sunday_
Fanka BB :)
Witam w ostatni dzien wekendu, ojj za krótko za krótko:-( My znowu w domku,ale tym razem całą rodzinką, nadal Maksio inhaluje się i jutro przyjeżdżają teście do niego, przetrzymam go jeszcze z dala od dzieci.
Iwonka a gdzie byliście?
Kasia jak Hubercik????
karlita super,ze korzystacie z jaskinii, chyba my tez powinniśmy skorzystać pare razy.
Madzienka super dzionek za Wami. Ale Ty to nie przesadzaj i pamietaj że jesteś w dwupaku ;-)
wczoraj prasowanie zrobione,ale dzisiaj mam juz kolejne bo w koncu w domu wyschło.
marz i za Wami super dzionek!!!:-) i jak dzisiejszy obiadek?
patlysia ekstra fotki :-) ja pamietam jak u mojego brata ur się drugi syn to pierwszemu kupili jakaś zabawke i jak go przynieśli do domku to w nosidelku z dzidzią ona leżała i bratowa powiedziała do starszego,ze to prezent od brata
Marta współczuje zgagi, mnie też okropnie męczyła w ciązy...
anaconda jesteś, witaj w domku!!!!
Justyna jak weselicho???
Eliza jak Czaruś?
Iwonka a gdzie byliście?
Kasia jak Hubercik????
karlita super,ze korzystacie z jaskinii, chyba my tez powinniśmy skorzystać pare razy.
Madzienka super dzionek za Wami. Ale Ty to nie przesadzaj i pamietaj że jesteś w dwupaku ;-)
wczoraj prasowanie zrobione,ale dzisiaj mam juz kolejne bo w koncu w domu wyschło.
marz i za Wami super dzionek!!!:-) i jak dzisiejszy obiadek?
patlysia ekstra fotki :-) ja pamietam jak u mojego brata ur się drugi syn to pierwszemu kupili jakaś zabawke i jak go przynieśli do domku to w nosidelku z dzidzią ona leżała i bratowa powiedziała do starszego,ze to prezent od brata
Marta współczuje zgagi, mnie też okropnie męczyła w ciązy...
anaconda jesteś, witaj w domku!!!!
Justyna jak weselicho???
Eliza jak Czaruś?