reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,

Michałek drzemkuje (a pod oknami z kosiarkami jeżdżą:growl::growl::angry:), no mam nadzieję że pośpi bo jeszcze obiadu nie mam dopiero się piecze. Spacer zaliczony i na pewno jeszcze wyjdziemy do wąwozu, musimy wykorzystać jeszcze trochę lata:tak:

Eliza
i jak dzisiaj sprawował się Czarek?

Karlita super że wizyta u kosmetyczki zrelaksowała Cię:tak:

Misia może Marzenka ma rację, niech mąż odprowadzi Natalkę do przedszkola. W ten weekend chrzcicie Stasia?

Mirosia jak zerknęłam na mapę to wydawało mi się że straszny kawał drogi od Fabrycznej do Długiej:tak:. I jak się czujesz teraz, cieplej już?

Madzienka
co porabiasz że nie było Cię rano na BB?

Marta a u nas na śniadanko były kanapeczki z dżemem truskawkowym:-D,

Marz ja ostatnio robię szybkie obiady takie co nie wymagają stania w kuchni:blink:, dziś np samo się robi:rolleyes2:i będzie na dwa dni.

Mandziula czekamy na wiadomości powizytowe:happy2:

Sunday jak się czujesz?

Maltanka
i co zrobiłaś z tymi sokami?

Atali
jak dzisiejsza nocka minęła?

reklama
marz wiem ze muszę byc pewna. Wiesz dzieci to tam 4 i 5 latki są, tak wywnioskowałam z dzieci które się bawiły na placu i podchodziły do Gabi ;-) dokładniej wszystkiego dowiem się na zebraniu w przyszłym tygodniu.
Tulaski na bolący brzuch!!

misia moze to jakiś kryzys ?? u nas cały pierwszy miesiąc był płacz więc nie pomogę :sorry2:

mirosia a jaką butelką ja przepajasz ??? moze smoczek za duzy ??

Justynka jak tam Michał?? pospał ?? u Ciebie kosiarki a u mnie sąsiad wierci oczywiście zaczął jak Norb poszedł spać ....

my zamówilismy dzisiaj pralkę i moje ostateczne zdanie elektrolux ;-) E chciał Mastercooka ale bardziej podobał mi się system otwierania elektroluksa bo te blachy nie były takie ostre tylko takie pomalowane chropowatą farbą dzieki temu łatwiej sie otwiera i "nie kaleczy" palców. jak juz muszę mieć pralke ładowaną od góry to przynajmniej niech mnie nie irytuje przy samym otwieraniu.

wiecie co dzisiaj mam tyle roboty z pakowaniem i papierami ze już nie wiem jak się nazywam ....

Witajcie

My z rana mieliśmy gości
:tak: Madzienka i Jula dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej:tak:

Zjedliśmy obiad i chyba zaraz pójdziemy na plac jeszcze.
:tak:

mirosia
u nas smoczków nie było, Hubert nie chciał to nie dawałam na siłę, z butelek też nie pił, kupiłam kubek niekapek z Lovi i z tego pił

marta myślałam nie raz, ale brak funduszy:sorry2: widziałaś to dlatego nie możesz się dodzwonić Chełm: Chełm: Awaria sieci. Problemy z połączeniami w Orange i T-Mobile - 29 sierpnia 2012

misia hmmm u nas też tak było z przedszkolem, i z doświadczenia powiem ci, ja żałuję, że Huberta wysłałam tam wcześnie do przedszkola :sorry2: myślałam, że z pracą będzie szybciej, a tu mógł spokojnie iść do przedszkola dopiero teraz:sorry2:

marzenka wcale się podobno nie wybierał do domu, a w niedzielę jak wracaliśmy do Lublina z P to samo było

karlita i jak pakowanie idzie?

justyna a nic zostawiłam mam nadzieję, że dobrze się będa rozpuszczać

Karlita Michał jeszcze śpi:-D, to już 2,5 godziny:szok:. A jak Norbert?
Już może w przyszłym tygodniu odetchniesz trochę, co?

Marz i jak brzuch? Brałaś jakiś proszek?
Kurcze i mnie coś od rana dołem boli(dusi) ale to nie na @:hmm:

My jutro będziemy w Bugi (o ile nic nieplanowanego nam nie wyskoczy)

Witajcie.

Daję znać że żyjemy i czujemy się wszyscy dobrze. Nocki przesypiamy całe, aż muszę małą budzić raz na karmienie bo jak raz zaspałam to rano miałam kamienie w staniku, myślałam że eksplodują :szok: Dajcie mi jeszcze trochę czasu na ogarnięcie się ze wszystkim, to będę częściej zaglądać. Teraz wpadłam na chwilkę, ale zaraz Paweł wraca z pracy, dziewczyny śpią, i położna ma przyjść za godzinę. A tu bałagan.

A z dobrych wieści to spadłam z wagi, mam pół kilo mniej niż przed ciążą :szok::szok::szok: Jak mnie zobaczyli na ulicy to nie uwierzyli że rodziłam dopiero co, sama jestem w szoku, ale to chyba przez ten zabieg, macica się szybciej obkurczyła i cała krew się ze mnie wylała.

Życzę miłego dnia ;-)

Witajcie....my dzisiaj w rozjazdach...rano odwiedziliśmy Kasię i Huberta dziękujemy za zaproszenie...mieszkanko super a ten taras marzenie...
jemy obiadek i ruszamy na spotkanie z motylkowymi przedszkolakami...niech maluchy przypomną sobie o swoim istnieniu:tak::tak::tak:

Madzienka o to pewnie pilotowy odcinek ja nawet tv nie wlaczylam dzisiaj bo denerwuje mnie ze nic nie ma....

Marzenka pilotażowy...ale w tv on chyba dopiero będzie, ja oglądałam na tvn playerze...

Wstawać śpiochy:-):-).
Słonko wyszło ale jakoś zimno i mało przyjemnie. My z żuczkiem już po śniadaniu - naleśniki z dżemikiem truskawkowym - pychotka.:tak::-)

mniam jakie śniadanko....
dodzwoniłaś się do mężowego...??

Madzieńka a co to za nowy serial - ja ostatnio w tyle ;-) ale polecam Rodzinka.pl

nowy polski serial z plejada polskich gwiazd...rodzinkę tez oglądam....jak mam chwile...

O masakra B zasnal a mnie brzuch tak zaczal bolec ze miejsca nie moglam sobie znalezc jak na ironie rok temu o tej samej porze bolalo tak samo brrrrrr:-p:dry:

uuuu współczuje bólu brzucha...

Witajcie

My z rana mieliśmy gości
:tak: Madzienka i Jula dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej:tak:

Zjedliśmy obiad i chyba zaraz pójdziemy na plac jeszcze.
:tak:

my tez dziękujemy....
a co do soków to moja babcia robi takie gęstsze i super rozpuszczają się

Anetka witajcie...super że szybko doszłaś do siebie....

my też jutro wybieramy się do Bugi a więc do zobaczenia!!!

Talia ciut spóźnione życzonka wielu wspólnych latek w zdrowiu i miłości!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane cioteczki,

wpadam na chwilkę z Hanią na ręku się przywitać i napisać Wam że żyjemy... i powolutku dochodzimy do siebie

Ja na trzecią dobę po porodzie trochę podupadłam na zdrowiu ale lekarze zrobili wszystko żeby szybko mnie postawić na nogi... i już prawie jestem na chodzie :-)

Hanulka jest jak na razie grzeczna, je i śpi na zmianę :-) i oby jej tak już zostało...

Moje dzieciaki stęsknione są na maxa - nie odpuszczają mnie na krok.. a wieczorem padam razem z nimi

Mam nadzieję że uda mi się dziś albo jutro zajrzeć do was na dłużej i poczytać co ciekawego się działo...
Dziękuję też Madzi za przekazywanie wieści - bo mówiła że przekazywała wam na bieząco co się działo :-)

Uciekam na razie bo mała coś marudzi - nudzi jej się chyba samej w wózku :-)

Pozdrawiamy raz jeszcze!!!
Miłego popołudnia

Witam sie i ja w koncu. Ciężki dzień za mną. Dzisiaj byłam pierwszy dzień w szkole,oficjalnie przedstawiona przy całym gronie pedagogicznym,a potem rada i NUDY :baffled: tyłek bolał od siedzenia, potem jeszcze spotkanie i kolejna gadanina z dyr. od klas młodszych; odwiedziny mojego miejsca pracy poznanie Pań, i tym sposobem jak wyszłam po 9 to w domu byłam po 15:confused: I zapomnialam przez to wszystko o bilansie 4latka Maksa:no: a jutro znowu podobnie,tylko mam nadzieje,ze wyjde wcześniej niż dzisiaj. :baffled:

Marta a co oni robia,ze wyłączają wode?Jak w sb przejeżdzalam przez Chełm to w niektorych miejscach ciemnica, myślałam ze tak oszczędzają...

marz ale czas leci....

Eliza jak w pracy?

karlita jak też lubie "Rodzinkę" :-)

mirosia ojj lepiej nie teraz, nie wyobrażam sobie z jednej pensji... i mieszkanie z rodzicami :no::no::no:

misia i jak powrot Natalki do domku?

Justynka dzięki już lepiej :tak:

Madzienka maltanka super,ze spotkanie udane :-)

anetka Ty ciązy też chyba za wiele nie wazyłaś???

Madziarka witaj na bb!!!

talia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Jak w pracy?Jak Gabi?

Hej dziewczynki, dzis intensywny dzien mieliśmy:) Rano odwiedziła na s Izka z Pawełkiem i Karolkiem, zaliczylismy festyn na placy zabaw :) A później wpadła Eliza z Czarusiem :) Dziękujemy :-) Może po dniu pełnym wrażeń chłopcy pośpią ładnie:) CHociaz chyba już przestane na to liczyć, bo dziś w sumie 3 godziny może spałam:szok: i w nocy podjęłam decyzję, ze kończę karmienie piersią.... Tylko czekam aż J będzie miał wolne ze 3 nocki, zeby to on usypiał i wstawał w nocy do Szymusia... To ponarzekałam Wam;)

marzenko, ma 8 zębów:D kolejnego ne wyczuwam:-D

Karla, nie martw się dzieciaki poradzą sobie, mają siebie:) Ja mam elektroluxa łasdowanego od góry już kilka dobrych lat (7 chyba) przezyła 2 stancje, podtopienie przez współlokatora i 2 przeprowadzki. Wierna jak pies:-D

Justyna, no widzisz, żadne kosiary Michałkowi nie przeszkodziły:-D

Maltanka, Madzienka i wy się gościłyście:)

Aneta, gratuluję tak szybkiego powrotu do formy!!! Podziwiam, bo ja nadal na plusie:baffled: ale chyba pora pokochac dodatkowe kg:-D:-D

Madziarka, super, że już sie lepiej czujesz:) No i nie dziwię się, że dzieciaczki za mamusia stęsknione;-):tak:

Marta, ale się uśmiałam z braku srajtaśmy:-D ja raz ręczniki papierowe do wc wstawiłam:-D

reklama
My już w domku, pochodziliśmy trochę po wąwozie i w około bloku i wróciliśmy, chłodno coś się zrobiło.

Madzienka, Maltanka super że mogłyście sie spotkać,

Sunday
oj to współczuję tak nudnego dnia, dobrze że już lepiej ze zdrówkiem,

Atali
super ze spotkanie z Izą i Elizą udane,

Talia
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu,

Madziara
a co się stało ze podupadłaś na zdrowiu??

Anetka super że Karolinka grzeczna i daje pospać w nocy,

Do góry