Witam
późno,ale młody dopiero usnął
pogoda dziś pomimo zapowiedzi była całkiem fajna,więc spacerek zaliczyliśmy przy okazji wizyty u pediatry...i tak...Natalka lepiej,choc gardło jeszcze nieco czerwone...przez weekend jeszcze antybiotyk+Neozyna...a potem jeszcze Neozyna na wzmocnienie...i na początku tygodnia wciąż zostajemy w domu na wszelki wypadek (zresztą w przedszkolu obecnych dziś było 4 maluszków
)....z kolei Staś osłuchowo w porządku, ale katar wciąż jest:-(więc od jutra (jako,że kończy 3 miesiące)również dostaje Neozynę
mały za tydzień do kontroli
misia mi sie wydaje, ze jest to możliwe, ze Stasiowi idą zęby, każde dziecko jest inne
Jula miała 4 miesiące jak się wybił pierwszy
a jak to było z Natalką?
niby tak...ale pediatra powiedziała,że za wcześnie;-)a jak było u Natalki?hmmm...nie pamiętam
A i humor zepsuty i skurcze i ciężko i zgaga i w ogóle nie do życia byłam
. Tyle dobrego bo przebrałam flance truskawek - od kuzyn dostałam i jutro sadzić będziemy na działce. Potem trening na drugim końcu miasta i tak zleciał cały dzień.
oszczędzaj się trochę
Fajne macie dziewczyny te bajery przy swoich profilach. Jak je się wprowadza?
generalnie w ustawieniach w profilu...jest suwaczek,awatar,podpis itd;-)
Z drugiej strony nie mam już dwudziestu lat i trochę się boję, czy będzie wszystko ok? czy dzidzia będzie zdrowa? czy będę miała cierpliwość? czy będę wyglądać po porodzie jak paszkwil?
dobrze będzie...mysl pozytywnie
Madziarka STO LAT dla Julka z Okazji dzisejszego Jego Swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam sie do życzeń
Witajcie, my dzisiaj na wagarach....Jula rano popłakała bo do wiadomości nie mogła przyjąć że nie idzie do przedszkola jak jest zdrowa
...ale mam nadzieje że przynajmniej uda mi się ja ochronić przez tym cholernym wirusem....
ech,zeby moje dziecko tak reagowało na wagary od przedszkola oby Julka się uchowała w zdrowiu
oj,to byłoby tam wesoło:-);-)
Misia zakupiliście katarek?? I jak się on sprawuje, tzn Natalka nie boi się odciągania glutków?? I daj znać jak dzieciaki na kontroli wyszły
odważyłam się w końcu;-)
po doświadczeniach
karlityza jej opinię dziękuję
Katarek jest super!!!!!odciągacz odssysa do ma odessać bardzo szybko
ciągnie leciutko przy tym
tak więc mały nawet nie zdąży się zdenerowować a już ma czysty nosek
a Natalka tylko krzyczy,że chce tym nowym i sama sobie czyści
tu dowód;-)i przy okazji nieco nas;-)
my po basenie...zmieniliśmy już na stałe grupę na piątkowa więc P będzie chodził z Julą bo nawet pani Justyna odradziła mi kąpiele w szkolnym basenie...dodatkowo ruchliwa Jula na pewno dostarczyłaby mi wysiłku
mi gin też pozwolił pływać w ciązy jedynie w prywatnych basenach;-)
justynka, iwonka dostałam masę lekarstw...bo jakiś stan zapalny się zrobił... torbiel na jajniku i duże żylaki na macicy...
trochę się zdołowałam
zdrowia
oby to szybko przeszło
a jak Czarek,byliście u lekarza?