Emilia1983
Fanka BB :)
Witam 
Dziewczynki bajkę oglądają to mam chwilkę czasu :-). Miałam obiad robić, ale nie mam czego i muszę czekać aż mąż się obudzi i pójdzie do sklepu na jakieś zakupy.
Justynka no te terminy niezłe są. Sama byłam w szoku jak dzwoniłam że na sierpień dopiero
. Michałek wyrośnie z tego na pewno. No chyba że będziesz miała pecha. Najważniejsze to być konsekwentnym. U Ciebie Michaś ucieka, a u mnie Natalka nie chce puścić mojej ręki 
anaconda trzymam kciuki za teściową, widocznie Maja bardzo kocha babcię
skoro się tak o nią martwi
misia my tez mieliśmy etap przychodzenia do łóżka do nas, ale jakoś sam się skończył, choć nie powiem że było mi wygodnie. Najczęściej to ja wychodziłam do nich do pokoju i kładłam się na którejś łóżku.
sienio zdrówka dla Julci, myśmy to w tamtym roku przechodzili :-(
mandziula jest na UP jakiś dział gdzie zajmują się ptakami. Bo chciałam się dowiedzieć czy jest gdzieś na Lubelszczyźnie jakiś hodowca papug - rozelli królewskiej dokładnie
Elza to szybciutko zapisuj do lekarza, swoją drogą ciekawe ile się czeka na NFZ
sunday tulaski na problemy, będzie dobrze
mirosia z dzieciaczkami to się szybko ogarniesz
, nawet lepiej Ci pójdzie niż z jednym bo będziesz się musiała bardziej zorganizować 
Chyba wyjdę z dziewczynami do ogródka, z opaską na uszach żeby mu uszu dalej nie przewiało. A popołudniu mama przyjeżdża by się nimi zająć.
Wczoraj to mi Natalcia pomagała. Justysia poszła spać w południe na 3,5 godziny
, no i ja się położyłam wtedy. To Natalka do mnie podchodziła co chwilę i pytała "Jak się czujesz mamusiu?" Ale milutko, że tak dziecko się troszczy
. Dziś już lepiej troszkę :-)
maltanka my jak się wykurujemy to podejdziemy pod Was, bo Ci tą kasę wiszę i jak będzie można to obejrzałybyśmy mieszkanko
. Ale to dopiero przyszły tydzień jak już, bo ja do poniedziałku antybiotyk.

Dziewczynki bajkę oglądają to mam chwilkę czasu :-). Miałam obiad robić, ale nie mam czego i muszę czekać aż mąż się obudzi i pójdzie do sklepu na jakieś zakupy.
Justynka no te terminy niezłe są. Sama byłam w szoku jak dzwoniłam że na sierpień dopiero

anaconda trzymam kciuki za teściową, widocznie Maja bardzo kocha babcię

misia my tez mieliśmy etap przychodzenia do łóżka do nas, ale jakoś sam się skończył, choć nie powiem że było mi wygodnie. Najczęściej to ja wychodziłam do nich do pokoju i kładłam się na którejś łóżku.
sienio zdrówka dla Julci, myśmy to w tamtym roku przechodzili :-(
mandziula jest na UP jakiś dział gdzie zajmują się ptakami. Bo chciałam się dowiedzieć czy jest gdzieś na Lubelszczyźnie jakiś hodowca papug - rozelli królewskiej dokładnie
Elza to szybciutko zapisuj do lekarza, swoją drogą ciekawe ile się czeka na NFZ

sunday tulaski na problemy, będzie dobrze

mirosia z dzieciaczkami to się szybko ogarniesz

Chyba wyjdę z dziewczynami do ogródka, z opaską na uszach żeby mu uszu dalej nie przewiało. A popołudniu mama przyjeżdża by się nimi zająć.
Wczoraj to mi Natalcia pomagała. Justysia poszła spać w południe na 3,5 godziny

maltanka my jak się wykurujemy to podejdziemy pod Was, bo Ci tą kasę wiszę i jak będzie można to obejrzałybyśmy mieszkanko

Ostatnia edycja: