reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z kawką i z cukieraskiem:zawstydzona/y:

My już po spacerku, przez chwilę było przyjemnie w słoneczku a jak chmury naszły to zimno się zrobiło i rozeszliśmy się do domków. Na szczęście u fryzjera nie było kolejki to przed czasem pani M ostrzygła:tak:. Z miesiąca na miesiąc jest co raz lepiej(tfu tfu), M już nie rzuca się, dzisiaj sam siedział trochę łez wylał ale nie kręcił się:tak:

Mirosia cieszę że wyniki są w porządku:tak:, Michał jak był mniej więcej w wieku Marzenki to miał anemię dostaliśmy wtedy Ferrum Lek, teraz p.dr też nas kierowała na badania bo wydawał jej się blady ale na szczęście wyniki wyszły ok, chyba taka jego uroda że biały;-)

Anaconda nie zazdroszczę kiszenia kapusty:no:,ze mnie taka dobra synowa że od trzech lat nawet nie kiwnęłam palcem u teściowej:tak::-D, w tym tygodniu dwa razy podniosła mi ciśnienie że wolę jej teraz nie oglądać:no:

Sienio życzę miłego oglądania Dzwoneczka:tak:.
I jak zdążyłyście do kina?:-p

Motylla gratuluję wygranej:-) co to za nagroda?

Marta pochwal się jutro tortem:tak:

reklama
Witajcie, ja już w pracy i czekam az wyjdę do domu bo weekend czas zacząć:-)

Dziewczyny super, że wyjście udane, a kiepski film zrekompensowałyście sobie swoim towarzystwem;-)

Madzienka nadzieję zawsze warto mieć do samego końca:tak: wiesz, u mojego szwagra do samego końca lekarz na usg widział dziewczynkę a urodził się chłopak:szok: takie mieli oczy-to jest dopiero zdziwienie:-)
A tą książkę skoro tak polecacie, to może na PW:sorry2:??

Justyna super, że wyjście do fryzjera udane. Ja Cypka sama podcinam:-) dobrze, że grzecznie siedzi:tak:

Mirosia dobrze że wyniki wporządku

To kiedy to spotkanie z suto zastawionym stołem:-)?? mam nadzieję, że nie w przyszły weekend bo mam urodziny mężowego:blink:

anaconda jak to mówią "głową muru nie przebijesz" :sorry2: szkoda słów, teściowa i tak będzie robiła po swojemu:no:
Justyna zdążyłyśmy do kina:tak:

My po kinie Dzwoneczek bardzo fajny, także Anaconda idź z Mają, tyle ze w środę, bo bilety są po 14 zł, ale chyba lepiej rezerwacje zrobić:tak:. W sali kinowej wszystkich oglądających była 4, my i taka dziewczynka z naszego
przedszkola z tatą:-)

i też chce wiedzieć to "coś" o Marzence :-):-);-)

Nie mam teraz czasu ale nie moglam nie napisac.....:-D

Sienio Anaconda nie nie nie jestem w ciazy bo przeciez juz to Wam lazi po glowach...:-Dzmieniam samochod(moze) poprostu;-)ha ha ha moglam Was jednak potrzymac dluzej w niepewnosci w niepewnosci:-p:-p

Alez mnie nogi bola czlowiek im wiecej siedzi tym bardziej zmeczony:happy2:

Nie mam teraz czasu ale nie moglam nie napisac.....:-D

Sienio Anaconda nie nie nie jestem w ciazy bo przeciez juz to Wam lazi po glowach...:-Dzmieniam samochod(moze) poprostu;-)ha ha ha moglam Was jednak potrzymac dluzej w niepewnosci w niepewnosci:-p:-p

:happy2:
:-D:-D:-D Marzenko myślami byłam bardziej w stronę awansu w pracy, ale nie powiem ciąża też mi przemkneła po głowie:-D:-D

hejka jak fajnie wrócić do domu z myślą że jutro nie trzeba rano wstawać....o :tak::tak::tak:
wczorajszy wypad miał tylko jedną wadę kiepski film...ale w dobrym towarzystwie to i taki przeszedł....dzięki dziewczyny za miły wieczór....
motylla gratuluje wygranej
mandziula
super że wizyta u gina w porządku i że nic nie dynda :-D:-D:-D czas zastanowić się nad imieniem...macie już jakieś pomysły???
marzenka tak film może miał jakieś przesłanie ale jak na taką porę to dla mnie był za ciężki....a jak patrzyłam na te sceny gdzie to małżeństwo zachowywało się jak dzieci (np wkładając sobie palce do buzi) to miałam wrażenie że ten kto napisał scenariusz był albo naćpany albo miał nie źle zryty beret....
anaconda miłego kiszenia....ale masz się z tą teściówką...
justynka no oczywiście że się nie obrazi a do której do Kasi czy Anety????
sunday jakie to prawdziwe ...smutna historia ale jakże prawdziwa...
sienio widziałam że nawet podrygiwałaś na fotelu...
mirosia super że już po tak długiej walce wychodzicie z przeziębienia....oby choroby dały Wam już spokój...
madzienka ja tą książkę mam i czytałam ale parę lat temu bo ona była w spisie książek jak zdawałam egzaminy na studia...muszę ją gdzieś odszukać i przeczytać jeszcze raz

Iwonka w sumie to i ja mogłabym M obcinać w domu, ale nie chce mi się:zawstydzona/y:nawet J już chodzi do fryzjera:-D. Nie lubię sprzątania tych włosków:no:

Marzenka hmm ja nie myślałam o ciąży:-D:-D:-D, jakie autko kupujesz?

Eliza byliśmy chyba u p. Kasi:tak:

Sienio fajnie że kino z córcią zaliczone:-)

Ja już pomalowałam pazurki na jutro:rofl:, torby prawie spakowane, tylko ciekawe o której J wróci z pracy...

Życzę Wam miłego słonecznego weekendu:-)

Wekeend... ojj tak!!!

Cieszę się że też i Wam się spodobał teksik. karlita ja też się popłakałam ... bo trochę siebie tam zobaczyłam...:-(

U mnie gotuje się kalafior, na kolacyjkę będę mieć. Maks ogląda bajkę, na obczajam moj stary telefon, wrócił z naprawy i mam nowe oprogramowanie...:baffled:

Madzienka ja też tą książkę mam i jeszcze jedną jak mówić aby dz. się uczyły. Tak jak Eliza kupiłam ją na egzaminy na studia.:tak:

Dziewuszki super ze wypad udany, tylko szkoda że film niebardzo. A może któraś coś wygrała?A kiedy następny wieczór?Moze i ja bymm się wybrała...:baffled:

misia spóźnione ale szczerze życzenia urodzinowe!Dużo zdrówka!!!

marz no super,ze zmieniasz auto! To sprzedajecie?

Eliza i jak była kontrola???

Justyna udanego wekendu!!!

maltanka kiedy kawka i pogaduchy? jestem Ci krewna coś mocniejszego!Pamietam!!!

karlita co u Was?

anaconda udanej kapuchy ;-)

my już po zakupach...spódniczka z tiulu(ta wymarzona) kupiona i puzzle ze świnką peppą i wieczór z głowy...Jula zajęła się;-)więc cisza w domu

ja kupiłam sobie kurteczkę i mam nadzieję że zmieszczę się w nią do końca ciąży:-p:zawstydzona/y:

Sienio super ze Julcia z kina zadowolona....a byłyście na 2D czy 3D??

Marzenka powodzenia w zmianie autka...;-)to kiedy ruszamy na jakiś sport???
byliście na basenie???

Justyna super że wizyta u fryzjera udana...
miłęgo weekendu...pazurki pomalowane???

Eliza udanego weekendu i wypadu na farmę....
brał i to coś porządnego autor scenariusza...;-)

Mirosia dobrze że wyniki dobre...zdróweczka dla Was...

Anaconda idziemy idziemy....
widziałam Ciebie dzisiaj jak wiozłaś rodzinkę...
udanego wypadu u teściowej, i mam nadzieję że powiesz jej co myślisz m.in. o tej kapuście

Madziarka już lada dzień do nas dołączy.....i pozdrawia Was serdecznie...

Sunday ja natomiast nabyłam Rodzeństwo bez rywalizacji
Motylla wygrała....kolejne LN pewnie za miesiąc a jakieś spotkanie mam nadzieje że szybko...

Mandziula dostałam maila od fotografa, z powodu natłoku pracy w najbliższym tygodniu wyśle nasze fotki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
my już po zakupach...spódniczka z tiulu(ta wymarzona) kupiona i puzzle ze świnką peppą i wieczór z głowy...Jula zajęła się;-)więc cisza w domu

ja kupiłam sobie kurteczkę i mam nadzieję że zmieszczę się w nią do końca ciąży:-p:zawstydzona/y:

Sunday ja natomiast nabyłam Rodzeństwo bez rywalizacji
Motylla wygrała....kolejne LN pewnie za miesiąc a jakieś spotkanie mam nadzieje że szybko...

super,ze zakupy udane:-)

Rodzeństwo...???

Motylla gratki! Co wygrałaś???

Do góry