reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U nas dzisiaj spokojnie, powoli i koniec dnia. Po obiadku pojechaliśmy na zakupy- na liscie mialam moze z 5 rzeczy a wyszlismy z ogromną iloscią.Ja powinnam robić zakupy przez internet...:zawstydzona/y::baffled: Potem w domku tez luz przed tv. Obejrzeliśmy jakiś film i kilka kwater na wakacje (i chyba mamy już wybraną,ale poczekam jeszcze moze cos nowego mi wpadnie w oko). Teraz W pojechał do pracy na nockę, a M ogląda Dobranocke.

Ale tu dzisiaj pustki!!!

Madzienka ja tez musze wyprobowac przepis Ali :-)

Eliza jakie swietne zdjęcia, tylko pozazdroscic wypoczynku, tylko szkoda ze tak szybko sie skonczył:confused:

Iza super wieści od Was!!!:tak::tak::tak:

maltanka jak tam wekend u mamy??

reklama
Dalej ciiiisza :-)

my dopiero przyjechaliśmy do domu Babcia uznała że dzieci bez nas to aniołki a z nami to istne marudy ;-)
morał z tego taki musimy częściej zostawiać dzieci u Dziadków ;-)

Oj rzeczywiście cisza :-)
Paweł już śpi, P drzemie po obiadokolacji (dziś były pieczone skrzydełka) a ja cieszę się ciszą i spokojem przed TV z kompem na kolanach :-)

Madzianka od piątku do niedzieli siedzę sama w domku zapraszam do siebie :-) może w piątek wieczorem zrobimy ostatki u mnie :confused: która chętna :confused: zapraszam:tak::tak::tak:

sunday ja już też do tego doszłam i robię w Leclerku online - polecam, sprawdza się a i nie zawiodłam się na nich :blink:
a powiedz co wynalazłaś, ja planuję gdzieś rodzinkę zabrać, chcę nad morze, ale nie wiem czy nasze, a może Bułgaria lub Chorwacja albo Węgry, nie wiem ale gdzieś na pewno bo w tamtym roku nie byliśmy nigdzie więc w tym trzeba sobie odbić :tak:

Karlitka u mnie to był standard, Karol sam u dziadków to aniołek jak tylko się pojawiałam zaczynał marudzić i dokazywać,
ale jak dziadki nie mają nic przeciw to korzystajcie jak najczęściej :tak:

Iza Madzienka my jedziemy nad nasze morze. Niestety nie stać jest nas na inne, ale mam ogromną nadzieje,że trafimy przynajmniej na połowe urlopu z pogodą:tak:

Iza a co do kwatery to jeszcze nie zdecydowalismy się do konca, narazie zapisalam w zakladkach, wyslalam maila z pytaniemo dod. informacje i zobaczymy, do marca juz na bank musimy sie zdecydować.
Pokoje w Międzyzdrojach - O Nas
Villa u Zosi - Kwatery w Międzyzdroje - Najlepsze Noclegi
Międzyzdroje, Pokoje w Miedzyzdrojach, Pensjonaty, Apartamenty
Villa Baltica - oferta

A co do tych zakupów online to chyba naprawde wypróbuje:-)

karlita dobrze wiedziec na przyszlosc,ze wnuki nie dokuczaja dziadkom i spokojnie je zostawiać:-p

A ja oglądam "Gang dzikich wieprzy" na jedynce :-)

sunday o!!! tamte okolice:-) mam kuzynkę (żonę kuzyna dokładniej, bo kuzyn marynarz i więcej Go nie ma niż jest) w Międzywodziu, która ma kwatery, jak tylko znajdę to wyślę Ci linka, jeżdżę do niej od 4 lat (poza ostatnim rokiem) bardzo zadowolona wracam, to jest mój backup ;-)hmm, a może zgramy się w czasie, kiedy planujecie jechać :confused:

reklama
sunday o!!! tamte okolice:-) mam kuzynkę (żonę kuzyna dokładniej, bo kuzyn marynarz i więcej Go nie ma niż jest) w Międzywodziu, która ma kwatery, jak tylko znajdę to wyślę Ci linka, jeżdżę do niej od 4 lat (poza ostatnim rokiem) bardzo zadowolona wracam, to jest mój backup ;-)hmm, a może zgramy się w czasie, kiedy planujecie jechać :confused:

To czekam na namiar :-) Chetnie zobacze:-)
A my jedziemy na poczatku sierpnia.:tak::tak::tak:

Do góry