reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

To i ja zaglądam :-):-):-)
Rano byłam na zakupach, dzięki Madzia że mi dotrzymałaś towarzystwa :tak::tak: a teraz gotuję sobie zupkę warzywkową :tak::tak:
Zimno dzisiaj jak nie wiem co, nawet się tego nie spodziewałam :no::no: chyba pora zimową kurtkę wyciągnąć :tak::tak:
Karlita oby ząbki szybko wyszły Norbisiowi i już go nie męczyły dłużej :tak::tak:
Aluśka Wam też zdrówka podsyłam :tak::tak: czyżby pani W dała Ci dzisiaj wolne ;-);-):-p:-p
Antuanet teściowa czuje się całkiem dobrze tylko teraz z sanatorium chce zrezygnować a przydałoby się jej :tak::tak:
Mirosia szczerze powiedziawszy to dało się dzisiaj coś fajnego upolować ale ja liczyłam na kurtkę którą upatrzyłam Mai ale niestety już ją ktoś kupił :crazy::crazy: no nic będę "polować" dalej :-D:-D
Mandziula jak dzisiaj brzuszek, przestał dokuczać? :confused::confused:

reklama
Witajcie, jakieś słoneczko troszkę zza chmurek nam wygląda, no ale pogoda jak na październik przystało-cieplej pewnie nie będzie więc trzeba zakupy na zimę porobić:tak:

Madzienka, Anaconda super, że wypad udany. a kurteczka upolowana:-)??

Karlita oby te zęby dały juz Norbowi spokoj:tak:

Justynka to się pobawiliście na weselu troszkę, pojadłaś??;-)

Aluśka zdrówka podsyłam:tak:

Anaconda nie dała ;-) internet podłączyła :-D:-p
Madzienka dzięki:-)
Karlita zdróweczka posyłam Norbercikowi:tak:
szkoda że straciłaś telefon i w raz z nim kontakty:no:
Iwonka jak się Cyprianek miewa?:sorry:

Ostatnia edycja:
Witam!!
Nie wiem czy uda mi sie wdrożyć do Was!! Tyle już ze sobą piszecie. Będę mamą w kwietniu 2013 roku. I jestem z Lublina a dokładnie mieszkam przy zalewie zembrzyckim;) Pozdrawiam wszystkie mamusie z Lublina;)

Aluśka to mam nadzieję że będzie teraz Ciebie tutaj więcej :tak::tak::-):-)
Shy wdrożysz się wdrożysz :tak::tak: i zobaczysz jakie z nas fajne dziewczyny :-D:-D:-D;-);-):-p:-p napisz nam coś więcej o sobie :tak::tak:
Iwonka niestety kurteczkę ktoś mi wykupił :crazy::crazy:

Shy witaj :cool2:
Beata puki kamer nie zamontują to będę się starała być na bieżąco;-)
Dlatego Kochana chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia miłości, szczęścia i zrozumienia na kolejne lata wspólnego życia z okazji 7 rocznicy ślubu:-):-)
szkoda że kurteczkę już ktoś kupił :no:

karlita współczuję ząbkowania,oby dały już spokój Norbowi. A film jak dla mnie porażka, zero akcji.:cool2:
aluśka zdrówka dla Was,oby antybiotyk nie był potrzebny.
anaconda,madzienka super że poranny shoping udany!
anaconda Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości,radości i zrozumienia na dalsze wspólne lata.
Ja prasowania nie ruszyłam,bo się zasiedziałam na komputerze:rofl2: Kubę odebrałam dzisiaj wcześniej, bo mnie prosił a i tak siedzę w domu więc siedzimy razem w domku. Obiad mam z wczoraj więc aby ziemniaki ugotuję. :tak:
Madzienka specjalnie dla Ciebie...

Załączniki

• DSC06343.JPG
    DSC06343.JPG
    60,8 KB · Wyświetleń: 32
Witam i zdrówka życze wszystkim chorowitkom....
Aluśka szkoda że Amandzia chora, jeszcze w sobotę było całkiem ok troszkę kaszlała...
No a teraz coś napisze .... Natalka 3 dzień nie pije cysia w dzień - mały sukcesik ale chyba nie ma się co cieszyć jeszcze... pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy... :-)

reklama
Witam,
Motylla świetna nagroda!!! Tylko komu sprzedasz chłopaków?;-);-)
.
W. z nimi zostanie albo brata po proszę :tak:

Kubusiu
Świeczki się na torcie mienią,
obok wiśnie się czerwienią,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy się w szklankach lemoniada,
baloniki wiszą w górze,
klaun oklasków zbiera burzę,
a to wszystko z tej przyczyny,
że masz dzisiaj urodziny!

Dołączam się do życzeń:-)

Dzień dobry:rofl2:

U nas chorobowo :crazy: sielanka zdrowotna się skończyła:no: Przedszkolak chory zatoki zawalone, kaszel jak u gruźlika, gardło czerwone napuchnięte a szkoda bo w tym tygodniu mają iść do kina:confused2:
Wizyta w Farmedzie zaliczona mamy krople do noska, syrop ambrosol, sinecod w kropelkach i neomycyne (nie wiem czy dobrze zapisałam ale chodzi o maść antybiotykową do oczu a my mamy smarować nią nosek od środka) i puki co na razie tyle oby pomogło i nie trzeba było dawać doustnego antybiotyku:sorry:
Zdrówka życzę:tak:

Witam!!
Nie wiem czy uda mi sie wdrożyć do Was!! Tyle już ze sobą piszecie. Będę mamą w kwietniu 2013 roku. I jestem z Lublina a dokładnie mieszkam przy zalewie zembrzyckim;) Pozdrawiam wszystkie mamusie z Lublina;)
Witaj:-)

Do góry