reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
podczytuję was ale czasu mi ne starcza, chyba sobie zbyt szybkie tempo narzuciłąm i pomału wymiekam....
madziara super wieści po wizycie, niech Hania rośnie zdrowo
sunday zrówka dla Maksia
anet super torciki, a Gosia ślicznie wyglądała
emilia brawa dla Justysi!!!!!
madzienka gratuluję nagrody
wystarczyła przynajmniej na cos sensownego??? u nas jak dają to szkoda gadać....
justyna i jak michas po zabiegu??? wybieracie sie dziś na basenik???
karlita i jak twoja papierologia???? a Norb??nacieszył się mamusią???
ja po mega udanym weekendzie zderzyłam się z pracą i chyba mi to zaczyna bokiem wychodzić...muszę sobie lepiej czas zorganizować
kola biega w koralach.... słów mi na niego brakuje
zbieramy sie na basenik....może isę zmączy i panie szybko do spania....
podczytuję was ale czasu mi ne starcza, chyba sobie zbyt szybkie tempo narzuciłąm i pomału wymiekam....
madziara super wieści po wizycie, niech Hania rośnie zdrowo

sunday zrówka dla Maksia

anet super torciki, a Gosia ślicznie wyglądała

emilia brawa dla Justysi!!!!!
madzienka gratuluję nagrody

justyna i jak michas po zabiegu??? wybieracie sie dziś na basenik???
karlita i jak twoja papierologia???? a Norb??nacieszył się mamusią???
ja po mega udanym weekendzie zderzyłam się z pracą i chyba mi to zaczyna bokiem wychodzić...muszę sobie lepiej czas zorganizować
Ostatnia edycja:
Justyna2729
Fanka BB :)
Emilka wow na prawdę szybko Wam poszło
. Brawo dla Justysi:-)
Sunday odpoczywaj na zwolnieniu
a sosik pomidorowy
Mandziula super że weekend udany:-), dzisiaj nie idziemy na basen, zostały nam jeszcze jedne zajęcia do odrobienia ale dzisiaj mam niechcieja
Udanego pluskanka życzę
Madziara dobrze że u Was jest ok
Anaconda jak wizyta u dentystki?
Iwonka co u Ciebie?
Eliza a Ty jeszcze z ogonkiem chodzisz?

Sunday odpoczywaj na zwolnieniu

Mandziula super że weekend udany:-), dzisiaj nie idziemy na basen, zostały nam jeszcze jedne zajęcia do odrobienia ale dzisiaj mam niechcieja

Madziara dobrze że u Was jest ok
Anaconda jak wizyta u dentystki?
Iwonka co u Ciebie?
Eliza a Ty jeszcze z ogonkiem chodzisz?
witam dziewczynki ale dzisiaj miałam zasrany poranek w pracy... dosłownie... słynna dziewczynka o słodkim imieniu Hania (madziara nie bierz tego do siebie....) poszła do łazienki usiadła na nocnik.... a że siedziała chwile to ją zostawiłam bo są też inne dzieci.... a ta w tak krótkim czasie wymazała cała siebie i łazienkę....tą zawartością nocnika... normalnie myślałam że........

, a na dodatek równie słynny chłopiec który wypada matce przez okno... rozciął sobie głowę...na rytmice...no jakaś masakra....pogoda też do bani... głowa mi pęka....tabletki nie pomagają....kręci mi się we łbie...to znowu chyba skutek tabletek na serce....
atali super że garnitur kupiony... mój J tam też sobie kupił bo on jest taki nie standardowy i mu kobieta skompletowała z trzech....jeden i jeszcze spodnie skróciła na drugi dzień....
przykro mi że te nocki masz takie cieżkie...mam nadzieje że ząbki szybko wyjdą i już Szymuś będzie ładnie spał....
madzienka śliczne zdjęcie Juli w suwaczku...
sunday zdróweczka dla Maksia....owocnych prac malarskich...
karlita do pracy???? to TY PRACUJESZ??????
motylla super że chrzciny się udały... napracowałaś się kobieto....
justynka zazdroszcze Wam tych spacerków....ale już nie długo wakacje i będe mogła się do was przyłączyć.... tak kochana ogonek nadal za mną chodzi....
Emilka gratuluje tak szybkiego i sprawnego odpieluchowania....Justysi jakaś nagroda chyba się należy :-):-):-)
fogia cierpliwości Antek też załapie że nocnik to nie wróg.... u nas też to długo trwało.... a jak TY się czujesz?????
p.s wczoraj tak wychwaliłam Czarka że był grzeczny.... to dzisiaj w przedszkolu dał się poznać....współczuje paniom

ale ja też nie mam lekko

za to przyniosł mi pieknego motyla....

atali super że garnitur kupiony... mój J tam też sobie kupił bo on jest taki nie standardowy i mu kobieta skompletowała z trzech....jeden i jeszcze spodnie skróciła na drugi dzień....
przykro mi że te nocki masz takie cieżkie...mam nadzieje że ząbki szybko wyjdą i już Szymuś będzie ładnie spał....
madzienka śliczne zdjęcie Juli w suwaczku...
sunday zdróweczka dla Maksia....owocnych prac malarskich...
karlita do pracy???? to TY PRACUJESZ??????
motylla super że chrzciny się udały... napracowałaś się kobieto....
justynka zazdroszcze Wam tych spacerków....ale już nie długo wakacje i będe mogła się do was przyłączyć.... tak kochana ogonek nadal za mną chodzi....
Emilka gratuluje tak szybkiego i sprawnego odpieluchowania....Justysi jakaś nagroda chyba się należy :-):-):-)
fogia cierpliwości Antek też załapie że nocnik to nie wróg.... u nas też to długo trwało.... a jak TY się czujesz?????
p.s wczoraj tak wychwaliłam Czarka że był grzeczny.... to dzisiaj w przedszkolu dał się poznać....współczuje paniom

Witajcie
sunday zdrówka dla Maksia i odpoczynku dla Ciebie
madzienka jak daja to trzeba brac jak na wzorowego pracownika przystało
anet fajnie musi ta kuchni wyglądać
tez lubie takie zdecydowane kolory
Gosia przesliczna
a kto torty robił?
elza wydaje mi sie , ze ta Hania nie dorosła do przedszkola
wspólczuje
jeszcze ten z oknem
matko skad Ty bierzesz te dzieci?
fogia Antoś jeszcze malutki, jeszcze nie czas na niego
anacaonda czas leci szybko, bo zawsze mamy zajecie
ufff przezylam dzisiejszy dzień, wcale nie bylo tak zle;-)
Mam ochotę na wyjscie do cyrku w niedzielę, tym razem chyba sie skuszę
czaicie wyprzedali juz wszystkie bilety na gruponie

sunday zdrówka dla Maksia i odpoczynku dla Ciebie

madzienka jak daja to trzeba brac jak na wzorowego pracownika przystało

anet fajnie musi ta kuchni wyglądać

elza wydaje mi sie , ze ta Hania nie dorosła do przedszkola

fogia Antoś jeszcze malutki, jeszcze nie czas na niego

anacaonda czas leci szybko, bo zawsze mamy zajecie

ufff przezylam dzisiejszy dzień, wcale nie bylo tak zle;-)
Mam ochotę na wyjscie do cyrku w niedzielę, tym razem chyba sie skuszę

czaicie wyprzedali juz wszystkie bilety na gruponie

Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
To i ja zaglądam na chwilkę bo Jacek pojechał auto komuś robić 

Wizyta u dentystki w porządku, dentystka wcale nie kazała się martwic krzywo rosnącymi ząbkami bo dopóki nie wyrosną po cztery stałe zęby na dole i górze to i tak nic nie da się zrobić, a do tego czasu szczęka może się rozszerzyć i ząbki wyprostować
tak więc nie wiem czy jest sens iść jeszcze do ortodonty 
a po dentystce poszłyśmy na piechotkę do dworca pks 
jak komuś potrzebne ażurowe rajstopki dziewczęce to na Lubartowskiej niedaleko Biedronki jest fajny sklep typu "Wszystkie pierdołki świata" to są po 6zł 

Emilka brawa dla Justysi, szybko pozbyłyście się pieluszek

Justyna u nas też były dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowej tylko że z zamrażalnika przywiezione od teściowej ;-);-)
ojej to musiał być okropny widok z tą krwią z noska i z oka 

Sienio zaglądałam tam dzisiaj przez okno do ciebie ale gdzieś się schowałaś

bo szłyśmy do biblioteki tylko że teraz remont mają i zamknięte 

Sunday wcale się nie dziwię twoim nerwom w przychodni, też by mnie tacy przedstawiciele wkurzyli
ja to mam znowu do nich szczęście w aptekach 
zdrówka dla Maksia, niech szybko zatrucie mija 

Elza o kurcze ale miałaś dzień
a co do bóli głowy po tabletkach sercowych to coś w tym jest bo moja teściowa odkąd je bierze to też na głowę narzeka, no i w ulotce pisze ze to skutki uboczne :-
-(
Madziarka super ze zdrowo rośniecie z Hanulką

Marta o kurcze, czekasz do końca
ciekawość by mnie chyba zjadła 
;-);-) a masz jakieś przeczucia? 

Fogia Antos jeszcze mały, za kilka m-cy i wy się pieluch pozbędziecie

Anet wszystkiego co najlepsze dla Gosi :-):-)
Zmykam przypilnować Mai przy myciu bo jutro znowu wczesna pobudka nas czeka więc zaraz zagonie ją do łóżka

Wizyta u dentystki w porządku, dentystka wcale nie kazała się martwic krzywo rosnącymi ząbkami bo dopóki nie wyrosną po cztery stałe zęby na dole i górze to i tak nic nie da się zrobić, a do tego czasu szczęka może się rozszerzyć i ząbki wyprostować

Emilka brawa dla Justysi, szybko pozbyłyście się pieluszek

Justyna u nas też były dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowej tylko że z zamrażalnika przywiezione od teściowej ;-);-)

Sienio zaglądałam tam dzisiaj przez okno do ciebie ale gdzieś się schowałaś

Sunday wcale się nie dziwię twoim nerwom w przychodni, też by mnie tacy przedstawiciele wkurzyli

Elza o kurcze ale miałaś dzień

Madziarka super ze zdrowo rośniecie z Hanulką

Marta o kurcze, czekasz do końca

Fogia Antos jeszcze mały, za kilka m-cy i wy się pieluch pozbędziecie

Anet wszystkiego co najlepsze dla Gosi :-):-)
Zmykam przypilnować Mai przy myciu bo jutro znowu wczesna pobudka nas czeka więc zaraz zagonie ją do łóżka

Witam
co ja miałam
nie dość,że sprawność fizyczna już nie ta ...to i z umysłową coraz gorzej
my dziś byłyśmy u mojej babci złożyć życzenia imieninowe, Natalka wręczyła kwiatki (masz kwiatki
) a potem zaśpiewała sto lat
i choc nie jest to daleko to po spacerze w obie strony ledwo żyłam, tchu już brakuje

używaliśmy S&P ale odkąd zniknęły w leclercdrive zakupujemy Huggies...ale te nowe;-)bo weszły nowe,bardziej chłonne i bardziej miękkie...ale w sumie teraz używamy je na noc...i zazwyczaj nie przeciekają...no chyba,że po 12 godzinach snu;-)
a jaką biżuterię?prawdziwą czy sztuczną...bo kiedyś (ale nie wiem,czy wciąż jest) był sklep ze sztuczną,całkiem niezłą biżuterią na Chopina....w tej części gdzie bibioteka KUL
Tymek to ma niezłe teksty
chyba wszyscy mężczyźni tak mają
wow...ja bym nie wytrzymała,by się nie dowiedzieć,jaka płeć
banany?

wielkie brawa
ekspresowe odpieluchowanie;-)
super
bardzo się cieszę i trzymam kciuki,oby tak dalej
zdrówka dla Maksia

zapracujesz się,odpocznij czasem,co?
no:co do dzieci,to już nie wspomnę...maskara
Czarek odbije u siebie w przedszkolu to co mama wycierpi w pracy
;-)
widziałam,jak już namówiłam dziadka by zabrał Natalkę,to biletów na gruponie brak
hmmm....ja bym chyba na wszelki wypadek poszła do ortodonty
z tego co pamiętam sama nosiłam aparat gdzieś właśnie od wieku w jakim jest Maja...no ale przez tyle lat i technika i metody mogły się zmienić

co ja miałam

my dziś byłyśmy u mojej babci złożyć życzenia imieninowe, Natalka wręczyła kwiatki (masz kwiatki

my akurat na nie mamy uczuleniemirosia te Dada biedronkowe są dobre, miękkie i dość cienkie, także nie ma dziecko tej pieluchy tyle napchane

super,że garnitur kupionyHej dziewczynki
Bylismy dziś na targu pod zamkiem i kupilismy garnitur, ufffff!Jeszcze czerwoną biżuterie musze kupić i bolerko i jesteśmy ubrani... Gdzie można ładną i niedrogą bizuterię kupić?? w Plazie byłam w Olimpie i Orkanie nie znalazłam nic...Ale nocke miałam do kitu, mam wrażenie, że całą noc karmiłam
Szymusiowi ząbki ida i budzi się co chwila i popłakuje
Misiu, uśmiałam sie z małej dyktatorkiTymek mi ostatnio na moje prośby odpowiada, "Mam zmienić spodnie- to bzdura" No smrodek mały gdzieś usłyszał
![]()

Mimo ze nie musiałam wstawać to i tak około godz.7 się obudziłam bo mój małżonek tak po cichu z rana się krzątał![]()

super,że chrzciny udane...pokaż jeszcze jakieś fotki;-)Witam. Chrzciny się udały, miałam sobie rozłożyć robienie jedzenia na wcześniejsze dni ale wszystko robiłam w sobotę z rana ciasta, sałatki, po południu rosołek i gotowanie klusek i obieranie ziemniaków o 23. I między pracą w kuchni jeszcze odkurzałam. Radkowi się przebijają 2 górne jedynki( jedną już widać)i mojemu smykowi spodobało się wstawanie:-), jak tylko ma możliwość to stoi przy meblach.
czekamy na wieści po wizytoweJutro mam wizytę i podejrzę bobasa - nie chcę wiedzieć co będzie byle zdrowe - niech do końca będzie niespodzianką- trochę mi dół brzucha wysadziło i w spodniach się nie dopinam
.
Pablo po testach - idealny do pobierania krwi,nawet nie jęknął - bardzo uczulony na uwaga BANANY.

oj,ja też miałam krzyżowe,...i teraz zastanawiam się,jak wyglądają te właściwe,żeby nie przegapić przypadkiemMirosia wiesz ja też miałam bóle krzyżowe jak rodziłam M to myślałam że tam ducha wyzionę, dobrze że miałaś szybki poród
A co do pieluch to my używamy rossmanowskie babydream, według mnie lepsze od biedronkowych
.

I jeszcze się na koniec pochwalę - moja Justysia odpieluchowana:-). Sama nie wiem jakim cudem. 2 dni jej t zajęło. A w zasadzie jeden. Pierwszego dnia w domu jej ściągnęłam to nie sikała wcale, tylko jak na dwór wychodziliśmy to w pampersa, drugiego dnia nie chciała pampersa na dwór i normalnie woła. Na dworze też
. Na noc zakładam jeszcze, ale pewnie w wakacje ściągnę i się zobaczy jak nocki.

Madziarka po wizycie jest u mamy :-) wszystko w porządku dziewczyny zdrowe, Hania ładnie rośnie :-)
super

trzymam kciuki,by zatrucie szybko sobie poszłoWyglada na zatrucie, do konca tygodnia siedzimy w domu. Ograniczamy mleko i słodycze :-)

spokojnie, w swoim czasie się przekonaEmilia gratulacje dla Justysi! Och jak ja bym chciała żeby Antek dał mi się przekonać, że nocnik to wcale nie jest samo zło.

współczuję złego samopoczucia:-witam dziewczynki ale dzisiaj miałam zasrany poranek w pracy... dosłownie... słynna dziewczynka o słodkim imieniu Hania (madziara nie bierz tego do siebie....) poszła do łazienki usiadła na nocnik.... a że siedziała chwile to ją zostawiłam bo są też inne dzieci.... a ta w tak krótkim czasie wymazała cała siebie i łazienkę....tą zawartością nocnika... normalnie myślałam że........, a na dodatek równie słynny chłopiec który wypada matce przez okno... rozciął sobie głowę...na rytmice...no jakaś masakra....pogoda też do bani... głowa mi pęka....tabletki nie pomagają....kręci mi się we łbie...to znowu chyba skutek tabletek na serce....
p.s wczoraj tak wychwaliłam Czarka że był grzeczny.... to dzisiaj w przedszkolu dał się poznać....współczuje paniomale ja też nie mam lekko
za to przyniosł mi pieknego motyla....

super,że w pracy jako takoufff przezylam dzisiejszy dzień, wcale nie bylo tak zle;-)
Mam ochotę na wyjscie do cyrku w niedzielę, tym razem chyba sie skuszęczaicie wyprzedali juz wszystkie bilety na gruponie
![]()

super,że takie dobre wieści od dentystkiWizyta u dentystki w porządku, dentystka wcale nie kazała się martwic krzywo rosnącymi ząbkami bo dopóki nie wyrosną po cztery stałe zęby na dole i górze to i tak nic nie da się zrobić, a do tego czasu szczęka może się rozszerzyć i ząbki wyprostowaćtak więc nie wiem czy jest sens iść jeszcze do ortodonty
![]()

sienio masz rację Hania nie jest gotowa jeszcze na przedszkole ale co z tego skora mama płaci i ma problem z głowy...ja nie wiem skąd te dzieci się wzieły w tym przedszkolu ale mam wrażenie że kiedys gdzieś mocno nagrzeszyłam a teraz płace za to:-):-):-)
anaconda no to faktycznie może lepiej się wstrzymać z ortodontą ...a jakie tabletki bierze teściowa pamiętasz nazwę????
anaconda no to faktycznie może lepiej się wstrzymać z ortodontą ...a jakie tabletki bierze teściowa pamiętasz nazwę????
reklama
hejka pamiętacie mnie jeszcze 
W końcu się zmobilizowałam i zajrzałam
cierpię na brak czasu z racji tego że moje przylepy nie odstępują mnie po powrocie do domu a krok
ostatnio udało mi się zalogować ale jak Martynka zauważyła że siedzę przed kompem to skutecznie mnie od niego odciągnęła tak że nawet nie udało mi się poczytać co u Was 
Dziewczynki w miarę mają się dobrze tylko Martynka złapała jakieś dziadostwo i ma przypisaną maść pimafucort
A w pracy różnie
siedzenie z szefową 9 godzin dziennie czasem podnosi ciśnienie ;-) i jak się trafi klient od d..pę potłuc też
a tak poza tym nie mam na co narzekać no chyba że na brak czasu dla dzieci
Elza ale Ci sie dzieci w przedszkolu trafiły

Misia żebyś tymi spacerkami porodu nie wywołała
oszczędzaj sie przed Tobą jeszcze miesiąc
Monika szybkiego powrotu do zdróweczka Maksiowi życzę
dobrze że dał sie grzecznie zbadać
Fogia oby niebawem Antoś przekonał sie do nocnika
Karlita i jak odstresowałaś sie na zumbie?
Anaconda to dobrze że puki co nie musicie się martwić ząbkami u Majeczki
Emilka serdeczne gratki dla Justysi za zrezygnowanie z pieluszek

W końcu się zmobilizowałam i zajrzałam

Dziewczynki w miarę mają się dobrze tylko Martynka złapała jakieś dziadostwo i ma przypisaną maść pimafucort

A w pracy różnie

Elza ale Ci sie dzieci w przedszkolu trafiły

Misia żebyś tymi spacerkami porodu nie wywołała

Monika szybkiego powrotu do zdróweczka Maksiowi życzę

Fogia oby niebawem Antoś przekonał sie do nocnika

Karlita i jak odstresowałaś sie na zumbie?

Anaconda to dobrze że puki co nie musicie się martwić ząbkami u Majeczki

Emilka serdeczne gratki dla Justysi za zrezygnowanie z pieluszek