reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry wstajemy, wstajemy....

Madziarka
gratulacje...

Gon1a 7.15 w pracy to późno:szok:niezła jesteś...a gdzie parkujesz??
a wczoraj najpierw ewakuowali wierzowiec a później nas:-Di były akcje ratunkowe z okien:-)
gratulacje nowych nabytków w buzi...

miłego dnia...

reklama
Witajcie

Wczoraj nie chiało mi się juz zaglądać, bo po przedszkolu mieliśmy zebranie, a Huberta zawieźliśmy do siostry, także urzędował u cioci. Mieliśmy plan zajechać do tej nowej Juli po parę pirdółek, ale zeszło nam się do 21
:shocked2: i nie było już sensu.

A dzisiaj młody juz odstawiony do przedszkola, coś korki dzisiaj na mieście
:sorry2:

madzienka
super, że przedstawienie udane

karlita brawa dla Norba za pierwszy duży mały krok

madziara i jak prace w ogrodzie, ja myślę nad jakimiś roślinami na taras, może jakieś tuje w donicach, gdzie kupowałaś rośliny?

anaconda nie no rozwaliłaś mnie z tymi receptami:no: ps. a no poznawaliśmy sąsiadów:tak:

justynka prześlij mi linki może coś podłapię do pieczenia nowego ps. słodki buntownik

mirosia a w którym ciuchu byłaś? w tym koło biedronki? ps. faktycznie Natalka i Olek to jak rodzeństwo:tak: śliczna Marzenka, dawno nie widziałam takiego maleństwa;-)

sienio jeszcze nie jedna impreza przed wami

sunday jak Maks dzisiaj? inhalujesz go?

elza super, że dzień w pracy trochę spokojniejszy

talia a coż ta Twoja Gabi wymyśliła, że o takim buncie mówisz?

chalatek gratuluję synia!

doberek :-) ślicznie na dworze ale jakoś chłodniej .... dałam Gabi kurteczkę dzinsową ale teraz się zastanawiam czy nie lepiej było dac bluzkę z długim rękawem ...

Chalatek gratuluję synka :-)

madziarka gratuluję wygranej :-)

super ze spotkanko warsztatowe udane :-) szkoda że było tak wcześnie to i ja bym doszła ... ;-)

wczoraj Norb wyrwał mi 3/4 klawiatury z lapka włącznie z tymi ramkami co je podtrzymują, wiekszość poskładałam ale kilka klawiszy musiał E poprawiać i tak sie okazało że kilka ramek jest połamanych :no:

Maltanka super, że udało się poznać nowych sąsiadów

mirosia śliczna Marzenka :-) a Olek z Natalką rzeczywiście podobni :-)

anaconda ręce opadają przy receptach.....

sunday zdrówka dla Maksia niech ten katar da mu już spokój ...

Justynka to taki wiek ... trzeba przetrzymać ...
miłej wyprawy do skansenu :-)

dziewczyny coś nasze miasto organizuje na Dzień Dziecka ?? jakieś festyny czy coś ???

Witam :-):-)
Klikam już ze wsi ale że pogoda całkiem całkiem to zaraz na rowery idziemy i jakieś zakupy :tak::tak: a wieczorkiem grilla sobie zrobimy :tak::tak:
Z teściową niestety dobrze nie jest, szczerze powiedziawszy to się trochę załamałam ale jak to się mówi pozytywne nastawienie to podstawa wiec staram się myśleć pozytywnie, nie mniej jakieś zmiany nas chyba czekają w najbliższym czasie :-:)-(
Mirosia śliczna ta twoja Marzenka a Olek faktycznie jakoś tak wydoroślał :tak::tak:
Sunday oby katarek Maksiowi odpuścił :tak::tak:
Justyna Michałek z tym swoim buntem uroczy :tak::tak: a gdzie wy na takiej ładnej trasie spacerowaliście? :confused::confused: szkoda że nie ma mnie w Lublinie bo chętnie bym do Skansenu się wybrała :tak::tak:
Madzienka i jak wam się podobała "nasza" dentystka? :confused::confused: szkoda że nie mogłam być na tym spotkaniu :-:)-(
Madziara dasz radę z tym żelazem, jak z cukrami sobie poradziłaś to żelazo to pestka dla ciebie :tak::tak::-D:-D
Maltanka no tam u was na tym tarasie to trawkę możesz sadzić :-D:-D:tak::tak: no i koniecznie tą wielką huśtawę :tak::tak:
Karlita jak to chłopak musi wszystko od podszewki poznać i rozłożyć na części pierwsze :-D:-D:-D
Chalatek gratulacje synka :tak::tak::tak: a dziewczynka będzie następnym razem :tak::tak::tak:
Sienio szkoda że tyle musicie w domu siedzieć ale dobrze że już krosteczki znikają :tak::tak::tak:
Talia głowa do góry, bunt niedługo minie :tak::tak:;-) udanej imprezki :tak::tak:
Gon1a niedługo tam stałe miejsce do parkowania będziesz miała :-D:-D;-);-):tak::tak: i oby Maciusiowi katarek minął :tak::tak:
Misia oj widzę że szykowanie mieszkanka na przyjście Stasia idzie pełną parą :tak::tak:

dziewczyny coś nasze miasto organizuje na Dzień Dziecka ?? jakieś festyny czy coś ???

oj mam wrażenie że jak zwykle nic....
Karilta znalazłam dla Ciebie współrzędne...
Europejski Dom Spotkań Fundacja Nowy Staw

Madzienka pewnie dziewczyny były zadowolone, że mogły być ratowane przez panów strażaków hehe;-);-)

tak:-D:-D:-D

Madzienka i jak wam się podobała "nasza" dentystka? :confused::confused: szkoda że nie mogłam być na tym spotkaniu :-:)-(

bardzo sympatyczna...
tulaski na problemy zdrowotne teściowej...

Witajcie
madziarka super, ze udało Ci sie wylosowac narodę:tak:
talia katar ma Maksio sunday a nie moja Jula:-D

mam jakiegos leina:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: nic mi sie nie chce i nie mam pojecia zo na oiad ugotowac:confused:

mirosia na bank to pogoda jesteś 3 mamą która mówi że jej maleństwo dzisiejszej nocy niespokojnie spało, dzisiaj dzwoniły do mnie dwie koleżanki "młode mamy" i właśnie mówiły jakie to dzieciaczki dzisiaj były niespokojne i nic tylko cyc ;-) czekamy na wieści z przychodni!!!!

z resztą ja dzisiaj wstałam z mega bólem głowy a spałam całe 6h :-) więc jak na mnie to sporo ;-) hehhe

oby pogoda się utrzymała i nie padało!!!! jutro piknik :-)

anaconda tak to stwierdzenie bardzo pasuje do Norberta :-)

Madzieńka i co idziesz dziś odebrać zdjęcia ???
o a to tam dokładnie ?? :-)
już się doczekać nie mogę ;-)
tylko że Wy z Madziarką to nasi przeciwnicy hehehe

misia i co fajnie się tak zakupy robi ?? ja jakoś wolę się przejść popatrzeć pobuszować ;-) zawsze coś się dodatkowo wybierze :-)

dziewczyny gdzie można sobie kupić jakieś fajne bluzki ???? :sorry:

reklama
Witajcie:)

My już po wycieczce, było super. Fajnie jest zobaczyć miejsce w którym ostatni raz byłam 20 lat temu. I wydaje mi sie że wtedy było jakoś ładniej, teraz to trochę zarosło zielskiem:eek:, no ale widzieliśmy i kurki i gęsi, koniki, kucyka, owieczki i kozy:tak:, a i kota:-D

Sunday, Ewa dziękuję za towarzystwo:tak:

Maltanka udanego pieczenia:tak:

Anaconda a co lekarz powiedział? Trzymam kciuki oby wszystko jakoś sie ułożyło:tak:
Cholera moja teściowa zawraca mi głowę żebym jej kardiologa znalazła w Lublinie:wściekła/y:, szybciej psychiatrę jej znajdę:-D.

Mirosia szkoda że daleko ten ciuszek ode mnie:-(, a w jakie dni nowa dostawa?
Trzymam kciuki za ważenie, i daj znać czy wszystko ok:tak:

Chalatek gratuluję!!! Chłopcy też są fajni:tak:

Karlita
nie pomogę z fajnymi bluzkami. Ja zawsze na kimś widzę coś fajnego a jak wejdę do sklepu to nic mi się nie podoba, no albo rozmiarówka za mała:no:

Mirosia, Anaconda jeszcze nadrobimy wycieczki do Skansenu, my dzisiaj nie zwiedziliśmy całego:tak:.

Madzienka nie widziałyśmy żadnego plakatu na temat Dnia Dziecka:-(

Gona gratki dla Maciusia za nowe ząbki:-)

Misia udanych zakupów online:-), fajnie masz że babcie wychodzą z Natalką na spacerki:tak:

Madziara gratuluję torby:-), i udanej wizyty u dentysty:tak:

Jeju jeszcze pakowanie mnie czeka:dry:, jak zwykle mam lenia do takich spraw:no:, Michał śpi jeszcze w wózku.

Jak wracaliśmy autobusem to byłam świadkiem jak stara baba o lasce tak szybko wsiadała do autobusu że popchnęła ciężarną dziewczynę:szok:, ona się zachwiała mało co nie upadła. Nosz:wściekła/y: chyba bym ją zdzieliła po łbie gdyby trafiła na mnie:wściekła/y:.

Do góry