reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzien dobry, pisze z telefonu to mi prosze zle, poczytalam was ale odniose sie pozniej bo dopiero co wrocilam z biegania wiec zmykam pod prysznic;)
Milej soboty:)

reklama
My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce:rofl2:
Ciasto w piekarniku, a ja popijam kawkę i zaraz idę szykować się do drogi, J pojechał dopieszczać nasze autko...

Eliza mam nadzieję że domowe sposoby leczenia zaskutkują i Cz szybko pozbędzie się kaszlu...
Udanej wizyty u siostry, jak możesz to pozdrów ją od nas:blink::-)
No zostaliśmy na weekend:-p, w tym roku pierwszy raz:rofl2:, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
A konkurs o taki Konkurs - "małe gryzonie":) - BabyBoom

Mandziula GRATULUJĘ!!!!!! Dopiero teraz jak się dokładniej przyjrzałam to rozpoznałam Mikołaja:-D
My też tam jesteśmy:rolleyes2:
I życzę udanego odpoczynku u rodziców, ach zazdro0szczę Mazur:tak:

Madzienka no tak zapomniałam że dzisiaj świętujecie u teścia:zawstydzona/y:, udanej imprezki:tak:

Marta
o jejaaa nieźle z tym telefonem!!! I jak dodzwoniłaś się? A wiesz chociaż co to za kolega Olka??

Iwonka
dla Cyprianka z okazji 2 urodzin...
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto”

Witam,
ledwo żyję...mały dał dzisiaj popalić:no:jak wstał o 9 to do 16.20 nie usnął:wściekła/y:jadł,marudzil i brudził pieluchy:no:czyżby brzuszek po żelazie??:sorry:mieliśmy dziś jechać do dziadków, ale przez to wszystko zostaliśmy w domu i po 17 jak na chwilkę położyliśmy się na łóżku, korzystając z drzemki Stasia, to wstaliśmy po 18:szok::sorry:nawet Natalka usnęła:szok:a teraz jeszcze gada w sowim łózku:no:
Misia super że z brzuszkami u Was już jest dobrze:tak:
A jak Ty się czujesz po CC, doszłaś do siebie?
Sylwio i Piotrze Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragniemy, więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.
dołączam się do życzeń:tak:
hmmm...prawie...bo brzuch jeszcze zwisa...nad szwem szczególnie...to chyba właśnie przez cc inaczej teraz wygląda:baffled:no i są jeszcze pewne części brzucha które przy dotyku są bolesne....akurat te ktore codziennie parę razy kopie Staś przy karmieniu:laugh2:
pochwalę sie tylko że wygraliśmy z Koluchem nagrodę w konkursie "małe gryzonie", oj chyba jeszce nigdy nic nie wygrałam:-D:-D:-D:-D:-D
wielkie gratulacje!!!!:tak:super nagroda;-)
a chrypka raz jest raz jej nie ma ale za to kaszel taki jakiś się pojawił.... jak nie pomogą domowe lekarstwa to w pon wybiorę się do lekarza...
oby wizyta u lekarza nie byla konieczna...:tak:

do ikei wybieramy się po niedzieli,a dzisiaj urodziny teścia....
mam nadzieję,że impreza była udana...:tak:;-)
My już po spacerku i zakupach, M wrócił z nowym nabytkiem i teraz dziecka nie ma tak siedzi cicho i cieszy się samochodem, nawet mikserem nie był zainteresowany, a zawsze jak usłyszy ze robot chodzi to już mi stoi przy szafce i pomagać przy cieście chce:rofl2:
:-Djak niewiele dziecku potrzeba do szczęścia:-D
No zostaliśmy na weekend:-p, w tym roku pierwszy raz:rofl2:, kolejny wolny weekend to chyba będzie we wrześniu...
to wielkie święto tak zostać w domu...aż nawet się czuje dziwnie,co?;-)
My też tam jesteśmy:rolleyes2:
dla Was również wielkie gratulacje:tak:

Iwonka
dla Cyprianka z okazji 2 urodzin...
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto”
dołaczam się również do życzeń:tak:

Justynko, dodzwoniłam się - telefon i reszta rzeczy nie tylko Olka jest w Węgierskiej Górce:sorry::sorry:.
:szok:o matko...chłopaki musieli być czymś bardzo zaaferowanii:sorry:odeślą Wam rzeczy?

Witam się z kubkiem zielonej herbatki:-)

Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja:tak:. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy:rofl2:
Jedzonko było pyszne i winko również:rolleyes2:,a tort mmmniam poezja (Williams).
W powrotnej drodze wstąpiliśmy do Piask:blink::blink:

Misia
o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia:eek:. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy:no:
Wiesz, że dziwnie mi jest że zostaliśmy na weekend, mam takie przekonanie że jeszcze trwa zwykły dzień tygodnia:-D

Marta
:szok::szok::szok:kawał drogi!!!! Mam nadzieję że otrzymacie z powrotem swoje rzeczy:tak:

Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Wczorajsze KTG i USG wyszło dobrze, malutka waży ok 2600 i ma ok 43 cm:-)

Ostatnia edycja:
Aaaale tutaj pustki, wszyscy chyba korzystają w wolnych weekendów:tak:

Justynka, Misia dziękuję w imieniu Cypka za życzenia:tak:

Justynka Cypek też jeszcze w pieluchach, zbieram się teraz psychicznie na jego odpieluchowywanie:-) ale mieliście wczoraj super dzionek;-)

My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde:dry: noszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą:wściekła/y: nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi:dry:

Witam w niedzielne popołudnie:)

Eliza jak zdrówko Czarka?

Iwonka szok co też próbują ludziom sprzedawać:no:, dobrze że wróciłaś do sklepu. Ja ostatnio kupiłam mleko, było już skiśnięte:wściekła/y:.

Sunday
co u Was, jak minęła sobota u rodziców i niedziela z teściami?

Madzienka urodziny teścia udały się?

Misia jak tam Staś dał pospać trochę?

Karlita, Madziara, Marz co u Was, jak minął Wam weekend?

My również po kościele i spacerku. Michałek śpi. Obiadek już mam podszykowany wystarczy tylko ziemniaczki nastawić. Kawka wypita, czekam na przypływ energii i zabieram się za prasowanie koszul męża:tak:.

Witajcie,
ale tu pustki:szok:
my po kościółku pojechaliśmy do dziadków i tak nam minął dzień:tak:mały ma kolejny dzień z cyklu wiszenie na cycu:sorry:oby niebawem wrócił do rytmu:sorry2:
Popołudnie spędziliśmy na wsi u znajomych, na urodzinach chrześniaka J. Takie urodziny w plenerze to super pomysł, a tym bardziej jak podwórko przygotowane jest pod dziecko to już fantazja:tak:. Michał jak zobaczył te wszystkie atrakcje to oczy zrobiły mu sie jak 5 zł, i do końca imprezy miałam dziecko z głowy:rofl2:
Jedzonko było pyszne i winko również:rolleyes2:,a tort mmmniam poezja (Williams).

super,że imprezka tak się udała:tak:aaa....Williams rewelacja rzeczywiście...oj jak bym zjadła:sorry:

Misia o kurcze może faktycznie po żelazie te rewolucje brzuszkowe u Stasia:eek:. M jak brał Ferrum Lek to też robił i robił te kupy:no:
mam nadzieję,ze nie po tym,bo mamy je brać co najmniej do października:eek::szok:a my mamy Akciferol;-)
Przekazuję wiadomość od ANETKI.
Przeprasza że ostatnio nie zagląda na forum, ale póki ma Pawełka w domku to szykują się do powitania Karolinki na świecie:-)
Wczorajsze KTG i USG wyszło dobrze, malutka waży ok 2600 i ma ok 43 cm:-)
super,że wszystko w porzadku:tak:
My już po kościele, potem poszliśmy po zakupy na śniadanko do stokrotki i kupiliśmy na wagę takie pierniczki z ptasim mleczkiem, wróciliśmy do domu i po śniadaniu z M zabieramy się za nie a one stare normalnie, twarde:dry: noszzzz jak się wkurzyłam to poszłam odnieść im te ciastka, bo to już przesada takie rzeczy sprzedawać-powinno się zwracać do producenta, dostawcy czy kogo tam chcą:wściekła/y: nie dość że przy kasie zauważyłam że chleb tostowy jest spleśniały to jeszcze potem te ciastka...kierownik przepraszał, zwrócił pieniądze i powiedział, że posprawdza te ciastka-swoją drogą już widzę jak to zrobi:dry:
no ja bym się też wkurzyła i czym prędzej je odniosła:wściekła/y::no:

Misia jak tam Staś dał pospać trochę?
dał....bo znowu spał z nami:sorry:
marz a gdzie Ty zniknęłaś?

reklama
witajcie ale cicho i pusto tutaj...mam nadzieję że weekendy Wasze udane....
my wczoraj świętowaliśmy jubileusz teścia - było bardzo sympatycznie a dzisiaj typowo rodzinny dzionek....i mam nadzieje że takie będą przez najbliższe dwa tygodnie...
:tak:

Madziarka jak udał się weekend??odpoczęłaś trochę czy w takim towarzystwie odpocząć się nie da???:-p

Marzenka dojechaliście na miejsce, mam nadzieje że odezwiesz się....udanego urlopu!!!

Karlita a jak wasz weekend??świętowaliście trochę??

Justyna super że i u Was udany weekendzik...jak prasowanie koszul...??
Jaki torcik jedliście...u nas był gruszkowy z Williamsa mniam pycha...
Dzięki za wieści od Anetki, super że na usg wszystko ok...

Misia my też piłyśmy ferrum i u nas nie było problemów z brzuszkiem, wiec mam nadzieje że i u Was nie będzie...

Iwonka i od nas buziak urodzinowy dla synka!!!
a zakupów współczuje, dobrze że je oddałaś...

Marta dobrze że rzeczy znalazły się ale odeślą Wam je...

spokojnych wieczorków....

Do góry