reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w ostatni dzien wekendu, ojj za krótko za krótko:-( My znowu w domku,ale tym razem całą rodzinką, nadal Maksio inhaluje się i jutro przyjeżdżają teście do niego, przetrzymam go jeszcze z dala od dzieci.

Iwonka a gdzie byliście?

Kasia jak Hubercik????

karlita super,ze korzystacie z jaskinii, chyba my tez powinniśmy skorzystać pare razy.

Madzienka super dzionek za Wami. Ale Ty to nie przesadzaj i pamietaj że jesteś w dwupaku ;-)
wczoraj prasowanie zrobione,ale dzisiaj mam juz kolejne bo w koncu w domu wyschło.

marz i za Wami super dzionek!!!:-) i jak dzisiejszy obiadek?

patlysia ekstra fotki :-) ja pamietam jak u mojego brata ur się drugi syn to pierwszemu kupili jakaś zabawke :tak: i jak go przynieśli do domku to w nosidelku z dzidzią ona leżała i bratowa powiedziała do starszego,ze to prezent od brata:tak:

Marta współczuje zgagi, mnie też okropnie męczyła w ciązy...:eek:

anaconda jesteś, witaj w domku!!!!

Justyna jak weselicho???

Eliza jak Czaruś?

reklama
Patlysia M pojechal z P i wybral zabawke dla braciszka a B przyjechal do domu z prezentem dla strszego brata:-)M bardzo dlugo przezywal te prezenty i pamietal kto co i od kogo dostal......lody odrazu byly przelamane...
Sunday dobrze ze M przekonal sie do inhalatora.....zdrowka....
Anaconda jetses???

Przepraszam ze tylko tyle wena mi odleciala B skutecznie nad tym ostatnio pracuje jest na maksa marudny ze chyba zatyczki sobie kupie....probuje go czyms rozbaiac zabawiac tylko na chwile to pomaga...nawet M dzisiaj powiedzial ze on takiego braciszka nie chce matko jak mi sie przykro zrobilo.......na zeby to nie wyglada mysle ze to jakis skok rozwojowy.....:zawstydzona/y:oj ciezko...

Oiadek dzisiaj zaliczony wg planu ale nie za dlugi z wiadomych wzgledow:-(

Witam,
my dziś na wszelki wypadek w domku siedzieliśmy:-(ale chyba jest lepiej z jednym i drugim:sorry:
Natalka śpi a Staś się bawi....wiecie czym:rofl2:? Natalki balonem z helem:rofl2:ależ ma radochę jak jest tak niziutko nad nim i może sobie w niego uderzać:-Dmała rzecz a i małe i duże ma radochę:-D
miała jutro do nas przyjechać teściowa ale zadzwoniła,że się rozchorowała:confused2:chyba któreś z dzieci coś sprzedało w zeszłym tygodniu:sorry:

My korzystając z pięknej pogody i faktu nierodzenia byłyśmy na spacerku w parku z nadzieją na zebranie kasztanów:happy:, niestety zebrałyśmy tylko troszkę, a swoją drogą dziwne, że w mieście będąc u teściowej znaleźliśmy więcej niż dzisiaj u nas na wsi....
fajnie,że masz tyle siły i korzystacie ze spacerków:tak:a na jakiej wsi?:sorry:
Mam pytanie do mam, kupowałyście coś starszemu dziecku w prezencie od nowo narodzonego dzidziusia?? Ja myślę, że powinnam coś kupić Emilce i zastanawiam się nad lalką Anabel albo Agatką ale powiem szczerze, że do najtańszych one nie należą a z kasą kruchą, czy któraś z Was ma jakieś "doświadczenia" z tymi lalkami??
kupiliśmy dla Natalki symboliczny prezent....lalkę malutką z pieskami na smyczy;-)była zachwycona:tak:sama zaś spotanicznie podarowała małemu chusteczkę która dostała od babci...a co najważniejsze była w jej ulubionym kolorze-fioletowym:tak:
super:tak:

A i jak goście będą do małej przychodzili żeby o Emilce również pamiętali;-):tak:.
dokładnie:tak:
Witam w ostatni dzien wekendu, ojj za krótko za krótko:-( My znowu w domku,ale tym razem całą rodzinką, nadal Maksio inhaluje się i jutro przyjeżdżają teście do niego, przetrzymam go jeszcze z dala od dzieci.

zdrówka dla Maksia:tak:jak długo chceesz go przetrzymać?
Przepraszam ze tylko tyle wena mi odleciala B skutecznie nad tym ostatnio pracuje jest na maksa marudny ze chyba zatyczki sobie kupie....probuje go czyms rozbaiac zabawiac tylko na chwile to pomaga...nawet M dzisiaj powiedzial ze on takiego braciszka nie chce matko jak mi sie przykro zrobilo.......na zeby to nie wyglada mysle ze to jakis skok rozwojowy.....:zawstydzona/y:oj ciezko...
oj,domyślam sie jak ciężko:no:tulaski:tak:oby skok szybko minął:tak:

hoh..hop....gdzie reszta?madziarka?madzienka?karlita?justynka?mirosia?anaconda?talia?atali?fogia?elza?iwonka? 230920121124.jpg230920121125.jpg230920121126.jpg230920121127.jpg230920121128.jpg

Ostatnia edycja:
witajcie...my tak jak założyliśmy dzisiaj cały dzień w domu odpoczywaliśmy..popołudniu zrobiliśmy pizzuchę, wyszła pyszna:zawstydzona/y::zawstydzona/y:więc ledwo teraz siedzimy tak się najedliśmy....:-D:-D

bije się z myślami co robić jutro z Jula ale chyba przedłużę jej wagary o jeden dzień i zrobię wywiad w przedszkolu jak sytuacja z wirusem...dzisiaj rozmawiałam z mamami chorych maluchów i niestety położyło dorosłych z anginami...więc tego najbardziej się boję że mnie dopadnie....:sorry::sorry:

Misia u nas też balon z helem to była mega atrakcja dla Juleczki....my wiązaliśmy go do nogi i wtedy tez szalała...ale Staś już duzy...słodziak
zdróweczka dla Was....

Sunday dzięki wiem wiem...ale jak dobrze czuje się to aż mi skrzydeł dodaje, ale uważam na siebie....
zdróweczka dla Maksia....

Patlysia my na pewno o jakiś prezencikach pomyślimy...
super fotki

Anaconda wróciłaś witaj w naszych jesiennych klimatach....spakowałaś trochę słoneczka???

Maltanka jak Hubercik???

Marzenka a może Bartuś czuje twoje emocje dotyczące jego pójścia do klubu malucha???
na która jutro idziecie czekam na wieści jak było...

Antuanet czekamy na wieści z weselicha....:tak:

Fogia co u Was??jak samopoczucie???i zdróweczko chłopaczków???

i jak zdróweczko wszystkich chorowitków???

spokojnych nocek....

Misia, Staś z balonem rewelacyjny a jaki już duży:szok::tak::cool::-).
Madzienka, ale mi smaka na pizzę zrobiłaś - jak M pojedzie w we wtorek na szkolenie na Śląska to sobie zamówimy z młodymi.

W piątek padło nam autko - i tak mieliśmy na warsztat przed zimą stawiać - płyny, filtry i inne pierdółki a pasek rozrządu poszedł w najmniej oczekiwanym momencie:wściekła/y::crazy: i uziemiona jestem. Wczoraj na działkę to pandą ledwo co się zabraliśmy:tak::-D. Dziś też numer wywinęłam - M podjechał po Olka żeby do Kościoła na -tą go zawieść bo obowiązkowo na mszy musi być i dał mu swój tel. prywatny żeby po wszystkiemu dał znać na firmowy to go M odbierze (szkoda tylko że mnie o tym fakcie nie uprzedził:no:). Dzwonię o 11:40 na prywatny tel. do M na którą na obiad zjedzie i nie odbiera. Wiecie jaką polewkę miałam później jak się dowiedziałam że Olkowi podczas mszy, jak ludzie śpiewali grał dzwonek w telefonie a M ma taki ustawiony:-D:-D Rammstein - Stripped - YouTube

Witam. Oj jak dobrze miec w poniedzialki na pozniej do pracy :tak: mozna troche pospac, jeszcze dzisiaj Maks w domku to i jego nie trzeba zrywac z łóżka. :-)

marz jak Bartuś?czekamy na wieści:tak::tak::tak: mocno trzymamy kciuki!

misia zdrówka dla teściowej. super fotki :-) A Maksio zostaje w domu tylko dzisiaj chyba ze w nocy będzie coś sie działo :eek:

Madzienka ale smaka narobiłaś na pizze. hehe.... Maks wczoraj grał w gre gdzie trzeba bylo zrobić pizze ;-) I jak Jula została w domku?

Marta współczuje kłopotów z autkiem :baffled: ale nas tez czeka w najbliżyszym czasie warsztat bo wahacze trzeba wymienić:eek::no:

anaconda jak pierwsza nocka w domku?

Witam przy porannej kawusi jak za dawnych dobrych czasów :-):-):-)
Pierwsza nocka spokojna tylko Maja się budziła z tej radości że już w domku jesteśmy :-D:-D no i musiałam rano wstać i zaprowadzić ją do przedszkola bo wywiad trzeba było przeprowadzić co jak i kiedy ;-);-);-)
Aha i od jutra znowu chodzimy na basen tylko tym razem z wielką chęcią bo będą też Mai koleżanki z przedszkola :tak::tak::tak:
Oj jaki ten poranek brzydki i zimny - ja się odzwyczaiłam od takich temperatur :szok::szok::szok: i wcale mi się one nie podobają :no::no::no:
Teraz czeka mnie wielka kupa prania i sprzątanie domu bo pajęczyny widzę wszędzie po tym czasie "niemieszkania" ;-);-)
Miłego dzionka dziewczynki, ależ się za wami stęskniłam :tak::tak::tak:

hej kochane

u mnie weekend to była odskocznia od rzeczywistości, takie moje małe prywatne wakacje od dzieci i problemów.

Niestety powrót był gorzki ponieważ Antoszek obudził się o 2 w nocy z temp. ponad 38. A dziś o 10 miał 39,9, na 14 idziemy do lekarza.

anaconda witaj kochana.
marta współczuję problemów z autkiem i jakoś nie wyobrażam sobie Was wszystkich w pandzie.:sorry:
Madzienka mi też narobiłaś smaka na własną osobiście zrobioną pizze.
sunday lepiej żeby w nocy się nic nie działo.
patlysia ​oj muszę się i ja wybrać z chłopcami na kasztany.

Witam sie i ja...

My z B od rana wzielismy sie za porzadki w komodzie tam gdzie jest wszystko:-)wiec oczyscilam szafeczke z niepotrzebnej korespondencji i innych niewaznych *******....:-p

Teraz B spi po zupce a aja mam lenia......

Madzienka nie sadze ze tojest wyczuwanie moich emocji bo ja nawet jakos strasznie sie nie stresuje....on poprostu ma teraz mega faze a chodzenie i prowadzanie go najlepiej non stopa wiadomo nie jest to wykonalne.......idziemy jutro.....i co wagary???
Sunday ja tez hodzac do szkoly uwielbilam poniedziali na popoludnie:-)z B idziemy jutro do klubu....
Anaconda witaj....no coz witaj w polskich klimatach:-)
Fogia zdrowka dla Antka...a gdzie Ty bylas?????????
Marta wspolczuje wydatkow z autkiem.....
Misia wow Stas jaki kwaler i wogole nie widac ze jest spiacy:-D

reklama
Witam jesiennie - taka pogoda może być dla mnie aż do zimy.
Anaconda, witaj oj brakowało mi tej porannej kawki z Tobą;-):tak:.
Fogia, panda jest taka z kratką;-):zawstydzona/y:.
A i pochwalę się żucz przespał już 3 nockę bez pobudki - i nie miała na to wpływu zmiana mleka - po Pepti równie długo spał:tak:.

Do góry