reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia MEGA Gratulacje!

Justyna o jej współczuje kłopotów z samochodem:baffled: to ile planujecie być w Lublinie?

Eliza udanego,szybkiego dnia w pracy!

Madzienka [*] dla zmarłej...
A Ty coś chyba nam kręcisz... ;-);-);-) ostatnio jakoś głowa Cię boli, senna jesteś... jakoś to do Ciebie nie podobne! :tak::tak::tak: Pisz tu nam szybko co i jak! :-p;-)

Maks śpi, W leży a jak oglądam głupią komedie na dwójce :-D

reklama
Witam, w dzień Was trochę podczytywałam ale jakoś weny nie było na pisanie.
Fogia, gratuluję Zosieńki :tak::-) - takem czuła (a tak po cichu zazdroszczę:zawstydzona/y:).
Anetka, nieźle P wycyrklował z urlopem, mój M zapowiedział kierownikowi że w listopadzie bierze zaległy wypoczynkowy i opiekuńcze nad młodymi.
Madzienka, przykro mi z powodu p. Marzenki (*). Właśnie, coś podejrzana jesteś:dry:, czyżby Dukan - hehehehe:sorry2::dry::confused::-p:-p?
Motylla, Aluśka co u Was.
Sunday, świetny torcik a pomysłowo udekorowany:tak::-). Widzę że konkurencja mi rośnie.;-);-);-)
Napiekłam dziś znowu rogalików i nawet cosik sprzedałam:-p:tak::cool2:.
Jutro idę do dentysty bo mnie cała dolna szczęka boli i jakby napuchnięte dziąsła były - mam blisko i moje klientki;-);-) tam pracują, więc po znajomości może się z bólem wcisnę.

Witajcie, ja pierwsza? Gdzie jesteście spicie?

Madzienka noo a jak??:-p ale tak poważnie to wszystko Ciebie w porządku?czy może Dukan (tak jak pisze Marta)?:-p:-p

Marta super,ze udało Ci się sprzedać trochę rogalików, a co do konkurencji to ja nie mam szans:tak:

Justyna jak auto???

Brzuchatki jak Wasze nocki?

Właśnie, coś podejrzana jesteś:dry:, czyżby Dukan - hehehehe:sorry2::dry::confused::-p:-p?

oooo następna w szpiega się bawi:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka noo a jak??:-p ale tak poważnie to wszystko Ciebie w porządku?czy może Dukan (tak jak pisze Marta)?:-p:-p

dziękuje u mnie jak na razie wszystko w porządeczku...a Dukana nie stosowałam;-), ale myślę przydałby mi się:oo:

witajcie...my już po śniadanku, zaraz ruszamy na jakieś babskie zakupki...mam tylko nadzieje że nie spotkam w plazie połowy swojego wydziału:rolleyes2::oo2:

Marta ucałuj Julianka z okazji imienin.....

Karlita jak imprezka????chwal się kochana....

Witajcie
fogia ogromne gratulacje!!!! racja mała księżniczka:tak: rośni zdrowo malutka
madzieńka oj tak, racja wszyscy gonią za pieniądzem, za stabilizacją, lepszym życiem a ono wymyka sie miedzy palcami, a później okazuje sie, ze to wszystko nie było tego warte... dlatego dziewczyny korzystać z życia ile sie da i nie przejmować sie głupotami:tak: kiedy idziemy na kawę/ piwo?:-) a moze Ty Madzia piwa sie juz nie napijesz?:-p

co do tego wybuchu to rozmawiałam z tata, on pracuje w okolicy i mówi, ze czasami chodził do tego sklepu po zakupy na przerwie śniadaniowej i mówi, ze gość wydawał sie całkiem porządny i normalny. Wydaje mi sie, ze to jakies problemy rodzinne lub finansowe doprowadzily do takiej tragedi, ale tak sobie mysle jak człowiek musiał byc psychicznie zdołowany, ze do tego wszystkiego doszło....:no: albo chory psychicznie... szkoda tylko, ze narazil tyle osób na niebezpieczeństwo...

reklama
Witam, my już po spacerku, zakupach i zaliczyliśmy dwa place zabaw.
Co dziennie spacerujemy tą trasą gdzie był wczoraj wybuch i dziękuję losowi że nie było nas w LBN. Dzisiaj tamtędy przechodziliśmy to tam jest jedna wielka dziura po sklepie, nie ma ścian, i sklep obok również zniszczony. Strasznie to wygląda:no:.

Sunday autko w warsztacie jest w trakcie naprawy...

Marta wszystkiego najlepszego dla Juliana z okazji imienin

Madzienka udanych zakupów, i pochwal się później co kupiłaś...

Eliza jak tam było w pracy?

Fogia super że będzie córeczka...

Zmykam, mam dużą stertę prasowania, i jeszcze pakowanie mnie czeka:eek:

Do góry