reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda u Mnie jest tak ze owszem jade ale pod waruniem ze ktoregos zostawiam bo P nie chce siedziec sam..........Ciekawe jak Ja go latem zabiore chyba porwe:-D:-D:-Dsuper pogoda to i ludzi duzo ale super ze dzionek udany......
Iwonka o i Wy w Naleczowie.......
Madzienka czekm na wiesci po usg.....i trzymam kciukasy...
Madziarka no no gratuluje za zrobienei pozadku z cukrami:-)sluchaj a czy Twojej rodzince nie za wygodnie czy Ty nie powinnas lezec i czekac na obiadek???????????:tak:;-)
Mirosia lobuzuje bo jestescie wszyscy w domu i sie rozregulowal czuje zmiany ale spokojnie najwazniejsze nie nakrecaj sie i nie martw sie na zapas.........zorganizujesz sie z mala to i Olek zlapie rytm idzie lato bedziecie na dworzer spedzac czas.......
Mandziula jak po przejazdzce mozesz chodzic??????:-D

A ja siedze z moimi maluchami w domu wiec dzis do ammy nie jade chodz ona przyjezdza do lekarza do Lublina i mialysmy wracac razem......:zawstydzona/y:M rano w lazience brzydko tepo kaszlal oczywiscie juz jest cisza i spokoj ani kaszlu kataru goraczki tylko lobuzerka a wiec zdrowy:-D ale mowilam mamie aby wracala sama a ja jesli M jutro pohjdzie do przedszkola przyjade w dzien.......mnie tez oczywiscie caly cas drapie P tez sie rozklada z nosa cieknie........naszczescie B sie trzyma i mam nadzieje ze tak zostanie......
Misia brawa dla Natalki za wierszyki zdolna masz core.....

Teraz B spi wiec od godz probuje juz isc sie szykowac aby pojsc po obiedzie na dwor ale cos sie rozleniwilam:-)

reklama
Witam z pracy, ja już po porannych zajęciach na uczelni, ufff jak gorąco:-)

Anaconda nie wchodziłam na BB to nie wiedziałam, że jedziesz do Nałęczowa, tak to bym Cię wyglądała:tak: a może minęłyśmy się gdzieś w parku, przy kaczkach długo staliśmy bo Cypek musiał mieć zdjęcie z każdą:-)

Marz oby żaden kaszel już nie powrócił;-) miłego dnia w domu, a raczej pewnie na spacerze, bo taka pogoda, a u nas tyle zieleni, że żal nie skorzystać:tak:

Justyna
tak, byłam w tamtym tygodniu w Instytucie i pozwoliła mi kobietka zrobić zdjęcia, oprowadziła mnie ale nie chciała odpowiadać na żadne pytania, bo nie wiedziała czy może, troszkę jak intruza mnie traktowała, może myślała, że od jakiejś konkurencji przyszłam czy co:-)

Madziara nie pobudziłaś dzieciaków:-)?? lodzika pojadłaś sobie, mniamusio;-) a ludzi w Nałęczowie było mnóstwo, snuli się wszędzie:tak:

Chalatek to chucham żeby była dziewczynka jak tak mocno pragniesz:tak: ale później zobaczysz, że nie ma żadnej różnicy, ważne żeby było zdrowe i wszystko na miejscu;-) a gdzie do szkoły chodzisz?

Karlita gratki za samodzielną jazdę samochodem:-)

Misia zdolna ta Twoja Natalka, recytować tak ślicznie:tak:

Madzienka trzymam kciuki za usg:tak: napisz co tam wyszło...

Zabieram się dalej za pisanie pracy, trzeba to już skończyć:-)

Aaa zapomniałam Wam jeszcze napisać, fajny groupon jest do miasta kobiet;-)http://www.groupon.pl/deals/lublin/Miasto-Kobiet/5878823?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_142&a=413

hehehe Iwonka nie widziałam Twojego posta heheh :-)
też się zastanawiam nad zakupem ale tam mają strasznie małą salę do fitnesu ..... i kiepskie godziny jak dla mnie bo mi najbardziej odpowiadają zajęcia po 20stej a w MK nic już fajnego nie ma :-(

Marz zdróweczka życzę....

My też dizś jesteśmy po wizycie lekarza... i Julian niestety ale ma dużą szansę że to alergia.... bo nos dziś czysty :szok: wczoraj miał gluta ale przeźroczystego... ale na wieczór popłakiwał że go ucho boli - więc pan dr obejrzał i od razu zgadł które ucho - bo mówi że zaczyna być widać w nim płyn... ale że jeszcze nic złego się nie dzieje... na razie mamy czyścić porządnie nos żeby ucho dalej się nie zatykało - na nos dostał leki i dodatkowo mamy singular- pierwszy raz taki typowo alergiczny lek -więc zobaczymy czy będzie poprawa :dry::confused:

No i Nela się wepchała do badania - bo ona też kaszle... pan dr dla spokoju zajrzał jej do gardła i szok - mówi że gardziołko ma zaczerwienione... więc na kilka dni musimy zrezygnować z lodów i psikać jej tantumem żeby nic się nie rozwinęło...

No i tyle.

Pan dr jeszcze mnie pochwalił że ładniej wyglądam i już anemii z daleka u mnie nie widać ;-):tak:

hej dziewczynki

witam poniedziałkowo. Za mną całoweekendowy zjazd na studiach. Umordowało mnie to siedzenie na twardych krzesłach i zrywałam się wcześniej jak tylko była taka możliwość. Dziś już jestem w domu na takim najprawdziwszym zwolnieniu - losie jak mi dziwnie.

Madziarka trzymam kciuki zeby żadna poważna alergia sie Was nie czepiła...
mam nadzieje że lek pomoże...
zdróweczka dla Was...

Marzenka i dla Was...cos sie wszyscy zaczynają rozkładac...
a sio choroby!!!!!

Fogia odpoczywaj!!!!

witam my tez wrocilismy z komunii cali
nowe autko sie dobrze rpowadzi weic ja za kierowce robiłam a dzis do pracy sie wybrałam
no ale musze jeszcze go lepiej poznac i pocwiczyc parkowanie:zawstydzona/y:
anconda co sie stało siostrze?? gdzie ona wogole, daleko?? fajnie ze wypad do nałęczowa udany, pewnei duzo ludzi było i wpasc na kogos znajomego to trzeba miec duzo szczescia jednak
madziara dzielna jestes cala rodzine nakarmiłas, nich oni Tobie teraz gotuja wykorzystuj to troche pozniej nie bedzie jak;-)
mirosia z czasem sie lepiej zorganizujesz i bedzie wiecej czasu i tak jestes dzielna a wiadomo sa rzeczy wazne i wazniejsze, ja milo wspominam tamten rok jak siedzialam w domu, pensja na konto wplywała mialam czas na zaku[yi na wszytko
mandziula gdzie byłas na rowerach?? jak miałabys ochote to mozemy sie umowic kiedys na rowery;-);-);-):happy:

witam my tez wrocilismy z komunii cali
nowe autko sie dobrze rpowadzi weic ja za kierowce robiłam a dzis do pracy sie wybrałam
no ale musze jeszcze go lepiej poznac i pocwiczyc parkowanie:zawstydzona/y:

Gon1a chwal się co kupiliście....
najwazniejsze ze dobrze sie jeździ a parkowanie tez opanujesz...

reklama
Witajcie,

Pogoda dzisiaj rewelacyjna, tylko troszkę za mocno wieje.
My już po spacerku i do Leclerca musiałam skoczyć bo żel do prania już mam na wykończeniu a dzisiaj ze 3 pralki puszczę. Ledwo wyszliśmy z domu i Michał zasnął, nie wiem co mu się stało że tak wcześnie i szybko usnął. Śpi od 11 w wózku.

Sunday i jak Maksio? I pisz co tam dzisiaj w pracy było

Fogia
tak tak odpoczywaj jak tylko możesz

Madzienka policja zawsze (prawie) stoi przy banku (środek Urszulina). Oj tam tak za bardzo nie ma gdzie się rozpędzić gdyż zaraz Głębokie:tak:, ale ten zajazd co byliście to śliczny, tam ciągle jakieś wesela i imprezy:tak:
Jak mija dzionek w pracy?
Trzymam kciuki za Usg, i czekam na wieści powizytowe:tak:

Maltanka a jak u Ciebie, już chodzisz do pracy? A Hubert zdrowy?

Gona ooo jaki samochodzik kupiłaś??
Chrześniak zadowolony z komórki?

Marz zdrówka dla Mateuszka, oby ten kaszelek był jednorazowy

Madziara
fajny dzień spędziłaś wczoraj:), uwielbiam takie rodzinne spotkania, ja to zawsze nie mogę nagadać sie z siostrą jak już się spotkamy, co prawda codziennie dzwonimy do siebie ale to nie to samo co rozmowa na żywo:tak:
Życzę zdrówka dla Julka i dla Nelinki, i też mam nadzieję że to nie będzie alergia,

Iwonka
miłego pisania pracy, zdolna z Ciebie istotka i jaki plan sobie założysz to tak go zawsze zrealizujesz:-)

Eliza
jak Czarek?? A ty? Już głosik powrócił?

Mirosia ooo na spotkania to i ja chętna:tak:, może na jakieś spacerki za jakiś czas się umówimy:tak:

Anaconda super że wypad do Nałęczowa udany:-), zazdroszczę wyprawy, ja tam ostatni raz byłam chyba w technikum...

Karlita, dzięki, nocka o dziwo przespana, M spał u siebie do rana:szok:
O której dzisiaj N zgotował Wam pobudkę?

Anetka co u Was? Odezwij się na BB już chyba ze 2 tyg jak nie piszesz:crazy:
Jak było na komunii, chrześniak zadowolony z prezentu?;-)

Talia
a jak u Ciebie, byłaś z G u lekarza?

A Marta to gdzie nam zaginęła???

Do góry