reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Ja z kubasem kawki
o widzę, że słonko się coś przedziera

gon1a
no fakt to duża wygoda mieć rodziców pod ręką

marta o kurczę współczuję pękniętej szyby

sunday zdrówka dla was, dzwoń do przychodni i idźcie do lekarza

elza aaaaaa ale wam fajnie, ja też chcę

justyna ojej a coś zjadł takiego co mogło mu zaszkodzić? zdrzemnij się w dzień razem z Michałkiem

reklama
Witam z mlekojadem uczepionym do cyca;-):-D. Kawka wypita więc mam chwilkę. Po niedzieli znów wybędę bo M w domu będzie 2 tygodnie - odbiera tacierzyński:-p;-):tak:.
Marta a nie możesz zareklamować okna? - przecież na gwarancji powinno być. I zdrówka podsyłam.
Anaconda, ale smaka bigosikiem zrobiłaś:tak:, chyba będę jutro pichcić bo to co od teściowej to ostatnio odżałowane i z wielkiej łaski:sorry::no:.
Maltanka, mój Juli też ferie ma od przedszkola i szczerze mówiąć mam już trochę dosyć bo gorszy od Pabla - wszędzie wlezie i nerwa tylko rusza.
Justynko, współczuję nocki, mam nadzieję ze następna będzie spokojniejsza a tak w ogóle to pełnia i u nas też nieciekawa nocka była.

ale tu dzisiaj gwarno...ładna pogoda za okenm idźcie spacerowac....

Sunday
udało Ci się zapisac Maksia do lekarza???

Mirosia zdróweczka dla was, a co do wyjazdów to nie musicie od razu 300km jechac mozna zawsze gdzies bliżej...

Justyna współczuje nocki...połóż się w dzień z Michałkiem...

Madziarka na dwa dni...na pewno bedzie dobrze...a Ty juz zaplanowałas wolne bez dzieciaków...

Anaconda a widziałąs że ta Weronika prowadzi też zumbe koło nas...może sie przepiszemy, tylko ja musze P do Lublina ściągnąc bo ma zajęcia w poniedzialek i srode..(chyba)
Bigosik mniam mniam...chyba głodna zaczyna się robic...

Elza ale Wam fajnie,odpoczywajcie..i czekamy na foto relacje...uwielbiam takie śnieżne krajobrazy...

szalone tyle naspamowa NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO litości nie macie !!!!! :tak::-D;-)

;-)misia czekamy na wieści z usg :-)

lody mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zachęcające :-)

wczoraj byla zimnica bo wilgotno jak wyszłam na dwor myslałam ze mi twarz zamarźnie

Martusia wow ile zakupow super :-)

Madzieńka nie odpuszczę chce śniegu!!! chce lepić bałwana i robić orzełki :-)

Iza dzieki za info w poniedziałki nie chodzimy JA DZISIAJ SIE WYBIERAM NA ZUMBĘ :-)

Gonia cos tego sniegu nie napadało ;-)

Madziarka jak dzieciaki ???? uroczo ;-) bawią sie turlają po dywanie ależ mają cudny okres :-) super mają wspólne ferie :-)

sunday u nas tantum werde psikam dzieciakom :-) ZDRÓWECZKA!!!

elza ależ Ci zazdroszczę :-) udanego wypadu :-)

Justyna współczuję nocki

mirosia zawsze można pojechac gdzieś bliżej :-)

mlody usnął gabi zajeta ryswaniem to miałam chwilę by nadrobić

ja wczoraj odkurzaczem chyba naprawiłam pralke bo podłączylam rurę pralki do odkurzacza i wyciągnęło to co było przytkane nie wiem kto robi teraz takie cienkie węże do pralek ale pranie leżanki psa (jak jeszcze był) też pewnie swoje zrobiło ;-)

dzisiaj testujemy czy wszystko wrócilo do normy

piękna pogoda na dworze ;-) dość ciepło i przyjemnie

dziś od rana robie fasolke po bretońsku tak jakos mnie naszło ;-)

Ale się rozpisałyście dzisiaj :)

Karlitka świetny pomysł miałaś z tą rurą od pralki i odkurzaczem:-D aleeeee mi smaka narobiłaś na fasolkę po bretońsku, aż kupię sobie dzisiaj fasolę i też będę jutro gotować a coo:-)

Madzieńka nie odpuszczę chce śniegu!!! chce lepić bałwana i robić orzełki :-)

Iza dzieki za info w poniedziałki nie chodzimy JA DZISIAJ SIE WYBIERAM NA ZUMBĘ :-)

to niech glinianej-głebokiej i jeszcze tam u Maltanki pada...i lecie sobie te balwany a ja już chce wiosne!!!!;-):tak:

ale fajnie Wam z zumbą...zazdroszczę:zawstydzona/y:

Sunday co z Maksiem??? Byliście u lekarza??

Na dworze tak cudownie nie jest, na słoneczku to ok da się wysiedzieć ale jak tylko zajdzie za chmurę to czuć mróz i jeszcze wiatr zimny dokłada swoje.

Maltanka co tam dzisiaj twórczego robisz z Hubercikiem?
Michał wczoraj jadł naleśniki z serem, a wieczorem 1,5 placka ziemniaczanego i kawałek pomarańczy. Może to te placki spowodowały ból brzuszka ale pierwszy raz ich nie jadł i wcześniej nie miał problemów:confused2:
Widziałaś, w Biedronce od 13 lutego będzie Plastociasto:tak:

Mirosia ojej wy to się macie z tymi chorobami:no:czy tej zimy był chociaż jeden tydzień gdzie choroba was nie trzymała?? Co do wyjazdu, gdybym miała taką mozliwość to i nawet te 300 km bym przejechała aby tylko góry zobaczyć:rolleyes2:

Karlita gratuluję pomysłu na naprawę:laugh2:i jak pralka działa??
A gdzie ty orzełki chcesz robić?? U nas gdzie nie spojrzysz to psie placki wszędzie:wściekła/y:

Anaconda jak tam wyprawa na miasto?? Twinguś spisał się??

Anetka halo halo?? odezwij się:tak:;-)Jak Ola??? A temp w domu do wytrzymania???

Marta ojej to ja wam również współczuję nocy:no:Być może masz rację z pełnią bo synek koleżanki też nie spał tej nocy

Iwonka a ty z pracy "nadajesz"?:laugh2:

Marta24 i co z tym oknem, składacie reklamację?? A może ono było lekko pęknięte (rysa) i od mrozu poszło dalej:confused:

Madziara i co szybkiego wymyśliłaś na obiad?? Jak dzieci nie będzie w domu to te dwa dni odpoczniesz od kuchni:tak:

Madzienka do wiosny już bliżej niż dalej:tak:

Michał drzemie, ale już zaczyna kręcić się a dopiero pół godziny śpi:crazy:. U nas szybki obiad tzn canelloni, a jutro spaghetti, do końca tyg mam już zaplanowane obiady, tak że mam nadzieje że do mięsnego nie będę już zaglądać:tak:.
Na TVP info znowu konferencja w sprawie nieżyjącej Madzi:sorry:, wydaje mi się że już za dużo tego w mediach, a jeszcze wczoraj czytałam wywiad z ojcem małej i już sama nie wiem co myśleć o tej sprawie:no:

Justyna :-D tak z pracy nadaję, o 15 kończę więc będę z domu nadawać:-D To może rzeczywiście placki ziemniaczane zaszkodziły, smażone na wieczór może mu nie podeszło, w sumie brzusio jeszcze nie przyzwyczajony do takich smakołyków.

Witam przy popołudniowej kawce :-):-)
Dopiero co do domu wróciłam a twinguś nadal się sam zamyka, ja muszę dzisiaj zareklamować u elektryka samochodowego :-D:-D
Głowa mi pęka chyba ciśnienie poszło w dół :-:)-(
Justyna ja też sobie planuję obiady na ten tydzień i chyba większe zakupy już mnie ominą :tak::tak:
Karlita ale spec z ciebie :-D:-D ja kiedyś kawałkiem druta przepychałam ten kanalik co proszek z wodą leci bo mi się zapchał :-D:-D:-D
Mirosia a nie wystarczy ci wyjazd do teściowej ;-);-):-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Ja zasiadam z kubasem popołudniowej herbatki grzańca z cynamonem popijam:tak:

karlita
to co lepimy bałwana,lepimy bałwana, my chcemy śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak:

justyna dzięki za info, a pamiętasz, że jutro książka, hmmm po plackach

mirosia zdrówka dla was

anaconda mnie też coś głowa pobolewa

sunday jak Maksio?

Do góry