reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Sunday udanego urlopowania i weekendu z wszystkimi rodzicami;-)

Elza świetny ten samochodzik i rzeczywiście tanio jak 400zł-ja myślałam o takim niby jeep'ie żeby mógł dłużej w nim pojeździć bo nie wiem czy potem nogi zmieścił by do takiego "sedana":-)

Aneta oo ja Cie, ale mieliście wizytę, jak z jakiegoś horroru:sorry:

Justyna Cypek od urodzenia zawsze w tych samych porach chodzi spać i wstaje:tak: więc zawsze kładziemy do po 19 a wstaje koło 6. Do tego drzemka po 10 jakaś 3godzinna. Michaś nosi jeszcze pampersy?

Resztę dopiszę później bo muszę Dziecię oporządzić;-)

reklama
witamja tak szybko bo robota czeka
Karlia wszystkiego naj naj naj
misia Macius ma ten sam lek do oczka a Asia dostała cos mocniejszego ale juz widac poprawe ogolnie mnieuj ropy sie zbiera i powieka mniej opuchnieta, a U Maciusia powieka zaczyna robic sie brzydka
wczoraj P. dr powiedziala ze jest epidemia w Lublinie wirus panuje oczy atakuje a nastepstwa moga byc powazne bo sie zacieki tobia na teczówce i moga byc problemy z widzeniem:-:)-:)-( na 4 osoby 1 ma zacieki:-:)-(
i uciekam milego dnia zycze pozniej zajrze:-(

witam....kurcze moje dziecko coś zaczyna chrypieć...nie wiem czy go gardło nie boli...jak pytam to mówi że nie...ale jest jakiś taki dziwny...

justynka na razie go trzymamy na wsi...ale widziałam jak niektórzy trzymają taki samochody na balkonach...
misia jak brzuszek Natalki dzisiaj???? kurcze nie dobrze z tą hemoglobiną Stasia... oby żelazo pomogło...
fajnie usłyszeć od dziecka takie słowa....czarek mówi "mamo kocham Cię" ja mu odpowiadam że też go kocham a on "bardzo mocno"... miód na serce....
anetka super że wszystko w porządku zarówno u Ciebie i Karolinki i u Oli na bilansie...a wizyta sąsiada...o zgrozo...dobrze że nie urodziłaś...ja bym chyba na zawał padła....
madziara dobrze że jesteś spokojna....już nie daleko do rozwiązania więc dasz radę....a ten samochód Czarek dostał rok temu na urodziny i powiem że zawsze jak jesteśmy na wsi wyciąga go z garażu....a do tyłu cofa jak zawodowiec....jedną ręką....lepiej niż mamusia....tak udany prezent
karlita Wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego święta....dużo zdrówka, cierpliwości a przede wszystkim dużo snu.....buźka
i dla E też wszystkiego co najlepsze....

madzienka udanego odpoczynku na urlopie.... a jak dzisiaj glowa???? boli Cię nadal.....
iwonka jeep na pewno fajniejszy....i pewnie droższy...uważam że to fajny pomysł....

miłego dnia....

Ostatnia edycja:
Cześc, mam już kompa w domu ale net jeszcze nieskonfigurowany wiec pisze z pracy.
Urlopu dalej nie wywalczyłam Dyrektorkazał uzbroić się w cierpliwość a ze jest dziwny to wszyscy to mówią:wściekła/y::wściekła/y: Ale kazał mi byc dobrej myśli podejrzewam ze wdowiem się w czwartek lub w piątek w przyszlym tyg. A chialam już coś rezerwować nad morzem:no: na razie pracuję i cóż jak w nagrodę na urlop nie pójdę to się raczej mocno zniechęce tu do wszystkiego, a z rezerwacją muszę się wstrzymać.

KARLITKA dla Ciebie i Mężowego Wszystkiego NAJ.......
Madzienka
a Wy gdzie wczasujecie w tym roku?
Maltanka o wyobrazam sobie twoje nastawienie do tych tabelek:sorry: a gabi na razie chyba alergiczny ma kaszel nic nie słychać na szczęście

Sunday spagetii jest bardzo dobre!!!!!:tak:
Aneta:szok::szok::szok:
Misia szkoda że takie wyniki i trzeba wspomagania obyszybciutko pomogło
Madziara super takie wieści aż miło czytać, oby tak już do finału!!

Michał śpi od półtorej godzinki, zasnął nam jeszcze na dworze. Noc miał przebojową to może dlatego poszedł wcześnie spać.

Karlita
o matko, ależ N daje Ci popalić w nocy, w dzień też się nie zdrzemniesz bo Gabi masz w domu, współczuję. Wyjątkowo boleśnie Norbuś ząbkuje, szkoda mi go, bo się męczy maluszek:-(

Madzienka dzięki, nosek w porządku, dzisiaj kuku mniej widoczne:tak:

Eliza zdrówka dla Czarka... Zaraz esa Ci wyślę;-)

Iwonka to wyjątkowo dobre dziecko do spania macie;-)Michał wstaje 6-7, drzemka ok 12-13, a na noc zasypia po 21. Ogólnie to od urodzenia miałam problem z jego spaniem:no:. Tak, M nosi pieluchę, a Cypek już nie??

Sunday widzę że u Was intensywny weekend:blink:, podziwiam że sama chcesz robić tort... ja to kiedyś się w to bawiłam ale z wiekiem rozleniwiłam się i zapał straciłam:-p
Uporałaś się z prasowaniem?

jeszcze 1,5 h i mam URLOP!!!!

radosc.jpg

madzienka udanego odpoczynku na urlopie.... a jak dzisiaj glowa???? boli Cię nadal.....

dziekuje...dzisiaj już nie boli

zdróweczka dla czarusia...a pojazd macie nieziemski...mojej Julce na pewno spodobałby się

Michał śpi od półtorej godzinki, zasnął nam jeszcze na dworze. Noc miał przebojową to może dlatego poszedł wcześnie spać.

imprezował???

Madzienka a Wy gdzie wczasujecie w tym roku?

My na razie na działeczce...a później zobaczy się;-)
az starch pomyslec o wyjeździe patrząc co dzieje sie z biurami podróży...
Talia podziwiam, ja na pewno zarezerwowałabym wyjazd....a jak nie dostałabym urlopu to wystapiłabym o zwrot kosztów do szefa....
nie mozna tak traktowac swoich pracowników....

Sunday poprasowane???może i moja z rozpedu uprasowałabys???

Witajcie.

Ja na szybko, bo mam męża w domu :-p Ola śpi, ale chyba trzeba będzie ją budzić, bo nie zdążymy w tych korkach dojechać do Świdnika. Pochwalę się tylko że Ola zaczęła ładnie siadać na nocnik, już nie woła, tylko jak jej się chce to siada, robi, a teraz jeszcze wyjmuje i wynosi do kibelka, spuści wodę i woła żeby umyć, potem sama odnosi i odkłada :szok: Skąd ona to ma to ja nie wiem, zobaczy raz czy dwa jak my coś robimy i potem sama powtarza. Więc jestem dobrej myśli i mam nadzieję że do porodu już całkiem załapie a potem nie zapomni.

karlita wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i dla męża też :tak:

Przepraszam że tylko tyle, ale Paweł też chce skorzystać z komputera póki Ola śpi.

Więcej napiszę wieczorem jak już wrócimy z usg.

Madzienka ale Ci super!!!! a co do tej rezewacjo to jak się okaże że nie pusci mnie to stracę kasę a oni mi nie zwrócą bo przecież wniosek urlopowy nie jest podpisany:no:a najlepiej mi poszukać lokum w weekend bo na tygodniu kiegy jak te popołudnia takie krótkie

Aneta
gratulacje ze Ola już kuma i sama siada na nocniczek

Ja wczoraj posiedziałam dłuzej za kolezankę w sekretariacie to dziś wychodzę wcześniej a co.
Zaraz do domu się zbieram

MIŁEGO WEEKENDU!!!!!!

Witajcie

Ja na chwilę, bo niedługo dziadki mają przyjechać i Hubert jedzie na weekend
:-D a ja muszę do sklepu za zakupami na jutro, ale tak mi się nie chce...

sunday
pomaga to za dużo powiedziane:-D

eliza ale super bryka, ps. szczerze mówiąc to wolałabym, żeby miał umysł ścisły niż był humanistą;-)

misia oby żelazo szybko pomogło i za 3 miesiące wyniki poszły w górę, ps. nie zazdroszczę sensacji żołądkowych

anetka super, że Ola taka grzeczna na bilansie była ps. powoli powoli możesz się już zbierać do rozpakowywania, ps2. a ja dzięki wszystko wsio:tak:, ps3 :szok: o matko co za sąsiad

madziarka :-D u nas jeszcze śrugokręty itp. też czasami są w użuciu, a wizyta ok, dzięki, byłam na takiej kontrolnej

karlitka Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek!!!

madzienka dzięki po wizycie ok, a pracę no musiałam:sorry: wiesz jak jest;-) to jak urlop już:-)

reklama
talia współczuje przejść w pracy....mam nadzieję że jednak dostaniesz urlop i wyjedziecie na wspaniały odpoczynek....tego Ci życzę...
maltanka pewnie Hubert ma już zadatki na umysł ścisły :-D:-D:-D
anetka gratulacje dla Oleńki zuch dziewczynka....jaka samodzielna...brawo
madzienka witaj na urlopie...

Do góry