Anaconda u Mnie jest tak ze owszem jade ale pod waruniem ze ktoregos zostawiam bo P nie chce siedziec sam..........Ciekawe jak Ja go latem zabiore chyba porwe

super pogoda to i ludzi duzo ale super ze dzionek udany......
Iwonka o i Wy w Naleczowie.......
Madzienka czekm na wiesci po usg.....i trzymam kciukasy...
Madziarka no no gratuluje za zrobienei pozadku z cukrami:-)sluchaj a czy Twojej rodzince nie za wygodnie czy Ty nie powinnas lezec i czekac na obiadek???????????
;-)
Mirosia lobuzuje bo jestescie wszyscy w domu i sie rozregulowal czuje zmiany ale spokojnie najwazniejsze nie nakrecaj sie i nie martw sie na zapas.........zorganizujesz sie z mala to i Olek zlapie rytm idzie lato bedziecie na dworzer spedzac czas.......
Mandziula jak po przejazdzce mozesz chodzic??????
A ja siedze z moimi maluchami w domu wiec dzis do ammy nie jade chodz ona przyjezdza do lekarza do Lublina i mialysmy wracac razem......
M rano w lazience brzydko tepo kaszlal oczywiscie juz jest cisza i spokoj ani kaszlu kataru goraczki tylko lobuzerka a wiec zdrowy
ale mowilam mamie aby wracala sama a ja jesli M jutro pohjdzie do przedszkola przyjade w dzien.......mnie tez oczywiscie caly cas drapie P tez sie rozklada z nosa cieknie........naszczescie B sie trzyma i mam nadzieje ze tak zostanie......
Misia brawa dla Natalki za wierszyki zdolna masz core.....
Teraz B spi wiec od godz probuje juz isc sie szykowac aby pojsc po obiedzie na dwor ale cos sie rozleniwilam:-)

Iwonka o i Wy w Naleczowie.......
Madzienka czekm na wiesci po usg.....i trzymam kciukasy...
Madziarka no no gratuluje za zrobienei pozadku z cukrami:-)sluchaj a czy Twojej rodzince nie za wygodnie czy Ty nie powinnas lezec i czekac na obiadek???????????

Mirosia lobuzuje bo jestescie wszyscy w domu i sie rozregulowal czuje zmiany ale spokojnie najwazniejsze nie nakrecaj sie i nie martw sie na zapas.........zorganizujesz sie z mala to i Olek zlapie rytm idzie lato bedziecie na dworzer spedzac czas.......
Mandziula jak po przejazdzce mozesz chodzic??????

A ja siedze z moimi maluchami w domu wiec dzis do ammy nie jade chodz ona przyjezdza do lekarza do Lublina i mialysmy wracac razem......

Misia brawa dla Natalki za wierszyki zdolna masz core.....
Teraz B spi wiec od godz probuje juz isc sie szykowac aby pojsc po obiedzie na dwor ale cos sie rozleniwilam:-)