Witam,
u nas gorzej czyli lepiej....katary płyną czyli spływają...wiec może już bliżej końca,mam nadzieję
korzystając z pogody i my zaliczyliśmy krótki spacerek,bo już roznosiło nas w domu
nieco domek uprzątnęliśmy i sobota minęła....teraz jeszcze smażyłam pancakes (i niestety kilka już zjedliśmy
)i gotują się buraczki
zmienili Mikiemu panią w przedszkolu i powiem wam że po pierwszych dniach jkoś za nią nie przepadam... ciągle miała jakieś uwagi że mały posikuje do majtek (żeby z nim o tym rozmawić - tak jkbym tego nie robiła) że chodzi bez kapci - a w szaafce ma, no ale mam nedzieję ze się wkręci.
Miki juz chyba przywykł do przedszkola po przerwie bo wczoraj łdnie poszedł, podobno był grzeczny i ładnie sie bawił, i nawet rówcił w tych samych majtkach
brawa dla Mikiego
dzielny chłopczyk
a pani cóż....chyba chciałaby mieć jak najmniej pracy i by dzieci sie sobą zajęły
Witam sobotnio.My juz po zakupach. Mamy dzisiaj wieczorkiem gości. W w pracy na szkoleniu, wiec sama musze działać.Potrzebny mi pomysł na fajną szybką przystawkę.....? Pomożecie:-)
udała się gościna?co zrobiłaś dobrego?
witam w piękną słoneczną sobote.... my z Czarującym sobie dzisiaj pospaliśmy jak otworzyłam oczy to nie mogłam uwierzyć...zegarek wskazywał 10.00
Czarek to pewnie po tych lekarstwach na pokrzywkę miał taki sen....choć w nocy mu trochę dokuczało swędzenie ale i tak nie było źle.... jak na razie bąble się nie pojawiają...zobaczymy wieczorem... jedno jest pewne muszę z nim iść do alergologa....polecacie kogoś dobrego...
ładnie pospaliście
u nas jak na złość Staś wstał o 6.30
mam nadzieję,że to jednorazowy wybryk
my chodzimy do pani dr Roguś Skorupskiej w Novicie na Jana Sawy i polecam
z tym,że jak na szybko to raczej prywatnie,bo na NFZ raczej trzeba poczekać
udanego wyjazdu na Farmę i czekam na wrażenia
my chyba zanim wyzdrowiejmy to pojedziemy dopiero na wiosnę:-(
P z M pojechali gdzies za miedzyrzec obejrzec jedno autko....najbardziej wkurzajace jest to ze na zdjeciu ideal zajezdzasz a tam zlom
wlasnie taki egzemlazr byl dzisiaj w lublinie......
no niestety tak często jest,że w necie wszystko wygląda pięknie
trzymam kciuki za B i jego zdrówko
chyba jesteś w tej samej sieci co ja
reklamuj koniecznie!!!!i nie daruj im
u nas było podobnie i wystawiali nam faktury korygujące;-)
no i swoje trzy grosze dodałam, że najwyższa pora szatkownik sprzedać bo to przecież ostatni rok kiszenia kapuchy
super,że dzień udanyjak zaaregowała teściowa?
witajcie, my dzisiaj prawie cały dzień na dworze...z wyjątkiem obiadu u teściówki...było bosko szkoda że to już (podobno) ostatni tak fajny dzień....
oj,szkoda,szkoda:-(
dzięki wielkie za maila....pierwszą część już mamy za sobą,jest super:-)
Heloł nocną porą.
Torcik wyszedł i to nawet nawet
- fotki jutro bo padam - byliśmy na działeczce.
Pochodziłam z żuczkiem i stopy mi ciut popuchły. Za to młode padli w trakcie "Mam talent" jak muchy - Olek i Pablo śpią na tej wielgachnej pufie a Juli u M na kolanach zasnął.
odpocznij nieco....no i pokaż jutro torcik