maltanka
Fanka BB :)
Witajcie
Nie zaglądałam parę dni, ale jakoś nie było czasu. W weekend byliśmy u rodziców, Hubert dzisiaj zjechał do domu z wakacji
w poniedziałek mamy laryngologa i jak dobrze pójdzie to we wtorek idziemy do przedszkola, oj mam dość już tych lekarzy.
Dzisiaj jeszcze robiliśmy zakupy w Leroyu, a ludu tyle, że szok. Jutro nam zaczynają łazienkę robić i mam nadzieję, że szybko skończą.
misia ale masz małą modelkę, a trampoliny zazdraszczam aaaaa ja też chcę taką
sunday i jak się czujesz? odpuściło trochę?
madzienka, ale wam fajnie z tą działeczką, ps. dzisiaj dowiedziałam się coś na temat pracy w urzędach, ale o tym gdzie indziej...
talia to mówisz, że weekend majowy w pracy jesteś, u nas szkoda gadać
atali nie wierzę, a wy dalej chorujecie, zdrówka życzę
justyna gdzie wybywacie? pojechaliście do Włodawy na weekend majowy?
iwonka a jak praca pisze się? kurczę my musimy się wybrać na zakupy za butami
madziara haha mówisz, że zapraszasz na trawkę, ...bo skorzystam z madzienką się zabiorę
mirosia oj a co ty dzisiaj cały dzień robiłaś na nogach?
Nie zaglądałam parę dni, ale jakoś nie było czasu. W weekend byliśmy u rodziców, Hubert dzisiaj zjechał do domu z wakacji
Dzisiaj jeszcze robiliśmy zakupy w Leroyu, a ludu tyle, że szok. Jutro nam zaczynają łazienkę robić i mam nadzieję, że szybko skończą.

misia ale masz małą modelkę, a trampoliny zazdraszczam aaaaa ja też chcę taką
sunday i jak się czujesz? odpuściło trochę?
madzienka, ale wam fajnie z tą działeczką, ps. dzisiaj dowiedziałam się coś na temat pracy w urzędach, ale o tym gdzie indziej...
talia to mówisz, że weekend majowy w pracy jesteś, u nas szkoda gadać
atali nie wierzę, a wy dalej chorujecie, zdrówka życzę
justyna gdzie wybywacie? pojechaliście do Włodawy na weekend majowy?
iwonka a jak praca pisze się? kurczę my musimy się wybrać na zakupy za butami
madziara haha mówisz, że zapraszasz na trawkę, ...bo skorzystam z madzienką się zabiorę
mirosia oj a co ty dzisiaj cały dzień robiłaś na nogach?