witam rano po dość kiepskiej nocy.... powiedzcie mi jak to jest że w ciągu dnia dziecko biega krzyczy łobuzuje do potęgi, normalnie okaz zdrowia a w nocy katar, kaszel i gorączka...

wszelkie syropki podane zobaczymy co z tego będzie...tak więc plan na dzisiaj "siedzenie w domu"
talia no jakbyś teraz poszła na zwolnienie to faktycznie byś miała przechlapane....powiedzieli by że specjalnie bo nie chcesz pisać tego sprawozdania....tak więc zdrówka dla Gabrysi...a dla Ciebie cierpliwości w pracy bo zadanie masz naprawdę jak dla mnie masakryczne i nie realne....trzymam kciuki
miło było Cię poznać
anaconda faktycznie wymówka była przednia..

udanej niedzieli nad zalewem czy też w Nałęczowie....czekamy na relacje
Moniczka kurcze nie wiem o co chodzi ale trzymaj się kochana wszystko będzie ok... i zdróweczka dla Maksia
mandziula podoba mi się ta faza u Mikusia

oczywiście tylko z nazwy... u czarka ta faza wystepuje bardzo często....
chalatek daj znać czy to chłopczyk czy dziewczynka....a co byś chciała????
madzienka nad Piasecznym ale fajnie....
gon1a zapytam teściowej bo ona coś mówiła że by chciała jakiegoś kota... a wczoraj niestety nic wyjatkowego nie robilismy...rundka po placach zabaw...
Marzenka dobrze że dzieciaki zdrowe....oby tak dalej
madziara gdzie kupiliście taką taczkę???? bo to tez byłby indealny prezent dla Czarka który ma urodziny za kilka dni i nie wiem co mu kupić????
fajny mieliście dzień...dość aktywny
karlita o której dzisiaj miałaś pobudkę.... ciekawa jestem czy czarek przebił Norbusia.... 4.30 mamo już jest dzień wstawaj....
atali jak tam na weselu było???? kupiłaś jakąś biżuterię????
udanej, spokojnej niedzieli...

talia no jakbyś teraz poszła na zwolnienie to faktycznie byś miała przechlapane....powiedzieli by że specjalnie bo nie chcesz pisać tego sprawozdania....tak więc zdrówka dla Gabrysi...a dla Ciebie cierpliwości w pracy bo zadanie masz naprawdę jak dla mnie masakryczne i nie realne....trzymam kciuki
miło było Cię poznać
anaconda faktycznie wymówka była przednia..

Moniczka kurcze nie wiem o co chodzi ale trzymaj się kochana wszystko będzie ok... i zdróweczka dla Maksia
mandziula podoba mi się ta faza u Mikusia

chalatek daj znać czy to chłopczyk czy dziewczynka....a co byś chciała????
madzienka nad Piasecznym ale fajnie....
gon1a zapytam teściowej bo ona coś mówiła że by chciała jakiegoś kota... a wczoraj niestety nic wyjatkowego nie robilismy...rundka po placach zabaw...
Marzenka dobrze że dzieciaki zdrowe....oby tak dalej
madziara gdzie kupiliście taką taczkę???? bo to tez byłby indealny prezent dla Czarka który ma urodziny za kilka dni i nie wiem co mu kupić????
fajny mieliście dzień...dość aktywny
karlita o której dzisiaj miałaś pobudkę.... ciekawa jestem czy czarek przebił Norbusia.... 4.30 mamo już jest dzień wstawaj....
atali jak tam na weselu było???? kupiłaś jakąś biżuterię????
udanej, spokojnej niedzieli...