reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Gonia zdrówka dla Maciusia

Antuanet racja wstyd by ciotki Wiki jeszcze nie widziały!! ;-) a tu już 6 miesiąc zaczęty ;-) jakaś kawa też by się przydała hehehhe piknik mamy poza Lublinem

Madzieńka w sumie to widziałam dwie sprzeczne prognozy hehheeh ale trzymam sie tej słonecznej :-)

Norbert poszedł na drzemkę ... trochę wcześnie heheh miałam w planach teraz iść z nim na dwór, mam nadzieję ze nie będzie takiej duchoty jak wczoraj bo na placu zabaw nie dało się wysiedzieć ... najwyżej mu w miskę wody naleję na balkonie ;-) bo baseniku jeszcze nie kupiłam .... :zawstydzona/y:

reklama
madzienka, karlita chętnie bym Was zaprosiła na kawkę ale końca remontu na klatce nie widać bo fachowcy poszli "w tango":wściekła/y: I nie wiadomo kiedy to skończą... A między rusztowaniami średnio fajnie się chodzi...:rofl2: Chyba że na spacerek się umówimy...

Witajcie

Trzeba by dzisiaj wziąć się za dalsze sprzątanie, ale najpierw kawka
:tak:
Huberta odwiozłam dzisiaj do przedszkola, bo P powiedział, że on jedzie rowerem, jutro mamy przedstawienie w przedszkolu:tak:

Tak sobie siedzę i otworzyłam balkon i wiecie co gdzieś z oddali kury słyszę jak pieją
:-D

iwonka
i jak praca coś napisałaś jeszcze, mnie też wczoraj cały dzień głowa bolała

elza z doświadczenia wiem, że internet jest złym doradcą, także przestań czytać i spokojnie powtórzcie wyniki i poczekaj co lekarz powie

madzienka super, że usg w porządku, ps. tak już ostatecznie, oddaliśmy klucze,ale teraz mam do ciebie bliżej:-D;-)

atali to ja też jestem starej daty, bo mnie takie rzeczy nie bawią pierdoły zajmowanie czasu i na wesele już nie ma miejsca

misia oj musicie ja oduczyć chodzenia nocnego, bo będzie problem, ps a komunikacja tak opanowana da się żyć:-D

sunday trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw z pracą

karlita nie no ty to zaczynasz dzień z kurami:-D

gon1a super, że udało się kupić autko, a z parkowaniem w centrum oj nie zazdroszczę, a nie macie tam jakiegoś parkingu dla pracowników

anaconda hop, hop ja z kawką

antuanet ja bym pogoniła takich fachowców:no: co za ludzie. Moi od łazienki dwa tygodnie robili dzień w dzień przyjeźdzali-jechali, i ani jednego piwa nie wypili

Ostatnia edycja:
Witam porannie:)

Michał spał dzisiaj do 8, chyba tak długo bo spał z nami, zwykle gdy śpi w łóżeczku to jest rannym ptaszkiem. Tak sobie myślę że ta jego wczorajsza senność wyszła z podania zyrtecu:confused:

Sunday oby dzisiejszy dzień okazał się o wiele przyjemniejszy niż wczorajszy:happy2:, Jak dzisiaj czuje się Maksio?

Karlita udanego przedstawienia i czekamy na foteczki:-)

Gona, Anaconda fajnie że spotkałyście się razem:-)

Antuanet
zdrówka dla Wiki!!! A fachowców współczuję, teraz tak trudno o dobrych niepijących majstrów:no:
Cieszę się że wyniki Kubusia wyszły bardzo dobrze:-)

Madzienka
miłego dnia w pracy!!!

Misia
i jak nocka minęła?

Eliza ja mam pod nosem sklep Jula i też jeszcze jej nie odwiedziłam:-D

Chyba przejdziemy się do rossmana, widziałam w ulotce kilka interesujących dla mnie rzeczy:cool2:

madzienka super, że usg w porządku, ps. tak już ostatecznie, oddaliśmy klucze,ale teraz mam do ciebie bliżej:-D;-)

naprawdę bliżej???to ja już nie wiem gdzie Wy sie wyprowadziliście...:zawstydzona/y:

Antuanet współczuje fachowców...a spotkać moze sie na spacerku, tylko niech pogoda nam nie płata figli i niech pozostanie taka jaka jest...

Justyna udanych zakupów...teraz masz blisko do rossmana...mogliby jeszcze jakiegos na Czechowie otworzyć...ale u nas na razie Natura rzadzi...

Marzenka dojechałas do mamy??jak zdróweczko wasze??

Elza a jak u was ze zdrówkiem...

Michał spał dzisiaj do 8, chyba tak długo bo spał z nami, zwykle gdy śpi w łóżeczku to jest rannym ptaszkiem. Tak sobie myślę że ta jego wczorajsza senność wyszła z podania zyrtecu:confused:

słyszałam właśnie że ten zyrtec może usypiać, a dlaczego go podajesz macie jakąś alergię?

naprawdę bliżej???to ja już nie wiem gdzie Wy sie wyprowadziliście...:zawstydzona/y:

no tak mi się wydaje, :sorry2: bo mam tylko Związkową do przejechania w sumie, albo ta sama droga:sorry2:

Witam i ja :-):-)
Dzisiaj z Mają urzęduję więc jak widać mam opóźnienia :-D:-D:-D
Pogoda piękna więc zamierzam jakieś mega spacerki urządzić a w między czasie dentystę odwiedzić. :tak:
Weźcie mnie nie załamujcie pogorszeniem pogody na weekend bo ja przecież na wieś wyjadę i nie chcę siedzieć w domu non stop :-:)-:)-(
Gon1a dzięki za gościnę, jak wracałyśmy to Maja zaczęła marudzić ze tak krótko byłyśmy :-D:-D a Asia oglądała jakieś bajki :confused::confused: a samochodzik bardzo fajny sobie kupiłaś :tak::tak::tak:
Elza ja jak dziewczyny zabraniam nakręcania się czytaniem netu :tak::tak: skonsultujesz to z lekarzem to wtedy będziesz wiedziała co i jak :tak::tak:
Madzienka super że usg w porządku, ja też trzymam kciuki za ładną pogodę w weekend i oby Julci nic nie wzięło :tak::tak: ja też składam petycję o Rossmanna na Czechowie :-D:-D:-D
Karlita powodzenia na dzisiejszym przedstawieniu, narób fotek i pochwal się potem córcią :tak::tak:
Maltanka już jestem z kawusia tylko jakoś od wczoraj dużo tu napisałyście :tak::tak:
Sunday ja też jestem zdania że jakieś piwko by się nam przydało na poprawę twojego humorku :tak::tak:
Justyna no to nieźle ci wczoraj Michał pospał :tak::tak:
Antuanet no to niezłych fachowców macie :crazy::crazy: tylko tak ich przepędzić na cztery strony świata ;-);-) super że wyniki Kubusia dobre :tak::tak:
Misia ale macie małego wędrowniczka w domu :-):-) i to na koniec nie da mamie pospać jak to są ostatnie chwile ;-);-) mam nadzieję że dzisiejsza nocka lepsza :tak::tak::tak:
Madziarka a jak wasz domek dla dzieciaków, już skończony? :confused::confused:
Zmykam robić śniadanie i składać łoże :-D:-D bo my nadal w majtkach śmigamy :-D:-D

hej dziewczynki

my z Anatolem po spacerku, odprowadziliśmy Filipka do przedszkola i zaliczyliśmy plac zabaw. Młody teraz buszuje w klockach, więc mam chwilę. Ależ mi się chce spać (a mam za sobą 11 godzin snu!), chyba zaliczymy dziś oboje popołudniową drzemkę.

Fogia no to teraz jak na L4 siedzisz to mam nadzieje że częściej będziesz do nas zaglądać :tak::tak: a ty jak się czujesz? :confused::confused:
do południa całkiem znośnie, a popołudniu nadal mdłości. A tu trzeba spacerować, zaliczać place zabaw, :baffled: dlatego chcę aby niania nadal przychodziła i brała chłopców na dwór zamiast mnie.

Madziara ja singular to brałam ale nie na alergię, a na astmę. jedną tabletkę na wieczór. Myślę, że najlepiej to by było zrobić młodemu testy, wtedy nie byłoby żadnych wątpliwości.
Mirosia
dasz sobie radę na baka, no bo kto inny jak nie ty?

Witajcie w ten piękny dzień, ja już po ćwiczeniach i dotarłam do pracy:tak: zaraz muszę jakąś kawkę sobie strzelić, bo tak mi sennie ciut:-) Nie mówcie, że na weekend pogoda się psuje:baffled: a my na niedziele mamy zaproszenie do znajomych na grilla, nosz:dry:

Maltanka pracy już wczoraj więcej nie ruszyłam, bo jeszcze musiałam dokończyć ćwiczenie na dzisiejsze zajęcia i tak mi się dzień skończył:tak: a gdzie się przeprowadziliście? na czechowie dalej tak?

Justyna a co to, jakaś alergia Was dopadła?

Anaconda wiesz dziś tak ciepło, że nawet w tych majtkach nie zmarzniesz:-)

Mirosia a bo wczoraj to taki biomet niekorzystny był, więc się nie dziwię, że głowa Cię bolała, mnie też:tak:

To idę na tę kawkę...

reklama
madzienka, karlita chętnie bym Was zaprosiła na kawkę ale końca remontu na klatce nie widać bo fachowcy poszli "w tango":wściekła/y: I nie wiadomo kiedy to skończą... A między rusztowaniami średnio fajnie się chodzi...:rofl2: Chyba że na spacerek się umówimy...

nie ma to jak fachowcy ....

mirosia a z jakim poziomem bilirubiny was wypuszczono ?? chociaż pediatra by cos powiedziała... bo żółtaczka niestety sprawia ze dziecko jest ospałe i je.
Koniecznie idz na ważenie !!
mi Norbert też mało jadł na poczatku ale sie najadał bo spał pięknie :-) tz 3h i jedzenie ;-) ale byl bardzo bardzo grzeczny przez pierwsze 2 miesiące hehhee później włączył tryb terrorysty ;-)

Justynka, Anaconda my jutro mamy przedstawienie :-) :-D

Do góry