reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Atali hehe ja też bym na ptasie mleczko do kawki nie narzekała :-D
a co do dzieciaczka - nie myślcie za dużo tylko do dzieła!!! ;-) im nas więcej tym weselej....

Fakt, to piękne uczucie a maleństwa to największe cuda które mogą nam się przytrafić w życiu!!!!

Karlitka buuu :-( do mnie nadal to nie dociera!!!! nieeee!!!! nie zgadzamy się... :-(
A Gabi zostaje w motylku???

Jeśli tak to będziesz przyjeżdżała z nią i wpadała do mnie na cały dzień... a później E. będzie was odbierał na wieczór co?
no i dzięki za miłe słowa... kochana jesteś ;-) i wiesz jak ciężarówce humor poprawić :-D:-p

Maltanka goń srokę goń bo widać że spodobało jej się u was...
Fajnie że H. ma takie atrakcje w przedszkolu...

Madzieńka a ty jeszcze przed śniadankiem? i co wymyśliłaś do jedzonka? :-p

Ja własnie sobie kawkę lurkę zrobiłam z górką pianki... ;-):tak:

marz a Ty co się obijasz? zasiadaj do nas z kawusią... :-p

Witajcie. Maksio w przedszkolu, ja juz po sniadanku kończe pić herbatke. Ale bez kawki się nie obędzie więc zaraz idę nastawiać wodę:tak:

misia super teksty Natalki, mój też cały czas rzuca takimi tekstami,że niewiadomo czy śmiać się i olać...:tak:

atali oj nie mam... ale będe sobie powtarzać jak Eliza jeszcze tylko 5 tygodni:-)
hehe pożywne śniadanko :-p

Madziarka dobrze, że jesteś pod taką dobrą opieką lekarską :-)

Beata przyszłością??? czyżby??? :tak: Dobrze,że juz w domku :-)

Madzienka to gdzie teściowie odpoczywali?

karlita a daleko?

maltanka super atrakcje w przedszkolu, u nas w tym tygodniu czwartek- Dzień M i T, piątek- piknik w wąwozie;-)

Dziewczyny potrzebuje jakiś namiar na weterynarza...? musimy wysterylizować kotkę-bo żyć nie daje... a u nas taki zabieg kosztuje ok 250zl... :-:)szok: co jak co, ale nie stać mnie na taką kwote...:no:

Ostatnia edycja:
maltanka a co tu pisać ;-) niestety ale po mału przestaję być Lubelanką ... bo za 3 miesiące wyprowadzamy się z Lublina ... ale spokojnie będę Was odwiedzać ;-)

no ja myślę;-)

Maltanka ale sroczce spodobał sie wasz balkon, wyczuła że dobra kuchareczka tu zamieszkała i pyszności na balkonie będzie trzymała:-D

:-D:-D:-D

Maltanka przeganiaj srokę przeganiaj bo inaczej będzie cię codziennie rano budziła :tak::tak:

teraz to już nie wiem, czy wyganiać:-D:-D:-D;-)

a co do dzieciaczka - nie myślcie za dużo tylko do dzieła!!! ;-) im nas więcej tym weselej....

oj żeby to było takie proste:sorry2:

sunday niestety ale to tyle kosztuje:sorry2: i podejrzewam, że bardzo taniej nie znajdziesz, chyba, że na wsi gdzieś nie wiem, my chodzimy tutaj: http://www.lcmz.pl/

Ostatnia edycja:
Sunday odpoczywali w Turcji...

Madziarka juz po i sama nie wiedziaam co jadłabym...wiec kupiłam duzo rzeczy....ale kanapeczke juz zjadłam...
kiedy masz wizytę??
juz mamy trzymac kciuki...

Karlita, Madziarka, Marzenka czekam na wszystkie zaległe fotki!!!;-)

Madzienka jeszcze nie dzwoniłam zaraz sie zbiore ;-) ale pewnie jutro będzie kazał przyjść...

kurcze cos przestawilam w klawiaturze i mam pozamieniane literki... musze zadzwonic do M. po pomoc :-D

o już... poradziłam sobie sama :tak:;-):-D

Podpowiedzcie coś na obiad... mam wyjętą pierś - i się zastanawiam co z niej zrobić....

może z jakimś sosem do ryżu... macie jakiś fajny przepis?????

Witam daje znac ze zyjemy,wczoraj byl u nas odpust w parafi i Gosia sypala kwiaty w procesji......nastepny wystep na Boze Cialo....Karola oczywiscie szla z boku i podbierala mi z torebki i tez sypala...hi,hi....
Dzis zasiadlam do kompika na troszke bo swieto-zielone Swiatki,wiec mam wolne od prac polowych,a jutro do ortodaty jedziemy z gosia ....a od srody znow w tymianek,wiec bedzie mnie znow mniej z ,wami:-(

Lece poczytac co u was,chociaz pare stron......

reklama
Witajcie kochane, trochę mnie tutaj nie było:sorry2: zakopałam się w pisaniu pracy, poza tym sesja mi się zaczyna więc gorący okres, jutro mam pierwszy egzamin a jeszcze nie miałam czasu porządnie do nauki przysiąść:dry::sorry2: My wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, trochę deszcz nam przeszkodził i mięsko jedliśmy w domu ale już na oscypka wyszliśmy na podwórko:tak::-)

Justyna dziękuję, grill bardzo udany. A co macie dzisiaj za wizytę?

Karlita a gdzie się wyprowadzasz, daleko??

Atali, Emilka spełnienia najskrytszych marzeń Wam życzę;-)

Już teraz postaram się być na bieżąco...
Właśnie, nie wiem co zrobić na obiad, co dziś szykujecie??

Do góry