reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
zrobilam tego migdałowca wczoraj jest pyszny ale tak słodki ze szok :) a wiecej nie robię nic bo nie będe w domu. Na wigili się spotykamy u babci mojej cała rodziną a w święta będe też tam. Pozatym spacery:) szopke zobaczyć pojdziemy i do nałeczowa do spa pojedzemy

Hej moje laseczki:-)! Widzę,że świętujecie;-):tak:.Nam o dziwo spokojnie czas upływa,wczoraj zrobiliśmy wigilię po raz pierwszy sami :tak:i we własnym gronie - tylko nasza 4:tak::cool2::cool2:.Po 18-ej pojechaliśmy do teściów,chłopaki tam zostali na noc a zabraliśmy brata teściowej na Pasterkę do Bazyliki i potem do szopki poszliśmy w procesji z poświęconym żłóbkiem.Położyliśmy się o 3 nad ranem:szok::tak:.Teście zaprosili na obiad to zawiozłam M i wujka na wieś a sama pojechałam psiółkę od jej rodziców odebrać i w sumie 3 godziny mi to zajęło - dziś zrobiłam 130km za kółkiem:tak:.Do teściów dojechałam na 16:30:-p i tam 2 godzinki.
Od M dostałam srebrną bransoletkę:tak::cool2:,od teściowej rajstopy a chłopaki skarpetki i słodycze.Chłopakom z rodziny pokupowałam bokserki z zaprzęgiem Mikołaja na tyłku:-p:tak::-D:-D:-D.Olek dostał garaż Straży Pożarnej a Julu cały czas wczoraj chodził w ręczniczku z kaczuchą i klapkach kąpielowych:tak::-D:-D.
Jutro w domciu a na niedzielę zaprosiliśmy teściów na obiad:confused2:.

Hej girls.
Nadaję z laptoka szwagierki bo nam się komp posypał.
Rodzinkujemy się na całego, bardzo przyjemne Święta w tym roku, mimo że młody chory i jeszcze w wigilię zaliczyliśmy lekarza. Prezenty jak najbardziej udane, tego co dostał Filipek wymieniać nie będę, ale najchętniej dobudowałabym nowy pokój.:-):-):-):-)

Witam wszystkich poświątecznie!!!
Jak po świętach?Objadłyście się? Ja w tym roku ograniczałam się i nie przesadziłam!:-)

Tylko my Sunday:szok: reszta dziewczyn chyba jeszcze świętuje;-)
ja też się nie objadałam na wigilii bo Miki marudził nie dal mi posiedzieć i tylko barszcz zjadałam a w 1 dzień świąt okropnie mnie bolał żołądek-nie wiem po czym:baffled: i tylko herbate piłam i ciasto drożdżowe jadałam... wkażdym razie ja się ciesze że już po świętach:-p:-pjuz nawet dziś zakupy zaliczyłam-wyprzedaże są:-)

reklama
juz nawet dziś zakupy zaliczyłam-wyprzedaże są:-)

mama m i o, a gdzie byłaś na zakupach?

witajcie laski poświątecznie!

my dzisiaj zawitaliśmy do domu dopiero.
niedawno się rozpakowałam, młody już śpi.

Sundey a ja tam sobie nie żałowałam :-p tylko kto teraz to zgubi. jeszcze na wieczór dopchałam plackami (nawiozłam od mamy i teściowej :-p)

Do góry