Bry wieczór :-)
pogoniłam towarzystwo spać i mam chwilę na forum bo E dzisiaj na rowerze :-)
Atali i jak wesele ??? wytańczona ?? jak chłopaki ???
Talia w sobotę Norb pospał do 6 ;-) dzisiaj z resztą też ;-) dzisiaj to E go obudził jak wstawał na giełdę (nie zauważył że Norbert śpi z nami - obudził się w nocy i przyniosłam go do nas, jeszcze ciemnica na dworze była ale usnął ładnie )
zdrówka dla Gabi i powodzenia z pisaniem!!
Madziańka dzięki za sobotę cieszę się ze udało nam się dojechać :-) ale zdecydowanie za krótko !!!
strasznie spodobała mi się ta wasza zjeżdżalnia i dzisiaj kupiliśmy trzy takie stoliki ;-) dla nas, dla teściów i do mamy ;-)
piękna pogoda na komunię :-) my mamy za 2 tygodnie :-)
aaaa gdzie kupiłaś żakiet ??? czego nie mówiłaś ??? aaaaaaaaaaaaaaaaa
Madziarka super, że urodzinki udane :-) i T zadowolony z taczki
Sunday zdrówka dla Maksia
anaconda matko aż mnie zmroziło .... dobrze że nic się nie stało!!
elza zdróweczka oby nocne dolegliwości odpuściły!!! współczuję dzisiejszej pobudki ;-)
maltanka jak tam przeprowadzka ?? pewnie dużo roboty macie!!
chalatek witaj , ja też chciałam dziewczynkę i sie udało :-) chociaz wszyscy mówili ze będzie chłopak ;-) i jeszcze na usg nie chciało sie pokazać ;-) Oby było po twojej myśli :-)
Justynko super że impreza u Babci udana :-)
moze to kichanie z pyłków teraz wszystko pyli mnie dobija leszczyna i topola
marz mówisz ze mam stanąć z konkurencją ?? ;-) hehhe
anet to siostry więc sie kłócić będą ;-)
iwonka super ze wypad do Nałęczowa udany :-) park piękny o tej porze roku :-)
pochwalę się że wczoraj wracałam samochodem znad jeziora :-) ja sama ... stresa miałam od rana hehehe w sumie od 2 lat nie siedziałam za kierownicą... w sumie to ja od zrobienia prawka to w zasadzie nie jeżdziłam ;-) było nawet ok tylko w Łęcznej raz pod prad pojechałam ale to wina mojego pilota ;-) takie mam zaufanie do męża no ;-)
heh za to chyba dzisiaj dostałam fajny komplet biżuterii, E rano pojechał na giełdę i tam stala Pani co ręcznie robi biżuterię, ma swoją pracownię. Tak mnie zaskoczył z rana hehehe :-)
idę nastawić zmywarkę, matko ... ale dziko tak samej jak dzieci śpią ... może wezmę książkę i poczytam ??? ;-)
pogoniłam towarzystwo spać i mam chwilę na forum bo E dzisiaj na rowerze :-)
Atali i jak wesele ??? wytańczona ?? jak chłopaki ???
Talia w sobotę Norb pospał do 6 ;-) dzisiaj z resztą też ;-) dzisiaj to E go obudził jak wstawał na giełdę (nie zauważył że Norbert śpi z nami - obudził się w nocy i przyniosłam go do nas, jeszcze ciemnica na dworze była ale usnął ładnie )
zdrówka dla Gabi i powodzenia z pisaniem!!
Madziańka dzięki za sobotę cieszę się ze udało nam się dojechać :-) ale zdecydowanie za krótko !!!
strasznie spodobała mi się ta wasza zjeżdżalnia i dzisiaj kupiliśmy trzy takie stoliki ;-) dla nas, dla teściów i do mamy ;-)
piękna pogoda na komunię :-) my mamy za 2 tygodnie :-)
aaaa gdzie kupiłaś żakiet ??? czego nie mówiłaś ??? aaaaaaaaaaaaaaaaa
Madziarka super, że urodzinki udane :-) i T zadowolony z taczki
Sunday zdrówka dla Maksia
anaconda matko aż mnie zmroziło .... dobrze że nic się nie stało!!
elza zdróweczka oby nocne dolegliwości odpuściły!!! współczuję dzisiejszej pobudki ;-)
maltanka jak tam przeprowadzka ?? pewnie dużo roboty macie!!
chalatek witaj , ja też chciałam dziewczynkę i sie udało :-) chociaz wszyscy mówili ze będzie chłopak ;-) i jeszcze na usg nie chciało sie pokazać ;-) Oby było po twojej myśli :-)
Justynko super że impreza u Babci udana :-)
moze to kichanie z pyłków teraz wszystko pyli mnie dobija leszczyna i topola

marz mówisz ze mam stanąć z konkurencją ?? ;-) hehhe
anet to siostry więc sie kłócić będą ;-)
iwonka super ze wypad do Nałęczowa udany :-) park piękny o tej porze roku :-)
pochwalę się że wczoraj wracałam samochodem znad jeziora :-) ja sama ... stresa miałam od rana hehehe w sumie od 2 lat nie siedziałam za kierownicą... w sumie to ja od zrobienia prawka to w zasadzie nie jeżdziłam ;-) było nawet ok tylko w Łęcznej raz pod prad pojechałam ale to wina mojego pilota ;-) takie mam zaufanie do męża no ;-)
heh za to chyba dzisiaj dostałam fajny komplet biżuterii, E rano pojechał na giełdę i tam stala Pani co ręcznie robi biżuterię, ma swoją pracownię. Tak mnie zaskoczył z rana hehehe :-)
idę nastawić zmywarkę, matko ... ale dziko tak samej jak dzieci śpią ... może wezmę książkę i poczytam ??? ;-)
Ostatnia edycja: