reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Nie zaglądałam parę dni, ale jakoś nie było czasu. W weekend byliśmy u rodziców, Hubert dzisiaj zjechał do domu z wakacji :) w poniedziałek mamy laryngologa i jak dobrze pójdzie to we wtorek idziemy do przedszkola, oj mam dość już tych lekarzy.

Dzisiaj jeszcze robiliśmy zakupy w Leroyu, a ludu tyle, że szok. Jutro nam zaczynają łazienkę robić i mam nadzieję, że szybko skończą.
:ninja2:

misia
ale masz małą modelkę, a trampoliny zazdraszczam aaaaa ja też chcę taką

sunday i jak się czujesz? odpuściło trochę?

madzienka, ale wam fajnie z tą działeczką, ps. dzisiaj dowiedziałam się coś na temat pracy w urzędach, ale o tym gdzie indziej...

talia to mówisz, że weekend majowy w pracy jesteś, u nas szkoda gadać

atali nie wierzę, a wy dalej chorujecie, zdrówka życzę

justyna gdzie wybywacie? pojechaliście do Włodawy na weekend majowy?

iwonka a jak praca pisze się? kurczę my musimy się wybrać na zakupy za butami

madziara haha mówisz, że zapraszasz na trawkę, ...bo skorzystam z madzienką się zabiorę :)

mirosia oj a co ty dzisiaj cały dzień robiłaś na nogach?

reklama
Witam,
my dziś z Natalką spędziłyśmy dzień u dziadków...chodząc boso po trawce:tak:ech,cudownie....po pracy dołączyl do nas tatuś,który rozpoczął sezon basenowy...ja nie chciałam ryzykować jakiegoś skurczu, więc zaliczyłam z Natalką kąpiel w wannie:-D
cześć
Nie odzywam się bo w pracy co próbuję coś czytnąć to już się nie da w domu nawet kompa nie odpalam bo mam dosyć go.
My po super weekendzie na wsi u rodzicow, odpoczęłam opaliłam lekko dekolt, pogrillowaliśmy a Gabi pohasała po trawce.
Zdrówko mojego maluszka prawie już ok.
Misia taka trampolinka jest super mój Z chce kupić ale ja go odwodzę bo my tylko u dziadków mamy podwórko
super,że Gabi ma się lepiej i możecie korzystać z majówki:tak:
my też nie mamy własnego ogródka...korzystamy u dziadków;-)
WItam dziewczynki, chorowania ciąg dalszy, Szymon ma zapalenie spojówek, katar po kolana i kaszle... Tymek już osłuchowo czysto i mamy pozwolenie na spacery:) Za to mnie gardlo boli i jakoś sił brak...
Ale ze mnie nudziara, wpadam i wam o choróbskach tylko opowiadam:-D
zdrówka dla Was:tak:
Właśnie moja maruda wstała sam nie wie co chce, ale też pewnie brzuch go boli bo w środę ostatni raz kupę robił, dawałam mu dwa razy po pół czopka i nic:szok:, lactuloza też nie działa:crazy:
oj,współczuję zaparć:no:
U nas wszystko ok - próbujemy nacieszyć się tatą - bo znowu jedzie ale tym razem na dużo krócej ;-) w weekend rozstawialiśmy domek dla dzieciaków, dziś po południu mamy go malowac żeby go zabezpieczyć bo ponoć deszcze zapowiadają...
całymi dniami dzieciaki biegają po dworze - nie da ich się do domu zagonić... jeszcze tylko trawki mi brakuje do szczęścia i małego basenu dla dzieci - wtedy już będzie luzik....
już się zastanawiałam,gdzie zniknęłaś;-)korzystajcie ze wspólnych chwil:tak:

Witam się, ale tylko na chwilkę wpadam, bo padnięta jestem, dlatego sorki ale się do was nie odniosę, bo normalnie oczy mnie pieką i idę spać;-)

Wczoraj miałam spokojny dzień, wiec i samopoczucie super, zero twardnienia brzucha, ani napiętej skóry. Dzisiaj już na nogach poł dnia i niestety brzuch twardy i skóra odrazu boli:baffled: No ale co zrobić, zaraz się kładę i jutro już na luzie będę miała dzień, to może wypocznę.

Chłopaki wkońcu nie byli w zoo, tak więc niestety nie wiemy jak tam jest:confused: spadam, bo padam na twarz...
trzymaj się!jak znosisz upały?mi nieco doskwierają...ale wolę to niż mrozy:tak:a brzuch też jak tylko coś porobię daje znać:baffled:

Witajcie o poranku - wstawać śpiochy.... kolejny piekny dzień nam się szykuje ;-):tak::-)

Maltanka jasne że zapraszam.... a za laryngologa zaciskamy kciuki - obyście same dobre wieści przynieśli!!!

Mirosia odpoczywaj ile możesz... jak jesteś sama to leż leż i leż...

Misia mówisz że dokuczają Wam upały?

ja na razie czuję się tfu tfu... nad wyraz dobrze - i aż się boję iść do gina żeby nie było za dobrze :-D:-D:-D ale z takim samopoczuciem jak teraz to mogę być słonicą i w ciąży chodzić i latami ;-):-D:-D:-D

Anaconda zaglądasz???? ;-) jak pogaduchy z siostrą???

Madzieńka a jak ma się Julcia? kaszle odpuściły???

Uciekam na razie brać sie za rachunki, później od razu idziemy malować domek - póki słonko jeszcze nie przypieka całkowicie... ;-)

Miłego dnia!!!!

Witajcie z rana

Hubert pospał dzisiaj do 8.15:szok::-D
Ja z kawką, młody ogląda bajki i zaraz trzeba się za jakiś obiad brać. Dalszych planow na razie brak. Jutro czeka nas jeszcze wyjazd do Ostrowca po płytki, bo same doszłyby pewnie w przyszłym tygodniu dopiero, a tu trzeba już.

A i zapomniałam się pochwalić, mam nową zabawkę, nowy obiektyw do aparatu:tak:(dostaliśmy od ciotki, przylecieli z Ameryki na kilka dni) a Hubert wzbogacił się o masę nowych ubrań, troszkę na razie za duże, ale na wrzesień do przedszkola będzie akurat i kupno wyprawki mnie ominie.:tak:

madziarka ;-) przyjedziemy, przyjedziemy, a jaki domek malujecie, taki macie drewniany do ogrodu?

uff jak gorąco...puch jak gorąco....ale broń boże nie narzekam...:-Djak dla mnie jest rewelacyjnie.....

my nadal na działeczce....ale jutro już wracam do domu....bo co za dużo to nie zdrowo(chodzi mi oczywiście o towarzystwo teściówki);-)

Justyna jak brzuszek Michasia???

Madziarka dzięki, Jula jeszcze pokasłuje ale jest już dobrze....

Misia kąpiel w basenie...wow pozazdrościć....

Mirosia jak dzisiaj samopoczucie???oszczędzasz sie troszeczkę

Maltanka super prezenty cicoia przywiozła z ameryki:-)a jaki obiektyw dostałas???

Karlita co u Was...jak ramionka???

a jak Wasze majówki BaBeczki???

Alez mamy majóweczke no no nie ma co w tym roku naprawde pogoda dopisuje........tym sposobem codziennie wracamy poznym wieczorem do domu i zanim uspimy dzieciaki to zastaje nas ladna godzinka......udaje mi sie Was podczytac.....

Madzienka oj wracaj wracaj czas wkoncu odpoczac:-D:-D:-Dpamietaj ze co by tesciowka nie robila ona zawsze chce dobrze one tak maja:-D;-)
Mirosia oj musi ci byc juz ciezko:zawstydzona/y:odpoczywaj narazie jeszcze za jakies 1,5tyg szalej....
Madziarka Ty to jestes w najlepszym teraz okresie ciazy 2 trymestr jest cudowny a wiec korzystaj z dobrego samopoczucia i nabieraj sily na lato:-)pochwal sie domkiem dzieciakow......
Maltanka fajna masz citecze z Ameryki:-Dmoja siostra jezdzila do Chelma do takiego sklepiku z glazura gdzie mieli wszystko od reki a w sklepach po 2-3tyg a oni naprawde potrzebowli duzych ilosci......
Karlita jak popoludnie nad zalewem ja nie dotarlam a M dopiero ma zamiar jechac jak ttroche slonko odpusci:-)
Elza gratuluje miejsca w przedszkolu...
Atali a ja myslalam ze jestes na wychowawczym i masz etat:sorry: no dzisiaj to nie wiem kto juz zatrudnia na czas nieokreslony niestety.....

Dopiero wczoraj dzieciakom kupilam krem na slonce bo juz ich ladnie slonko zlapalo moj B zawssze taki bladziutki a teraz taki rumiany:happy:

hej dziewczyny...widać że słońce w skuteczny sposób odsunęło Was od kompa i BB .... no i dobrze...
my dzisiaj spędzilismy dzień na wsi... u teściówki... i tu pokłony dla madzienki tyle dni... ja bym nie dała rady:-D:-D:-D.... jedyny plus to że dziecko się wylatało na dworze a ja w spokoju mogłam się poopalać.... teraz trochę pieką mnie ręce i nogi ale spoko....
maltanka dobrze że Hubert wraca do przedszkola....
marz dobrze że mi przypomniałaś o kremie jutro muszę zakupić...

jejku jak to dobrze że jutro nie muszę iść do pracy...

reklama
Pogoda tropikalna :-) superasta

dzisiaj pospaliśmy troszkę zmieniając się przy dzieciakach z samego rana ;-) później byliśmy nad zalewem z Mariny na Dąbrowę i z powrotem -> Gabi cały czas na rowerku :-) Wróciliśmy koło 18stej

teraz ja z dzieciakami układam puzle a E na rowerze ;-)

Madzieńka masz dość T ? niemożliwe ;-)

maltanka wow jakie prezenciki super :-)

Madziarka jaki domek ???

mirosia jak tam się czujesz ???? takie upały dają w kość co ???

Do góry