reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć
Po weekendzie fajnie i zaraz rano poleciałam z wiadomoscami do dyr przyznał ze urlop raczej dostanę ale nie wie na ile:no: na razie nic nie zarezerwowałam ale obdzwoniliśmy sporo kwater i praktycznie nie ma nic w takim terminie jak nam pasuje i w takim standardzie w miejscowości która sobie wybraliśmy chyba całe pomorze trzeba będzie brać pod uwage. Gabi nie chce się juz chodzić do przedszkola, moze juz jutro Z bedzie miał urlop to zostanie z nim a jak nie jutro to w środe jadą do dziadków G zostaje na weekend a my ruszamy do Wrocławia na wesele. gabrysia dalej taka niegrzeczna naprawde jak się jej czegoś nie karze to robi to specjalnie. i nic nie pomaga macie jakieś sposoby na to aby dziecko zasady respektowało??????????

Justyna świetny weekend a jaki inny:-D dzięki za wiesci od Anetki
Misia ja też stawiam ze kupki od zelaza, a Ty jak się czujesz?

reklama
Dzień dobry...wstawać śpiochy!!!!!gdzie wszystkie jesteście???

my już po śniadanku ruszamy na spacerek i zakupki owocowo-warzywne...

macie jakiś pomysł na obiad dzisiaj???:blink:

Talia trzymam kciuki żebyś urlop dostała:tak:

Fogia co u Was...jak Wasze zdróweczko???

miłego dnia

Witajcie po wekendzie. U nas minął szybko, a dzisiaj spałam i spałam gdyby nie listonosz. ;-)
Sobota u moich rodziców, Maksio w swoim żywiole, narzędzia garaż i te sprawy:tak: W na imprezie integracyjnej poimprezował-ojj taak- nie pamieta kto go odwiózł do domu. :no:
A wczoraj teściów miałam na obiadku, było szybko i "bezboleśnie" Maksio dostał gigant-helikopter i teraz cały czas słyszę strzały i burczenie :-) A po południu wybraliśmy sie rodzinnie na Żużel- i wiecie jechaliśmy tam z krzywymi minami,ale było ekstra! Na nastepny mecz też pójdziemy :tak::tak::tak:

mandziula Justyna gratulacje wygranej:-) mandziula ja tez nie poznałam Mikołajka:-)

Iwonka Mega buziak dla Cyprianka!!!:-)

Justyna super,ze imprezka sie udała:-)

Eliza jak Czaruś?

Madzienka super ze wekend udany:-)

karlita jak Wam wekend minął?

Kasia a jak u was gościna? Oby Hubercik uchował się w zdrowiu ;-)

talia trzymam kciuki za urlop:-)

marz i jak pogoda w górach?Udanego wypoczynku:-):tak::-)

Do mnie dzisiaj @ przybyła i jestem ledwo żywa.....:-(

Witajcie

Ja dzisiaj musiałam parę spraw pozałatwiać i mam wolne, właśnie dotarłam m.in z podróży po sklepach
:tak: Hubert z dziadkiem na dworze a niedługo zbieramy się do Lublina, bo tata w pracy bez samochodu i roweru, a królewicz MPK nie jeździ przecież:baffled::-D

Weekend u nas też udany:tak::-D poimprezowaliśmy do 3.00, mój brat tylko zawiedziony, bo musiał do pracy iść na drugą zmianę, a jak wrócił to towarzystwo już się dobrze bawiło. Wczoraj za to odchorowałam:sorry2:

mandziulka
Wszystkiego Najlepszego dla Was!!!

justyna w tym konkursie to zbierasz jakieś głosy? ps. po twoim poście myślałam, że anetka już urodziła

iwonka i dobrze zrobiłaś, że odniosłaś, taki chłam teraz sprzedają:angry:

madzienka super, że weekend rodzinny udany, i życzę żeby te 2 tyg. takie były, ps. co wymyśliłaś dziś na obiad?

marzenka jak tam pogoda na urlopie?

talia ja bym zaczęła stosować kary, u nas P zaczął stawiać H do kąta, coś jak karny jeżyk, krzesełko, pomagało od razu ps. no właśnie to jest bez sensu z tymi kwaterami, żeby pojechać tam gdzie chcesz musisz na pół roku wcześniej zamawiać:dry:

sunday super, że weekend udany, a H zdrowy, zdrowy;-);-);-) współczuję@

Ostatnia edycja:
No w końcy ruch się zaczął na BB aż miło:happy2:

My już po spacerku, M śpi, nastawiłam pranie i teraz sobie odpoczywam z kawą i ciastem:zawstydzona/y:.
J planuje zakup nowych maszyn na wieś więc znowu moje "marzenia" schodzą na drugi plan:dry::frown:

Sunday ekstra że weekend mieliście udany:-), a prezent wow, pewnie zaraz będziesz miała ból głowy od tych wystrzałów;-). A @ współczuję:no:,szczególnie latem...

Maltanka nie zbieramy głosów. Tam było jakieś jury które samo wybierało zdjęcia.

Talia kiepsko z kwaterami:baffled:, ale może coś znajdziecie.

Madzienka tort też był gruszkowy...a Michał to jak kornik:-D
U mnie na obiad wczorajszy kurczak i odsmażane ziemniaczki+zupa wyjęta z zamrażarki:-D

Marz życzę wspaniałego wypoczynku, dużo relaksu i zero stresu:yes:

A ja wczoraj podzieliłam miesko na obiadek i wczoraj mieliśmy bitki a dzisiaj kotlety schabowe. Właśnie zjedliśmy. :tak:

maltanka to ekstra impreza! ;-) dobrze ze to było w sobote,bo dzisiaj byś chorowała :tak:
hehe cos o tym MPK wiem....

Justyna dobrze,że nie ma dzisiaj upału. Na szczęście miałam ostatnią tabletkę na ból-więc jakoś żyje.
A jakie masz ciasto?U mnie sernik na zimno z porzeczkami i galaretką :tak:
Musisz chyba powaznie porozmawiać z J, to może Twoje marzenia będą i jego...:tak: czego ci życzę!!!

Madzienka i jaki dzisiaj macie obiadek?

Gdzie reszta?

Witajcie,

ja jak zwykle w biegu, weekend był bardzo udany ale po weekendzie dużo pracy - bo wszystkie ubrania dzieci brudne :-D:-D:-D

Wybaczcie, biegnę nastawić kolejną pralkę bo dziś pięknie wszystko schnie - i korzystając z pogody zabieramy się z dzieciaczkami za pranie wózka, fotelika i gondoli dla Hanuli ;-)

Zajrzę później i poczytam na spokojnie to poodpisuje każdej z osobna ;-):tak:

A jak na razie - życzę Wam miłego dnia i pięknego słonka na niebie :tak::tak::tak::tak:

Witam. Dzieciaki jeszcze śpią a ja zamiast zabrać się za zapiekankę to siedzę na bb. :-p Jak wszystko dobrze pójdzie to moja mama zostanie przeniesiona z OIOMu na neurologię. Lekarze sprawdzali czy będzie oddychać bez respiratora i była odłączona przez ok 20 min i samodzielnie oddychała, jak ja się ucieszyłam jak dostałam tą wiadomość.:-)
Siedzę tu zamiast zabrać się za wieszanie prania i zapiekankę, bo same ziemniaki się nie obiorą.

Do mnie dzisiaj @ przybyła i jestem ledwo żywa.....:-(
Współczuje, a mnie jeszcze od porodu nie nawiedziła i jakoś nie spieszno do @.

No w końcy ruch się zaczął na BB aż miło:happy2:

My już po spacerku, M śpi, nastawiłam pranie i teraz sobie odpoczywam z kawą i ciastem:zawstydzona/y:.
J planuje zakup nowych maszyn na wieś więc znowu moje "marzenia" schodzą na drugi plan:dry::frown:
Właśnie czytając twojego posta przypomniałam sobie, że pranie muszę wyjąć z pralki i powiesić.

reklama
Iwonka najlepszego dla Cypka!!!!!!!!!!!

mandziula
wielu kolejnych wspaniałych lat w miłości :-)

Gratuluję wygranej w gryzoniowym konkursie:-) ja właśnie dzisiaj kupiłam dzieciakom takie osłonki na pasy z Myszką miki bo u nas to hit ostatnio i okraglinek ;-)

Justynko, Sunday, Madzieńka dziękuję weekend udany :-) chociaż spędzony w domu bo nadrabiałam zaległości :-), ale były i zakupy i odpoczynek ;-)

Justynko dzięki za wieści od Anetki!!!! Gratuluję wygranej w konkursie :-) co tam Michał wygryzał ??? :-D
Trzymaj te swoje marzenia bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzieńka teraz i ja mogę robić fotki pod wodą :tak::tak::tak::tak::tak::-D

Marta
ale mieliście z tymi rzeczami ... dobrze ze wrócą ;-)

Talia cieżko teraz będzie znaleźć dobrą kwaterę nad morzem .... szkoda ze szef cię tak zwodzi z tym urlopem ....

sunday współczuję @ ale mnie to chyba czeka najpóźniej jutro coś czuję :dry:

Madziarka
fajnie ze wyjazd udany :-) jak się czujesz po takiej drodze ???

Motylla jaką zapiekankę robiłaś ???

lecę do moich brzdąców :-)

Do góry