Witajcie,
My już po porannym spacerku w towarzystwie ciotek BB:-)
Przy okazji zakupy na obiadek zrobiłam, i dzisiaj pulpeciki tylko jeszcze myślę w jakim sosie albo pomidorowy albo koperkowy...
Sunday zdrówka podsyłam dla Maksia. Oby to nie było nic poważnego, ale L4 to by się Tobie przydało

Daj znać co lekarz powiedział

Dzięki, Michał ma się dobrze ogólnie to on doszedł do siebie bardzo szybko, zaraz po zabiegu łobuzował
Anaconda odsypiasz?
Zabieg był pod znieczuleniem więc Michał spał, nic go nie bolało. Ale dobrze że nie pozwalają rodzicom być przy zabiegu, ja bym tam zemdlała gdybym widziała co robią mojemu dziecku. I tak jak dostałam M z powrotem to miał zalany nos krwią i łzawił też krwią:-(
To chyba źle przyglądałaś się

z daleka widać było że mały ma coś nie tak z oczkiem
Trzymam kciuki za Majeczkę i wizytę
Karlita szybkiego obrobienia się z pracą życzę

I udanych zakupów
Mandziula a Ty co tak zamilkłaś nam na BB??
Motylla super że chrzciny udane, pokaż nam zdjęcia, słyszałam że Radzio bosko wyglądał

A dlaczego sama stałaś przy garach?? No współczuję pewnie w niedzielę chodziłaś na rzęsach

Nie angażowałaś w pomoc rodzinę??
Mirosia wiesz ja też miałam bóle krzyżowe jak rodziłam M to myślałam że tam ducha wyzionę

, dobrze że miałaś szybki poród

A co do pieluch to my używamy rossmanowskie babydream, według mnie lepsze od biedronkowych

. A Huggisy słyszałam właśnie że przesiąkają i odparzają

. Jak tam u Was, ogarniasz się już? Twoi rodzice zajęli się Olkiem jak byłaś w szpitalu?? Pokaż nam Marzenkę, zdjęcie w opisie jest malutkie i niewiele widać
Marta ojej współczuję alergii

, w Luxmedzie robiliście badania??
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Maltanka jak dzisiaj zdrówko Huberta? No właśnie pokaż jakieś zdjęcia nowego gniazdka
Atali współczuję nocek, my też ostatnio zaopatrzyliśmy się w garnitur na tym targu, i dostaliśmy krawat w gratisie bo jeszcze koszulę J tam kupował

Z biżuterią nie pomogę, ale jak już znajdziesz jakiś sklepik to daj namiary
Madzienka od urodzenia Michał miał zatkane kanaliki, po pierwszych urodzinach prawe oczko wyzdrowiało, a lewe nie.
Anet Wszystkiego najlepszego dla Gosi w dniu jej urodzin!!!
Michał na drzemce, pranie wstawione, kawa wypita więc trzeba zabierać się za obiad...
No i już po drzemce

, pospał 1,5 godziny i wstał w kiepskim humorze