reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antuanet śliczna Wiki!!!!

Madzienka my bylismy na badanich od gastrologa i wlasnie do niego zapisani jestemy na koniec marca:baffled::baffled::baffled:

Mikołajek Wszystkiego najlepszego!!!

Olek spóźnione ale SZCZERE życzenia!!!!!!

Ja po pracy- siedze... ojjj odzwyczailam sie od hałasu ....:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam przy popołudniowej kawce :-):-)
Jakoś tak się dzisiaj wzięłam do roboty i dopiero co zasiadłam na chwilkę do kompa :szok::szok:
Jutro u Mai bal karnawałowy i zaoferowałam się że pójdę porobię naszym dzieciom trochę zdjęć więc jutro też zleci szybciutko :tak::tak::tak:
Mandziula wszystkiego najlepszego dla Koli z okazji drugich urodzin :tak::tak: ja też Was pamiętam z pierwszego naszego spotkania i Kolę takiego malutkiego :tak::tak:
Marta dla Olka też najlepsze życzenia imieninowe :tak::tak:
Justyna podziwiam i szacun wielki za przypominanie o wszystkich uroczystościach :tak::tak:
Izka widzę że jutro znowu będzie musztra bo nam się po weekendzie ociągasz :-D:-D;-);-)
Madziarka na spanie nie było dzisiaj czasu a szkoda bo mi się właśnie zachciewa a jeszcze muszę uprasować Mai jutrzejszą kreację :tak::tak: i surówkę do obiadu :tak::tak:
Sunday ale macie termin wizyty :szok::szok: to dzisiaj chyba krótko w pracy byłaś :tak::tak:
Maltanka a wy co porabiacie z Hubertem? Jakie kreatywne zabawy wymyśliłaś? :-D:-D:-D
Antuanet śliczna ta twoja Wikusia i rośnie jak na drożdżach :tak::tak:
Madzienka zaproś jutro teściową do siebie na wieczór i mykaj z nami na zumbę :tak::tak::-D:-D

witam i ja

dziękuję w imieniu Mikołajka za życzenia:tak::tak: nie mogę uwierzyć ze to moje cudo ma już 2 latka:szok::szok: ależ ten czas leci..... (włąśnei tej porze się urodził)

madziara ale mieliście pracowity weekend:tak::tak:
a urodzin narazie nie robiliśmy bo ja mam inne rzeczy na głowie, jak się trochę obrobę to może wtedy;-);-)

karlita czekamy na zdjęcia małego lwa:tak::tak::tak:

anaconda to bedziesz fotografem.... udanej zabawy dla Majeczki życzę:tak::tak:

antuanet ale Wiki już duza i jaka roześmiana:tak::tak:

marta dla Olka najlepsze życzenia imieninowe:tak::tak:

już chyba d godziny usiłuje doczytać i przynajmniej troche odpisać, ale, wybaczcie, puzle biorą górę:-D:-D

moje dziecko sie cofa..... wyciąnął chodzik i mówi że bedzie sie uczył chodzić bo nóżki nie umieją....

Ostatnia edycja:
Witajcie po południowo, ale się ruch zrobił, nie to co w weekend, mam nadzieję, że odpoczęłyście;-)
Ja dziś zabiegana, rano na zajęcia na uczelnię, potem szybki obiad i do pracy na popołudnie, ehh...
Zakupiłam sobie na gruplinie karnet na fitness w klubie HopsaLala:-) taka nazwa śmiszna, niedaleko mnie więc kupiłam, z braku czasu i zabiegania może chociaż tam uda mi się pójść:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka z okazji urodzin
a dla Olka z okazji imienin:-)

sunday o jej, no to rzeczywiście naczekacie się do lekarza:baffled: zawsze w takiej sytuacji przypominam sobie taką anegdotkę, jak to pacjent przychodzi do lekarza a lekarz po przeanalizowaniu wyników "czemu tak późno Pan z tym przychodzi?" na co pacjent: " tak długo czekałem w kolejce Panie Doktorze" - śmieszne? smutne? na pewno prawdziwe:tak:

Ajj, jakoś nie mam dzisiaj głowy do pisania, jakiś taki humor mam blee i zamulam się tym:

Myslovitz & Edyta Bartosiewicz - Chciałbym Umrzeć Z Miłości - YouTube

Pawcio już śpi, P do pracy na 2h pojechał więc znów się witam, wieczorowo
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka z okazji urodzin a dla Olka z okazji imienin

Madziarka, Karlita przyłączam się bo i u mnie ogórkowa była wczoraj i dziś, bo teścicha nagotowała wielki gar :tak:

A ja dziś zrobiłam onlajnowe zakupy w Leclekq - jutro przywiozą :-)
Madziara78 i co z piersi zrobiłaś, przepis Madzi? Ja jutro planuję coś, może też się skuszę :tak:
Antuanetka Wikusia jest do schrupania, niech się te choróbska zakończą bo chętnie Was na żywo znów zobaczę:tak:
Sunday oj te terminy :wściekła/y:, koszmarnie długo będziecie czekać
Anaconda jutro mnie nie ma – ha :-pha :-pha – choć tak na poważnie to wcale się nie cieszę, niestety zaczął się II semestr P wraca o 21:30, ale mam nadzieję, że w czwartek będę, ups ale Ciebie nie ma wtedy :-(
Mandziula a co tam chłopak będzie nóżki przemęczał, jeszcze się nachodzi w życiu

A i jeszcze Wam się nie chwaliłam Pawcio zaczął "tańczyć" na kolanach :-D i mówi "tata" (a jak tylko tatę zobaczy to cały czas tatuje) i "baba", mama woła niestety tylko jak płacze w łóżeczku, ale i tak jestem dumna z Niego.

uuuuuuuuuufffffffffffffffffff pierwszy dzień po urlopie minął i to całkiem spokojnie.... ale ciężko wrócić do rytmu.... leń totalny....
Cezary rano tylko jak wstał to w płacz bo mamy nie było....

madziula Tobie szybko minął weekend a mi cały urlop... dobrze że chociaż były to nasze udane wolne dni
Wszystkiego Najlepszego dla Królewicza.... duzo zdrówka i słoneczka...buziaczek
atali dobrze że Szymuś przezył...Tymek to jest łobuziak... ale teksty ma nie złe i jaki pomysłowy....
misia mój da się przekonać... jak już przynajmniej połowa domu będzie wybudowana.... i ja go trochę rozumiem nie chce się pchać w kolejne dziecko skoro mieszkamy kątem u mamy.... ale ja już bym chciała....
gon1a polecam Krynice...jest tańsza od Zakopanego i mniej tłoczna...chociaż Zakopane też jest fajne...
aneta jak tam po wizycie u lekarza...
karlita roladki ze szpinakiem.... mniam muszą być przepyszne....a mężowi walentynki wynagrodzisz w nocy... naładowana energią po zumbie...
madziara weekend na wysokich obrotach...i pewnie duzo kasy wydanej w ikei....odpoczynek wskazany.... kiedy idziesz do szpitala???? dlaczego??? i do którego????
anaconda jak nic musisz jechać do siostry naprawić laptopa....Maja wyleniuchowała się w ferie, że ciężko rano wstać.....oj wiem coś o tym
antuanet dobrze że dzieciaki już zdrowe, oby tak dalej....dosyc juz chorowania
sunday jak tam po pracy.... ciężko co???? Maksio niezły tekściarz...uśmiałam się....
justynka czarek po tych wszystkich harach spał jak zabity....zasypiał gdzieś po 20 (jak na niego) to wcześnie i spał do 8.30 (szok)...a jaki miał apetyt...jak raz się dorwał do golonki Jacka to mu zjadł połowe... a wcinał aż mu się uszy trzęsły.... musiałam mu zrobić zdjęcie bo nie dowierzałam
DSCF0216.jpg

iza brawa dla Pawełka.... mamusi pękaj z dumy...

no dobra w końcu napisałam tego posta trwało to chyba z 2 godz... a to Czarujący coś chciał, a to telefon a to siostra wpadła....
udanego wieczoru....

Wiecie wczoraj lezymy z Maksiem wieczorkiem na łóżku i M mówi że one nie chce siostrzyczki tylko braciszka, a ja pytam się go a jak by on sie nazywal i uwagamaltanka on mówi Hubert;-) a ja pytam się go a jakby jednak była siostrzyczka to jakby sie nazywala a on mysli i mysli i mowi to by się nazywala "Braciszka":-D:-D:-D
:-D:-D:-D

sunday miłej pracy. A u jakiego lekarza byłaś z Maksiem? Z całego serca życzę małemu "braciszki":-)
madziara78 fajną imprezkę mieliście! Pewnie dzieciaki się wyszalały nieźle, nie chcę myśleć jak dom wyglądał po takiej gromadce...A z piersi nie wiem co bym zrobiła, ja często mielę i robię takie a'la pulpeciki w sosie, ale nadziewana też fajna...
madzienka gdzie zaginęłaś między papierami?
izka i co powiedział pan dr?skontaktowałaś się z nim?
talia a jak tam u Was ze zdrówkiem?
Ja mam lenia, niedobrze że tak od poniedziałku już. Zamówiłam zdjęcia przez allegro bo teściowa katowała,i powysyłałam zapytania o przyjęcie po chrzcie-tylko nikt mi nie odpisuje...No zobaczymy czy ktoś się odezwie...Ugotowałam ziemniaki, teraz stygną i mam zamiar zrobić kopytka z masełkiem bo Kuba lubi. A mała chyba się wyspała...

gon1a mam nadzie zę że inhalacje pomogą Maciusiowi:tak: A to podajesz mu jakiś antybiotyk?

Ja wczoraj podczytywałam Was ale co się zabrałam za odpisywanie to mała się budziła, a wieczorem wrócił P i jakoś już nie zaglądałam.Dzieciaki tfu,tfu zdrowe ale Kubę chyba jeszcze przetrzymam ten tydzień w domu żeby nic nie przywlókł nowego. Od soboty wychodzimy z Kubą na spacery więc może już całkiem dojdzie do siebie.Dzisiaj muszę jakiś obiad zrobić a pomysłów brak.Malutka śpi a mały buduje myjnię. Miłego dzionka:-)
sliczności ta Twoja malutka:-)

bierzemy zinnat:-(
Nie wiem czy wam pisałam, oststni tekst Tymka - położył się na Szymusiu:szok: jak na chwilę wyszłam i krzyczy: Mamuuuusiuuuu, mamuuuusiuuu, zobacz jaką piękną piramidę zrobiliśmy!:szok::-D Szymus przeżył;-)

A kiedyś wieczorem przed modlitwą, zaczął wygłupiac się na łóżku fikołki, my się patrzymy, usiadł i mówi:Chyba fantazja mnie poniosła:-D

Spotkanko się szykuje, ale wam super, ja to chyba w godzinach do 21... bo mały bez mamusi nie zaśnie....
super tekst:-D:-D:-D
izka brawo dla pawełka
a noj mały spi, wykapałam go bo taka kupe zrobił ze mu przeciekło wiec kapanko szybkie było
ciekawe kiedy mi zasnie
najwyzej maz z nim posiedzi bo jutro ma wolne a ja teraz spac chodze o 22 bo mnie poprostu zcina z nog w sumie juz mogłabym isc ale robie sosik na jutro:tak:
mandziula wszystkiego naj naj dla Koli z okazji 2 urodzinek niech rosnie zdrowo
wiesz ze w goku jest aerobik widziałam reklame i wisi baner nad brama
madziara, karlita u mnie tez dzis ogórkowa:-D ro jakas zmowa czy co:-D

Ostatnia edycja:
a tu znowu cisza....

Elza super fotka z goloneczką...

Iza brawo dla Pawełka, ach te Pawcie to zdolne chłopaki:-D:-D

Karlita oglądałam dzisiaj fotki z Gabrysiowego przedstawienia....ależ poważna była:tak::tak:uwielbiam takie zdjęcia, każde dziecko to inne emocje....

spokojnego wieczorku i słodkich snów...

reklama
Witajcie wieczorową porą,
my już pokąpani, czekamy na M. bo pojechał po świeże pieczywko na kolację... dzieciaki zajęły się malowaniem więc mam sekundkę dla siebie ;-) i dla was :tak:

Elza idę gdzieś za tydzień na kilka dni - mają znowu robić mi profile dobowe ze względu na bardzo wcześnie wykrytą cukrzycę... :baffled::wściekła/y: nie chce mi się jak nie wiem co ale cóż - jak mus to mus... :blink:

Izka gratulacje dla małego artysty :tak:;-) pękaj z dumy bo jest z kogo :tak:

Gon1a i jak -inhalacje pomagają???

hehe Madzieńka - to co dołączyłaś do klubu ogórkowej? :-) robiłaś dziś?

oo słyszę że chyba M. podjechał.. idę więc szykować kolację dla moich głodomorków...:-p

Do góry