maltanka
Fanka BB :)
Cześć
Dziewczyny fajnie, że wypad do kina się udał
U nas w pracy ostatnio ciężkie dni, ale na reszcie weekend,
wybieramy się do kina z Hubertem któregoś dnia na żółwika summy 2 tylko kurczę bezsensu godziny są bo w 2D ostatni seans na 16.30
ps. a co do spotkania oglądałyście wczorajsze Rewolucje w Lublinie?
anaconda wiem wiem ludzie mają gorsze problemy i jak kisisz kapustę
sunday święta racja, ps. tak a propo ja tam jestem za tym, że kobieta powinna z dziećmi w domu być, a nie chodzić do pracy ewentualnie na pół etatu, mi by to wcale nie przeszkadzało mimo, że włożyłam wiele pracy w studia ps. spoko, a na kawkę możemy się jakoś umówić, kiedy masz więcej czasu?
sienio i jak byłaś w kinie? doczytałam
madzienka ja mam tą książkę, ale książkę u mnie książka to musi być na papierze;-)
justyna moi się sami obcinają i sami sprzątają ja nie mogę włosów niedobrze mi się robi
Dziewczyny fajnie, że wypad do kina się udał
U nas w pracy ostatnio ciężkie dni, ale na reszcie weekend,
wybieramy się do kina z Hubertem któregoś dnia na żółwika summy 2 tylko kurczę bezsensu godziny są bo w 2D ostatni seans na 16.30
ps. a co do spotkania oglądałyście wczorajsze Rewolucje w Lublinie?
anaconda wiem wiem ludzie mają gorsze problemy i jak kisisz kapustę
sunday święta racja, ps. tak a propo ja tam jestem za tym, że kobieta powinna z dziećmi w domu być, a nie chodzić do pracy ewentualnie na pół etatu, mi by to wcale nie przeszkadzało mimo, że włożyłam wiele pracy w studia ps. spoko, a na kawkę możemy się jakoś umówić, kiedy masz więcej czasu?
sienio i jak byłaś w kinie? doczytałam
madzienka ja mam tą książkę, ale książkę u mnie książka to musi być na papierze;-)
justyna moi się sami obcinają i sami sprzątają ja nie mogę włosów niedobrze mi się robi
Ostatnia edycja: