Witam się wieczorowo porą
justyna Wszystkiego Najlepszego dla małego solenizanta, dużo zdrówka, radości,uśmiechu i spełnienia marzeń.:-)
madzienka super wieści z brzuszka
Oby tak dalej...A gdzie chodzisz na aero?
marz21 fajny dzionek za Wami,taka pogoda mogłaby się dłużej utrzymać
misia2010 u nas też Wiki miała katar, katar jej przeszedł a jakiś kaszel ją męczy-zwłaszcza jak ją położę
zdrówka dla Stasia.
sunday współczuję bólu zębów i ...portfela...A jak Ci się podoba w nowej pracy?Fajni ludzie?
atali super że weselicho udane!
madziara78 trzymam kciuki żeby szybko znaleźli przyczynę skoków ciśnienia.
maltanka jak zdróweczko u Was?Chodzi już H do przedszkola?
U mnie czas szybko leci, rano praca, potem spacer,dom i tak w kółko
W sobotę byłam na wieczorku panieńskim u przyszłej bratowej, fajnie było-rozerwałam się trochę.
Mój P też zadowolony z kawalerskiego a w niedzielę aby na spacerze byliśmy bo mój mąż miał migrenę
Wiktorce katar przeszedł ale zaczęła mi kaszleć, zobaczę jaka noc będzie-najwyżej się do lekarza pofatyguję jutro.Dzwoniłam dzisiaj do znachorki ale ma urlop, zalecenia przez telefon dostałam ale muszę jutro do apteki skoczyć rano bo nie mam wszystkich składników. Nowa pani w przedszkolu już mnie wnerwiła, po prostu brak słów
Nie chcę z nią zadzierać bo będzie się na małym mściła ale miałam ochotę jej dzisiaj wiązankę puścić.
Mój M ze szwagrem szukali samochodu wczoraj i dzisiaj, dopiero wracają więc czekam na małża. Spokojnej nocki.:-)