reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
my dziś byliśmy na obiadku u rodziców...a potem w domu,bo teraz coś do męża się dobiera:no::angry:
Właśnie się zważyłam - i wreszcie waga mi ruszyła - od początku ciąży mam już 2,5 kg... ;-) obym tylko teraz nie przesadziła i za szybko nie utyła hehe :-)
oj,też tak chcę:sorry:to Hania rośnie, narządy itd...a Ty nic a nic:-p
aaa madzienka nie wiem jeszcze do jakiego działu, bo zadzwoniła pani do mnie w piątek z inf. że pon, wt. przygotują wniosek, a sama jeszcze nie wiedziała gdzie mnie przydzielą, ale zaznaczyłam jeszcze raz gdzie chcę
no to gratuluję pracy:tak:
super kiecka:tak:

my zaliczyliśmy teatrzyk "Fiu fiu"w Warsztatach Kultury....jak dla mnie przedstawienie fajne, na podstawie wierszyków dla dzieci..Jula zachwycona chętnie poszła na scenę, żałuję tylko że aparatu nie wzięłam...:sorry:

Misia byliście???
super,że przedstawienie udane...my nie byliśmy,bo raz,że dopiero wczoraj skończyliśmy antybiotyk...a po drugie Natalka wciąż kaszle i z noska leci,wiec nawet głupio brać ją między dzieci:sorry:

Witajcie po krótkim weekendzie. My cały w wyjazdach. Niedawno wróciliśmy do domku. Wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę,ale czym dalej tym ciemniej i zimniej więc wylądowaliśmy do obiadku w Karczmie Nałęczowskiej. I powiem Wam że karmia super i naprawdę niedrogo, np. latte- 7zł. ;-) Potem, do domku a na wieczór do znajomych. A dzisiaj na małych zakupach w Olimpie- w końcu buty sobie kupiłam i u rodzinki na wsi pod Zamościem, niedawno wróciliśmy. W po wizycie u wujka trochę "zmęczony"- jeszcze od brejdaka dostalismy piwko- nowe butelki Lecha więc i ja też popijam- ZDROWECZKO!!!
to się Wam weekend udał:tak:
witam....faktycznie pustawo tutaj dzisiaj mimo że pogoda kiepska...chociaż teraz jakieś słoneczko wyszło... my dzisiaj byliśmy na urodzinach u siostrzeńca tak więc obiadek miałam z głowy... a jutro Czarek razem z tatą idzie do przedszkola na Drzwi Otwarte...ciekawe czy nam wstydu nie przyniesie....
myślę,ze nie przyniesie...czekamy na relację:tak:
a co do cyrku, to może lepiej że nie poszłyśmy....wiecie jakie były ceny....:szok::szok::szok:ja do tej pory nie wierze...
w loży 90zł od osoby....
a zwykłe miejsce 60 albo 70....
jestem w szoku :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

:szok::szok:co to za cyrk.....chyba cyrk z cenami:no:

reklama
maltanka no to czekam na zaproszenie i będzie oglądanie :-)

Madzienka ile? MATKO!!!!!!!

atali jakie sandałki upolowałaś? A ja kupiłam sandały na koturnie: Lasocki (pierwsze z prawej- tylko czarne)

madzienka cooo????po ile???:szok::szok::szok: oja dobrze, ze sie jednak nie wybrałam, bo juz byłam w gotowości isc na 14, to bym sie dopiero zdenerwowała:confused2::confused2: ogolnie cyfku nigdy nie lubiłam ze wzgledu na zwierzeta, ale teraz raczej takie hodowlane, wiec mialam ochote... ufff jak dobrze, ze nie poszłam:-p
maltanka walczcie z karatkiem:tak:powodzenia
anet a jak tam Twoje dziewczyny? odczepiły sie od nich choroby? mam nadzieje, ze na dlugo:tak:

wiecie co sobie pomyslalam :D:D:D takie ceny tych biletóe, bo paliwo drogie a oni troche jednak km narobią :D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Czyli nie tylko ja jestem w szoku..dzisiaj jak zadzwoniła do mnie koleżanka z pytaniem czy idziemy i powiedziała mi ze zapłaciła za dwie osoby dorosłe 180zł to mi szczeka opadła...

Misia masz rację cyrk z cenami...

Sunday fajne t buciki.....ja w lecie to preferuję japoneczki ale może trzebaby pomyśleć o jakiś sandałkach...duży jest wybór...

Madzienka ja tez jak najbardziej japoneczki, bo i takie posiadam i chodze w nich non stop,no ale raz od "święta" trzeba coś innego nałożyć :tak: a wybór masz racje jest ogromny:-)

misia zdróweczka dla męża!!!

madzienka, że co:szok: no to polecieli z fantazją z tymi cenami

misia poczekaj jeszcze z gratulacjami muszę jeszcze papiery w jedno miejsce zawieźc do podpisu, dopiero wtedy będę pewna:sorry:

sunday bardzo ładne sandałki, to mówisz, że w Olimpie duży wybór

Ostatnia edycja:
Sunday,super te sandalki....tez musze nowe nabyc.....a i japonki mi sie rozpadly...ehhhhh
Maltanka,widze ze u ciebie cos ruszylo z praca....fajnie:)
Madzienka,ceny biletow mnie tez powalily:szok:
Unas w czwartek byl cyrk,ale taki maly i bilety byly po 10 zl,wiec tanio,dzieciaki by popatrzyly,ale co z tego jak my z Gosia na "bialy tydzien " musialysmy isc do kosciola,a mezasty jeszcze z pracy nie wrocil :-( zreszta on by i tak nie poszedl.....

Witajcie,

ja spać nie mogę... znowu :baffled::eek: Misia przeszło już ci to niespanie nocne???

Bo ja już mam dość, później w dzień chodzę pół przytomna... a teraz kręcę się z boku na bok :zawstydzona/y::sorry:

Sunday nie ma się czym chwalić na razie jest sama ziemia :-D:-D:-D

Misia Sunday co do wagi - tak od początku ciąży dopiero teraz się ruszyla... ale jak ruszyła to całkiem z kopyta :-D:-D:-D;-):tak: mnie endokrynolog tak pocieszała że przy cukrzycy od początku ciąży tak może być, i że przyjdzie pora po połowie ciaży że ruszę z wagą - i faktycznie, połówka minęła i waga wyjściowa też się zmieniła :laugh2::sorry:
Misia na tycie mam przecież jeszcze czas w tej ciąży :tak::-D a Ty nie narzekaj... przecież ślicznie wyglądasz i też mało przytyłaś!!!!

Madzienka ile? :eek: faktycznie cyrk z cenami zrobili :sorry:

Anet dobrze że dziewczynki zdrowe...:tak:

Maltanka powodzenia w walce z katarami...!!!

Sunday cieszę się że weekend mimo pogody wam się udał ;-) i jakie fajne gratisy dostajecie... super
A sandałki bardzo ładnie się prezentują!!!

Atali a ty jakie upolowałaś??

Ja też muszę jakiś japonki wygodne dla siebie upolować...:tak:;-)

Misia i co - idziecie do lekarza? jesli tak to czekamy na wieści i zaciskamy kciuki oby było już dobrze a katarek szybko się skończył sam...

Sienio cieszę się że Jula wyzdrowiała!!! i jakie masz plany na jutrzejsze wolne??;-)

Spokojnych nocek, idę i ja się przyłozę... może jednak prześpię się jeszcze troszkę...

Wstawać śpiochy, co wy jeszcze śpicie wszystkie? :-p

Ja nad samym ranem padłam ale niestety po chwili dzieciaki się pobudziły:eek: więc tak naprawdę to spania prawie nie było... ale jaki mam długi dzień dzisiaj :-D:-D:-D

Zaraz biorę się za pranie... bo już z kosza wychodzi :zawstydzona/y: no i obiadek jakiś muszę wymyślić bo ani zupki ani drugiego nie mam... ani pomysłu co zrobić :sorry:

Miłego dnia!!!!! niech to słoneczko zostanie z nami na dłużej... bo mimo że zimno to zawsze raźniej jak świeci ;-):tak:

reklama
Witam i ja :-):-)
Mnie też w tym tyg czekają ranne pobudki :szok::szok: oj trudno było wstać i mnie i Mai :-D:-D
Super że chociaż słoneczko świeci to od razu cieplej na duszy się robi :tak::tak:
Madziarka ojej faktycznie spać nie możesz :szok::szok:jak ty potem kobieto funkcjonujesz :szok::szok: a co do obiadu to ja dzisiaj za kopytka się zabieram :tak::tak:
Madzienka my się się mieliśmy wybrać do tego cyrku :tak::tak: to bym się mocno zdziwiła przy kasie :szok::szok:
Maltanka o kurcze znowu się do was katar przyplątał :szok::szok: może to faktycznie ten trzeci migdał jest temu winny :confused2::confused2:
Sunday bardzo fajne buciki, muszę i ja się wybrać do ccc :tak::tak:
Anet super że zajrzałaś :-):-) chyba odetchnęłaś że już po komunii :tak::tak: a jak Gosia? Zadowolona? Dziewczynki miały alby czy sukienki? :confused2::confused2:
Atali a wy już całkiem wyszliście z tych chorób? :confused2::confused2:

Do góry