reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

pojechalismy na Chodzki na badania,

Wiecie wczoraj lezymy z Maksiem wieczorkiem na łóżku i M mówi że one nie chce siostrzyczki tylko braciszka, a ja pytam się go a jak by on sie nazywal i uwagamaltanka on mówi Hubert;-) a ja pytam się go a jakby jednak była siostrzyczka to jakby sie nazywala a on mysli i mysli i mowi to by się nazywala "Braciszka":-D:-D:-D

na jakich badaniach byliscie....

Maksio mały słodziak i Hubcia w domu chce mięć...a W nie reaguje na takie rozmowy....

Kurcze, mam wyjętą pierś z kurczaka - podpowiedzcie - co fajnego z niej zrobić??? może jakąś faszerowaną? :sorry2::sorry2:

Madzia pokrój ja w małe kawałki...weź kostke rosołowa i rozgnieć ja z oliwą i tym wysmaruj pierś wychodzi całkiem fajny w smaku kurczak...

madzienka gdzie zaginęłaś między papierami?

Madzieńka a Ty gdzie się podziewasz??? nawalili Wam dużo pracy?

A ja zasiadłam z kubaskiem cieplusiej herbatki...która chętna dołączyć???

Jestem jestem, miałam przesłuchanie...

Antuanet słodziak..

Madziarka i ja przyłaczam się z kubaskiem herbatki...

reklama
Madziarka tak Gabi w przedszkolu bardzo chętnie wychodzila w podskokach ;-) bez problemy chyba się stęskniła tz stęskniła się na pewno bo juz od kilku dni mowiła ze ona idzie do przedszkola w poniedziałek do dzieci i do Pani Agi :-)

Antuanet jaka cudna śmieszka :-)

lecę z moim rozrabiaką na dwór niech się dotleni :-) idziemy odebrac strój Lwa ;-)

Madzieńka to smacznego - ja do tej herbatki dowaliłam sobie michę zupki ogórkowej :-) jak masz ochotkę to zapraszam...

A przepisik - brzmi ciekawie... to co - nic z nią nie robić tylko na małe kawałeczki i obtoczyć w tej oliwie z kostką?

Karlitka miłego dotleniania... fajnie że Gabi taka stęskniona za przedszkolem :tak:

Madzieńka to smacznego - ja do tej herbatki dowaliłam sobie michę zupki ogórkowej :-) jak masz ochotkę to zapraszam...

A przepisik - brzmi ciekawie... to co - nic z nią nie robić tylko na małe kawałeczki i obtoczyć w tej oliwie z kostką?

ale mi ochoty na ogorkowa narobiłyscie...chyba i ja dzisiaj ugotuje!!!

tak Madzia...tutaj masz przepis.. tylko ja pokroiłam piersna mniejsze kawalki i troche rozbilam robiac male kotleciki i wyszly naprawde smaczne...zawsze cos innego

Karlita czekamy na fotke Gabi w stroju LWA!!!i jeszcze na cos od Ciebie czekam;-):-p

Witam,

My dzisiaj wcześnie wstaliśmy i o 10.15 byliśmy już po spacerze:laugh2:, ogarnęłam mieszkanie, Michał drzemie więc ciszę mam jak na razie:tak:

Maltanka o matko straszne przeżycie mieliście, dobrze że nic się nie stało

Sunday :szok:jeju strasznie długo czekacie na kolejną wizytę:crazy:

Anaconda super że zakupy i weekend z mamą udane

Izka był lekarz u Pawełka??

Madziara fajnie że mogliście zrobić zakupy w Ikei

Karlita mniam mniam pyszności robisz na obiad:tak:

Antuanet cieszę sie że dzieci masz zdrowe, super zdjęcie Wiktorii:tak:

Elza wow jake ekstra foteczki z ferii:-), i jak Czarek szybko zasypiał po harcach na śniegu??

Anetka
łączę się w bólu z popękaną skórą na dłoniach, mi maść witaminowa nie pomaga, teraz testuję krem z Ziaji

Misia
tulaski na ból głowy

Marta24 co u Was???

Mirosia
a jak tam dzisiaj zdrówko Wasze??

Emilka zdrówka dla Justysi, oby z gardełka nic się nie rozwinęło:tak:

Madzienka fajnie że święto czekolady udane

Marta spóźnione ale szczere życzenia imieninowe dla Olka:tak:
Dziś dzień Twego imienia,
więc te szczere przyjmij życzenia,
niech w Twym sercu zawsze mieszka
miłość, wiara i nadzieja.

Mandziula: Mikołajku

Wszystkiego co najlepsze, najsłodsze i najukochańsze w dniu 2 urodzinek. Dużo zdrówka, uśmiechu na buźce i radości a przede wszystkim duuużo miłości

O kurcze - i ja zapomniałam o życzeniach...

Mikołajku z okazji urodzinek wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, uśmiechu i radości każdego dnia!!!!!

Mandziula - i jak tort się udał??? goście pewnie wniebowzięci co? ;-):tak:

Olek i dla Ciebie buziaczki imieninkowe ciotka z rodzinką podsyła!!!!! ;-)

Justyna Ty to masz głowę na karku, co my bysmy bez Ciebie zrobili...
Wszystkiego najlepszego dla Olka...

Buziaczek urodzinowy dla Mikołajka...

cars-happy-birthday.jpg

A widzicie, dziś nie mam czasu pisać:no:

Do lekarza dzwoniłam, ale On nie może przyjechać a ja nie mogę jechać do gabinetu, więc jutro bądź w środę się z nim spotkamy.

Zmykam, bo Pawła muszę położyć i ogarnąć mieszkanko, może wieczorkiem zaglądne ;-)

skleroza nie boli :-p

Mikołaju mandziulowy :-)

uśmiechu na każdy dzień ;-) 2 urodziny ..... a miałeś 2 miesiące na naszym pierwszym spotkaniu :-) CAŁUSKI

tort.jpg

Olku moc buziaczków i uścisków :-) imieninowych :-)

zdjęcia lwa będą ;-) w swoim czasie na razie kombinuję nad dołem ;-) bo nigdzie nie dostałam czystych brązowych rajstop lub getr .... ale to nic główka pracuje ;-)
muszę ubrać ją lekko bo w przedszkolu bardzo ciepło a ta lwowa kamizelka ciepła ;-)

Madzieńka to o czym mówisz powinnaś juz dawno mieć na skrzynce :-p:laugh2:

reklama
Do góry