reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
wiem wiem, Anakonda mnie już przechrzciła, ale i tym razem wpadam jak po sól.
Zumba rewelacja, tylko dziś dzikie tłumy Karlitka naliczyła 35 osób :szok:

Po powrocie zastałam P noszącego Pawła, więc zmykam dziewczynki do nich, bo dziś też szykuje mi się nocka jak wczoraj. Spałam od 5 do 7 rano, reszta to tulenie i noszenie Pawełka.
Znów ma katar, nie wiem, ale mam nadzieję, że to tylko zębolek nowy. Choć jak każdy ma wyrastać w towarzystwie kataru i takich nocek to ja dziękuję.

Miłego wieczoru.
Obiecuję jutro Was poczytać i popisać.

reklama
Wpadam i ja na chwilę bo zaraz trzeba zaliczyć ostatnią noc bez dziecka :-p:-p;-);-):-D:-D
Zumba dzisiaj rewelacja - bardziej się napociłam niż ostatnio :-D:-D ale też fakt było dużo dziewczyn - oj dużo :szok::szok:
Iza ja Cię przechrzczę kolejny raz za tydzień :-p:-p;-);-) no i życzę lepszej nocki, oby Pawełek spokojnie ją przespał :tak::tak:
Sunday super,że gorączka już nie wzrasta :tak::tak: oby teraz tylko biegunki odpuściły i będzie ok :tak::tak:
Justyna dotarłaś do domu :confused2::confused2:
Marta bo ja bez kawy jak bez powietrza :-D:-D;-);-)
Madzienka tak, jutro przywozimy Maję :tak::tak:
Misia no no nowy Picasso nam rośnie ;-);-):-D:-D
Dobra zmykam spać chociaż po tym kręceniu boczkami to jakiegoś przypływu energii dostałam :szok::szok: oj będzie się działo :-D:-D:-D:-p:-p

no i ja juz o kawie, zla wstalam niestety, maz mi obiecal ze wstanie dzis do malego i dupaaaaaa. a mlody od rana sie drze w nieboglosy:szok:
no to z oknem po ptakach bo to troche wiecej niz rok:angry: ide sie ogranac, dzieci juz na dobre dzien zaczely, dobrze ze mam dzis dwie lekcje to sie zrelaksuje
a fotke kleje pozniej, ja bedzie swiatlo dzienne to dopiero zrobie
iza wspolczuje nocek, my to przerabialismy jak zeby szly, masakr byla

witam
wczoraj nie miałam jak zajrzec bo po lekarzu poszlismy do mc donalda a potem w domciu zxostałam sama i nie mialam na nic siły
P. dr stwierdziła tzn potwierdziła mega duzy 3 migdał
przedmuchała jej uszy i dała skierowanie na zabieg a na dole przy zapisach kolejka ze ho ho jestesmy na liscie oczekujacych i niewiadomo kiedy bo chcemy na nfz a jesli to sie przedluzy to moze prywatnie ale to koszt 1800 zł max ponoc ale nie chcialabym bo mamy wydatki, mam nadzieje ze sie uda
zreszta mam namiary do dr bo mozliwe ze gdzies indziej ten zabieg bedzie, kolezanka np jezdzial do Zamoscia i tam robiła zabieg
przyjechalismy do domu to moj M sie wybrał jeszcze wieczorem do media bo dziadkom sie spalił wczoraj 15 tv i kupił im nowy i przyjechał ok 21
sorki ze sie nie odniose do postów ale nic nie czytałam
marta masz problemy z oknami?? ja kiedys reklamowałam mielismy okna z Ryk przyjechali zamontowali od zamowienia do realizacji szybko a potem z reklamacjami bylo ciezko bo nie po droodze, bo daleko takie mieli wymówki, ale wymieniali nam okno balkonowe bo było cos z gazem w srodku był inny odcien okna jak sie patrzyało na dom
sunday zdrówka dla Maksia oby go bardzo ni meczyła to jelitówka
zdrówka zycze i miłego dzionka i mykam cos robic

Witajcie,
my zaliczyliśmy pierwszą noc bez dzieci - wczoraj maluchy pojechały do babci i dzielnie zostały... na początku byliśmy w pogotowiu - jak by trzeba bylo po któreś jechać ale chyba usnęły ;-) bo dziadki nie dzwoniły...

Ależ mam ciszę w domku, i super wieczór panieński za nami :-D:-D:-D wiecie, na serio można spokojniej posiedzieć pooglądać filmy... nie martwiąc się że jutro z rana dzieciaki mnie pobudzą - normalnei inny komfort wypoczynku :-)

Sunday to jednak jelitówka... o rany, współczuję... i zdrówka podsyłam - obyście się wy nie pozarażali a Maksowi szybko przeszło...

Karlitka ale smaka na fasolkę po bretońsku mi narobiłaś... mniam... aż poproszę mamę żeby mi u nich groszek kupiła :tak:

Misia śliczne rysunki... moja Nela też uwielbia rysować - muszę Wam pokazać jakie piękne postaci tworzy... mają normalne buzie - z oczami uśmiechem i włosami no i oczywiście nogami :-D:-D

Anaconda jak ostatnia noc bez Mai??? :sorry2::-p poczekamy z miesiąc na jej wyniki :-D:-D

Madzieńka i jak Jula po zabawach u babci? jak jej oczko?

Iza jak dzisiejsza nocka??? pospałaś troszkę?

Justyna a jak u was nocka? ból brzuszka się nie powtórzył więcej???

Antuanet
a jak wy się macie???

Marta24 ale masz ranne ptaszki w domu ;-) nie martw się - moje takie same...:-D zawsze pierwsza forum podglądałam :-D:-D:-D:-D

Marta co ciekawego dziś w nocy piekłaś???

I na frytki mam ochotkę.... tylko mój cukier ich nie lubi :zawstydzona/y::blink::-(

Uciekam zrobić sobie herbatkę i zjeść normalne śniadanko... bo jak na razie zjadlam tylko piętkę żeby mi niedobrze od rana nie było :tak:;-)

Ależ cisza, normalnei nie mogę się przyzwyczaić :-D

Witajcie
Ja z kawką póki bajka leci
:tak:

widzę, że dzikie tłumy mieliście wczoraj na zumbie, faktycznie nic przyjemnego obijać się łokciami:baffled:

gon1a
a ile musicie czekać na ten zabieg na nfz? ze 2 miesiące?

anaconda i jak spożytkowałaś energię?

karlita co dzisiaj porabiacie z Gabi, bo mi brak pomysłu?

marta jak nocka w kuchni minęła?

sunday jak Maksio?

justynka jesteś? kupiłaś książkę?

edit:

madziara
oj faktycznie czasem trzeba tak odpocząć od porannego wstawania, a kiedy dzieciaki wracają?

Ostatnia edycja:
dziewczyny ile płacicie za basen, na orkana jest 240 zł za 8 wejsc (wazne 60 dni) ciekawe czy mozna odbierac opuszczone czy przepadają, chodzi o dzieciaczki 0-1
maltanka no własnie nie wiemy kiedy to bedzie i jak długo czekac mam nadzieje ze P. dr bedzie miała wiekszy kontrakt i cos sie zmieni po lutym, dla mnie to moze być i w Zamościu daleko nie jest

Maltanka nie wiem - zobaczymy jak im się spodoba ;-) a że są we dwoje to może im się podobać.... ciekawe jak dziadkom? hehehe

A dziś może wydrukuj H. jakiś obrazek samochodu i niech go plasteliną powykleja? mój Julek uwielbiał takie rysunki robić...

Albo zróbcie sobie teatrzyk - podrukuj samochodziki małe - niech H. je pomaluje na kolorowo później je wytnij i naklej na słomki - schowaj się za stół i pokaż mu jak samochodziki mogą jeździć i rozmawiać :) jak carsy :tak:;-)

Gon1a powodzenia w zapisach na zabieg... Asia niech się cieszy - będzie mogła bezkarnie lody wcinać po zabiegu ;-)

gon1a u nas wychodziło tak, ok 100-130 zł za dwa miesiące, raz w tygodniu po pół godziny:tak: a chcesz Maciusia zapisać?

o madziara z nieba mi spadasz z tymi samochodzikami, super pomysł:tak:
dobrze,że mi zostało 2 kartki w drukarce, muszę dzisiaj P wygonić do sklepu niech kupi papier

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka cieszę się że mogłam się przydać ;-) miłej zabawy!!!

Mirosia ależ masz dobrze z tymi bonusami ;-):zawstydzona/y: i nie denerwuj się... w Twoim stanie to zakazane!!! :tak:

Mandziula
zpaomniałam wczoraj -życzę dużooo zdrówka dla Mikołajka!!!! niech katarek szybko przechodzi!!!!

Ja uprzątnęłam domek, teraz zasiadłam na spokojnie z kubaskiem ciepłej herbatki... ach jak miło :-)

Do góry