reklama
Witam
karlita dużo zdrowia, biedactwo nawet pochorować sobie w spokoju nie może. Dużo zdrówka mała
antuanet o kurcze, ale sie musieli zdenerwowac, dobrze, ze dowiedzieli sie o tym wczoraj a nie w piątek
madzieńka jak lodóweczka?
cos mi sie edycja zepsuła :/ miłego dnia, bo zapowiada sie całkiem miło
karlita dużo zdrowia, biedactwo nawet pochorować sobie w spokoju nie może. Dużo zdrówka mała
antuanet o kurcze, ale sie musieli zdenerwowac, dobrze, ze dowiedzieli sie o tym wczoraj a nie w piątek
cos mi sie edycja zepsuła :/ miłego dnia, bo zapowiada sie całkiem miło
Ostatnia edycja:
iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie porannie, Cypek dał dziś pospać, a nawet po części wybrać się do pracy bo wstał dopiero po 7 ja popijam kawkę i zajadam rogalika z czekoladą, ale się rozbestwiłam ostatnio
Karlita ja jabłuszka po nałożeniu do słoików gotuję, żeby zapasteryzować. Wstawiam np do garnka i jeżeli słoiki są ciepłe to nalewam też ciepłej wody i tak gotuję z 10min, a jak są zimne to woda też zimna i około 20min
Justynka super, że takie imprezy za Wami, a zrodziną to zawsze się dobrze żyje, na zdjęciach chyba:-) także nawet sie tym nie przejmuj;-)
Antuanet ale Was załatwili w tej cukierni...teraz trzeba ubiegać się o swoje, może jako rekompensatę dostaniecie zapas słodkości na cały rok:-)
Madzienka jak było na aktywnych 9 miesiącach;-)? wiecej mam chodzi teraz?
Atali to wcześnie dzisiaj zaczęliscie dzień:-) będziesz miała dłuższy dzień dzięki temu-trzeba zauważac pozytywy:-)
Karlita ja jabłuszka po nałożeniu do słoików gotuję, żeby zapasteryzować. Wstawiam np do garnka i jeżeli słoiki są ciepłe to nalewam też ciepłej wody i tak gotuję z 10min, a jak są zimne to woda też zimna i około 20min
Justynka super, że takie imprezy za Wami, a zrodziną to zawsze się dobrze żyje, na zdjęciach chyba:-) także nawet sie tym nie przejmuj;-)
Antuanet ale Was załatwili w tej cukierni...teraz trzeba ubiegać się o swoje, może jako rekompensatę dostaniecie zapas słodkości na cały rok:-)
Atali to wcześnie dzisiaj zaczęliscie dzień:-) będziesz miała dłuższy dzień dzięki temu-trzeba zauważac pozytywy:-)
Witajcie....ufff dopiero dotarłam do domu...byłam dzisiaj na warsztatach dla rodziców małych dzieci Dobry rodzic-Dobry start i jak na pierwsze zajęcia jestem z nich bardzo zadowolona...chyba dużo dowiem się nie tylko o Julci ale i o samej sobie...
a popołudniu dzisiaj zebranie w przedszkolu...więc cały dzień zalatany...ale ja to lubię
;-)
Dziękuję już prawie nie ma....uwielbiam te specyfiki twojej pani znachorki;-)
wygibasami ciężko to nazwać...
a bratu współczuje zrób antyreklamę cukierni...kto ich tak załatwił....
nie wiem jak u Ciebie było ale u mnie w drugiej ciąży jest mi totalnie bez różnicy kto tam rośnie....byle zdrowo
a E możesz przekazać że zarówno dla mnie jak i P żadna ujma nie posiadać syna
jak Wasze zdróweczko dzisiaj???chyba wróciłaś do sił jak robisz dżemy....
spokojnie i relaksujaco;-)
super że imprezki udane.....
dziekuje...nie wiem czy to ta nalewka ale pomogło....
stoi i chłodzi...
jedziemy do tej hurtowni???
jak na razie garstka....
Mandziula gotowi do drogi???udanego odpoczynku...
jak zdróweczko chorowitków???
zmykam szykować obiadek dla Julci, miłego popołudnia
a popołudniu dzisiaj zebranie w przedszkolu...więc cały dzień zalatany...ale ja to lubię
;-)
madzienka kupiec przyjechał i kupił tak więc opłacało się czekać A jak katarek Julci?A jak wygibasy ciężarówek?
Dziękuję już prawie nie ma....uwielbiam te specyfiki twojej pani znachorki;-)
wygibasami ciężko to nazwać...
a bratu współczuje zrób antyreklamę cukierni...kto ich tak załatwił....
Madzieńka tak tak jak teraz dziewczynka to do 3 razy sztuka :-)
nie wiem jak u Ciebie było ale u mnie w drugiej ciąży jest mi totalnie bez różnicy kto tam rośnie....byle zdrowo
Madzienka jak było na aerobiku?
spokojnie i relaksujaco;-)
super że imprezki udane.....
madzienka jak katar Julci??
dziekuje...nie wiem czy to ta nalewka ale pomogło....
stoi i chłodzi...
jedziemy do tej hurtowni???
jak na razie garstka....
Mandziula gotowi do drogi???udanego odpoczynku...
jak zdróweczko chorowitków???
zmykam szykować obiadek dla Julci, miłego popołudnia
Justyna2729
Witam,
Piękna pogoda dzisiaj, miło nam się spacerowało w towarzystwie cioci Ewy i Natalki, i korzystając z okazji że byliśmy w biedronce to wstąpiliśmy do ciuszka na szał ciałwyszłam z siatą ubrań:-), J się załamie jak dowie się że znowu coś kupiłam.
Michaś teraz odpoczywa, a ja już spakowana na basen, tylko gdzieś zapodziały mi się klapki basenowe
J wrócił dzisiaj pare minut po 7, wykąpał się przespał z godzinę(Michał nie dał dłużej)i pojechał do pracyten to ma zdrowie.
Aluśka widzę że dałaś radę wstać rano, a Amandzia wstała z łatwością? Mnie coś dzisiaj strasznie suszy
Iwonka Ty ciągle w ruchu to tego rogalika zapewne do tej pory juz spaliłaś
Madzienka super że warsztaty są udane i ciekawe, i dobrze że Julka obroniła się z chorobą
Idziecie dzisiaj na basen?
Karlita ja nie pasteryzuję słoików z dżemem. Nakładam gorący dżem do słoika i zakręcam i tyle
Mirosia ojejku współczuję chorych dzieci:-(, mam nadzieję że dojdziecie szybko do siebie.
Mój J nie pije kawy
Piękna pogoda dzisiaj, miło nam się spacerowało w towarzystwie cioci Ewy i Natalki, i korzystając z okazji że byliśmy w biedronce to wstąpiliśmy do ciuszka na szał ciałwyszłam z siatą ubrań:-), J się załamie jak dowie się że znowu coś kupiłam.
Michaś teraz odpoczywa, a ja już spakowana na basen, tylko gdzieś zapodziały mi się klapki basenowe
J wrócił dzisiaj pare minut po 7, wykąpał się przespał z godzinę(Michał nie dał dłużej)i pojechał do pracyten to ma zdrowie.
Aluśka widzę że dałaś radę wstać rano, a Amandzia wstała z łatwością? Mnie coś dzisiaj strasznie suszy
Iwonka Ty ciągle w ruchu to tego rogalika zapewne do tej pory juz spaliłaś
Madzienka super że warsztaty są udane i ciekawe, i dobrze że Julka obroniła się z chorobą
Idziecie dzisiaj na basen?
Karlita ja nie pasteryzuję słoików z dżemem. Nakładam gorący dżem do słoika i zakręcam i tyle
Mirosia ojejku współczuję chorych dzieci:-(, mam nadzieję że dojdziecie szybko do siebie.
Mój J nie pije kawy
maltanka
Witajcie po długiej przerwie
Mi ostatnio brakuje godzin w dobie zajrzę coś poczytam ale odpisywać jakoś nie ma weny
od czwartku chorujemy, tradycyjnie, więc od wczoraj Hubert u babci.
karlita ja nie pasteryzuję dżemów zakręcam i gotowe, ładnie mi się przechowują
i zdrówka chorowitkom, bo widzę, że trochę was choruje
aaaaa fogia Wszystkiego Najlepszego!
justyna Sto Lat dla Michałka
madzienka, sunday dzięki za smski
Mi ostatnio brakuje godzin w dobie zajrzę coś poczytam ale odpisywać jakoś nie ma weny
od czwartku chorujemy, tradycyjnie, więc od wczoraj Hubert u babci.
karlita ja nie pasteryzuję dżemów zakręcam i gotowe, ładnie mi się przechowują
i zdrówka chorowitkom, bo widzę, że trochę was choruje
aaaaa fogia Wszystkiego Najlepszego!
justyna Sto Lat dla Michałka
madzienka, sunday dzięki za smski
sunday_
Witam, ale piękny dzisiaj dzień, tylko szkoda,że ranek taki zimny. Mi dzisiaj dzionek w pracy szybko zleciał,bo mielismy policjanta na lekcji. Bylo dużo informacji, i prezencik, nawet dla Maksia dostałam "Pancernika" :-)
Madzienka super ze macie nową lodóweczkę, oby dobrze się sprawowała:-)
Justyna fajnie ze imprezka udana
Antuanet dzięki, my jednak chcemy zwrotu pieniedzy bo jak bedziemy naprawiac sami bo stracimy gwarancje a potem jakby cos sie dzialo innego to wszystko na nasz koszt by lecialo.
karlita jeju zdroweczka!!!
misia jak mija dzionek na swiezym powietrzu?
Ala buty oddane bez problemu
mirosia zdrówka dla dzieciaczków:-)
Madzienka co to za warsztaty?
Kasia zdrówka dla Huberta!
Madzienka super ze macie nową lodóweczkę, oby dobrze się sprawowała:-)
Justyna fajnie ze imprezka udana
Antuanet dzięki, my jednak chcemy zwrotu pieniedzy bo jak bedziemy naprawiac sami bo stracimy gwarancje a potem jakby cos sie dzialo innego to wszystko na nasz koszt by lecialo.
karlita jeju zdroweczka!!!
misia jak mija dzionek na swiezym powietrzu?
Ala buty oddane bez problemu
mirosia zdrówka dla dzieciaczków:-)
Madzienka co to za warsztaty?
Kasia zdrówka dla Huberta!
madzienka to nie zawód w głosie że dziewczynka ja bym bardzo chciała usłyszeć taką wiadomość...tylko taki prosty konkurs utwierdził mnie w przekonaniu że nie mam szczęścia...;-);-);-);-)
ale jeszcze raz gratuluje......a może coś się zmieni
jak lodówka????????????
karlita zdrówka.......
dla wszystkich dzieciaczków przesyłam zdrówka....czarek niestety też dzisiaj nie poszedł do przedszkola....bo z nosa leje się jak z Niagary...a wieczorem miał nawet stan podgorączkowy.... kurcze chciałabym aby do czwartku mu przeszło bo w przedszkolu ma być cyrk....
ale jeszcze raz gratuluje......a może coś się zmieni
jak lodówka????????????
karlita zdrówka.......
dla wszystkich dzieciaczków przesyłam zdrówka....czarek niestety też dzisiaj nie poszedł do przedszkola....bo z nosa leje się jak z Niagary...a wieczorem miał nawet stan podgorączkowy.... kurcze chciałabym aby do czwartku mu przeszło bo w przedszkolu ma być cyrk....
reklama
jasne że najważniejsze żeby zdrowe było :-)
ogólnie nie wiem dlaczego wszyscy mają teraz pęd na parki owszem to fajna sprawa ale ja np zawsze chciałam mieć siostrę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie było mi dane ... a bardzo żałuję ;-)
nie wiem o co Ci chodzi z tą ujmą ... bo E nic takiego nigdy nie powiedział ....
jedyne co mi mówił jak byłam w 2 ciąży że On z 3 babami w domu nie wytrzyma
bardzo dziękuję za rady w sprawie dzemów dziewczynki niestety przekładam to bo jeszcze nie jestem na siłach ... E dalej w pracy a ja nie mam juz siły nawet wstać ....
wszstkim chorującym zdróweczka życzę!!! biedne te dzieciaki odchorują ta pogodę ....