może któraś z Was w lidlu i oglądała może te kozaki dziecięce???? Bo nie wiem czy warte są zachodu....
U nas Kubuś zaraził się katarem od Emisi ( ona prawie nigdy nie choruje, co najwyżej katar ją dopadnie, no i dopadł:-( a najgorsze jest to, że to moje maleństwo męczy się teraz)
A przez to wszystko Emiśka siedzi w domu, wg zaleceń lekarki dopóki pogoda na dworze się nie unormuje i dzieci w przedszkolu przestaną chorować- i nie wiem jak ja to wytrzymam bo od jakiegoś czasu jest bardzo nieznośna....
a i wstawiam zdjęcie Kubunia:-)
oooo i wstał głodomorek...
no wreszcie sanepid był i poszedł sobie....na szczęście wszystko ok tak więc mam nadzieję że dyr trochę nam odpuści...
mandziula jak brzuszek dzisiaj???? odpoczywaj ile tylko możesz....
misia brawo dla Stasia jaki silny z niego chłopak szybko się zaczął przekręcać...
anaconda Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu...dużo miłości i szczęśliwych dni...i nowego suwaczka
jak tam twoja alergia nadal leci z noska????
mirosia i jak Olek po spaniu w żłobku????
aluśka zdrówka
shy witam i gratuluje...chłopczyk czy dziewczynka...????
karlita biedny Norbuś znowu go ząbki męczą....współczuje
antuanet śliczny torcik i pewnie smaczny...
normatywna gratuluje... pomalutku i już całkiem cysio pójdzie w odstawkę....teraz w dzień a za chwilę i w nocy
justynka ależ się dzisiaj opiłaś kawy....super że w doborowym towarzystwie...
patlysia śliczny Kubunio....i zdrówka dla dzieciaków
mandziula jak brzuszek dzisiaj???? odpoczywaj ile tylko możesz....
misia brawo dla Stasia jaki silny z niego chłopak szybko się zaczął przekręcać...
anaconda Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu...dużo miłości i szczęśliwych dni...i nowego suwaczka
jak tam twoja alergia nadal leci z noska????
mirosia i jak Olek po spaniu w żłobku????
aluśka zdrówka
shy witam i gratuluje...chłopczyk czy dziewczynka...????
karlita biedny Norbuś znowu go ząbki męczą....współczuje
antuanet śliczny torcik i pewnie smaczny...
normatywna gratuluje... pomalutku i już całkiem cysio pójdzie w odstawkę....teraz w dzień a za chwilę i w nocy
justynka ależ się dzisiaj opiłaś kawy....super że w doborowym towarzystwie...
patlysia śliczny Kubunio....i zdrówka dla dzieciaków
Dzisiaj w szatni spotkaliśmy Madziarkę z rodzinką...Hania tak słodko spała..a Madzia wygląda kwitnąco....
Karlita mam nadzieję że zęby w końcu wyjdą Norbusiowi i przestanie gorączkować..
Eliza super że wizyta sanepidu już za Wami...
Shy witaj i napisz nam więcej o sobie...
Patlysia super synio....zdróweczka dla dzieciaczków...
Justyna super dzionek za Wami....
Antuanet super torcik....
Normatywna...brawo...dacie radę dziewczyny...
Fogia co u Was???
Karlita mam nadzieję że zęby w końcu wyjdą Norbusiowi i przestanie gorączkować..
Eliza super że wizyta sanepidu już za Wami...
Shy witaj i napisz nam więcej o sobie...
Patlysia super synio....zdróweczka dla dzieciaczków...
Justyna super dzionek za Wami....
Antuanet super torcik....
Normatywna...brawo...dacie radę dziewczyny...
Fogia co u Was???
normatywna
Justynka no pewnie że się widzimy jutro nie wiem co bym bez Was zrobiła :-)... no i fajnie że spotkanko się udało ... moje zresztą też
A Natalka właśnie się kąpie i to nie ja ją pilnuję hehehe.... Natalka czasem przypomina sobie o cysiu ale staram się ją czymś innym zainteresować niestety na noc nie da się ją niczym zająć... musze wymyślec jakiś rytuał....
AAA zapomniałam ktoś pisał o pociągu dla konika PONY widziałam w gazetce REAL że będzie on w cenie 59,95 od 11.10... to tak może ktoś skorzysta...
A Natalka właśnie się kąpie i to nie ja ją pilnuję hehehe.... Natalka czasem przypomina sobie o cysiu ale staram się ją czymś innym zainteresować niestety na noc nie da się ją niczym zająć... musze wymyślec jakiś rytuał....
AAA zapomniałam ktoś pisał o pociągu dla konika PONY widziałam w gazetce REAL że będzie on w cenie 59,95 od 11.10... to tak może ktoś skorzysta...
Witam,
u mnie brak humoru,byliśmy na kontroli,bo Natalce od kataru zaropiało oczko:-(dostała amociklaf,wiec kolejny tydzień siedzimy w domu....Staś katarowo lepiej,gardziołko nie bardzo:-(on ma witaminy,wapno i neozynę....i czekamy
u mnie brak humoru,byliśmy na kontroli,bo Natalce od kataru zaropiało oczko:-(dostała amociklaf,wiec kolejny tydzień siedzimy w domu....Staś katarowo lepiej,gardziołko nie bardzo:-(on ma witaminy,wapno i neozynę....i czekamy
reklama
atali
Hej dziewczynki
U nas bez zmian - piaty tydzień w domu, Tymkowi nie przeszło zapalenie oskrzeli...w piątek miał bańki, dziś nadal slychać w oskrzelach, dostał drugi antybiotyk:-( Mówię Wam juz mam dość Jacek nadal chory, jutro przyjdzie pielegniarka postawić mu bańki, bo nie zeszło z oskrzeli:-( A na leki już 600 zł poszlo...
Misiu, z humorem to świetnie CIę rozumiem...
Patlysia, ślicznego masz syneczka!!!!!
Przyznam się Wam że nie doczytałam mam nadzieje, ze reszta dzieciaczków wyzdrowiała..... i nikt już nie zachorował...
U nas bez zmian - piaty tydzień w domu, Tymkowi nie przeszło zapalenie oskrzeli...w piątek miał bańki, dziś nadal slychać w oskrzelach, dostał drugi antybiotyk:-( Mówię Wam juz mam dość Jacek nadal chory, jutro przyjdzie pielegniarka postawić mu bańki, bo nie zeszło z oskrzeli:-( A na leki już 600 zł poszlo...
Misiu, z humorem to świetnie CIę rozumiem...
Patlysia, ślicznego masz syneczka!!!!!
Przyznam się Wam że nie doczytałam mam nadzieje, ze reszta dzieciaczków wyzdrowiała..... i nikt już nie zachorował...