reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
zrobilam tego migdałowca wczoraj jest pyszny ale tak słodki ze szok :) a wiecej nie robię nic bo nie będe w domu. Na wigili się spotykamy u babci mojej cała rodziną a w święta będe też tam. Pozatym spacery:) szopke zobaczyć pojdziemy i do nałeczowa do spa pojedzemy

Hej moje laseczki:-)! Widzę,że świętujecie;-):tak:.Nam o dziwo spokojnie czas upływa,wczoraj zrobiliśmy wigilię po raz pierwszy sami :tak:i we własnym gronie - tylko nasza 4:tak::cool2::cool2:.Po 18-ej pojechaliśmy do teściów,chłopaki tam zostali na noc a zabraliśmy brata teściowej na Pasterkę do Bazyliki i potem do szopki poszliśmy w procesji z poświęconym żłóbkiem.Położyliśmy się o 3 nad ranem:szok::tak:.Teście zaprosili na obiad to zawiozłam M i wujka na wieś a sama pojechałam psiółkę od jej rodziców odebrać i w sumie 3 godziny mi to zajęło - dziś zrobiłam 130km za kółkiem:tak:.Do teściów dojechałam na 16:30:-p i tam 2 godzinki.
Od M dostałam srebrną bransoletkę:tak::cool2:,od teściowej rajstopy a chłopaki skarpetki i słodycze.Chłopakom z rodziny pokupowałam bokserki z zaprzęgiem Mikołaja na tyłku:-p:tak::-D:-D:-D.Olek dostał garaż Straży Pożarnej a Julu cały czas wczoraj chodził w ręczniczku z kaczuchą i klapkach kąpielowych:tak::-D:-D.
Jutro w domciu a na niedzielę zaprosiliśmy teściów na obiad:confused2:.

Hej girls.
Nadaję z laptoka szwagierki bo nam się komp posypał.
Rodzinkujemy się na całego, bardzo przyjemne Święta w tym roku, mimo że młody chory i jeszcze w wigilię zaliczyliśmy lekarza. Prezenty jak najbardziej udane, tego co dostał Filipek wymieniać nie będę, ale najchętniej dobudowałabym nowy pokój.:-):-):-):-)

Witam wszystkich poświątecznie!!!
Jak po świętach?Objadłyście się? Ja w tym roku ograniczałam się i nie przesadziłam!:-)

Tylko my Sunday:szok: reszta dziewczyn chyba jeszcze świętuje;-)
ja też się nie objadałam na wigilii bo Miki marudził nie dal mi posiedzieć i tylko barszcz zjadałam a w 1 dzień świąt okropnie mnie bolał żołądek-nie wiem po czym:baffled: i tylko herbate piłam i ciasto drożdżowe jadałam... wkażdym razie ja się ciesze że już po świętach:-p:-pjuz nawet dziś zakupy zaliczyłam-wyprzedaże są:-)

reklama
juz nawet dziś zakupy zaliczyłam-wyprzedaże są:-)

mama m i o, a gdzie byłaś na zakupach?

witajcie laski poświątecznie!

my dzisiaj zawitaliśmy do domu dopiero.
niedawno się rozpakowałam, młody już śpi.

Sundey a ja tam sobie nie żałowałam :-p tylko kto teraz to zgubi. jeszcze na wieczór dopchałam plackami (nawiozłam od mamy i teściowej :-p)

Do góry