Witam raz jeszcze;-)
U nas drzemka przesunęła się o 1,5 godziny a to dlatego że M późno z nocy wstał. Dzisiaj mam jakiegoś nerwa i pechowy dzień

. @ już miałam więc to nie to. Na spacerze mały podniósł mi ciśnienie, na początku ładnie maszerował, a potem padł na kolana i na czworaka zasuwał, nosz myślałam że wyjdę z siebie już wszystkie buty mamy zniszczone

, ucieka mi, nie chce iść za rączkę, obcych się nie boi, nie wiem co to dalej będzie. Jeszcze trochę a wystąpimy w programie Doroty Zawadzkiej, bo ja nad nim już nie mogę zapanować

Jedynie co to zakupy w rossmanie udały mi się:-), przyjemnie tam, klimatyzacja włączona aż wychodzić się nie chciało

.
Maltanka to masz prawie jak na wsi:-), ja jak otworzę rano balkon to kosiarki słyszę

M był w niedziele w piaskownicy i dostał kataru, dlatego podaję zyrtec. Na szczęście sytuacja już opanowana. No i dermatolog również przepisała to na buźkę M
Madzienka i Natura by się przydała koło mnie;-), najbliższa w Olimpie i jakoś nie mogę zebrać się by tam dotrzeć
Anaconda ooo rządzicie dzisiaj w domu z Majką :-), powodzenia u dentysty

i udanych spacerków:-)
Fogia śpij śpij póki możesz:-)
Iwonka kawa postawiła Cię na nogi? Mnie coś słabo no ale drugiej nie wypiję bo zaraz telepawka mnie złapie.
Michał dostał wodnistego katarku i dlatego podajemy mu zyrtec
Mirosia współczuję wczorajszego bólu głowy, oby dzisiaj było już lepiej
Dzwoniłam do Sanusa zapisać M do ortopedy, Emilka mnie uprzedziła że teraz na wizytę czeka się długo, i myślałam że na lipiec dostaniemy się, a tu okazało się że do września do naszego dr nie ma już numerków a dalej nie ma grafiku jeszcze, więc zapisał nas pan do dr Kiełbasy na sierpień

, masakra w styczniu czekałam na wizytę dwa tygodnie a teraz już 3 miesiące

.
Gona ty chodzisz do dr Kiełbasy?? Jaki on jest??
Daj znać co wyszło na badaniu
Karlita i ile Ci Norbuś pospał??
Mandziula pływacie dzisiaj?? Jak tak to miłego moczenia tyłeczków życzę
Eliza Twoja siostra jest tak zapracowana że na ten tydzień nie udało mi się do niej zapisać;-)