Ja też nie wierzę że to był wypadek i uważam że to wcale nie koniec tej historii
ja też nie wierzę...i przeraża mnie ta perfidnośc tej laski w przekonywaniu wszystkich o porwaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie wierzę że to był wypadek i uważam że to wcale nie koniec tej historii
Madzieńka udanego imprezowania!!! i najlepszego dla Ewci!!! oby kolejne rocznice były jeszcze piękniejsze!!!!
ps. ciekawe czy coś ciekawego wam dziś oznajmią
P.S. Jeszcze zapomniałam o jednym Proszę Was o poradę, bo chciałam sobie kupić nawilżacz powietrza, ale kompletnie nie wiem jaki, myślałam o Climaticu, czy któraś z Was używa i może coś powiedzieć, jaki najlepszy, na co zwracać uwagę i takie tam )?? Dziękuję
Mnie też to dziwi...Ja też już jestem przesycona tymi informacjami o Madzi i brak mi już po prostu słów...Od kiedy po kąpieli zawija się dziecko w kocyk, i od kiedy koce są śliskie...ehh, sama już nie wie co mówić..