normatywna
Fanka BB :)
mandziula na ladies night nie da się zarezerwować trzeba od razu kupować ... ;-) zaraz zadzwonię
Madzieńka nerwowa jestem bo mam ostatnio wiele na głowie ... i nie lubię jak mi coś nie wypala ;-) ooooooooooooooooooooooooooooooooooo zwłaszcza jak jest to związane z moim wolnym czasem którego praktycznie nie mam ...
mirosia dobrze znamy Pana Czarka bo On nas długo rehabilitował - pozdrów go od Norberta w kasku ;-) Pan Czarek bardziej Norba tak rozciągał i głaskał ;-)
jednak najlepiej ćwiczenia wykonywała Pani MARTA ;-) nie wspominając o Pani Kasi J ale chyba jest na wychowawczym - tak drobna brunetka. Po Cwiczeniach u nich Norbert robił największe postępy!
Justynka u mnie dziś obiad z cukinii może placuszki ??? mam dwie takie wielkie od tesciowej z ogrodu ;-)
tak patrze na promocje farb i chyba trzeba się wybrać do LEROYA ;-) bo tam wychodzi mi chyba najtaniej ;-) tz Decoral jest tańszy ;-)
Hello ... o matko dawno nic nie pisałam ale jak Justyna powiedział mi o tym że Norbert chodził do Sanusa to zajrzałam tu :-):-) Ja chodze tam z Natalką już od ładnych paru miesięcy i ćwiczymy z Panią Martą. Natalka poczyniła ogromne postępy :-)
Ja dziś robię tartę z Lidla zobaczymy co wyjdzie. Dzięki Justynko za spacerek zawsze jesteś kiedy trzeba
Ostatnia edycja: