reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam rano po dość kiepskiej nocy.... powiedzcie mi jak to jest że w ciągu dnia dziecko biega krzyczy łobuzuje do potęgi, normalnie okaz zdrowia a w nocy katar, kaszel i gorączka...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszelkie syropki podane zobaczymy co z tego będzie...tak więc plan na dzisiaj "siedzenie w domu"

talia no jakbyś teraz poszła na zwolnienie to faktycznie byś miała przechlapane....powiedzieli by że specjalnie bo nie chcesz pisać tego sprawozdania....tak więc zdrówka dla Gabrysi...a dla Ciebie cierpliwości w pracy bo zadanie masz naprawdę jak dla mnie masakryczne i nie realne....trzymam kciuki
miło było Cię poznać
anaconda faktycznie wymówka była przednia..:-D:-D:-D udanej niedzieli nad zalewem czy też w Nałęczowie....czekamy na relacje

Moniczka kurcze nie wiem o co chodzi ale trzymaj się kochana wszystko będzie ok... i zdróweczka dla Maksia

mandziula podoba mi się ta faza u Mikusia:-D:-D:-D oczywiście tylko z nazwy... u czarka ta faza wystepuje bardzo często....

chalatek daj znać czy to chłopczyk czy dziewczynka....a co byś chciała????

madzienka nad Piasecznym ale fajnie....

gon1a zapytam teściowej bo ona coś mówiła że by chciała jakiegoś kota... a wczoraj niestety nic wyjatkowego nie robilismy...rundka po placach zabaw...

Marzenka dobrze że dzieciaki zdrowe....oby tak dalej

madziara gdzie kupiliście taką taczkę???? bo to tez byłby indealny prezent dla Czarka który ma urodziny za kilka dni i nie wiem co mu kupić????
fajny mieliście dzień...dość aktywny

karlita o której dzisiaj miałaś pobudkę.... ciekawa jestem czy czarek przebił Norbusia.... 4.30 mamo już jest dzień wstawaj....

atali jak tam na weselu było???? kupiłaś jakąś biżuterię????

udanej, spokojnej niedzieli...

reklama
Witajcie...ufff nareszcie w domu....my dzisiaj od rana na komunii....imprezka udana w super lokalu...znanym pewnie Justynie i Marzence(przynajmniej z widzenia) bo na trasie do Włodawy....chrześnica z prezentów zadowolona...Jula wybawiona bo lokal z super placem zabaw...tylko rączek jej nie posmarowałam i trochę sobie je przypiekła:zawstydzona/y:

a jak Wam minął ten piękny dzień???

Madziarka i my dziękujemy...super że następna imprezka udana...
dzisiaj spacerowałam na bosaka po rozwijanej trawie...rewelacja....

Elza jak Czaruś?? zdróweczka zdróweczka, nie chorować bo piękna pogoda szykuje się....
a z działką fajnie...szczególnie jak nie ma się swojego ogródka...

Anaconda jak dzionek minął gdzie wylądowaliście???nakusiłaś kogoś na towarzystwo??

Marzenka jutro nas zostawiasz...wracaj szybko i ostrożnie bo brawa szaleje;-)
jak zdróweczko???
cos specjalnie dla Ciebie zostawiłam:ninja2:

Karlita co u Was??jak minął dzionek...wielkie GRATULACJE za wczorajsza jazdę...jestem DUMNA!!!

Maltanka jak rozpakowywanie???

Atali jak weselicho??udane???

Sunday jak Maksio w dzień...zdróweczka....do wtorku koniecznie a później tez....

Mandziula ale pospałaś przy niedzieli...jak wycieczka rowerowa udana???

spokojnego wieczorku
coś dla oka;-):ninja2:

Witajcie,

My już siedzimy w domku, wczorajsza impreza imieninowa (Babci) udana, było tyle jedzenia że dzisiaj spodnie ledwo dopięłam:unsure:
My jeszcze zaliczyliśmy plac zabaw, bo skusiliśmy się w biedronce na koparkę i J musiał pokazać małemu do czego ona służy:tak: oczywiście koparka poszła do mycia gdyż w piaskownicy M wjechał w G..no kocie
:wściekła/y:

Sunday jutro pójdziesz do pracy i przekonasz się jaka jest na prawdę sytuacja, moze koleżanka wyolbrzymiła sytuację. Trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. A dla Maksa podsyłam dużo zdróweczka, a jak on teraz sie czuje??

Eliza i dla Czarka ślę zdrówka:tak:

Iwonka jak tam u Ciebie?

Anaconda
jak tam wypad do Nałęczowa?

Madzienka super że grill w towarzystwie Madziarki udany:-)
A ten zajazd to Zaścianek?? Niedawno go postawili:tak:, Super że chrześnica zadowolona z prezentów:-)

Mandziula
a to sobie pospałaś;-)

Dziewczyny super ze spotkanie piątkowe udane:-)Żałuję ze mnie nie było, no ale piątki to u mnie w wyjazdach:no:. Misia fajnie że zadowolona jesteś z prezentu:-)

Chalatek Witaj:-)

Marz udanego pobytu u mamy:-)

Anetka
zdrówka!!!

Atali
właśnie jak po weselu??

I wiecie co, na wieczór i Michał dostał jakiegoś kataru i kicha:dry:. Kurcze mam nadzieję że to może coś z piaskownicy a nie objaw przeziębienia,

Justyna a skad w piaskownicy kocie g.......:no:zdrowka dla M oby katarek poszedl sioooooo.....
Sunday ojej a co sie dzieje w pracy ze myslisz o poradzie psychologa:-(oby Maksio utrzymal sie w zdrowiu....
Madziarka o to rzeczywiscie prezent strzał w dziesiatke...
Anaconda jak dzionek w Nałeczowie??????
Atali jak weselicho??????
Talia daj na luz z praca długo widze tam nie posiedzisz rob tyle ile jest mozliwe i glosno o tym mow jesli czegos jest przesadnie za duzo moze da im do myslenia i kogos do pomocy przydziela ale jak bedziesz siedziec cichutko i wszystko w mega nerwach robic to ich do tego przyzwyczaisz......zawsze tak bedzie w domu myslisz o pracy a w pracy wspominasz czas w domu.....:sorry2:jak Gabi??????
Karlita w Bramie sprzedaja zwierzaki recznie robione takie jak Twoje;-):-)
Madzienka super mieliscie pogode......a co to za lokal???????
Gon1a a co Twoj M na tacierzynskim jest?????????????:-)babcia nie pilnuje Maciusia??????
Elza i Was cos dopadło no nie zdrowka.....super masz plany po wakacjach zycze aby szybko i bezproblemowo sie zrealizowały:-)
Chalatek a wiec zycze dziewczynki:-)

B spi M zasypia o chyba nawet juz zasnal bo ciasza wow kiedy oni o tej porze juz spali widno na dworze co tu robic:-Dmusze sie troche ogarnac i zorganizowac na jutrzejszy wyjazd aby torek samam jutro nie nosic.....no i jeszcze jutro wyjatkowo z B wieziemy M do przedszkola ciekawe na kt sie wyrobimy:-p
My dzisiaj troche pospacverowalismy po deptaku troche przy fontannie.....a pozniej z M plac zabaw zrelaksowalam sie troszcze i odpoczelam siedzac samam na laweczce:-D

No nic dziewczynki zycze milego wieczoru i lekkich jutro pobudek dla pracujacych mamusiek bo w ponedzialki ciezko ruszyc:-):-)a dla bedacych w domu dluzszego snu;-)

Anet to chyba moją teściową to samo czeka, a na ile dni do szpitala poszła na to przepychanie żył? I długo na to czekała? :confused::confused:

Anaconda,poszla we wtorek,a w piatek ja juz wypisali...a czekala nie za dlugo,bo ze 2 tyg tylko....na koronografie to ze 2,czy 3 miesiace az

Witam....jakos nie mam weny do niczego...nawet na BB nie chce mi sie wchodzic......dziewczyny sa strasznie niegrzeczne,dra sie i kloca o wszystko,ze juz nie wytrzymuje nerwowo z nimi......
a i oczywiscie obie zakatarzone,Gosi juz nos przytyka,ze zaraz zatoki zablokuje....ehhhhhh....a mialysmy leki alergiczne od polowy maja odstawic,a ty kiszka.....
Dobra ide,bo znow klotnia ...teraz o lalki:confused:

Witajcie, dzień całkiem ładny był, troszkę wiało, ale okej;-) wybraliśmy się do nałęczowa, pospacerowaliśmy po parku, zjedliśmy obiadek w karczmie i wróciliśmy po 19, Cypek od razu padł:sorry2:

Justynka Ty to zawsze o mnie pamiętasz;-) dziękuję, u mnie okej, pracuję ciągle, praca już prawie napisana, myślę, żeby w czerwcu zrobić stop i wrócić do pracy od lipca, żeby wszystko spokojnie pozaliczać i się obronić:tak: Super prezent Michałek dostał, szkoda tylko że wjechał w g***:tak: A co u Ciebie??;-)

Madzienka fajnie że komunia udana

Elza jak Twój głos??

Sunday tulaski na zmartwienia:-( wszystko się na pewno jakoś wyjaśni, trzymam kciuki, oby pozytywnie dla Ciebie i nie nastawiaj się teraz że będzie źle....

Lecę na film, bo już się zaczął... spokojnych nocek;-)

A ten zajazd to Zaścianek??

Madzienka super mieliscie pogode......a co to za lokal???????

lokal nazywa się Zajazd Drob (chyba:zawstydzona/y:) i jest w Urszulinie, za Cycowem....na drodze do Włodawy:tak:

Marzenka udanego wyjazdu...wracaj do nas szybko....

Anet zdróweczka dla dziewczynek....

Justyna i dla Was zdróweczka...a może to reakcja na jakieś pyłki

reklama
madzienka super że impreza się udała
iwonka fajnie z eywpad udany, pogoda była super
jutyna cięzarówy są super;-) oby u Michasia się nic nie rozwinęło
anet zdróka dla dziweczynek
marz udanego wyjazdu życze

a nasza wycieczka rowerowa super... ciężko się jedzie po polnych drogach, ale fajnie było, bylismy w skansenie i troche po okolicy pojeździliśmy... Kola łądnie cała drogę siedział, gdyby nie dołki to pewnie by posapał:-D:-D ciekawe czy jutro bedę mogła chodzić:-D:-D

dobrej nocy życze

Do góry