reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć
Dziewczyny fajnie, że wypad do kina się udał:tak:
U nas w pracy ostatnio ciężkie dni, ale na reszcie weekend,
wybieramy się do kina z Hubertem któregoś dnia na żółwika summy 2 tylko kurczę bezsensu godziny są bo w 2D ostatni seans na 16.30:sorry2:

ps. a co do spotkania oglądałyście wczorajsze Rewolucje w Lublinie?

anaconda wiem wiem ludzie mają gorsze problemy:sorry2: i jak kisisz kapustę:-p

sunday święta racja, ps. tak a propo ja tam jestem za tym, że kobieta powinna z dziećmi w domu być, a nie chodzić do pracy:sorry2: ewentualnie na pół etatu, mi by to wcale nie przeszkadzało mimo, że włożyłam wiele pracy w studia:sorry2: ps.:-D spoko, a na kawkę możemy się jakoś umówić, kiedy masz więcej czasu?

sienio i jak byłaś w kinie? doczytałam

madzienka ja mam tą książkę, ale książkę:-D u mnie książka to musi być na papierze:-p;-)

justyna moi się sami obcinają i sami sprzątają ja nie mogę włosów niedobrze mi się robi:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: i nie powiem co jeszcze....ja tutaj napawam się urokami weekendu, gdy nagle czarek mówi mamo plecy mnie swędzą więc go podrapałam i tyle a on za chwile krzyczy że znowu go swędzą...ja zagladam co mu tam się dzieję a tam bąble i na ramieniu i na brzuchu......myślę że pokrzywka.... w samochód i na mełgiewską do dyżurnego...no i miałam rację pokrzywka....na tle alergicznym coś go uczuliło ale nie bardzo wiem co...............dostaliśmy jakąś maść....kurcze mam nadzieję że szybko mu przejdzie....

sunday już się zarejestrowałam...dzięki
madzienka nie zapomnij o mnie gdy będzie kolejne LN bo coś czuje że może to być film Niewierni na który tyle czekamy:-D:-D:-D

Kasia ja oglądalam! fajne miejsce się wydaje, ale na takie większe spotkania mam inną propozycje...tifosi...;-)(ktoś był,widział) Bo jeśli uda nam się w końcu zebrać w większym gronie to nie wiem czy w Ące się zmieścimy:-):-D
Będe się odzywać do Ciebie, cały czas pamietam:-)

Eliza o matko! Zdroweczka dla Czarującego!Oby szybko mu przeszło:tak::-(

elza o matko:szok: oby szybko wam przeszło

sunday a czytałam że to taki sportowy pub to nie będzie za dużo małolatów ip jak jakiś mecz puszczą

Jak bylismy kiedyś ze znajomymi to nie było takich osob, a po za tym teg vip roomy sa zamykane więc i tak jest bardzo "kameralnie", są TV w każdym i jak chcesz to oglądasz np.mecz ale jak nie to nie... mi sie bardzo podobało szczególnie to rozwiązanie z pokojami, i ceny są OK:tak:

Witam sie wieczorowa pora rozkoszuje sie browarkiem ale zaraz ide spac bo tej nocki sie nie wyspalam:baffled:

Madzienka na jaki sport?????:sorry2:nie bylismy bo B jakas mam wrazenie ma chrypke:zawstydzona/y:zabek mu chyba idzie wiec i z oska cieknie....
Super zakupki za wami a jaka kurteczke sobie kupilas jakas zimowa?????.
Justyna kupuje sobie wkoncu mniejszy na moje pomykanie do pracy i dzieciaki Audi A3 ma w planach ale zobaczymy co bedzie...
Sunday w poniedzialek pomyslelismy o zmianie we wtorek wystawilismy a dzisiaj autko sprzedalismy bez straty znowu co nas cieszy:-pporuszajacy tekst ale wiele w nim prawdy:tak:
Anaconda milego i pracowitego weekendu u tesciowki;-)
Eliza nie ma to jak milo rozpoczac weeekend:baffled:oby szybko C przeszlo...
Sienio mowisz byl tylko kebab ale cie wczoraj nosilo:-D
Iwonka jesli spotkamy sie w przyszlym tygodniu to w piatek chyba.....
Aluska Motylla milo bylo Was zobaczyc;-)
Mirosia super ze dzieciaki juz lepiej i oby juz tak zostaly ciagnace sie choroby sa strasznie wykanczajace:no:
Fogia co u Ciebie trzymaj sie dzielnie kobitko i zdrowka dla chłopcow....
Atali jak Wasze zdrowko.....
Normatywna jak odstawianie od piersi?????
Maltanka spokoju w pracy......

Madzienka Mandziula super ze wszystko ok na USG i oby tak do konca!!!!!!!!

U nas wsio ok ale bacznie obserwuje dzieciaki bo cos B mam wrazenie jakis chrypiacy troszke a i nosek mokry.....M tez czasem kaszlnie on tygodnia taki na granicy...chyba jutro kupie nalewke i nasmaruje ich na noc...najgorzej ze B nie chce sie inhalowac a przydaloby sie troszke.....:zawstydzona/y:mam nadzieje ze dzielnie beda sie trzymac.....

Mielismy jechac do rodzicow na dzien ale jakos mi sie nie chce jak sie jednak chodzi do pracy to w weekend czlowiek z przyjemnoscia spedza czas w domu....poza tym mamy autko jutro do obejrzenia i szczerze mowiac licze na to ze bedzie ok bo juz mi sie nie chce nigdzie gonic dalej po samochod jak zawsze...poza tym juz trudniej to organizowac.....

Ostatnia edycja:
Rodzeństwo...???

Tak Rodzeństwo bez rywalizacji - Faber Adele, Mazlish Elaine za 23,49 zł | Książki empik.com
a ten Tifosi to zawsze kojarzył mi się z meczami...tez bywaliśmy tam ze znajomymi...

U nas w pracy ostatnio ciężkie dni, ale na reszcie weekend,
wybieramy się do kina z Hubertem któregoś dnia na żółwika summy 2 tylko kurczę bezsensu godziny są bo w 2D ostatni seans na 16.30:sorry2:

ps. a co do spotkania oglądałyście wczorajsze Rewolucje w Lublinie?

madzienka ja mam tą książkę, ale książkę:-D u mnie książka to musi być na papierze:-p;-)

co się dzieje w robocie.....
my też planujemy pójść na żółwika...

rewolucje mam zamiar obejrzeć...tylko nie mogę namierzyć w którym miejscu jest ta Ąka

ja też już mam w wersji papierowej;-)

madzienka nie zapomnij o mnie gdy będzie kolejne LN bo coś czuje że może to być film Niewierni na który tyle czekamy:-D:-D:-D

jak tylko coś będę wiedziała dam znać....

Marzenka sport...to jakieś zajęcia ruchowe:-Dbo mi w końcu benefita zablokują:zawstydzona/y:
zdróweczka dla was
i powodzonka w zakupie autka
a kurtka mam nadzieję że na zimę mi starczy;-)

reklama
marz super!ale Wam się udało! :-) spokojnej nocki:-)

Madzienka hehe... ja to "Rodzeństwo" zrozumiałam dosłownie i szukam co ja pisałam i rodzeństwie...:-D daj znać jak książka:tak:
Ja byłam raz w Tifosi i szczerze nie odczułam tego klimatu, moze dlatego,że właśnie siedziliśmy w zamknięci w vip roomie.:tak:

Spokojnej nocki.

Do góry