reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marz idzcie na chwilkę jak B. nie ma temperatury... jak będzie zimno to szybciutko wrócicie ;-)
No i dobrze że mąż cię zmobilizował do lekarza... lepiej dmuchać na zimne!!! porozmawiasz i zobaczysz co lekarka ci podpowie... a poranne sniadanko jest bardzo ważne - dopóki karmisz to musisz się pilnować bo inaczej na serio możesz gdzieś zemdleć...

Antuanet na którą macie dziś tego pediatrę???

reklama
hej... my znowu po cięzkiej nocy....na dodatek Czarkowi zrobiło się chyba jakieś zapalenie... bo jego siusiak zrobił się czerwony, napuchnięty i na pieluszce jakby ropa była.... co to może być???? chyba znowu mnie czeka wizyta u lekarza.... dzisiaj byliśmy na badaniach i tu muszę pochwalić małego bo w ogóle nie płakał jak mu pani pobierała krew... tylko zaczął marudzić jak mu przykleiła plasterek, bo on nie lubi plasterków... byłam w ciężkim szoku, bo myślałam że będzie ryk na całą przychodnie...

anaconda ja byłam w luxmedzie u dr Łuszcz...ale sprawa była u nas pilna i poszliśmy prywatnie... 150zł za wizyte i ekg...i pani dr bardzo miła...

sorry ale nie mam weny na pisanie...martwi mnie moje dziecko...
jacek właśnie z Czarkiem bedą malowac przedpokój a ja jadę z siostrą do Olimpu na jakieś zakupki... może mi się humor poprawi

gon1a życzę wytrwałości w postanowieniu postowym...
madzienka mówiłam że małe dziecko ale pani średnio pomocna w rejestracji:rofl2:
madziara78 na 16:20 dopiero, aż się boję iść bo mam pewne podejrzenia...
elza79 może lepiej żeby mały nie wdychał farby za bardzo, życzę udanych zakupów!
karlita może przegoń Norba po dworze, to wyładuje swoją energię i będzie spokojniejszy?Ja tak zawsze z Kubą robię...
talia ja idę do pediatry;-) Ale dzięki...
sunday mi to by się nawet nie chciało gotować 1,5 porcji:rofl2: Wolałabym zawekować i np.za 2 dni zjeść niżby miałoby mi zabraknąć. Miłego spotkania z gośćmi:tak:
Wiki znowu się najadła i śpi, jakiś dzisiaj dobry dzień na sen.Kuba na okrągło układa puzzle, miałaś wziąć go na spacer ale wolę się wstrzymać bo mam pewne podejrzenia co do tej wysypki:crazy: Mam nadzieję że to nie to o czym myślę...Ja na obiad gotuję pulpety w sosie z ziemniakami i ogórkiem z piwnicy, nic innego nie wymyśliłam:nerd: Lecę prasować...

Madzienka Maksiowi przydałaby się taka Jaskinia!!!!:tak::tak::tak:

Ja planuje w czwartek o 16 jest seans dla dzieci...
Marzenka idziesz??udanego spacerku

Madzieńka ja jutro mam mieć mamę i na pewno do czwartku zostanie u nas... a w weekend to będziemy na M. czekać :tak:;-) bo dzieci już dziś się dopytują kiedy ta sobota będzie...

Madzia spokojnie...ustalimy termin pasujący wszystkim;-);-)

Antuanet co to za podejrzenia???:eek:

Elza zdróweczka dla Czarusia...

Antuanet a jakie masz podejrzenie????????:sorry:
Elza ja nigdy tak nie mialam moze skonsultuj to z lekarzem nawet tel.....udanych zakupow....
Mirosia dobrze ze juz dobrze sie czujesz a badania jak wyszly?????
Madzienka o spoko godzina ja sie pisze.....

Zupka dla B sie podgrzewa i sie zastanoewie czy isc na dwor bo znowu cos mi niedobrze:no:

Ostatnia edycja:
Madzienka mam wrazenie jakby mialo zaraz cos zaczac padac oj zle sie czuje chyba pojde sie polozyc jak B pojdzie w drzemke......:-(

mirosia dobrze że się już wykaraskałaś z tego przeziębienia,oby nic już się Ciebie nie czepiało.
madzienka,marz21 ja obstawiam szkarlatynę:crazy:, bo te krostki najlepiej mi przypominają te z Internetu,bo różyczka ma bardziej czerwone-przynajmniej tak na moim kompie widać. Ale niech lekarz je obejrzy i powie...
marz21 to może sama nie wychodź jak się czujesz nie na siłach...żeby Ci się coś nie stało...Może jesteś nie wyspana i tak się nijak czujesz...
Mój obiad gotowy tylko Kuba nie chce nic jeść znowu:crazy: Wcisnęłam w niego 3 łyżki rosołu i tyle...Mała się obudziła więc idę zmywać w kuchni naczynia...

Antuanet o rany, a skąd miał by to złapać???? rany, oby to było lekkie uczulenie...!!!!

Marz dobrze że do lekarza idziesz ob zaczynam się o ciebie martwić... kochana a w nocy dobrze spałaś?
A może to trzeci lokator zamieszkał co??? zrób sobie test... ;-) bo ja na początku czułam się podobnie...:-)

Mirosia
dobrze że lepiej się czujesz...

Elza ja bym tego nie bagatelizowała tylko na szybko do lekarza szła - bo jak wam się zapalenie rozwinie to mały będzie cierpiał bardzoooo.... z siusiakami trzeba bardzo uważać...

Jeszcze któraś o Julcia pytała - jeździ do przedszkola z moją siostrą i jej synkiem - bo oni we dwóch są w jednej grupie :tak:

U nas już siostra była na kawce... dziewczyny się pobawiły, my pogadałyśmy... fajnie i miło było...

A teraz chyba powinnam Nelcię uśpić bo jakaś polegująca jest... a że wstała wcześnie to może by się zdrzemnęła... :zawstydzona/y: oj jak by miło było...

reklama
madziara78 no w tamtym tygodniu chodził do przedszkola więc może tam od kogoś złapał.Super że blisko mieszkacie od siostry to może ich razem zawozić.
Na niczym się nie mogę dzisiaj skupić, tylko czekam na diagnozę....

Do góry