Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
Michałek drzemkuje (a pod oknami z kosiarkami jeżdżą), no mam nadzieję że pośpi bo jeszcze obiadu nie mam dopiero się piecze. Spacer zaliczony i na pewno jeszcze wyjdziemy do wąwozu, musimy wykorzystać jeszcze trochę lata
Eliza i jak dzisiaj sprawował się Czarek?
Karlita super że wizyta u kosmetyczki zrelaksowała Cię
Misia może Marzenka ma rację, niech mąż odprowadzi Natalkę do przedszkola. W ten weekend chrzcicie Stasia?
Mirosia jak zerknęłam na mapę to wydawało mi się że straszny kawał drogi od Fabrycznej do Długiej. I jak się czujesz teraz, cieplej już?
Madzienka co porabiasz że nie było Cię rano na BB?
Marta a u nas na śniadanko były kanapeczki z dżemem truskawkowym,
Marz ja ostatnio robię szybkie obiady takie co nie wymagają stania w kuchni, dziś np samo się robii będzie na dwa dni.
Mandziula czekamy na wiadomości powizytowe
Sunday jak się czujesz?
Maltanka i co zrobiłaś z tymi sokami?
Atali jak dzisiejsza nocka minęła?
Michałek drzemkuje (a pod oknami z kosiarkami jeżdżą), no mam nadzieję że pośpi bo jeszcze obiadu nie mam dopiero się piecze. Spacer zaliczony i na pewno jeszcze wyjdziemy do wąwozu, musimy wykorzystać jeszcze trochę lata
Eliza i jak dzisiaj sprawował się Czarek?
Karlita super że wizyta u kosmetyczki zrelaksowała Cię
Misia może Marzenka ma rację, niech mąż odprowadzi Natalkę do przedszkola. W ten weekend chrzcicie Stasia?
Mirosia jak zerknęłam na mapę to wydawało mi się że straszny kawał drogi od Fabrycznej do Długiej. I jak się czujesz teraz, cieplej już?
Madzienka co porabiasz że nie było Cię rano na BB?
Marta a u nas na śniadanko były kanapeczki z dżemem truskawkowym,
Marz ja ostatnio robię szybkie obiady takie co nie wymagają stania w kuchni, dziś np samo się robii będzie na dwa dni.
Mandziula czekamy na wiadomości powizytowe
Sunday jak się czujesz?
Maltanka i co zrobiłaś z tymi sokami?
Atali jak dzisiejsza nocka minęła?