reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marzenka tak jedziemy jutro....bynajmniej taki mamy zamiar zobaczymy czy nam nic nie pokrzyżuje planów....
a jeśli chodzi o samochody to niestety tak jest w necie wszystko ładnie cacy a jak się ogląda to złom....życzę szybkiego i udanego zakupu...
i zdrówka dla Bartusia....
ja też bym nie podarowała sieci komórkowej....

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Pogoda boska to i sobota należy do udanych :tak::tak::tak: Prawie cały dzień spędziłyśmy na dworku,najpierw był targ no i nie omieszkałam zakupić Mai nowej bluzeczki :tak::tak: potem zbierałyśmy orzechy i paliliśmy ognisko a na koniec kiszenie kapusty :sorry::sorry: ale na szczęście teściowa ma szatkownik elektryczny i moja rola polegała tylko na starciu marchewki :-D:-D:-D no i swoje trzy grosze dodałam, że najwyższa pora szatkownik sprzedać bo to przecież ostatni rok kiszenia kapuchy :tak::tak:
Liczę że i jutro tak nam pogoda dopisze :tak::tak::tak:
Marz to fakt od razu przyszło mi do głowy rodzeństwo dla M i B :-D:-D:-p:-p a Wy tylko nowe auto kupujecie - czuję się zawiedziona :-p:-p;-);-):-D:-D masz rację nie podaruj telefonii - nie znoszę takiego bałaganu :wściekła/y::wściekła/y:
Elza o kurcze ale coś Czarującego uczuliło :szok::szok: oby szybko pokrzywka zniknęła :tak::tak:
Madzienka to prawda, wczoraj ja byłam szoferem :-D:-D:-D
Mandziula oby pani w przedszkolu trochę wyluzowała ;-);-)
Sienio no to jak nic idziemy z Mają do kina tylko nie wiem czy na tygodniu damy radę czy dopiero w weekend pójdziemy :confused::confused:
Misia ja również składam spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :tak::tak:
Normatywna nie pozostaje Ci nic innego jak wypad wieczorny :-D:-D:tak::tak:
Maltanka może jednak atmosfera w pracy się poprawi :tak::tak:
Sunday a jak Maksio, nadal zakatarzony czy po niedzieli wraca już do przedszkola? :confused::confused:
Marta pochwal się swoim arcydziełem tortowym :tak::tak:

witajcie, my dzisiaj prawie cały dzień na dworze...z wyjątkiem obiadu u teściówki...było bosko szkoda że to już (podobno) ostatni tak fajny dzień....

wieczorkiem skroiłam pomidorki na sosik Mandziulki i wyszło mi kolejne 14 słoików...więc jeszcze tylko leczo Justynki i kończę robienie zapasów:tak:

madzienka, marta dostałam jakąś maść specjalną na te bąble i swędzenia....i chyba pomaga....do tego musi pić wapno i clemastil

najważniejsze ze pomoga...fenistil ma podobne działanie jak clemastinum

my też dzisiaj pospaliśmy do 9...P zaspał na formułę:-D

z alergologa to w LuxMedzie dr Żywicka...bardzo konkretna pani doktor...

a co do jutrzejszego dnia to życze udanej pogody..

niech ja sie do nich dodzwonie jesli sie okarze ze cos jest spierzone z darmowymi zglasanymi numerami to chyba sprawe do uokik-u zloze.....nie daruje.....aaaaaaaaa

damy radę, pomogę z reklamacją a jak nie to wybierzemy się do Ewy...może coś nam pomoże
zalogowałaś się do eboku??

zdróweczka dla Bartusia...a sio niech nic Was nie bierze...

W no i swoje trzy grosze dodałam, że najwyższa pora szatkownik sprzedać bo to przecież ostatni rok kiszenia kapuchy :tak::tak:

i co teściowa na to???

wiesz ze nasz aldik od niedzieli zamknięty przez 3 tygodnie:sorry::sorry::sorry:

Sunday jak imprezka??co wymyśliłas na przystawke???

Marta jak torcik???

Karlita gdzie nam zaginęłaś???

Heloł nocną porą.
Torcik wyszedł i to nawet nawet :tak: - fotki jutro bo padam - byliśmy na działeczce.:-p Pochodziłam z żuczkiem i stopy mi ciut popuchły. Za to młode padli w trakcie "Mam talent" jak muchy - Olek i Pablo śpią na tej wielgachnej pufie a Juli u M na kolanach zasnął.
Znajoma i stała klientka na krokiety zamawiała dla wnuczki na urodziny:-). Jutro mam w planie zrobić na babskie pogaduchy wafle i jabłecznik, tylko M niech przywiezie jajek od teściów:-p bo jutro znowu wziął dyżur (żebym mogła spokojnie mieć za co spakować torbę do szpitala;-)) i w terenie jeździ.
Madzienka, żelazne zapasy sosików robisz - nieźle.
Motylla fajnie że się odezwałaś.:-)
Elza, dobrze że Czarkowi pomalutku przechodzi.:tak:
Anaconda, dobrze że tylko marchewkę musiałaś dodać i kiszenie szybko poszło.
Marz, jeśli mogę polecić to szukajcie autka z Radomia - 2 razy tam kupowaliśmy autka i byliśmy bardzo zadowoleni.

Witam,
u nas gorzej czyli lepiej....katary płyną czyli spływają...wiec może już bliżej końca,mam nadzieję:sorry2:korzystając z pogody i my zaliczyliśmy krótki spacerek,bo już roznosiło nas w domu:sorry:nieco domek uprzątnęliśmy i sobota minęła....teraz jeszcze smażyłam pancakes (i niestety kilka już zjedliśmy:zawstydzona/y:)i gotują się buraczki:tak:
zmienili Mikiemu panią w przedszkolu i powiem wam że po pierwszych dniach jkoś za nią nie przepadam... ciągle miała jakieś uwagi że mały posikuje do majtek (żeby z nim o tym rozmawić - tak jkbym tego nie robiła) że chodzi bez kapci - a w szaafce ma, no ale mam nedzieję ze się wkręci.
Miki juz chyba przywykł do przedszkola po przerwie bo wczoraj łdnie poszedł, podobno był grzeczny i ładnie sie bawił, i nawet rówcił w tych samych majtkach:-D:-D:-D
brawa dla Mikiego:tak:dzielny chłopczyk:tak:a pani cóż....chyba chciałaby mieć jak najmniej pracy i by dzieci sie sobą zajęły:dry:
Witam sobotnio.My juz po zakupach. Mamy dzisiaj wieczorkiem gości. W w pracy na szkoleniu, wiec sama musze działać.Potrzebny mi pomysł na fajną szybką przystawkę.....? Pomożecie:-)
udała się gościna?co zrobiłaś dobrego?

witam w piękną słoneczną sobote.... my z Czarującym sobie dzisiaj pospaliśmy jak otworzyłam oczy to nie mogłam uwierzyć...zegarek wskazywał 10.00 :szok::szok::szok: Czarek to pewnie po tych lekarstwach na pokrzywkę miał taki sen....choć w nocy mu trochę dokuczało swędzenie ale i tak nie było źle.... jak na razie bąble się nie pojawiają...zobaczymy wieczorem... jedno jest pewne muszę z nim iść do alergologa....polecacie kogoś dobrego...
ładnie pospaliście:tak:u nas jak na złość Staś wstał o 6.30:no:mam nadzieję,że to jednorazowy wybryk:-Dmy chodzimy do pani dr Roguś Skorupskiej w Novicie na Jana Sawy i polecam:tak:z tym,że jak na szybko to raczej prywatnie,bo na NFZ raczej trzeba poczekać:sorry:
udanego wyjazdu na Farmę i czekam na wrażenia:tak:my chyba zanim wyzdrowiejmy to pojedziemy dopiero na wiosnę:-(
P z M pojechali gdzies za miedzyrzec obejrzec jedno autko....najbardziej wkurzajace jest to ze na zdjeciu ideal zajezdzasz a tam zlom:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wlasnie taki egzemlazr byl dzisiaj w lublinie......
no niestety tak często jest,że w necie wszystko wygląda pięknie:no:

Kurcze B w nocy brzydko kaszlal robilam mu nie wiem o ktorej inhalacje on jej nie znosi a w nocy go uspila to przyajmniej wszystko wciagnal wogole nocka kiepska.....w nosie cos siedzi gleboko troche sciagam ale jakby lepeij a splakal sie dzisiaj przy odciaganiu ze hej ale jak sobie pomysle ze jak nie sciagne i zrobi sie z tego cos grszego to zaciskam zeby i dialam.....mam nadziej ze sie nic nie rozwinie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
trzymam kciuki za B i jego zdrówko
:tak:
A tak wogole mam nerwa zmienilam sobie taryfe zwiakszylam liczbe minut plus mam 5bezplatnych numerow gdzie praktycznie tylkoz nimi sie kontaktuje.......a nie dosc ze 350min skonczylo sie w polowie okresu rozliczeniowego i mam przegadane do rachunku 60zl gdzie naprawde ngdzie poza darmowe nie dzwonie to jeszcze od wczoraj rana do dzisiaj rozmawialam tylko z P(darmowy) a mi skasowala 40min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem tak wsciekla!!!!!!!a wiec wiem skad ten wysoki rachunek.....niech ja sie do nich dodzwonie jesli sie okarze ze cos jest spierzone z darmowymi zglasanymi numerami to chyba sprawe do uokik-u zloze.....nie daruje.....aaaaaaaaa
chyba jesteś w tej samej sieci co ja:sorry2:reklamuj koniecznie!!!!i nie daruj im:no:u nas było podobnie i wystawiali nam faktury korygujące;-)

no i swoje trzy grosze dodałam, że najwyższa pora szatkownik sprzedać bo to przecież ostatni rok kiszenia kapuchy :tak::tak:

super,że dzień udany
:tak:jak zaaregowała teściowa?

witajcie, my dzisiaj prawie cały dzień na dworze...z wyjątkiem obiadu u teściówki...było bosko szkoda że to już (podobno) ostatni tak fajny dzień....

oj,szkoda,szkoda
:-(
dzięki wielkie za maila....pierwszą część już mamy za sobą,jest super:tak::-)

Heloł nocną porą.
Torcik wyszedł i to nawet nawet :tak: - fotki jutro bo padam - byliśmy na działeczce.:-p Pochodziłam z żuczkiem i stopy mi ciut popuchły. Za to młode padli w trakcie "Mam talent" jak muchy - Olek i Pablo śpią na tej wielgachnej pufie a Juli u M na kolanach zasnął.
odpocznij nieco....no i pokaż jutro torcik:tak:

wstawać śpiochy szkoda dnia........jejku mam nadzieję że słoneczko jeszcze dzisiaj się do nas uśmiechnie.....

madzienka super że zapasy udane...sosik słodko-kwaśny jest rewelacyjny ja osobiście go uwielbiam i już od 3 lata na zimę robimy z mamą zapasy....
clemstil miałam w domu dlatego nie kupowałam fenistilu...
a o dr Żywickiej właśnie słyszałam że jest dobra ale ona przyjmuje w LUXMEDZIE prywatnie czy na fundusz???????
misia oby to faktycznie był koniec kataru....niech spływa....:-D:-D:-D

SŁOŃCE WYCHODŹ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
My już po śniadanku, więc witam się z kubaskiem cieplutkiej herbatki....
dzisiaj znowu Jula dała pospać i wstałam o 9:tak::tak:

Antuanet co u Was...przedłożyłaś L4???

buziaczek urodzinowy dla Kubusia!!!

Zobacz załącznik 505295

Eliza zdecydowaliście się jechać...??trzymam kciuki za słoneczko:tak:
W Luxmedzie to prywatnie...nie wiem czy mają wizyty na nfz u alergologa...

Misia to pani doktor Skorupska zrobiła sobie specjalizację alergologa??zawsze była dermatolog-wenerolog

Maltanka a Ty dlaczego do nas w weekend nie zaglądasz???

Sunday udana imprezka...boli dzisiaj głowa???

i jak zdróweczko naszych chorowitków....my jeszcze pokasłujemy ale nos odblokował się, więc idzie ku dobremu...

miłego dnia

Do góry