reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, u nas nadal niedobrze:-( Maksiowi do pare godz wrca temp dzisiaj rano mial 38,6. Wymiotów brak...ale jakby go gardło bolało, a my żadnych leków nie mamy. Cholera jasna jaka jestem zła!!! Nie wiem co mam robic:-(

Sunday a byliście wczoraj u lekarza i z gardłem było wszystko ok??
to może byc angina...bo goraczka i wymioty...

a dzisiaj masz szansę dostać się do lekarza???

zdróweczka dla Was

reklama
sunday moze to faktycznie angina:no:
mnie cos chce brac, wszytsko mnie piecze, w gardle, nosie ech
mlody usnal wiec troche ogarnelam domek , o wstal ......

hej dziewczyny witam z mroźnej i zasypanej Krynicy...nie powiem jest zimno a sniegu po pachy... ale jest fajnie.... własnie wybieramy się z Czarującym na Górę Parkową gdzie jest specjalny wyciąg saneczkowy dla dzieci....
życzę miłego dnia....

Witam i ja z rana :-):-):-)
I dzisiaj mój ostatni dzień ferii bo jutro wraca Maja :-D:-D:-D koniec laby :-D:-D:-D
Twinguś zrobiony mam nadzieję i umyty, zaraz go wypróbuję :tak::tak::tak:
Elza ale ci dobrze :tak::tak:
Sunday zdrówka dla Maksia, idźcie do lekarza czym prędzej :tak::tak:
Marta ojej a jak to możliwe że szyba pękła - sama z siebie, dzwoń i reklamuj czym prędzej :tak::tak:
Motylla super że z uszkami wszystko w porządku :tak::tak: no i musisz jakoś tych swoich chłopaków zgrać,żeby ci razem spać chodziły :-D:-D;-);-)
Misia chyba już się nie możesz doczekać usg :tak::tak: my też :-D:-D
Madzienka a to sobie Jula wymyśliła :-D:-D to ty też masz popołudnie wolne :-D:-D:-D
Sienio i jak? Przyjeżdżasz dzisiaj poruszać boczkami :-D:-D:-D wyciągnij też Anetkę :-p:-p
Marta witaj po przerwie :-):-) a babci nie skomentuję :no::no:
Maltanka to Hubert też sobie zrobił ferie od przedszkola :-D:-D
Gon1a obyście nie musiały wycinać tego migdała :tak::tak:
Zmykam jeść śniadanko i bziu twingusiem na miasto :-D:-D

Witajcie porannie:tak:

Elza widzę urlop mija fajnie;-) na długo pojechaliście?

sunday kurcze ale Was rozkłada:no: trzymam kciuki żeby Maksio szybko wyzdrowiał.

Iza no ale miałaś niewypał z tą wczorajszą zumbą... no ale dzisiaj nadrobisz:tak:

No dzisiaj to całkiem przyjemnie na dworze w porównaniu z ostatnimi temperaturami:-)

Miłego dnia, lecę po jakąś kawkę.

Hej, nocka minęła nam strasznie, praktycznie tylko nad ranem udało mi się oko zmrużyć na dłużej niz 15 min:crazy:, ewidentnie to wina brzuszka tylko nie wiem co mogło mu zaszkodzić:eek:

Sunday pyszne pyszne:blink:zdrówka!!!!

Talia
dzisiaj macie alergologa?

Marta24
zdrówka dla ciebie, a szyby szkoda:-(

Elza super że odezwałaś sie i że podoba Wam się tam:-)

Motylla cieszę się że u Was jest wszystko ok:-)

Anaconda fajnie że autko sprawne:tak:

Mirosia
i jak sie dzisiaj czujesz??

Gona trzymam kciuki za wizytę

Śniadanko zjedzone więc zaraz zmykamy na spacerek:cool2:

Iza zapomniałam ci napisać, to nie sądziłam że ta druga dziewczyna taka kiepska, czyli tak jak Monika pisała trzeba chodzić tylko wtedy gdy ta Weronika jest :szok::szok:
Justyna współczuję nocki, może uda się w dzień razem z Michasiem pospać troszkę :tak::tak:

Madzieńka hehe nieźle Jula to sobie wymysliła :-D:-D:-D My dziś chyba wysyłamy nasze dzieci do babci E. na wakacje na dwa dni - niech i Nela spróbuje jak to jest usypiać bez mamy :-D:-D

Elza
fajnie że Wam się urlop udaje... oby tak dalej!!!

Sunday ja bym jak najszybciej do lekarza gnała... to faktycznie na anginę wygląda - a Maks chce jeść? czy łykać nie może?

Anaconda wow - za czym gnasz do miasta???

Marta nie daj się chorobie - lecz się domowymi sposobami!!!! ;-)

Justyna współczuję nocki - prześpij się dziś w dzień z Michałkiem

My już po śniadanku - od razu lepiej się czuję :tak: a teraz muszę brać się za jakieś jedzonko na obiadek... ale mi się tak nie chce stać przy kuchni... blee :-p Anaconda masz coś dla mnie w swojej zamrażalce? :-p;-) hehe idę przeszukać swoją :tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry