reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia MEGA Gratulacje!

Justyna o jej współczuje kłopotów z samochodem:baffled: to ile planujecie być w Lublinie?

Eliza udanego,szybkiego dnia w pracy!

Madzienka [*] dla zmarłej...
A Ty coś chyba nam kręcisz... ;-);-);-) ostatnio jakoś głowa Cię boli, senna jesteś... jakoś to do Ciebie nie podobne! :tak::tak::tak: Pisz tu nam szybko co i jak! :-p;-)

Maks śpi, W leży a jak oglądam głupią komedie na dwójce :-D

reklama
Witam, w dzień Was trochę podczytywałam ale jakoś weny nie było na pisanie.
Fogia, gratuluję Zosieńki :tak::-) - takem czuła (a tak po cichu zazdroszczę:zawstydzona/y:).
Anetka, nieźle P wycyrklował z urlopem, mój M zapowiedział kierownikowi że w listopadzie bierze zaległy wypoczynkowy i opiekuńcze nad młodymi.
Madzienka, przykro mi z powodu p. Marzenki (*). Właśnie, coś podejrzana jesteś:dry:, czyżby Dukan - hehehehe:sorry2::dry::confused::-p:-p?
Motylla, Aluśka co u Was.
Sunday, świetny torcik a pomysłowo udekorowany:tak::-). Widzę że konkurencja mi rośnie.;-);-);-)
Napiekłam dziś znowu rogalików i nawet cosik sprzedałam:-p:tak::cool2:.
Jutro idę do dentysty bo mnie cała dolna szczęka boli i jakby napuchnięte dziąsła były - mam blisko i moje klientki;-);-) tam pracują, więc po znajomości może się z bólem wcisnę.

Witajcie, ja pierwsza? Gdzie jesteście spicie?

Madzienka noo a jak??:-p ale tak poważnie to wszystko Ciebie w porządku?czy może Dukan (tak jak pisze Marta)?:-p:-p

Marta super,ze udało Ci się sprzedać trochę rogalików, a co do konkurencji to ja nie mam szans:tak:

Justyna jak auto???

Brzuchatki jak Wasze nocki?

Właśnie, coś podejrzana jesteś:dry:, czyżby Dukan - hehehehe:sorry2::dry::confused::-p:-p?

oooo następna w szpiega się bawi:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka noo a jak??:-p ale tak poważnie to wszystko Ciebie w porządku?czy może Dukan (tak jak pisze Marta)?:-p:-p

dziękuje u mnie jak na razie wszystko w porządeczku...a Dukana nie stosowałam;-), ale myślę przydałby mi się:oo:

witajcie...my już po śniadanku, zaraz ruszamy na jakieś babskie zakupki...mam tylko nadzieje że nie spotkam w plazie połowy swojego wydziału:rolleyes2::oo2:

Marta ucałuj Julianka z okazji imienin.....

Karlita jak imprezka????chwal się kochana....

Witajcie
fogia ogromne gratulacje!!!! racja mała księżniczka:tak: rośni zdrowo malutka
madzieńka oj tak, racja wszyscy gonią za pieniądzem, za stabilizacją, lepszym życiem a ono wymyka sie miedzy palcami, a później okazuje sie, ze to wszystko nie było tego warte... dlatego dziewczyny korzystać z życia ile sie da i nie przejmować sie głupotami:tak: kiedy idziemy na kawę/ piwo?:-) a moze Ty Madzia piwa sie juz nie napijesz?:-p

co do tego wybuchu to rozmawiałam z tata, on pracuje w okolicy i mówi, ze czasami chodził do tego sklepu po zakupy na przerwie śniadaniowej i mówi, ze gość wydawał sie całkiem porządny i normalny. Wydaje mi sie, ze to jakies problemy rodzinne lub finansowe doprowadzily do takiej tragedi, ale tak sobie mysle jak człowiek musiał byc psychicznie zdołowany, ze do tego wszystkiego doszło....:no: albo chory psychicznie... szkoda tylko, ze narazil tyle osób na niebezpieczeństwo...

reklama
Witam, my już po spacerku, zakupach i zaliczyliśmy dwa place zabaw.
Co dziennie spacerujemy tą trasą gdzie był wczoraj wybuch i dziękuję losowi że nie było nas w LBN. Dzisiaj tamtędy przechodziliśmy to tam jest jedna wielka dziura po sklepie, nie ma ścian, i sklep obok również zniszczony. Strasznie to wygląda:no:.

Sunday autko w warsztacie jest w trakcie naprawy...

Marta wszystkiego najlepszego dla Juliana z okazji imienin

Madzienka udanych zakupów, i pochwal się później co kupiłaś...

Eliza jak tam było w pracy?

Fogia super że będzie córeczka...

Zmykam, mam dużą stertę prasowania, i jeszcze pakowanie mnie czeka:eek:

Do góry