reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula na ladies night nie da się zarezerwować trzeba od razu kupować ... ;-) zaraz zadzwonię :-D

Madzieńka nerwowa jestem bo mam ostatnio wiele na głowie ... i nie lubię jak mi coś nie wypala ;-) ooooooooooooooooooooooooooooooooooo zwłaszcza jak jest to związane z moim wolnym czasem którego praktycznie nie mam ...

mirosia dobrze znamy Pana Czarka bo On nas długo rehabilitował - pozdrów go od Norberta w kasku ;-) Pan Czarek bardziej Norba tak rozciągał i głaskał ;-)
jednak najlepiej ćwiczenia wykonywała Pani MARTA ;-) nie wspominając o Pani Kasi J ale chyba jest na wychowawczym - tak drobna brunetka. Po Cwiczeniach u nich Norbert robił największe postępy!

Justynka u mnie dziś obiad z cukinii może placuszki ??? mam dwie takie wielkie od tesciowej z ogrodu ;-)

tak patrze na promocje farb i chyba trzeba się wybrać do LEROYA ;-) bo tam wychodzi mi chyba najtaniej ;-) tz Decoral jest tańszy ;-)

Hello ... o matko dawno nic nie pisałam ale jak Justyna powiedział mi o tym że Norbert chodził do Sanusa to zajrzałam tu :-):-) Ja chodze tam z Natalką już od ładnych paru miesięcy i ćwiczymy z Panią Martą. Natalka poczyniła ogromne postępy :-)
Ja dziś robię tartę z Lidla :-pzobaczymy co wyjdzie. Dzięki Justynko za spacerek zawsze jesteś kiedy trzeba :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku i zakupach na obiadek. Michałek śpi w wózku, zasnął mi zaraz jak tylko doszliśmy do bloku.

Karlita ja osobiście za cukinią nie przepadam, ona mimo przypraw jest dla mnie bez smaku. Za to J to by nią nie pogardził:laugh2:. Tak więc podkradłam Twój wczorajszy pomysł obiadowy i kupiłam ciasto francuskie:-)
Znając Twoją duszę artystyczną to pokoik dzieci będzie cudnie bajkowy:-)z niecierpliwością czekam na efekt końcowy, mam nadzieję że pochwalisz nam się fotkami:tak:.

Madziara
u nas już po sezonie ogórkowym, jeszcze babcia robi mieszankę warzywną i to będzie koniec. Ja w tym roku nie robiłam ogórków, zostało mi jeszcze z ubiegłego roku dużo słoików z ogórkami więc dałam sobie spokój. Czekam tylko na paprykę i pomidory to leczo jedynie zrobię i może soki z malin.

Madzienka jak głowa? Ostatnio czytałam na temat bólu głowy że to może być też od słabego nawodnienia organizmu. No ale ty jesteś w błogosławionym stanie:happy:, więc może to sprzyja bólowi, albo też i pogoda. Julcia już wie że będzie miała rodzeństwo?

Talia dziękuję, spotkanie z Anetką i Olą było bardzo, bardzo udane:-).
Dobrze że u Ciebie po wizycie jest wszystko w porządku, na pewno i wynik cytologii bedzie prawidłowy:tak:

Marta o zaraz macie USG:-), czekamy na wrażenia i zdjęcie rafałka:tak:. Idziecie calą rodziną??

Mirosia powodzenia na rehabilitacji

Mandziula
super że jesteście już zdrowi, fajny masz odpoczynek przy lekturze:-)Mikołajem pewnie dziadkowie zajmują sie? A makaron z serem to u nas też hicior, kupiłam dzisiaj ser, to może jutro zrobię, tylko jeszcze słoninkę muszę nabyć;-)

Ależ się rozpisałam:rofl2:muszę zmykać póki Michał śpi to wyszoruję kuchnię i prasowanie jeszcze muszę ogarnąć

my zaliczyłyśmy spacerek i zakupy...tylko ja jak zwykle zapomniałam że nie mam tragarza:oo2: i z pełnymi siatami wracałam do domu ale dałyśmy rade....

Madzieńka i jak głowa - przeszła po zjedzeniu śniadanka???

dziękuję już lepiej, ale chyba kawka mi pomogła więc pewnie znowu dokucza mi niskie ciśnienie:baffled:

Ja dziś robię tartę z Lidla :-pzobaczymy co wyjdzie. Dzięki Justynko za spacerek zawsze jesteś kiedy trzeba :tak:

czekam na rezultat, też mnie kusi ta tarta....

Madzienka jak głowa? Ostatnio czytałam na temat bólu głowy że to może być też od słabego nawodnienia organizmu. No ale ty jesteś w błogosławionym stanie:happy:, więc może to sprzyja bólowi, albo też i pogoda. Julcia już wie że będzie miała rodzeństwo?

dzięki już lepiej...ale z tym nawadnianiem to u nie tez może być powód...
tak wie wie...

Mandziula super że zdróweczko już u Was dopisuje....a kluchy z serem to i my lubimy i jeszcze skwarki do tego....;-)

Mirosia przepis na placki z cukinii i sera żółtego podawała Sunday na kulinarnym...

narobiłyście mi smaka na te placki z cukinii i tez dzisiaj kupiłam...:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

ja też dziś siedzę i jem... nie mogę się powstrzymać :zawstydzona/y::-p ale i dzieciaki nadrabiają - więc to pewnie pogoda tak na nas wpływa :-D:-D:-D

Madzieńka faktycznie może to od ciśnienia... choć i pić musisz dużo - to i głowa odpuści!!! a najważniejsze że dziś już dobrze się czujesz :tak:;-)

Justyna i jak Michałek pospał dłużej? zdążyłaś wszystko zrobić co zaplanowałaś?

Karlitka czekam z niecierpliwością na efekt końcowy dzieła....

Jejku, chyba i ja powinnam ciśnienie zmierzyć bo ja ledwo siedzę tak mi się spać chce... za to Hanula znów fika na całego - tak mi łokcie wypycha że szok... aż boli ;-) ale takie jej prawo nie? mało miejsca ma a wiercić się wierci... to już ostatnie wiercenia więc nie narzekam tylko staram się je zapamiętać z tej najlepszej strony :-D

Miłego popołudnia!!!!

ps. ale narobiłyście mi ochoty na tą tartę... Justyna czekamy więc na relacje jak wyszła... ;-)

Witam. Trochę czasu mnie nie było a tu taka niespodzianka ;:tak:
Madzieńka: Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzę:-). PW
To sobie popisałam, Krystek się przebudził i mnie woła.

Witam się po dłuższej nieobecności
madzienka jeszcze raz GRATULACJE. Życzę spokojnych kolejnych miesięcy.:tak:
karlita Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, kolejnych lat w szczęściu,zdrowiu i radości!:-)
marz21 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, spełnienia marzeń, samych radosnych dni,pociechy z męża i synków.:-)
mirosia teraz trzeba uważać na mięso bo bardzo się szybko psuje:rofl2: Nawet w sklepach już czasami "odświeżane" sprzedają:baffled:
sunday udanego wypoczynku!
maltanka zainwestuj w moskitiery, my mamy takie zwykłe siateczkowe i super się sprawdzają, wieczorem okna pootwierane a robactwa brak:tak:
misia super że już normuje się Stasiowi powoli z nockami,oby tak zostało...a jak wrażenia w przedszkolu?
madziara78 ja też zaczynam ogóreczki robić, dzisiaj wieczorem wybieram się na Elizówkę zrobić zapas ogórków,cebuli,czosnku...
My już po zamieszaniu ślubno-weselnym, teraz miesiąc spokój z tym wszystkim;-)Ostatni goście pojechali dopiero dzisiaj ale fajnie było, Kubuś miał kuzyna do zabawy w podobnym wieku. Dzisiaj byłam jeszcze w pracy ale od jutra lenię się w domu i odpoczywam. Mam nadzieję że pogoda będzie ładna.Wesele super udane,siostra wyglądali pięknie, jedzenie bardzo dobre-wszyscy chwalili, orkiestra ta sama co u nas grali, tylko że w piatek wieczorem złapała mnie gorączka, ból gardła że nie mogłam nawet wody przełykać bo bolało. Ale trochę się wyleczyłam i już prawie OK. Kuba wytrzymał prawie do 2 a Wiki odwiozłam przed 20 bo dokuczała. Przespała ładnie nockę-znajoma mojej mamy jej pilnowała. Dzisiaj całe popołudnie na dworze, że Kuba ledwo zjadł zupę i zasnął. Wiki też jakaś śpiąca się robi...Idę ją położyć....
Ja z kina odpadam bo wyjeżdżamy 21-ego
:cool:

Pozdrawiamy z pięknych Polskich Gór!!!! Pogoda idealna! Widoki przepiękne!!! Wczoraj bylismy na Kasprowym i Krupówki a dzisiaj człapaliśmy nad Morksie Oko i Zakopane. Ledwo żyjemy.... ale zadowoleni.... Pozdrawiam Was Gorąco!!!!

widok z naszego okna :-)

DSC07036.jpg

Ostatnia edycja:
Sunday piękne widoki...i super że jesteście tacy zadowoleni i aktywnie spędzacie czas...:tak::tak:odpoczywajcie

my dzisiaj zaliczyłyśmy rowerowe szaleństwo...Jula razem z sąsiadem prawie 2 godziny jeździła na rowerku...
a teraz usmażyłam placki z cukinii wg przepisu Sunday....mniam mniam jaki pyszne...nawet Jula zjadła dwa....:tak::tak::tak:

hej girls

fogia rozglądacie się za zwierzątkiem? jak chcesz coś małego to świnka tylko wiesz pewnie opieka i tak spadnie na ciebie, ale na pewno mniej problematyczne niż pies, papugi (na pewno te faliste) znowu strasznie skrzeczą rano i to już nawet o 4.00, bo ta co Emilka ma podobno jest spokojna
rozglądamy to chyba za dużo powiedziane. Do tej pory miałam takie myśli bo przez pewien czas ciągle jakieś małe zwierzątko było, a od pół roku nie, no i jakoś tak dziwnie. A z tymi komarami to dziwnie. U nas też tylko Antek pogryziony, my z Filipkiem wcale.

Fogia pozałatwiałaś sprawy?
:tak::happy:

Fogia p. Michasia już wróciła?
tak ale jest dyspozycyjna tylko w tym tyg. W weekend przyjeżdżają do niej wnuczki więc nie chciałabym jej od nich za bardzo odrywać.

fogia za sek odpowiadam na pw :-p
a ja odpisałam :-)

sunday fajne zdjęcie, takie pocztówkowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry