reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się z rana!

No nie mogę, ktoś mi ostatnio mówił (Anaconda :cool: - hihi ale się Ciebie czepiłam -) że mnie TU nie ma, a tu proszę Izka pierwsza :-)

misia wielki szacunek, ja to bym cierpliwości nie miała :tak:

My już po śniadanku, P pojechał do pracy a Pawełek bryka po łóżku i usiłuje raczkować, przez co się złości.
Dziś nocka jak wczoraj czyli o 22 butla i o 5 "przebudka" na herbatkę, a wstaliśmy o 7:40 :-)
Przez to że Pawełek nie je już w nocy ani cyca ani butli to rano mogę mu dać kaszki, bo wcześniej miałam problem, bo nie chciał ich jeść.

Wypijam kawkę zbożową, a WY wstawać już!!! ;-)

No i ósemka nadal boli okropnie i karat mnie męczy! Ale gardło nie boli - więc jakiś pozytywny akcent jest :)

Ostatnia edycja:
Witam

Oj coś się ostatnio zebrać do pisania na BB nie mogę. Ale podczytuję co u Was :tak:.
Na testach nic Justysi nie wyszło, lekarka nas zaprosiła za rok na testy skórne. I okazało się że Justysia to co miała na wakacje (chyba pamiętacie - ta okropna buźka) to jest to co ma Michałek Justynki (rogowacenie przymieszkowe czy jakoś tak). I lekarka stwierdziła że Justysia chora bo gardło spuchnięte i czerwone, a w zasadzie że jakiś wirus. Ale nic po niej tego nie widać. Normalnie je, na dwór też wychodzimy. Ale do dzieci się nie wybieram a miałam ochotę na BUGI.

Co do spotkania to ja mam cały przyszły weekend wolny. Sprzedałam dzieci moim rodzicom, bo chce mieszkanko dokładnie posprzątać i psiknąć łazienkę od pleśni a to w domu nikogo nie może być bo śmierdzi strasznie preparat a potem trzeba mieszkanie wietrzyć. Więc ja chętna na spotkanko :-).

iza a Twój mąż co uczy na UP??

misia gratuluję synka :tak:

karlita moi rodzice też twierdzą że dzieci grzeczniutkie jak nas nie ma :confused2:

Antuanet zdrówka dla Was i oby choroby już sobie poszły od Was :tak:

gon1a dla Was też zdrówka :tak:

elza powrót do rzeczywistości :-D, fajnie że chociaż trochę odpoczeliście

aneta mój mąż to samo z rękami, ale od to odmrożone ma. Bardzo dobry jest krem z Neutrogeny, jemu pomógł :tak:

sienio co dla Julki kupiłaś??

fogia zdrówka dla dziadka :tak:

sunday a ja miałam dzień pizzy, mąż nam niespodziankę zrobił i przywiózł :-)

mirosia współczuję problemów mieszkaniowych :-(

Tyle nadrobiłam i zapamiętałam :sorry:

Witam się niedzielnie i ja.....

my dzisiaj obiadujemy się u teściów więc wolne od garów...;-)

Iza super że Pawcio szybko wraca do zdróweczka i daje pospać mamie...a Karolek już na miejscu, szaleje na nartach...fajna pogoda mu się szykuje...mniejszy mróz i śnieżek...
piosenka fajna ale tak ją katują w radiu ze powoli mam jej dosyć:sorry:

Misia hehehe:-D:-Doj lata....

słyszałyście:frown:
Branża żegna Whitney. "We will always love You" - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 12.02.2012

Emilia mój P na UMCS (na psychologi głównie ale i na pedagogice można Go spotkać)
Madzianka ja radia nie słucham prawie wcale więc ja bardzo lubię tą pioseneczkę :-) fajnie Ci z tymi obiadkami, choć ja dziś też nie mogę narzekać bo teściowa do mnie przyjedzie i przywiezie obiadek :-)
Karol już na stoku śmiga, ale temperatura ranu u Nich była -25oC

A co do spotkania to piątek Wam pasuje? Ja nadal podtrzymuję zaproszenie do siebie :-)

Madzianka - uwielbiałam Ją:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie:tak: ja już w pracy, trochę dziś mroźno ale jakoś da się wytrzymać

Widzę, że spotkanko jakieś planujecie-fajnie:tak:

Misia heheh, niezły Bobas:-)

Iza dobrze, że nocka jakoś przespana bez większych problemów.

Idę na kawkę, a potem jeszcze zajrzę do Was;-)

Witam i ja.
Ja w czasie poznego sniadanka. Maksio bałagani i sprzata na zmiane. W odsypia nocke. Na szczescie na obiadek jedziemy do rodzicow, wiec oszczedze dzisiaj moja kuchnie no i siebie :tak::-p

Iza super piosenka, ja tez praktycznie nie slucham radia i wszelkie hity mnie omijają :eek:

Iwona gdzie Ty pracujesz?

misia wow wielki szacun za posta!!!
Jak dzisiaj głowa???

Emilia a Ty jak po zabiegu?Lepiej?

Madzienka no jak tylko weszlam na onet to mnie porazila wiadomość...szkoda....:-:)-:)-(

Pawcio śpi, a ja herbatę z malinami popijam :-) mały zasnął sam u siebie w łóżeczku, położyłam Go dałam smoka i pieluchę przytulankę, puściłam kołysanki i zanim wyszłam z pokoju już spał :happy:

Iwonka w pracy? Oj :-(

witajcie w niedzielny słoneczny dzień
my rano wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko, przygotowaliśmy obiadek i teraz Czarek oglada bajki, a ja mam chwilkę na BB i inne przyjemności...
po obiadku jadę do siostry robić włoski, znaczy się farbować bo siwizna wystaje...
madzienka słyszałam tą przykrą wiadomość.... podobają mi się niektóre utwory Wihtney, ale ona już dawno zmarnowała sobie zycie i swojej córki niestety też....
[*]
izka na pedagogice???? a co on dokładnie wykłada... bo to moja uczelnia moze miałam z nim zajęcia????
sunday fajnie że obiadek u rodziców... oszczędzaj się masz rację... a przy okazji odwiedzisz te sliczne psiaczki....podrap ich za uszkiem ode mnie:-D:-D:-D

smacznych obiadków i miłego popołudnia....

reklama
Do góry