reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,

Michałek drzemkuje (a pod oknami z kosiarkami jeżdżą:growl::growl::angry:), no mam nadzieję że pośpi bo jeszcze obiadu nie mam dopiero się piecze. Spacer zaliczony i na pewno jeszcze wyjdziemy do wąwozu, musimy wykorzystać jeszcze trochę lata:tak:

Eliza
i jak dzisiaj sprawował się Czarek?

Karlita super że wizyta u kosmetyczki zrelaksowała Cię:tak:

Misia może Marzenka ma rację, niech mąż odprowadzi Natalkę do przedszkola. W ten weekend chrzcicie Stasia?

Mirosia jak zerknęłam na mapę to wydawało mi się że straszny kawał drogi od Fabrycznej do Długiej:tak:. I jak się czujesz teraz, cieplej już?

Madzienka
co porabiasz że nie było Cię rano na BB?

Marta a u nas na śniadanko były kanapeczki z dżemem truskawkowym:-D,

Marz ja ostatnio robię szybkie obiady takie co nie wymagają stania w kuchni:blink:, dziś np samo się robi:rolleyes2:i będzie na dwa dni.

Mandziula czekamy na wiadomości powizytowe:happy2:

Sunday jak się czujesz?

Maltanka
i co zrobiłaś z tymi sokami?

Atali
jak dzisiejsza nocka minęła?

reklama
marz wiem ze muszę byc pewna. Wiesz dzieci to tam 4 i 5 latki są, tak wywnioskowałam z dzieci które się bawiły na placu i podchodziły do Gabi ;-) dokładniej wszystkiego dowiem się na zebraniu w przyszłym tygodniu.
Tulaski na bolący brzuch!!

misia moze to jakiś kryzys ?? u nas cały pierwszy miesiąc był płacz więc nie pomogę :sorry2:

mirosia a jaką butelką ja przepajasz ??? moze smoczek za duzy ??

Justynka jak tam Michał?? pospał ?? u Ciebie kosiarki a u mnie sąsiad wierci oczywiście zaczął jak Norb poszedł spać ....

my zamówilismy dzisiaj pralkę i moje ostateczne zdanie elektrolux ;-) E chciał Mastercooka ale bardziej podobał mi się system otwierania elektroluksa bo te blachy nie były takie ostre tylko takie pomalowane chropowatą farbą dzieki temu łatwiej sie otwiera i "nie kaleczy" palców. jak juz muszę mieć pralke ładowaną od góry to przynajmniej niech mnie nie irytuje przy samym otwieraniu.

wiecie co dzisiaj mam tyle roboty z pakowaniem i papierami ze już nie wiem jak się nazywam ....

Witajcie

My z rana mieliśmy gości
:tak: Madzienka i Jula dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej:tak:

Zjedliśmy obiad i chyba zaraz pójdziemy na plac jeszcze.
:tak:

mirosia
u nas smoczków nie było, Hubert nie chciał to nie dawałam na siłę, z butelek też nie pił, kupiłam kubek niekapek z Lovi i z tego pił

marta myślałam nie raz, ale brak funduszy:sorry2: widziałaś to dlatego nie możesz się dodzwonić Chełm: Chełm: Awaria sieci. Problemy z połączeniami w Orange i T-Mobile - 29 sierpnia 2012

misia hmmm u nas też tak było z przedszkolem, i z doświadczenia powiem ci, ja żałuję, że Huberta wysłałam tam wcześnie do przedszkola :sorry2: myślałam, że z pracą będzie szybciej, a tu mógł spokojnie iść do przedszkola dopiero teraz:sorry2:

marzenka wcale się podobno nie wybierał do domu, a w niedzielę jak wracaliśmy do Lublina z P to samo było

karlita i jak pakowanie idzie?

justyna a nic zostawiłam mam nadzieję, że dobrze się będa rozpuszczać

Karlita Michał jeszcze śpi:-D, to już 2,5 godziny:szok:. A jak Norbert?
Już może w przyszłym tygodniu odetchniesz trochę, co?

Marz i jak brzuch? Brałaś jakiś proszek?
Kurcze i mnie coś od rana dołem boli(dusi) ale to nie na @:hmm:

My jutro będziemy w Bugi (o ile nic nieplanowanego nam nie wyskoczy)

Witajcie.

Daję znać że żyjemy i czujemy się wszyscy dobrze. Nocki przesypiamy całe, aż muszę małą budzić raz na karmienie bo jak raz zaspałam to rano miałam kamienie w staniku, myślałam że eksplodują :szok: Dajcie mi jeszcze trochę czasu na ogarnięcie się ze wszystkim, to będę częściej zaglądać. Teraz wpadłam na chwilkę, ale zaraz Paweł wraca z pracy, dziewczyny śpią, i położna ma przyjść za godzinę. A tu bałagan.

A z dobrych wieści to spadłam z wagi, mam pół kilo mniej niż przed ciążą :szok::szok::szok: Jak mnie zobaczyli na ulicy to nie uwierzyli że rodziłam dopiero co, sama jestem w szoku, ale to chyba przez ten zabieg, macica się szybciej obkurczyła i cała krew się ze mnie wylała.

Życzę miłego dnia ;-)

Witajcie....my dzisiaj w rozjazdach...rano odwiedziliśmy Kasię i Huberta dziękujemy za zaproszenie...mieszkanko super a ten taras marzenie...
jemy obiadek i ruszamy na spotkanie z motylkowymi przedszkolakami...niech maluchy przypomną sobie o swoim istnieniu:tak::tak::tak:

Madzienka o to pewnie pilotowy odcinek ja nawet tv nie wlaczylam dzisiaj bo denerwuje mnie ze nic nie ma....

Marzenka pilotażowy...ale w tv on chyba dopiero będzie, ja oglądałam na tvn playerze...

Wstawać śpiochy:-):-).
Słonko wyszło ale jakoś zimno i mało przyjemnie. My z żuczkiem już po śniadaniu - naleśniki z dżemikiem truskawkowym - pychotka.:tak::-)

mniam jakie śniadanko....
dodzwoniłaś się do mężowego...??

Madzieńka a co to za nowy serial - ja ostatnio w tyle ;-) ale polecam Rodzinka.pl

nowy polski serial z plejada polskich gwiazd...rodzinkę tez oglądam....jak mam chwile...

O masakra B zasnal a mnie brzuch tak zaczal bolec ze miejsca nie moglam sobie znalezc jak na ironie rok temu o tej samej porze bolalo tak samo brrrrrr:-p:dry:

uuuu współczuje bólu brzucha...

Witajcie

My z rana mieliśmy gości
:tak: Madzienka i Jula dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej:tak:

Zjedliśmy obiad i chyba zaraz pójdziemy na plac jeszcze.
:tak:

my tez dziękujemy....
a co do soków to moja babcia robi takie gęstsze i super rozpuszczają się

Anetka witajcie...super że szybko doszłaś do siebie....

my też jutro wybieramy się do Bugi a więc do zobaczenia!!!

Talia ciut spóźnione życzonka wielu wspólnych latek w zdrowiu i miłości!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane cioteczki,

wpadam na chwilkę z Hanią na ręku się przywitać i napisać Wam że żyjemy... i powolutku dochodzimy do siebie

Ja na trzecią dobę po porodzie trochę podupadłam na zdrowiu ale lekarze zrobili wszystko żeby szybko mnie postawić na nogi... i już prawie jestem na chodzie :-)

Hanulka jest jak na razie grzeczna, je i śpi na zmianę :-) i oby jej tak już zostało...

Moje dzieciaki stęsknione są na maxa - nie odpuszczają mnie na krok.. a wieczorem padam razem z nimi

Mam nadzieję że uda mi się dziś albo jutro zajrzeć do was na dłużej i poczytać co ciekawego się działo...
Dziękuję też Madzi za przekazywanie wieści - bo mówiła że przekazywała wam na bieząco co się działo :-)

Uciekam na razie bo mała coś marudzi - nudzi jej się chyba samej w wózku :-)

Pozdrawiamy raz jeszcze!!!
Miłego popołudnia

Witam sie i ja w koncu. Ciężki dzień za mną. Dzisiaj byłam pierwszy dzień w szkole,oficjalnie przedstawiona przy całym gronie pedagogicznym,a potem rada i NUDY :baffled: tyłek bolał od siedzenia, potem jeszcze spotkanie i kolejna gadanina z dyr. od klas młodszych; odwiedziny mojego miejsca pracy poznanie Pań, i tym sposobem jak wyszłam po 9 to w domu byłam po 15:confused: I zapomnialam przez to wszystko o bilansie 4latka Maksa:no: a jutro znowu podobnie,tylko mam nadzieje,ze wyjde wcześniej niż dzisiaj. :baffled:

Marta a co oni robia,ze wyłączają wode?Jak w sb przejeżdzalam przez Chełm to w niektorych miejscach ciemnica, myślałam ze tak oszczędzają...

marz ale czas leci....

Eliza jak w pracy?

karlita jak też lubie "Rodzinkę" :-)

mirosia ojj lepiej nie teraz, nie wyobrażam sobie z jednej pensji... i mieszkanie z rodzicami :no::no::no:

misia i jak powrot Natalki do domku?

Justynka dzięki już lepiej :tak:

Madzienka maltanka super,ze spotkanie udane :-)

anetka Ty ciązy też chyba za wiele nie wazyłaś???

Madziarka witaj na bb!!!

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Jak w pracy?Jak Gabi?

Hej dziewczynki, dzis intensywny dzien mieliśmy:) Rano odwiedziła na s Izka z Pawełkiem i Karolkiem, zaliczylismy festyn na placy zabaw :) A później wpadła Eliza z Czarusiem :) Dziękujemy :-) Może po dniu pełnym wrażeń chłopcy pośpią ładnie:) CHociaz chyba już przestane na to liczyć, bo dziś w sumie 3 godziny może spałam:szok: i w nocy podjęłam decyzję, ze kończę karmienie piersią.... Tylko czekam aż J będzie miał wolne ze 3 nocki, zeby to on usypiał i wstawał w nocy do Szymusia... To ponarzekałam Wam;)

marzenko, ma 8 zębów:D kolejnego ne wyczuwam:-D

Karla, nie martw się dzieciaki poradzą sobie, mają siebie:) Ja mam elektroluxa łasdowanego od góry już kilka dobrych lat (7 chyba) przezyła 2 stancje, podtopienie przez współlokatora i 2 przeprowadzki. Wierna jak pies:-D

Justyna, no widzisz, żadne kosiary Michałkowi nie przeszkodziły:-D

Maltanka, Madzienka i wy się gościłyście:)

Aneta, gratuluję tak szybkiego powrotu do formy!!! Podziwiam, bo ja nadal na plusie:baffled: ale chyba pora pokochac dodatkowe kg:-D:-D

Madziarka, super, że już sie lepiej czujesz:) No i nie dziwię się, że dzieciaczki za mamusia stęsknione;-):tak:

Marta, ale się uśmiałam z braku srajtaśmy:-D ja raz ręczniki papierowe do wc wstawiłam:-D

reklama
My już w domku, pochodziliśmy trochę po wąwozie i w około bloku i wróciliśmy, chłodno coś się zrobiło.

Madzienka, Maltanka super że mogłyście sie spotkać,

Sunday
oj to współczuję tak nudnego dnia, dobrze że już lepiej ze zdrówkiem,

Atali
super ze spotkanie z Izą i Elizą udane,

Talia
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu,

Madziara
a co się stało ze podupadłaś na zdrowiu??

Anetka super że Karolinka grzeczna i daje pospać w nocy,

Do góry