reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć
Po weekendzie fajnie i zaraz rano poleciałam z wiadomoscami do dyr przyznał ze urlop raczej dostanę ale nie wie na ile:no: na razie nic nie zarezerwowałam ale obdzwoniliśmy sporo kwater i praktycznie nie ma nic w takim terminie jak nam pasuje i w takim standardzie w miejscowości która sobie wybraliśmy chyba całe pomorze trzeba będzie brać pod uwage. Gabi nie chce się juz chodzić do przedszkola, moze juz jutro Z bedzie miał urlop to zostanie z nim a jak nie jutro to w środe jadą do dziadków G zostaje na weekend a my ruszamy do Wrocławia na wesele. gabrysia dalej taka niegrzeczna naprawde jak się jej czegoś nie karze to robi to specjalnie. i nic nie pomaga macie jakieś sposoby na to aby dziecko zasady respektowało??????????

Justyna świetny weekend a jaki inny:-D dzięki za wiesci od Anetki
Misia ja też stawiam ze kupki od zelaza, a Ty jak się czujesz?

reklama
Dzień dobry...wstawać śpiochy!!!!!gdzie wszystkie jesteście???

my już po śniadanku ruszamy na spacerek i zakupki owocowo-warzywne...

macie jakiś pomysł na obiad dzisiaj???:blink:

Talia trzymam kciuki żebyś urlop dostała:tak:

Fogia co u Was...jak Wasze zdróweczko???

miłego dnia

Witajcie po wekendzie. U nas minął szybko, a dzisiaj spałam i spałam gdyby nie listonosz. ;-)
Sobota u moich rodziców, Maksio w swoim żywiole, narzędzia garaż i te sprawy:tak: W na imprezie integracyjnej poimprezował-ojj taak- nie pamieta kto go odwiózł do domu. :no:
A wczoraj teściów miałam na obiadku, było szybko i "bezboleśnie" Maksio dostał gigant-helikopter i teraz cały czas słyszę strzały i burczenie :-) A po południu wybraliśmy sie rodzinnie na Żużel- i wiecie jechaliśmy tam z krzywymi minami,ale było ekstra! Na nastepny mecz też pójdziemy :tak::tak::tak:

mandziula Justyna gratulacje wygranej:-) mandziula ja tez nie poznałam Mikołajka:-)

Iwonka Mega buziak dla Cyprianka!!!:-)

Justyna super,ze imprezka sie udała:-)

Eliza jak Czaruś?

Madzienka super ze wekend udany:-)

karlita jak Wam wekend minął?

Kasia a jak u was gościna? Oby Hubercik uchował się w zdrowiu ;-)

talia trzymam kciuki za urlop:-)

marz i jak pogoda w górach?Udanego wypoczynku:-):tak::-)

Do mnie dzisiaj @ przybyła i jestem ledwo żywa.....:-(

Witajcie

Ja dzisiaj musiałam parę spraw pozałatwiać i mam wolne, właśnie dotarłam m.in z podróży po sklepach
:tak: Hubert z dziadkiem na dworze a niedługo zbieramy się do Lublina, bo tata w pracy bez samochodu i roweru, a królewicz MPK nie jeździ przecież:baffled::-D

Weekend u nas też udany:tak::-D poimprezowaliśmy do 3.00, mój brat tylko zawiedziony, bo musiał do pracy iść na drugą zmianę, a jak wrócił to towarzystwo już się dobrze bawiło. Wczoraj za to odchorowałam:sorry2:

mandziulka
Wszystkiego Najlepszego dla Was!!!

justyna w tym konkursie to zbierasz jakieś głosy? ps. po twoim poście myślałam, że anetka już urodziła

iwonka i dobrze zrobiłaś, że odniosłaś, taki chłam teraz sprzedają:angry:

madzienka super, że weekend rodzinny udany, i życzę żeby te 2 tyg. takie były, ps. co wymyśliłaś dziś na obiad?

marzenka jak tam pogoda na urlopie?

talia ja bym zaczęła stosować kary, u nas P zaczął stawiać H do kąta, coś jak karny jeżyk, krzesełko, pomagało od razu ps. no właśnie to jest bez sensu z tymi kwaterami, żeby pojechać tam gdzie chcesz musisz na pół roku wcześniej zamawiać:dry:

sunday super, że weekend udany, a H zdrowy, zdrowy;-);-);-) współczuję@

Ostatnia edycja:
No w końcy ruch się zaczął na BB aż miło:happy2:

My już po spacerku, M śpi, nastawiłam pranie i teraz sobie odpoczywam z kawą i ciastem:zawstydzona/y:.
J planuje zakup nowych maszyn na wieś więc znowu moje "marzenia" schodzą na drugi plan:dry::frown:

Sunday ekstra że weekend mieliście udany:-), a prezent wow, pewnie zaraz będziesz miała ból głowy od tych wystrzałów;-). A @ współczuję:no:,szczególnie latem...

Maltanka nie zbieramy głosów. Tam było jakieś jury które samo wybierało zdjęcia.

Talia kiepsko z kwaterami:baffled:, ale może coś znajdziecie.

Madzienka tort też był gruszkowy...a Michał to jak kornik:-D
U mnie na obiad wczorajszy kurczak i odsmażane ziemniaczki+zupa wyjęta z zamrażarki:-D

Marz życzę wspaniałego wypoczynku, dużo relaksu i zero stresu:yes:

A ja wczoraj podzieliłam miesko na obiadek i wczoraj mieliśmy bitki a dzisiaj kotlety schabowe. Właśnie zjedliśmy. :tak:

maltanka to ekstra impreza! ;-) dobrze ze to było w sobote,bo dzisiaj byś chorowała :tak:
hehe cos o tym MPK wiem....

Justyna dobrze,że nie ma dzisiaj upału. Na szczęście miałam ostatnią tabletkę na ból-więc jakoś żyje.
A jakie masz ciasto?U mnie sernik na zimno z porzeczkami i galaretką :tak:
Musisz chyba powaznie porozmawiać z J, to może Twoje marzenia będą i jego...:tak: czego ci życzę!!!

Madzienka i jaki dzisiaj macie obiadek?

Gdzie reszta?

Witajcie,

ja jak zwykle w biegu, weekend był bardzo udany ale po weekendzie dużo pracy - bo wszystkie ubrania dzieci brudne :-D:-D:-D

Wybaczcie, biegnę nastawić kolejną pralkę bo dziś pięknie wszystko schnie - i korzystając z pogody zabieramy się z dzieciaczkami za pranie wózka, fotelika i gondoli dla Hanuli ;-)

Zajrzę później i poczytam na spokojnie to poodpisuje każdej z osobna ;-):tak:

A jak na razie - życzę Wam miłego dnia i pięknego słonka na niebie :tak::tak::tak::tak:

Witam. Dzieciaki jeszcze śpią a ja zamiast zabrać się za zapiekankę to siedzę na bb. :-p Jak wszystko dobrze pójdzie to moja mama zostanie przeniesiona z OIOMu na neurologię. Lekarze sprawdzali czy będzie oddychać bez respiratora i była odłączona przez ok 20 min i samodzielnie oddychała, jak ja się ucieszyłam jak dostałam tą wiadomość.:-)
Siedzę tu zamiast zabrać się za wieszanie prania i zapiekankę, bo same ziemniaki się nie obiorą.

Do mnie dzisiaj @ przybyła i jestem ledwo żywa.....:-(
Współczuje, a mnie jeszcze od porodu nie nawiedziła i jakoś nie spieszno do @.

No w końcy ruch się zaczął na BB aż miło:happy2:

My już po spacerku, M śpi, nastawiłam pranie i teraz sobie odpoczywam z kawą i ciastem:zawstydzona/y:.
J planuje zakup nowych maszyn na wieś więc znowu moje "marzenia" schodzą na drugi plan:dry::frown:
Właśnie czytając twojego posta przypomniałam sobie, że pranie muszę wyjąć z pralki i powiesić.

reklama
Iwonka najlepszego dla Cypka!!!!!!!!!!!

mandziula
wielu kolejnych wspaniałych lat w miłości :-)

Gratuluję wygranej w gryzoniowym konkursie:-) ja właśnie dzisiaj kupiłam dzieciakom takie osłonki na pasy z Myszką miki bo u nas to hit ostatnio i okraglinek ;-)

Justynko, Sunday, Madzieńka dziękuję weekend udany :-) chociaż spędzony w domu bo nadrabiałam zaległości :-), ale były i zakupy i odpoczynek ;-)

Justynko dzięki za wieści od Anetki!!!! Gratuluję wygranej w konkursie :-) co tam Michał wygryzał ??? :-D
Trzymaj te swoje marzenia bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzieńka teraz i ja mogę robić fotki pod wodą :tak::tak::tak::tak::tak::-D

Marta
ale mieliście z tymi rzeczami ... dobrze ze wrócą ;-)

Talia cieżko teraz będzie znaleźć dobrą kwaterę nad morzem .... szkoda ze szef cię tak zwodzi z tym urlopem ....

sunday współczuję @ ale mnie to chyba czeka najpóźniej jutro coś czuję :dry:

Madziarka
fajnie ze wyjazd udany :-) jak się czujesz po takiej drodze ???

Motylla jaką zapiekankę robiłaś ???

lecę do moich brzdąców :-)

Do góry