reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już po pluskanku. Michał zadowolony, hasał po swojemu ale poleceń nie wykonywał. Z naszej starej grupy nie ma nikogo:szok:, kilka dzieci kojarzę z Mandziuli grupy a reszta to jakieś świerzynki:baffled:, hmm nie było z kim rozmawiać:-(

Madzienka jak tam wizyta?
Nikt nie pilnował czepków:-D

Madziara
oby masaże pomogły

Marz
jak Bartuś po szczepieniu, nie ma objawów ubocznych po szczepieniu?

Talia a co u Ciebie, dawno nie zaglądałaś do nas???:confused::confused::confused:

reklama
Witam dziewczynki, ja tylko daje znac że żyje....ledwo ale żyje. Bo w pracy dużo informacji,których nie ogarniam, do tego dzisiaj doszedł ból zęba, myslałam że wyjdę z siebie, szybki tel do denstysty W i w samochód... i dobrze ze pojechałam bo poważna sprawa się okazuje...:baffled: i długie-pewnie drogie leczenie... :-:)-(

Pozdrawiam Was serdecznie i spadam,bo jestem wykończona... Zdroweczka dla Was i Waszych Skarbów:tak:

p.s.
Justyna wszystkiego najlepszego jeszcze raz dla Michałka.

Madzieńka jak wizyta???

ja już po wizycie...wszystko pozamykane i trzyma się...serducho bije, więc jestem spokojna i szczęśliwa....niech maluszek rośnie, teraz przed nami usg połówkowe...już połówkowe, rany jak ten czas leci...:shocked2:

Sunday współczuje bólu zęba i związanych z nim wydatków...oby nie szarpnęły za bardzo po kieszeni....

Justyna super że basenikowanie udane...może wasza grupa jest w piątek bo w harmonogramie są 2-3 latki kontynuujące....
my właśnie planujemy w piątek odrobić...

Marzenka a jak Wasze przygotowania do pierwszych zajęć na basenie...???

Talia, no właśnie gdzie jesteś??dawaj znać jak twój przedszkolak..
a Marta gdzie??
nieładnie dziewczęta tak nas podczytywać i nie dawać znaku życia:-p;-)

Justyna a moze rzezywiscie Ty nie na swoja grupe poszlas?????:sorry2:B dzieuje smacznie spi i nic sie nie dzieje i oby tak zostało.....
Madzienka suer ze na wizycie wszystko ok teraz czekam na wiesci z usg polowkowego.......jak nastroje szczerze znowu zapomnialam o tym basenie:-pspoko pojedziemy zobaczymy....
Madziarka matko co jeszcze i wydzie jak Oni Ci te kregi poprzestawiali......trzymaj sie dzielnie jutro.....
karlita Mirosia Talia i reszta co u Was?????

My z M dopiero wrocilismy ok 21 z placu zabaw zabawilismy u kolezanki dzieciaki sie bawily a my plotkowalysmy...B z P pojechali na rower wiec wszyscy ten czas spedzili przyjemnie:happy2:M po kapieli padl w sekunde:-)
A teraz zamiast ogarnac troche sie na jutro to siedze i klikam tu i tam:-)dajcie mi kopniaka:-p

Marzenka ode mnie go nie dostaniesz bo ja robię to samo:-D:-D:-D
albo masz images.jpg

ale dzisiaj super wieczór...oj mogłaby się ta pogoda utrzymać....
wcale się nie dziwię że tak długo na dworze byliście...

Hej BB-eczki;-)
my dziś korzystając z pogody spędziliśmy dzień na wsi....po południu rodzice zajęli się Natalką a my...w kimono ze Stasiem:zawstydzona/y:bo noc nieprzespana była:no:małego dopadł katar na całego i co chwila pobudki:-(męczy sie biedaczek...dobrze,że tylkoma niewielkis stan podgorączkowy a nie gorączke:tak:efektem nocnych pobudek było to,że mąż zaspał do pracy i miał przymusowy urlop:-p

Jula już w przedszkolu, ja zaliczyłam luxmed i zakupy w Tesco...i powiem Wam że jestem w szoku jak szybko reagują na kobiety w ciąży, nie wiem czy to ja mam takie szczęście czy to tam norma...ale z Jula też miałam bardzo dobre doświadczenia, ledwo stanęłam do kasy, od razu podbiegła do mnie pani i zaprosiła do kasy bez kolejki...

z własnych doświadczeń to właśnie w Tesco najczęściej pamiętają o prawach ciężarnych

;-)
Julci katarek mniejszy, chyba syrop z czosnku nam pomaga....ładnie śpi w nocy wiec mam nadzieje że będzie dobrze...
super:tak:

Misia zdróweczka dla Was....chcesz leki homeopatyczne na gardło, podobno rewelacyjne...mam koleżankę w ciąży, ktora non stop coś łapie i homeopatka ją leczy....
a jak te leki się nazywają??bo lekarz to mi zalecił Laryng up junior,bo nie zawiera mięty...a wszystkie inne mają podobno:sorry2:

Justyna Buziak Urodzinowy dla Michałka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po szczepieniu B po ukluciu zaczal krzyczec na panie tak sie rozrzalil ale tak zaczal smiesznie gadac po swojemu poprostu je skrzyczal:-D:-D:-Da mamusia tez madra czas zrozumiec ze B to juz nie niemowlaczek bo oczywiscie jak przyszlo do wazenia to ja go jak niemowlaka zaczelam klasc na ta malutka wage kobitka do mnie aby go posadzic no przeciez fakt:-D:-D
brawa za szczepienie:tak:a jak po?

U mnie już był pan dr i mnie uspokoił... powiedział że te d-dimery mogą tak powoli spadać i że to może potrwać i pół roku... ale oby spadały! a co do bólu z tyłu głowy - wymasował mnie i powiedział że pewnie podczas cc jak spałam to zruszyli mi kręgi bo 4 i 5 mam na pewno przestawiony - jutro jestem umówiona do dr na ustawianie... trochę się boję ale jak pomyślę że to może pomóc to dodaje mi to odwagi ;-) bo już dosyć mam tego bólu głowy i szyi... ale też najważniejsze że ten ból to nie jest od żadnego zakrzepu...:tak::tak: bo tego też się obawiałam...
super,że pan dr Cię uspokoił:tak:współczuję ustawiania:baffled:a gdzie dokładnie z tyłu boli Cię głowa????

zmykam po Juleczke...pewnie będę za wcześnie:-p

i jak?za wcześnie?:-D
Witam dziewczynki, ja tylko daje znac że żyje....ledwo ale żyje. Bo w pracy dużo informacji,których nie ogarniam, do tego dzisiaj doszedł ból zęba, myslałam że wyjdę z siebie, szybki tel do denstysty W i w samochód... i dobrze ze pojechałam bo poważna sprawa się okazuje...:baffled: i długie-pewnie drogie leczenie... :-:)-(
trzymaj się
:tak:współczuję bólu zęba i wydatków:sorry2:
ja już po wizycie...wszystko pozamykane i trzyma się...serducho bije, więc jestem spokojna i szczęśliwa....niech maluszek rośnie, teraz przed nami usg połówkowe...już połówkowe, rany jak ten czas leci...:shocked2:
super,że wszystko w porządku:tak:a kiedy połówkowe?jakieś przeczucia co do płci?
Talia, no właśnie gdzie jesteś??dawaj znać jak twój przedszkolak..
a Marta gdzie??
nieładnie dziewczęta tak nas podczytywać i nie dawać znaku życia:-p;-)
ale z Ciebie detektyw:-D

Witam się wieczorowo porą
justyna Wszystkiego Najlepszego dla małego solenizanta, dużo zdrówka, radości,uśmiechu i spełnienia marzeń.:-)
madzienka super wieści z brzuszka:tak: Oby tak dalej...A gdzie chodzisz na aero?
marz21 fajny dzionek za Wami,taka pogoda mogłaby się dłużej utrzymać:tak:
misia2010 u nas też Wiki miała katar, katar jej przeszedł a jakiś kaszel ją męczy-zwłaszcza jak ją położę:sorry2: zdrówka dla Stasia.
sunday współczuję bólu zębów i ...portfela...A jak Ci się podoba w nowej pracy?Fajni ludzie?
atali super że weselicho udane!
madziara78 trzymam kciuki żeby szybko znaleźli przyczynę skoków ciśnienia.
maltanka jak zdróweczko u Was?Chodzi już H do przedszkola?
U mnie czas szybko leci, rano praca, potem spacer,dom i tak w kółko:tak: W sobotę byłam na wieczorku panieńskim u przyszłej bratowej, fajnie było-rozerwałam się trochę.:tak: Mój P też zadowolony z kawalerskiego a w niedzielę aby na spacerze byliśmy bo mój mąż miał migrenę:sorry2: Wiktorce katar przeszedł ale zaczęła mi kaszleć, zobaczę jaka noc będzie-najwyżej się do lekarza pofatyguję jutro.Dzwoniłam dzisiaj do znachorki ale ma urlop, zalecenia przez telefon dostałam ale muszę jutro do apteki skoczyć rano bo nie mam wszystkich składników. Nowa pani w przedszkolu już mnie wnerwiła, po prostu brak słów:cool2: Nie chcę z nią zadzierać bo będzie się na małym mściła ale miałam ochotę jej dzisiaj wiązankę puścić. :angry: Mój M ze szwagrem szukali samochodu wczoraj i dzisiaj, dopiero wracają więc czekam na małża. Spokojnej nocki.:-)

Witam, ja jeszcze kurczaczka gotuję na jutrzejszy obiadek i zaraz zmykam do łóżeczka.

Madzienka super wiadomość od lekarza:tak:

Nie pomyliłam grup, bo w email od p Justyny mam że zajęcia nasze są we wtorki:blink:

Marz fajny wieczorek Wam minął, tylko szkoda że ciepełko nas opuszcza. Spokojnej nocki Wam życzę:tak:

Misia dobrze że udało się Wam odespać nockę

Antuanet
ta nowa pani to ta co odeszła z grupy Juleczki Sienio?
Super że wieczorek sobotni był udany:-), a jakie autko kupujecie? I zdróweczka dla Wiki życzę:tak:

Sunday o jejciu współczuję bólu zęba:-(, i nowych wydatków z tym związanych:no:dobrze że udało Ci się załatwić wizytę na dzisiaj.

Jeszcze raz w imieniu mojego dwulatka dziękuję za życzenia urodzinowe:happy2:.

Antuanet
ta nowa pani to ta co odeszła z grupy Juleczki Sienio?
justyna właśnie ta sama pani teraz jest wychowawczynią Kubusia:happy2: A autko kupowali moja sis ze szwagrem, kupili audi A4, my na szczęście mamy autko i narazie nie planujemy zmieniać.:tak: Podziwiam że chce Ci się jeszcze gotować tak wieczorem, ja dzisiaj mam lenia...

reklama
Do góry