reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
a ja to już sama nie wiem co myślec na temat malej Madzi, najpierw myślaam, ze matka była w szoku i wymyslila porwanie, może myślała, ze sprawa nie nabierze takich obrotów???? teraz mam mentlik w głowie, co kierowało i kieruje tą kobietą????????
biedne to małe dziecko, nikomunie zdązyło niczego zrobić, a tu cos takiego......

Karlitka ja daję 1 ml mucosolvanu i do tego dolewam soli - tak do miarki max (tak 3,5-4ml)
A daleko masz sklep??? szybciutko przebiegnijcie koło południa... no chyba że znajdziesz gdzieś schowany kus kus ;-)

Maltanka wszystkiego naj dla Hubercika!!!! oby spełniały się jego dziecięce marzenia, by był grzeczny i uśmiechnięty każdego dnia!!!!!

Madzieńka udanego imprezowania!!! i najlepszego dla Ewci!!! oby kolejne rocznice były jeszcze piękniejsze!!!!
ps. ciekawe czy coś ciekawego wam dziś oznajmią :-D

Anaconda to co - spod kołderki do nas piszesz??? :-D

Mandziula rób z Kolą bałwanki z waty - fajna zabawa i Kola się zajmie na chwilkę ;-) dzieci lubią się tak taplać :-D:-D:-D:-D

anaconda jedziemy do Krynicy... mam nadzieje że chociaż trochę te mrozy odpuszczą....

karlita ja również nie wierze w nieszczęśliwy wypadek tym bardziej po wypowiedzi lekarza sądowego, który twierdzi że upadek z takiej wysokości jak ręce matki i uderzenie głową nie spowodowałoby śmierci...
a jesli chodzi o ziemniaki to nie chodzą u Ciebie po domu z ziemniakami, u nas co sobota zawsze domofon i "może ziemniaki albo cebula"

Cześć Dziewczęta

Ja dopiero odpaliłam komputer, bo od rana za robotę się wzięłam, mieszkanko posprzątane, pranie nastawione a Cypruś śpi, także mam chwilę wytchnienia:tak:
Planowałam dzisiaj wybrać się do Fiku Miku z Cypkiem, niby blisko mamy, zobaczę co na dworze się będzie działo.

Karlita ja też mięso mam tylko gorzej z dodatkiem:tak: kupiliśmy sobie ostatnio parowar i chciałam go dzisiaj wypróbować, zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Maltanka dużo zdrówka dla Hubcia, radości dziecięcej i okiełznania;-)

Słyszałam rano w wiadomościach o Madzi, że znaleźli, a już myślałam, że może akurat sprzedała dziecko i ono żyje przynajmniej, a tu taka tragedia....ja nie wiem jak ona teraz zamierza żyć...gdzie sumienie...gdzie miłość....brak słów

Miłego weekendu dla Was:-)

P.S. Jeszcze zapomniałam o jednym :) Proszę Was o poradę, bo chciałam sobie kupić nawilżacz powietrza, ale kompletnie nie wiem jaki, myślałam o Climaticu, czy któraś z Was używa i może coś powiedzieć, jaki najlepszy, na co zwracać uwagę i takie tam :))?? Dziękuję ;)

Ostatnia edycja:
Madzieńka udanego imprezowania!!! i najlepszego dla Ewci!!! oby kolejne rocznice były jeszcze piękniejsze!!!!
ps. ciekawe czy coś ciekawego wam dziś oznajmią :-D

Madzia nie spodziewam się żadnej wiadomości zaskakującej od świętujących bo to rocznica ślubu moich rodziców:-D:-D:-D:-Dale za życzonka dziękuje w imieniu rodziców...

P.S. Jeszcze zapomniałam o jednym :) Proszę Was o poradę, bo chciałam sobie kupić nawilżacz powietrza, ale kompletnie nie wiem jaki, myślałam o Climaticu, czy któraś z Was używa i może coś powiedzieć, jaki najlepszy, na co zwracać uwagę i takie tam :))?? Dziękuję ;)

Iwonka my mamy firmy HB i podobno to jedne z lepszych nawilżaczy....nam polecili znajomi i my jesteśmy bardzo zadowoleni

Madzieńka hahahaha faktycznie - przecież oni dopiero co zdjęciami się chwalili :-D:-D:-D widać że w ciąży jestem i mi dziecko rozum odbiera :-D:-D:-D

Karlitka i co - biegniesz po ziemniaczki???

My już po zupce, ja drugie naszykowałam - już się marynuje, ziemniaczki podgotowane gotowe do opieczenia... mam luzik... czekam więc na M.

Idę więc zrobić sobie ciepłej odprężającej herbatki...

Witam ponownie:rofl2:

Martynka śpi, kurczaczek się piecze , Amanda zajęta bajką więc mam chwilkę:rofl2:

Juleczko i Huberciku wszystkiego najsłodszego z okazji urodzinek:-)
1915367313_1.giftomek-i-przyjaciele-pojazd-10501-1.jpg

Nawiązując do sprawy o maleńkiego aniołka to jak tylko to się zaczęło miałam dziwne przeczucie że jest to podobna sytuacja jak z tą dziewczynką 3,5 letnią wepchniętą przez matkę do wody:no: nie zdziwię się też jeżeli okaże się ze to było morderstwo a nie wypadek:-( bo skoro wypadek to czemu ukryła zwłoki czemu nie wezwała pomocy, czy po upadku próbowała jakoś temu dziecku pomóc, chyba w szoku to powinna nie wiem krzyczeć, może płakać z rozpaczy a nie szukać miejsce na ukrycie ciałka i wymyślać niestworzone historie:no:
Madzienka wszystkiego najlepszego dla rodziców:tak:
zaraz sobie sprawdzę co to za nawilżać masz:rofl2:

Iwonka z nawilżaczem niestety nie pomogę:sorry:
Elza a kiedy do Krynicy się wybierasz? dzisiaj? na długo?:rofl2:
Madziarka już 9tydzien ale ten czas leci:-)
co do pracy to na razie nie narzekam:rofl2: nikt nad mną nie sterczy nie kontroluje szefowa z rana wpadnie coś tam wyjaśni a potem do LBN jedzie więc potem mamy w razie czego ze sobą kontakt telefoniczny:tak:
a szef to tylko na koniec dnia przychodzi podwieźć mnie na przystanek:rofl2:
Madzienka prezent już zakupiłaś?:cool2:
Karlita i jak po ziemniaczki wyskoczyłaś?:rofl2:
Antuanet zdróweczka dla Kubusia posyłam:tak:

reklama
Antuanet, zdrówka dla Kubusia życzę.
Ja też już jestem przesycona tymi informacjami o Madzi i brak mi już po prostu słów...Od kiedy po kąpieli zawija się dziecko w kocyk, i od kiedy koce są śliskie...ehh, sama już nie wie co mówić..
Mnie też to dziwi...

Z Oliwierkiem trochę już lepiej, przynajmniej gorączki nie ma, troszkę katarek go jeszcze męczy ale maruda że nie wiem... ja też nosem ciągam...zaraz do nas mama przyjedzie.

Ja już pisałam że mi jest ogromnie szkoda tego dzieciątka... ja nie rozumiem jak można takie dziecko skrzywdzić, przecież ono nic nikomu nie zrobiło, nie miało nawet jak się obronić...

Do góry