reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam.
Wczoraj goscie dopisali.Maks też miał towarzystwo więc nie było marudzenia, ale jak już skończylismy to jak tylko się położyłl to i od razu usnął :tak:
A co do jedzonka, to robiłam sałatkę z feta,mega prostą sałatkę z kurczakiem, jajka, i pomidory nadziewane. Jeszcze koleżanka przyniosła sałatkę gyros i było co jeść:tak:

marz i jak autko?I jak nocka mineła?

Eliza pojechaliście?

Marta udanego spotkania:-)

Antuanet wszystkiego najlepszego dla Kubusia!!!

Madzienka super,ze zapasy zrobione :-) Zdroweczka dla Julci!!!

reklama
Witajcie, trochę mi zajęło nadrabianie Was:tak: My wróciliśmy z kościoła, Cypek teraz śpi, obiad mam już naszykowany więc siędze na BB z kubaskiem kawy;-) Wczoraj nawet nie zaglądałam, bo a to sprzątanie a to zakupy i nie miałam kiedy a po południu mieliśmy urodziny u koleżanki i tak rodzinnie z dzieciakami spędziliśmy wieczór...

Marz super, że z samochodem tak szybko Wam się udało:tak: a to wyjście to szkoda, że w piątek-bo w piątek włąsnie mężowy ma urodziny i mimo że impreza tak naprawdę w sobotę, no ale go przecież nie zostawię samego:sorry2: a odnoście nowej taryfy to wiem co to znaczy, nas tak oszukali z internetem i tv i płacimy 50zł więcej niż było ustalane:wściekła/y:

Elza pojechaliście na wyprawę?? jak Czarek?

Madzienka to się wyspałaś przynajmniej, Cyprian też coś ostatnio przestawił się z wstawania o 6 na 8, także ostatnio nieziemsko się wysypiamy:-) jakie zapasy świetne robisz:tak: prześlesz mi tę książkę?

Sunday jak tam Wasza wczorajsza imprezka??

Motylla super prezent wygrałaś:tak:

Anaconda hehe, jak teściowa zareagowała na sprzedaż szatkownika:-)?

Uciekam do M...

a co tutaj tak pusto...co porabiacie w ten szary dzionek....

my niedawno wróciliśmy od rodziców...obiad na jutro tez mam więc stanie w garach z głowy
;-)...

Sunday super że imprezka udana....a jakie pyszności naszykowałaś....
jak się czuje Maksio???

Madzienka to się wyspałaś przynajmniej, Cyprian też coś ostatnio przestawił się z wstawania o 6 na 8, także ostatnio nieziemsko się wysypiamy:-) jakie zapasy świetne robisz:tak: prześlesz mi tę książkę?

podeślij adres mailowy:tak:

My pomimo braku słoneczka pojechaliśmy na farmę było fajnie, troszkę chłodno ale fajnie zdjęcia porobione...tak na prawdę nie mieliśmy wyjścia bo jak wczoraj wspomniałam Czarkowi o wycieczce to już nie dał żyć... miejsce fajne....ale ktoś miał głowę żeby stworzyć takie miejsce....wszystko dość łatwe do wytłumaczenia ale robi wrażenie...a kasę czesą niezłą...

jak na taką pogodę to sporo....my byliśmy tam po 11 to było może z 7 samochodów ale jak wychodziliśmy to już ze 30...tak więc ruch był niezły

reklama
Witam,

Eliza super że wyjazd zaliczacie do udanych:tak:fotki fotki:-D, opinię zamieszczę ale juz nie dzisiaj.
Jak bąble u Czarka, znikają?
U Żywickiej to i my byliśmy, prywatnie, polecam:tak:

Iwonka super ze dzionek i u was udany:tak:

Motylla świetna nagroda!!! Tylko komu sprzedasz chłopaków?;-);-)

Marta o mniam mniam uwielbiam jabłeczniki:-), a te Twoje wafle to robią furorę na każdym spotkaniu:tak:, przepis poszedł w świat:-)

Sunday fajnie ze wieczorne spotkanie udane:-). Jak zdrówko Maksia?

Anaconda trzymam kciuki aby teściowa w końcu sprzedała ten szatkownik:-D
Kiedy idziesz do Plazy?

Madzienka super że zakupy udane:tak:szalejesz z sosikami:-D

Mandziula szkoda że mienili panią w przedszkolu:-(

Marz super że autko sprzedane. Powodzenia w szukaniu nowego:tak:. I zdrówka dla B!!!

Antuanet
Najsłodsze życzenia urodzinowe dla Kubusia:-)

Maltanka mam nadzieję że niedługo spokojniej zrobi sie w pracy:tak:

Normatywna
jak tam dzisiaj poszło z odstawieniem?

A my już w domku. Wczoraj byliśmy na weselu. Było bardzo fanie, ale i wzruszająco. Mój tato jest chrzestnym pana młodego a że pan młody nie ma już rodziców to tato przejął rolę ojca. Podczas życzeń dla rodziców pary młodej poryczałam się jak bóbr:zawstydzona/y:, zresztą tato też. Przed godziną 22 sprzedaliśmy M dla mojej babci i spokojnie bawiliśmy się dalej:tak:. Jestem lekko nie wyspana, trochę zdrzemnełam się w aucie i teraz głowa mi daje popalić:no:.
Ok, zmykam mam jeszcze jedną torbę do rozpakowania.

Do góry