reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

jeszcze jutro i basta..............oh jak się cieszę....tylko jutro muszę pogadać z dyrką, bo coś mi źle dni urlopowe obliczyła... zapomniała o zeszłym roku....ale się nie dam

madzienka i jak tam po wizycie u gin???????????????
justynka i jak to ciasto???? wyszło????
gon1a wyślij mi n pv numer telefonu to zadzwonię w sprawie kotka....bo w sobotę jedziemy na wieś może uda nam się go wziąć....
anetka ale Ty się masz z tą ciążą jak nie Ola Cię uderzy to nadrywasz jakieś mięśnie.... kobieto weź Ty uważaj na siebie...
misia widzisz jaką masz mądrą córeczkę...super....pozdrawiam

reklama
Witam dziewczynki. Troszke Was podczytawałam,ale nie będę ściemniać niewiele zapamiętałam. Dużo roboty w pracy i w domu. Bo w pracy kontrola więc trzeba być w gotwości, jeszcze pakowanie sal bo w poniedziałek wchodzą z remontem. A w domu szykowanie się na wyjazd. W sobote-nie wiem juz czy pisałam- jade na 4 dni na wycieczkę z pracy. Niby 4 dni,ale pakowania dużo i jedna walizka wydaje się za mała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie dość że siebie muszę spakować to jeszcze Maksia bo W zawozi go w sb do teściów na tydzień. :tak:

Madziara trzymamy kciuki za unormowane cukry!!! Jesteśmy z Tobą:-)

eliza to gdzie bedziesz pracowała?tu?

karlita Buziaczek na 3 urodzinki Gabrysi!!!
Pytałaś o wyjście w przyszłym tygodniu?nie pamiętam dni :zawstydzona/y: chyba mówiłaś o środzie?mi pasuje :tak:;-)

anetka kochana jeju trzymaj się dzielnie w dwupaku i nie rozpakowuj się jeszcze!!!

Madzienka to gdzie wybywasz na urlopik? Jak wizyta? Z czymś konkretnym poszłaś czy kontrolnie?

misia WITAJCIE!!!! Natalka jest cudowna:-)

mirosia jeju o co poszło z teściówką? I jak z Ł?

Justynka Buziaczki :-)

maltanka niestety mnie nie ma w wekend :eek: my w połowie lipca wybieramy się do Zamościa:tak:
Jak Hubercik????

fogia jeju zdrówka dla Fifiego! nie wiem co bym zrobiła,ale chyab bym poszła do cudownej pani doktor- bo co jak co to nie zwykły kaszelek, oby antybiotyki pomogły. A dla Ciebie dużo sił!!!

I tyle pamietam... W zaczął oglądać mecz, przerwa i poszedł spać, a ja zamiast przełączyc to słucham na komentatora:-p:eek:

Witajcie

Hubert dzisiaj z babcią i w dzień rozłożyła go trochę temperatura, dałam mu Ibufen i jutro rano jedziemy do przychodni.

Nasz weekendowy wyjazd stanął pod znakiem zapytania teraz,ale to zobaczymy jutro co nam pediatra powie.

fogia
i jak Fifi po badaniu, śliczny króliczek

elza miałam właśnie na myśli państwowych,zapomniałam,że ty na prywatnym

madzienka i jak po wizycie?

sienio :-D:-Dnie miałam więcej snów

justyna a co piekłaś? to był taki Monte czekoladowy

mirosia oj to nie dobrze, że wyjazd się tak zakończył, a małą spróbuj może odkładać na spanie,bo jak ją tak przyzwyczaisz to będzie ci potem ciężko oduczyć

anetka ojej,ps.wybierasz się do świdnika do szpitala?

misia super,że Natalka taka opiekuńcza

sunday baw się dobrze na wycieczce:tak: ps.no właśnie ja słyszałam,że ten Zamość bez rewelacji,i zdecydowaliśmy się na warszawę, ale teraz to nie wiem czy pojedziemy

sunday a gdzie jedziesz na wycieczkę????? ja bedę pracowała w sierpniu na radości..... udanego wyjazdu....
madzienka powtórzwę się co tam u gin????.... ale chyba twój brak odpowiedzi coś oznacza;-);-);-)

dobranoc

maltanka my jedziemy przy okazji w odwiedziny do rodzinki, a w Wawie bylismy rok temu.
Zdrówka dla Hubercika!!! :tak::tak::tak:

Eliza jade na wycieczkę Bratysława-Wiedeń. ;-) udanego-szybkiego ostatniego dnia w pracy :tak::-p

dzięki dziewczynki za ciepłe słowa

Fifi na badaniu całkiem grzeczny. Tzn. oczywiście płakał i się troszkę "spinał" ale przede wszystkim nie uciekał.
Na rtg to już całkiem luzik, poszedł z babcią, dzielnie stał, nie oddychał i wszystko zrobił jak trzeba. Pani od prześwietlenia tak na szybko obejrzała fotkę w komputerze i stwierdziła, że faktycznie widać, że to chore płucka. Pozostałe wyniki już widziałam i z tego co się znam to tragicznie nie jest ale to już lekarka musi fachowym okiem zobaczyć i ocenić. Wizytę mamy w sobotę rano więc się długo nie naczekamy.

Ja mam wrażenie, że jakby ciut z nim lepiej. Przede wszystkim przestał gorączkować no i ten uporczywy kaszel się zmienił. Dziś już nie wymiotował, wszystkie leki ładnie przyjął, tak więc jestem dobrej myśli.

Przepraszam, że nic więcej nie napiszę ale niezbyt dobrze się dziś czuję, brzuch pobolewa, kręgosłup daje czadu jakby chciał uciec. Praktycznie cały dzień przeleżałam i zaraz też mam zamiar myknąć do spania. Tak więc spokojnej nocy!

ps. dla dziewczyn lubiących czytać - polecam najnowszą książkę Kalicińskiej "Lilka", nie jest lekka, porusza wiele ważnych tematów ale dzięki temu powoduje, że człowiek zaczyna się głębiej zastanawiać nad pewnymi sprawami.

hello piątkowo :-)
jak zwykle my już na nogach ....

anetka uważaj na siebie !! odpoczywaj !!

Fogia dzielny Fifi!! nie stresuj się!! uważaj na siebie!!

misia
świetna reakcja Natalki na braciszka :-))))) Ona już dużo rozumie :-) i tak teraz będziesz karmic z dwójką na rękach ;-) hehhe pamietam jak ja karmiłam Norba i z Gabi klocki układałam jednocześnie ;-)

Madzieńka no właśnie co tam :-D;-)

mandziulka jak się dzisiaj czujecie ???

sunday super że środa pasuje

ok INFO KINO
jako iż już zaczyna się wykupowanie miejsc na seans
proszę o deklaracje kto jeszcze idzie, najlepiej pisać dużymi literami czerwonymi żebym nikogo nie ominęła.

środa 04.07.2012

godz 20sta "Jak urodzić i nie zwariować" wcześniej możemy się umówić na kawę :-)

karlita
mandziula
Antuanet
sunday

elza

dzisiaj wieczorem będę robiła rezerwacje więc czekam na info :-) od reszty :-)

widziałyście jakie upały zapowiadają ?? w niedzielę 36 stopni hmmm i co tu robić?? może nad jakąś wodę pojechać ?? Nad które jezioro najlepiej jechać z dziećmi ???

Ostatnia edycja:
witam
dzis pisze z rana mioze mi nikt nie przerwie:wściekła/y:
bo wczoraj te pare zdan to pisałam... ho ho ktos wprował cos chciał a ja po jakims czasie sie zorientowałam ze przeciez nei dokoczyłam go i nie wysłałam:-(
elza kotki juz zaczynaja jesc ale moze ciut za wczesnie, pw
maltanka zdrówka dla Hubercika, cos go znow bierze, a co z tym jogurtem bo niedoczytałam??
kolega w pracy zatrul sie actimelkami, kupowal zgrzewkami az go wysypało i lezał chyba z tydzien w szpitalu , takze nie wierzcie w reklammy;-)
sunday zmienilas prace?? a gdzie jedziesz, fajnie Ci
fogia dla Was tez zdrówka oby Fifi jak najszybciej wrocil do zdrowia
dla wszystkich Piotrów i Pawłów wszystkiego najlepszego z okazji imienin

mnie moj wczorja tez wkurzył, upiekłam biszkopt bo chcial ciasto do pracy, przyujechal dopiero po 20 bo niby zakupy robil ok ale mowie idz po truskawki do ciasta to obrazony siadl i ogladal telewizor, ja nakarmilam Macka, usypiałąm go, On z Asia i przed tv oczywiscie, wiec sorki ja o 22 nie bede gotowac masy i potem czekac az mi galaretka siadzie i nie ma ciasta, z reszta w nerwach powiedział ze go ma w ...... wiec tym bardziej, ciasto bedzie na weekend, zrobilam mu sałatke drugiej ciachac nie chcial wiec poszłam sie myc a jego natknelo i zaczał rąbac skłądniki wiec potem mu pomogłam i ma 2 sałatki, wedline, sledzie zostawil Pan obrazalski...:wściekła/y:
zreszta co ja sie przejumje on sie bedzie wstydził nie ja:wściekła/y:
ostatnio gra mi na nerwach ze szok...

byłam z Asi u laryngologa cisnienie w uszach nadal za niskie, mamy dmuchac baloniki nosem, w celu wyrownania cisnienia ale jak na razie nam nie wychodzi:wściekła/y: a tego dnia co bylismy u dr idac krakowskim Asi wpadło cos do oka wieczorem mielismy wizyte na chmielnej, bzdziuch taki nie dal sobie do oka zajrzec, dostalismy masc w oku juz nic nie było ale ponoc jakies male ranki na rogowce zostały:wściekła/y:
jak nie jedno to drugie..... wykoncze sie... a to dopiero poczatki:no:
karlita ja bylbym chetna musze sie zrelaksowac bo zwarjuje niedługo
misia gratuluje synka i witajcie w domciu

Ostatnia edycja:
Dzień dobry....

dzisiaj ostatni dzien w pracy...mam nadzieje bo zamieszanie z urlopami robi sie bo jestesmy w gotowości bojowej:-D:-Dw związku z tratwa na Bugu:blink: ale ja nie dam sie i urlopu nie odwołuje:-D

co do wizyty....to wszystko w jak najlepszym porzadeczku, na swoim miejscu....:tak:
odwiedziliśmy wczoraj tez z julcią lekarza, zrobilismy usg brzuszka ale na szczęście nie potwierdziły sie obawy pani doktor o piasek...nereczki czyściutkie więc wszystko jest ok...a jak podobało sie jej to badanie...:-)

dla wszystkich Pawełków i Piotrusiów:-)wszystkiego najlepszego!!!!

Maltanka
zdróweczka dla Huberta..pisz co lekarz mówił....i skąd znowu ta goraczka:dry:
Mam nadzieje że plany wyjazdowe nie ulegną zmianom...

Sunday super wycieczka szykuje Ci się...

Misia brawo dla Natalci, super siostrzyczka z niej...

Karlita ja w środe odpadam:blink:

Fogia brawo dla Filipka, mam nadzieje że Wasze problemy zdrowotne szybko zostana zakończone...

miłego dnia...

p.s. urlop mam więc odliczam godziny do wolnego!!!!!

jeszcze 5:45:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry