reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
cześć dziewczyny, wpadłąm sie zameldować i zaraz znikam popracować:tak::tak::tak:
A mój Maks na Mikołaja dostaja właśnie prezent!Wojtek rysuje mu na ścianie w pokoju Kubusia Puchatka z paczką!:-)

Witam sobotnio! Ale zimnoooo!!!!! brrrr...!
widziałam obrazek na nk, jest śliczny, a mąż baaardzo zdolny, pozazdrościć:tak::tak::tak::tak:

Witam w te mikolajowe popoludnie:-)
My sie kurujemy.Wczoraj byla u nas doktorka i dostalismy leki.Ayka bierze 5 roznych zawiesin..teraz jak kaszle to jest to juz inny kaszel.Mam nadzieje ze szybko sie wyleczymy..

Pozdrawiam i zycze zdrowka dla wszystkich oraz milego dnia
duuuużo zdrówka zyczę:tak::tak::tak:

dla śmiechu rozmowa mojej ciężarnej siorki z jej małżem:
Małż:Kochanie jak zaczniesz rodzić to gdzie mam Cię zawieźć?
Paulina: Do Piekarni : D : D
hi hi hi, jeszcze weźmie to na poważnie i co wtedy:szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

u mnie jakoś tak ponuro dzisiaj i pada:eek::eek::eek: oj jak ja nie lubię deszczu z rana, włosy sobie ułożę przed wyjściem do pracy a wilgoć mi je spuszy i nic nie widać z mojej ciężkiej porannej nerwówki z układaniem:-D:-D:-D:-D:-D
a do tego mam lenia od paru dni i jakiegoś doła, ta pogoda na mnie działa tak depresyjnie i do tego jeszcze dopadł nas ten kryzys cholerny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:byle do nowego roku to może będzie lepiej:tak::tak::tak:

miłego dnia wszystkim;-);-);-)

Ja też nie znoszę deszczowej pogody a już najbardziej współczuję tym co muszą w taki dzień z rana z domu wychodzić:tak::tak::tak:
A poza tym to witam
Ja miałam się dzisiaj za okna brać ale skoro pada to muszę to odłożyć:sorry::sorry::crazy::crazy:
Maja do przedszkola odwieziona, oczywiście nową lalę muszkieterkę musiała zabrać ze sobą :tak::tak::tak:

Witajcie Kochane, wczoaj jakoś nie dałam rady zajrzec i mam za swoje tyyyyllllee czytania:-D:-D:-D:-D
U nas noc dziwna, Jula od 3 do 6 nie chciala spac, kwekala nawet u nas w łóżku, w końcu padla teraz tez spi...czyzby szanowne zeby chciałay nas nawiedzić:surprised::surprised::surprised::surprised:
Jutro idziemy na kontrolę wagowo-wzrostową do pediatry wiec poprosze aby obejrzała dokładnie Julci dziąsełka bo mi to nic nie chce pokazać:sorry2::sorry2::sorry2:

A wlasnie do kiedy chodzi się do lekarza kontrolowac wagę???

A jak tam Wasze Mikołajki, nie zapomniał o Was staruszek??:-D:-D:-D
Maltanka...(pomylilam Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:).Jula dostała tego a'la bączka i jest nim zachwycona...a najbardziej podobaja się jej pileczki, ktore sa w zestwaie, wiec na Gwiazdke dorzucimy jej suchy basen z pileczkami:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam Mikołajkowo!!!:-):-):-)
Jak mija dzień?

To jest prezent dla Maksia od Mikołaja (Taty) !!! :-D:-D:-D

:eek: sundey ale, ten Twój W to zdolny. on tak sam to narysował czy z jakiegoś szablonu?

dla śmiechu rozmowa mojej ciężarnej siorki z jej małżem:
Małż:Kochanie jak zaczniesz rodzić to gdzie mam Cię zawieźć?
Paulina: Do Piekarni : D : D

:-D:-D:-D

A wlasnie do kiedy chodzi się do lekarza kontrolowac wagę???

A jak tam Wasze Mikołajki, nie zapomniał o Was staruszek??:-D:-D:-D

podobno do roku czasu, później są bilanse czy jakoś tak.

a Mikołaj był, a jakże:-)

witajcie!
nie zaglądałam wczoraj bo jakoś tak nie chciało mi się włączać komputera.
ale mamy dziś pogodę:crazy:
Hubertowi Mikołaj jeszcze do tego przyniósł klocki, ale jak na razie to tata się bawi, a młody rozwala:tak:

Witam wszystkich!!!

maltanka Wydrukowal z neta obrazek A4 i przerysował sam. Najpierw ołówkiem naszkicował a potem wszystko pokolorował farbami. Obrazek jest na całą ścianę!!!:-):-):-)

Witam witam i zdrówko pytam;-)
Ale się pogoda popsuła:crazy: brr jak ja nie lubię takiej pluchy:no::no:

Udało mi się załatwić praktyki do szkoły i od czwartku zaczynam:-):-)

Daję znać,że żyję i uciekam bo niezły bajzel w domu mam:wściekła/y:,Julu buczy od pół godziny,bo późno w dzień zasnął,lata goły i mnie denerwuje,miał być placuchy a M zjadł wszystkie jajka i nie maj zrobić.Olek jutro na galowo,bo górnik ma być w przedszkolu:tak:.

maltanka jak tam zęby Huberta? U nas wyszła górna jedynka ale to raczej nie koniec nastrój paskudny, jedzenie blee i w nocy budzi się co chwilę Jestem wykończona potrzebuję przespać ciągiem więcej niż 2 godziny:-(

reklama
Do góry