reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale pusto.....

witajcie, spotkanie w Bugi oczywiście jak zawsze udane...dziękuję wszystkim za towarzystwo...dzieciaczki przesłodkie, niektóre nie do poznania....

jak wasze powroty do domku, pospały się maluszki??

Maltanka i jak byłaś w Lidlu???
my dokupiliśmy jeszcze dwie pary spodni....

Marzenka dokładnie je przymierzę i dam znać czy potrzebujemy pomocy krawcowej....

Justyna nie zauważyłam jakiegoś złego humoru u Michałka...

Bartuś raz jeszcze słodki urodzinowy buziaczek kawalerze.....

Aneta a dla Was dużo dużo miłości z okazji dzisiejszej rocznicy ślubu....

reklama
hejka....ale jest git....dzisiaj mieliśmy radę pedagogiczną i okazało się że te wszystkie obawy i lęki odeszły w zapomnienie...mianowicie dyr postanowiła nie przenosić mojej koleżanki...a i ta dziewczynka niepełnosprawna będzie chodzić do Martynki ale na Radości a nie do mnie....
a jeszcze mój czarek zaskakuje mnie pozytywnie bo na tych dniach adaptacyjnych...zachowuje się jak prawdziwy przedszkolak...:szok::szok::szok: siada w kółeczku, śpiewa maluje i leżakuje tfu tfu tfu:szok::szok::szok: żeby nie zapeszyć....
a i do pani się pomyliłam....pierwszego dnia pewnie była zestresowana... już później spoko... nawet nawiązałam z nią współpracę... ma mi pożyczyć fajną płytę ha ha ha
justynka sorry że wczoraj nie odpisałam na sms-a ale przeczytałam go późno...
karlita nie martw się tym przedszkolem... wszystko bedzie ok... wiesz takie grupy działają na zasadzie starszego rodzeństwa czy też sąsiedztwa... młodsze uczą się od tych starszych...dużo przedszkoli teraz tak robi....
madziara, anetka super że już jesteście w domku i że dziewczynki takie spokojne....prawdziwe cudeńka....
sunday a w szkole to będziesz miała zerówkę czy jakąś klasę?????
atali ja też dziękuje za mile spędzone popołudnie...Czarek był mocno niezadowolony że już musieliśmy wracać...
powodzenia w odstawieniu Szymona od piersi...
dziewczyny super że spotkanie w Bugi udane....szkoda że nie mogłam być z Wami...
anetka Wszystkiego Najlepszego dla Was...jeszcze więcej miłości....
marzenka dla Bartusia Wszystkiego Naj...Naj... niech zdrowo rośnie a uśmiech niech towarzyszy mu każdego dnia...

Anetko Wszytskiego najlepszego dla was :-)

BARTUSIU
cudnie że moglismy spędzić roczek z Tobą ;-)

elza
dzięki za pocieszenie - wiesz Norbuś jest jeszcze taaaaaki malutki ;-)

Norb padł zaraz po wyjściu z gali ;-) My z Gabi zrobiłyśmy zakupy na jutro słodyczowe - to ostatni dzień Gabrysi w przedszkolu więc trzeba zrobić pożegnanie ;-)

Dzieki dziewczynki za dzisiejsze spotkanko BYŁOOO SUPER !! naładowałam akumulatorki miło było spotkać sie w tak licznym gronie :-) przypomniały mi się stare czasy :-)

normalnie bokiem mi już wychodzi to pakowanie !!!!!!!!!! a E mnie bardzo zdenerwował ... :wściekła/y:

ide dalej pakować :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ANETKO Wszystkiego Najlepszego z Okazji dzisiejszej Rocznicy Ślubu!!!!!!!!!

Karlita oj ten Twoj maz chyba Ci wkoncu podpadnie:-)ja rowniez dziekuje za dzisiejszy dzien...i poprosze o fotki;-)
Madzienka spoko mierz i dawaj znac chociaz mysle ze nie bedzie poprawka potrzebna.....
Elza no super wiesci wszystko sie ladnie poukladalo:-)

Ja na szybko dzieciaki spia ale wdomu mam taki nielad ze nie wiem od czego zaczac i chyba nic nie bede robila...jak dobrze ze P jutro juz wraca:-p:-pzapowiedzial zebym jutro gdzies sobie poszla i sie oderwala od obowiazkow bo on i tak przejmuje chlopakow za kt sie stesknil....:-)nawet po przyslowiowe zapalki pojade a co:-D

Dziekuje za zyczenia dla mojego aniola....to juz rok i zaczynamy kolejny:sorry2:

Załączniki

• ROCZEK.jpg
    ROCZEK.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Karola Ty to masz się z tym E......chyba mu się w końcu oberwie...;-):zawstydzona/y::-pwypij jakiegoś drinka dla relaksu
ja też czekam na fotki:tak::tak:

Marzenka a Ty to masz bosko z P....:-D:-D:-Dkochany mąż...o której P wraca...
mój dzisiaj pytał czy gdzieś wychodzę:shocked2::laugh2:
fotka Bartusia słodka...

Eliza super że wszystko tak fajnie poukładało się....:tak:
szkoda że dzisiaj nie mogłaś dołączyć do nas...

Madziarka był M na zebraniu w przedszkolu grupy Nelci...jak wrażenia??

Misia, Mandziula jak Wasze przedszkolaki???

Ostatnia edycja:
Witam,
mój przedszkolak znowu płakał:-(nawet do szatni nie chciał wejść...pani go na rękach zabrała, a ja musiałam uciekać:-(podobno szybko jej przeszło i potem już było ok:sorry2:jutro idzie z tatą:tak:po powrocie znowu odreagowała...była okropna:wściekła/y:no ale przez ten czas co nieco przygotowałam do niedzielnych chrzcin;-)
talia spóźnione, ale najlepsze życzenia:tak:
marz wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!!buziaczek na pierwszy roczek:tak:
U nas nieciekawa nocka, Michał płakał coś krzyczał przez sen, i poranek też nienajlepszy, ledwo oczy otworzył a już zaczął pokazywać rogi. Leków nie chce brać i śniadania też nie. Nerw już nadszarpnięty:realmad:.
współczuję nocki....a jak dalsza część dnia?:confused:

Misia może dzisiejszy dzień będzie lepszy dla Natalii. A jak nocka minęła?
jak już Staś usnął to spał do 7:tak:Natalka zaś wstała o 7.40:tak:

Ja tylko na chwilę, szykujemy się do Bugi. Mam nadzieję, że sobie dam radę:-p Trochę mam stresa bo jeszcze sama z nimi tak daleko autobusem się nie wybierałam:sorry2:
i jak Ci się udało z dwójką?

Potem wieczór i nic nawet w domu nie robiłam. dziś mam fryzjera i też wrócę wieczorem, bo robię pasemka bo w sobotę mamy wesele.
udanej zabawy jutro:tak:

witajcie, spotkanie w Bugi oczywiście jak zawsze udane...dziękuję wszystkim za towarzystwo...dzieciaczki przesłodkie, niektóre nie do poznania....
super,że udane spotkanie...jak zawsze zresztą:tak:szkoda,że mi się nie udało dotrzeć:-(
Aneta a dla Was dużo dużo miłości z okazji dzisiejszej rocznicy ślubu....
dołączam sie do życzeń:tak:super,że tak dobrze w domu się układa z dziećmi:tak:
hejka....ale jest git....dzisiaj mieliśmy radę pedagogiczną i okazało się że te wszystkie obawy i lęki odeszły w zapomnienie...mianowicie dyr postanowiła nie przenosić mojej koleżanki...a i ta dziewczynka niepełnosprawna będzie chodzić do Martynki ale na Radości a nie do mnie....
a jeszcze mój czarek zaskakuje mnie pozytywnie bo na tych dniach adaptacyjnych...zachowuje się jak prawdziwy przedszkolak...:szok::szok::szok: siada w kółeczku, śpiewa maluje i leżakuje tfu tfu tfu:szok::szok::szok: żeby nie zapeszyć....
a i do pani się pomyliłam....pierwszego dnia pewnie była zestresowana... już później spoko... nawet nawiązałam z nią współpracę... ma mi pożyczyć fajną płytę ha ha ha
super,że wszystkie Twoje obawy okazały się bezpodstawne:tak:wielkie brawa dla Czarka...a tak się obawiałaś...widzisz jak Cię dziecko zaskoczyło:tak:
PS.moja Natalka dziś jak odbierałam ją z przedszkola przytuliła się do mnie i powiedziała "bardzo Cię kocham mamo":-)a we wtorek powiedziała paniom w przedszkolu,że mama nie przyszła,bo ma chore kieszonki:rofl2:ale sobie skojarzyła:-D
Norb padł zaraz po wyjściu z gali ;-) My z Gabi zrobiłyśmy zakupy na jutro słodyczowe - to ostatni dzień Gabrysi w przedszkolu więc trzeba zrobić pożegnanie ;-)

to będzie wielkie przeżycie,co?:confused:a jak Gabi reaguje na konieczność rozstania się ze starym przedszkolem?
normalnie bokiem mi już wychodzi to pakowanie !!!!!!!!!! a E mnie bardzo zdenerwował ... :wściekła/y:

zrób sobie przerwę i wypij drinka dla zrelaksowania;-)

Ja na szybko dzieciaki spia ale wdomu mam taki nielad ze nie wiem od czego zaczac i chyba nic nie bede robila...jak dobrze ze P jutro juz wraca:-p:-pzapowiedzial zebym jutro gdzies sobie poszla i sie oderwala od obowiazkow bo on i tak przejmuje chlopakow za kt sie stesknil....:-)nawet po przyslowiowe zapalki pojade a co:-D
super:tak:pozazdrościć;-)ja nieprędko tak wyjdę bez małego ssaka:dry:no ale z drugiej strony później będzie brakować tych chwil z maleństwem,wiec teraz trzeba sie z tego cieszyć;-)

mój dzisiaj pytał czy gdzieś wychodzę:shocked2::laugh2:
to korzystaj:-D

witam
super że spotkanie w BUGI si wam udało, szkoda że nie mogłam dojechać....
karlita to ty masz dzisiaj ostatni dzień w LBN??? ale ten czas leci szybko...., ale nie martw sie znajdziemy cie w tym Opolu;-);-)
eliza brawa dla Czarka:tak: dzielny z niego przedszkolak
misia a u was szybkiego przejcia kryzysu:tak: u nas P odprowadza Mikiego, pani go syzbko zabiera i jest mało płaczu:tak::tak:
marzenka całuski dla Bartusia z okazji roczku!!! ale szybko zleciało...

i nie wiem co jeszce miałąm napisać, wczoraj was poczytałam ale wszystko mi wyleciało z głowy.

a nasz przedszkolak coraz lepiej, szybciej się uspokaja rano bo go pani bardzo sparwanie odbiera, troszke posiedzi na raczkach i jek ok, bawi się ładnie, znowu wrócił w tych samych spodniach wiec woła na siku, i wczoraj nawet troszke zjadł (obiecałam mu nagrode jak zje kanapke:sorry2::sorry2:) wiec jest dobrze, jak go odbieram to jest zadowolony to i ja jestem zadowolona

u gin tez wszystko ok, przed wyjazdem mam zrobic badania i USG i jak bedzie cos niepokjacego to mam zajśc do szpitala na konsultacje a jak bedzi ewszystko ok to mam jechac i odpoczywac:tak::tak: maleństwo coraz wyraźniej się rusza, super uczucie:tak::tak:
no i dziś ruszam z produkcja soków z aronii imalin bo mi P dostawe zrobil. powiem wam, że ta marmolada z bzu i jabłek to taka nawet fajna wyszła, przynajmniej mi smakuje:-D
a i wczoraj panowie z budowy u sasiada zaparkowali u nas koparą:tak::tak: nie mogłam Mikiego do domu zgarnąc... radochy maił chyba po czubek uszu:-D:-D:-D

zmykam do pracy, milego dnia zyczę

zdjęcia mówicie ???

tylko gdzie ja mam czytnik :E wiem że go zostawiłam w Lublinie ale gdzie ja go położyłam ??? :confused:

ehhhh dzisiaj zdejmuję już firanki rozmrażam zamrażalnik .... a w lodówce tyle jedzenia ... a moze na noc rozmrożę ???? sama nie wiem - szczerze ? nigdy nie rozmrażałam zamrażalnika :sorry2::confused:

mandziulka my się dzisiaj widzimy ??? ehhh ruchy w brzuszku - tego mi chyba najbardziej brakuje :zawstydzona/y:

no nic zaraz nastawiam herbatke i biorę się za pracę bo jeszcze takie duperelki najgorsze zostały ;-) i kanapy poprzesuwam, pomyje wstępnie podłogi. Późnym popołudniem rodzice zabiorą dzieciaki do siebie a ja do intensywnej demolki ;-) E ma dzisiaj po pracy dodatkowe zajęcia więc penie znów nocą dopiero zjedzie ... No i w sobotę ma przyjechać ta Pani od malowania ścian :tak::tak::tak::tak::tak::tak: więc w sobotę zabieramy ze sobą Gabisie aaaaaaaaaaaa i nasz kot i pies też już bedą jechać :-) Zet to padnie ze szczęścia ze do nas wraca :-) Jestem ciekawa jak kocica zareaguje na przeprowadzkę ....

reklama
Do góry