reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Motylla czyli mamy stan poprawia się??

Sunday ucierana babka z jabłkami i malinami

Madziara super że weekend udany

My byliśmy na spacerku ale zerwał się wiatr i jak zaczęło kropić to uciekliśmy do domku, a teraz widzę że znowu słoneczko na niebie...

reklama
witam wieczorowa pora...ale coś nadal tu pusto...czyżby nasze forum przeżywało kryzys i nikt nie ma ochoty tu zaglądać:unsure:

na obiadek zrobiłam mielone z mizerią i ziemniaczkami....

jutro będą gołąbki, przywiozłam od mamy więc gotowanie z głowy....:tak:

Madzieńka teraz i ja mogę robić fotki pod wodą :tak::tak::tak::tak::tak::-D

super to kiedy ruszamy na podbój spa...no chyba że zechcesz wypróbować nad jeziorkiem to może jakoś umówimy się;-):tak:

My byliśmy na spacerku ale zerwał się wiatr i jak zaczęło kropić to uciekliśmy do domku, a teraz widzę że znowu słoneczko na niebie...

chyba Was widzieliśmy....w dół Andersa szłaś z Michasiem w wózku...jak dobrze widziałam...
Justyna jakie Ty pyszne ciast robisz....po samym opisie ślinka mi leci...
i gratulacje 1500 pościk Ci stuknął....

Motylla trzymamy kciuki żeby stan mamy poprawił się raz a dobrze...

Madziarka super że weekend udany, ty tam nie szalej z praniem i prasowaniem...
a wózio jak wyprany już???

Maltanka jutro już do pracy??Hubert idzie do przedszkola???
to pobalowaliście...i dobrze czasami i tak trzeba....

spokojnych wieczorków życzę!!!

Witam,
mały wczoraj w nocy dał popalić:no:ja padłam po pierwszej, a M go dalej usypiał...niby mały był zmęczony ale jakiś pobudzony...w kółko jadł i zaraz bolał go brzuszek z przejedzenia:baffled:...w końcu gdzieś po 2 padł:dry:potem pobudka o 5 i już potem spał z nami...a noc odsypialiśmy do 9.30:zawstydzona/y:o dziwo i Natalka tak długo pospała;-)rano więc mieliśmy opóźnienie...a po południu póki była ładna pogoda wyruszyliśmy do dziadków:tak:

my wczoraj świętowaliśmy jubileusz teścia - było bardzo sympatycznie a dzisiaj typowo rodzinny dzionek....i mam nadzieje że takie będą przez najbliższe dwa tygodnie...
:tak:
super,że weekend udany i życzę całego takiego urlopu:tak:

Cześć
Po weekendzie fajnie i zaraz rano poleciałam z wiadomoscami do dyr przyznał ze urlop raczej dostanę ale nie wie na ile:no: na razie nic nie zarezerwowałam ale obdzwoniliśmy sporo kwater i praktycznie nie ma nic w takim terminie jak nam pasuje i w takim standardzie w miejscowości która sobie wybraliśmy chyba całe pomorze trzeba będzie brać pod uwage.
Misia ja też stawiam ze kupki od zelaza, a Ty jak się czujesz?
super,że masz urlop ale jak już daje to powinien powiedzić ile...co to za traktowanie pracowników:angry:no tak z kwaterami tak bywa,że dużo wcześniej trzeba zamawiać...ale nie rezygnujcie...czasem ktoś rezygnuje w ostatniej chwili i można się złapać na fajną kwaterę;-)trzymam kciuki by się udało:tak:
dziękuję,nieźle...choć wiadomo,nieco zmęczona...a w domu bałagan i sterta prasowania,bo na wszystko brak czasu:baffled:

A wczoraj teściów miałam na obiadku, było szybko i "bezboleśnie" Maksio dostał gigant-helikopter i teraz cały czas słyszę strzały i burczenie :-) A po południu wybraliśmy sie rodzinnie na Żużel- i wiecie jechaliśmy tam z krzywymi minami,ale było ekstra! Na nastepny mecz też pójdziemy :tak::tak::tak:
super,że udaną mieliście niedzielę...choć ja jakoś za żużlem nie przepadam...ale na meczu takim nigdy nie byłam:sorry2:
Do mnie dzisiaj @ przybyła i jestem ledwo żywa.....:-(
współczuję:sorry2:

Weekend u nas też udany:tak::-D poimprezowaliśmy do 3.00, mój brat tylko zawiedziony, bo musiał do pracy iść na drugą zmianę, a jak wrócił to towarzystwo już się dobrze bawiło. Wczoraj za to odchorowałam:sorry2:
super,że i u Ciebie weekend udany:tak:no tak to bywa,że jak zabawa udana, to się odchorowuje;-)

J planuje zakup nowych maszyn na wieś więc znowu moje "marzenia" schodzą na drugi plan:dry::frown:
nie rezygnuj z marzeń...pogadaj z J....niech to będą tez i jego marzenia;-)

Witajcie,

ja jak zwykle w biegu, weekend był bardzo udany ale po weekendzie dużo pracy - bo wszystkie ubrania dzieci brudne :-D:-D:-D

Wybaczcie, biegnę nastawić kolejną pralkę bo dziś pięknie wszystko schnie - i korzystając z pogody zabieramy się z dzieciaczkami za pranie wózka, fotelika i gondoli dla Hanuli ;-)

Zajrzę później i poczytam na spokojnie to poodpisuje każdej z osobna ;-):tak:

A jak na razie - życzę Wam miłego dnia i pięknego słonka na niebie :tak::tak::tak::tak:
super,że weekend udany:tak:tylko się nie przepracuj przy tych praniach i czyszczeniu wózeczka;-)
Witam. Dzieciaki jeszcze śpią a ja zamiast zabrać się za zapiekankę to siedzę na bb. :-p Jak wszystko dobrze pójdzie to moja mama zostanie przeniesiona z OIOMu na neurologię. Lekarze sprawdzali czy będzie oddychać bez respiratora i była odłączona przez ok 20 min i samodzielnie oddychała, jak ja się ucieszyłam jak dostałam tą wiadomość.:-)
czyli z mamą lepiej?super:tak:

idę podlać kwiatki póki mały śpi...bo to chyba długo nie potrwa tak się wierci:dry:

Witam z zieloną herbatką

Michał już śpi, wypił mlesio i od razu zasnął, tak że już mam luzik. J kończy właśnie obiado-kolację, pozmywam i do wyrka śmigam:happy2:

Misia współczuję takich nieprzespanych nocek:-(ciekawe jaka jest przyczyna że Staś taki wiercipiętka:confused:

Madzienka jak z czerwonym wózkiem to to byliśmy my:tak:
A ciasto to zwykła najprostsza babka;-)
OOO dzięki, nawet nie zwróciłam uwagi ile to już postów naskrobałam:-D

Sunday Maksio nadal taki zainteresowany helikopterem?
Jak Twój brzuszek?

Witam o poranku, wstając myślałam,ze już po 9 :eek:
Maksa w nocy W przyniósł do nas, nie wiem czy mu się coś śniło czy co,ale krzyczał strasznie i jak tylko był w sypialni usnął:baffled: I tym sposobem druga część nocki była "ciaśniejsza".:sorry:

Madziara i jak poprane?

Motylla dalej trzymamy mocno kciuki za mame!

karlita i jak przyszła @?

Madzienka noo super obiadek:-)

misia i jak tam dzisiejsza nocka u Was?
A do tej pory też żużlu nie lubiłam, a raczej dlatego nie nigdy nie byłam. Ale jak już się tam jest to można się wczuć w klimat, choć bez przesady... bo sama bym biletów raczej nie kupiła:tak:

Justyna dzięki, brzuch już o wiele lepiej jak wczoraj,ale jeszcze daje znac:eek:
Maks wczoraj już zdążył coś oberwać w nowek zabawce- na szczęście to dało się jakoo naprawić.

maltanka i jak wróciliście?

Hej
Piszę bo praca czeka a spieszę powiadomić że wczoraj zarezerwowwałam pensjonat i jedziemy w terminie 24-29 mało ale isnieje obawa ze mogę i te dni wyszarpywać od dyr. chcę wiecej tego urlopu żeby choć w domu jeden dzień posiedzic. Udało się trochę cudem bo ktoś nie wpłacił na czas zadatku i mu przepadła rezerwacja.
Gabi dziś z Z w domu bo on ma już urlopa jutro jadą do dziadków. Będę dwa dni sama a w piatek jedziemy do Wrocławia. Ale wyjazdowo u mnie teraz.
Wiecie co pogadałam wczoraj z panią z tego dyżuru żłobkowego do którego teraz chodziła i Pani powiedziała ze Gabi to aniołek, wszystkich poleceń słucha zadnych problemów nie stwarza:szok: a w domu wręcz odwrotnie:no:

Sunday a z tym zuzlem to kto jest fanem u WAS?
Misiu oj żeby ten brzunio już popuścił i dał spać i Stasuiowi i WAm!
Madzienka ale mam chętkę na gołąbki powiem mojej mamie to zrobi Gabi raczej nie pogadrzi.
Karlita oslonki na pasy? co z nimi dzieci robią?
madziara udanego prania wszystkiego!!!!
Motylla dalej kciuki trzymamy i się martwimy

talia super,ze udało Ci się zarezerwowac noclegi,dobre i tyle dni, a w jakiej to miejscowości?
A co do Zuzla to chyba najwiekszym fanem jest 8letni syn mojego brata, ale wejściówki zazwyczaj ma mój brat, bo jego firma jest sponsorem, i dlatego my tam się znaleźliśmy:-)

mandziulka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...my dzisiaj pospaliśmy do 9...och to się nazywa spanie....:tak:
teraz już jesteśmy po śniadanku i planujemy dzionek....

Mandziula wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń...

Anet15 i dla Ciebie życzonka imieninowe....

Sunday dobrze że brzuszek już odpuszcza....

Talia super że udało się coś zarezerwowac...życzę udanej pogody i uważajcie na bary...dzisiejszy program w tvn24 mnie przeraził....widziałyście?? Rybka nad morzem? "Weź to trochę zmywakiem" - Czarno na białym

Misia współczuje nocki

Justyna byłaś z czerwonym wózkiem...

miłego dnia

reklama
Witajcie,

ja już od rana znowu piorę... mamo skąd tego tyle :sorry::zawstydzona/y:

No ale wreszcie zabrałam się za wyprawkę - muszę poprać wszystko bym mogła spokojnie czekać do terminu... wczoraj z dzieciakami wózek upraliśmy, trochę podsechł na dworku, resztę w domku... dziś go też wynieśliśmy na słonko żeby wysechł na wiór ;-)
Hanuli ubranka i pieluchy już poprane - teraz jeszcze pieluszki tetrowe czekają na prasowanie bo wczoraj wieczorem już siły nie miałam... ale dla maleństwa to aż chce się prasować więc się za nie zabiorę przy wolniejszej chwili...
Dziś jeszcze resztę kocyków wstawiłam no i pranie nasze czeka - pewnie znów ze 2-3 pralki wyjdą :sorry::-p

Wczoraj po tych praniach trochę brzuch mnie pobolewał na wieczór więc dziś już dużo więcej odpoczywam... robię tylko to co muszę a tak to zamierzam leżeć albo siedzieć z kubaskiem herbatki/kawki :tak:;-)

Karlitka droga - hym... wiesz w połowie żałowałam że się wybrałam bo brzuch mi potwornie stwardniał... ale to nie daleko tak naprawdę i zanim się obejrzałam to byliśmy na miejscu - pochodziłam, później się położyłam i mi przeszło... jak wracaliśmy to nie było takich atrakcji - może dlatego że mieliśmy przystanek dodatkowy na działce u M. rodziców gdzie połaziłam i rozprostowałam nogi... a może dlatego że mały "stresik" już odszedł i mogłam się wyciszyć ;-)

Ale powiem Wam że ogólnie czuję się o niebo lepiej... już brzuch tak nie boli tak często, już nie czuję tych skurczy aż tak boleśnie więc myslę że będzie dobrze i dochodzę do terminu ;-):tak:
Tylko za tydzień M. znów musi lecieć w podróż... na tydzień - oby znowu z nerwów nic się nie narobiło :baffled::eek: choć staram się pozytywnie myśleć i się wyciszać jak mogę :tak:;-)

Motylla zaciskam kciuki oby stan mamy ciągle się poprawiał!!!

Mandziula najlepszego z okazji urodzin - spełnienia marzeń!!!!

Anet najlepszego z okazji imienin!!!!

i dla reszty solenizantów i jubilatów!!!!!! sto lat, spełnienia marzeń tych najskrytszych!!!!

bo widziałam że dużo przez weekend mnie ominęło rocznic :zawstydzona/y:

Talia cieszę się że udało się znaleźć kwaterę!! udanego odpoczynku więc - należy ci się wypoczynek więc korzystajcie ile się da...;-) bawcie się dobrze!!!!
no widzisz jaką masz grzeczną córę... w przedszkolu aniołek to dlatego w domu musi trochę odreagować! ;-)

Misia jak chcesz to podjedź po ten sab simplex.... może on by wam pomógł...
a pijesz herbatki rumiankowe? wiem że one nie są najsmaczniejsze ale też ponoć pomagają jak mama się nimi poi...

Madzieńka gołąbka to i ja bym zjadła... mniam... tylko trochę ługo się je robi a ja minimalizuję ostatnio stanie przy kuchni :-p
Jakie macie plany na dziś???

Maltanka czasami trzeba się oderwać i pobalować nie? człowiekowi czasami i to jest potrzebne :tak:;-)

sunday @ współczuję... Maksio dostał super prezent!!!!

Justyna życzę oby marzenia szybciutko się zrealizowały!!! no i faktycznie porozmawiajcie z mężem - może Twoje marzenia staną się też marzeniami jego ;-) tego Wam życzę z głębi serducha!!!
A jak ma się babcia? już jest wszystko dobrze po zabiegu?

Idę robić kawusię - któraś chętna dołączyć???

Do góry