reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka u nas tez to samo z przedszkolem placz w sobote ze nie idziemy:-)
mirosia oby juz ie pusciło to te wirusiska okropne, ale - 30 wszystko wysiepie i bedzie zdrowiej
a wiesz ze w szpitalu poznałąm dyrektorke tego złobka na braci wieniawskich, jej córka leżała ze mna w sali z 4 tygodniowym też Maciusiem, a ta dyrektoerka taka wydawała sie konkretna równa babka, co do ciuchow to dzwon jakby co jak juz wyzdrowiejesz:-)
madziarka kciukasy zacisniete bedzie dobrze
talia oby wszystko sie w końcu wyjasniło co i jak z Gabrysią
aneta super zdjątko łał i oby upragniony synio
a ja dzis rano na badaniach okresowych byłam i dotarłam do pracy na 10:-)
a przez weekend nawet nie zajrzałam, choinki nei rozebrałam jeszcze moze dzis sie wezmiemy miałam gosci w sobote i w niedziele narobiłam duuzo jedzenia, sałątki, flaczki itp i wszystko poszło wczoraj kolega siedział do 21 juz myslalam ze sobie nie pojdzie ale jeszcze gadalismy w wejsciu tyle było do obgadania az moj m sie złościl ze nei wie kiedy wyjsc itp
maltanka zdrówka podsyłam kto chory Ty czy Hubcio??

reklama
Ku.... zaraz rozniosę tu wszystko, akurat jak mi młody usnął ktoś zaczyna mi coś wiercić, noszzz:angry: jak nie urok to sr...

kurczę zła jestem dzisiaj, mieliśmy plany z Hubertem na jutro, a teraz czeka nas siedzenie w domu
:-(

widziałyście Pogoda Lublin: Będzie coraz zimniej - Wieści - MM Moje Miasto

madziara
teraz nie dmuchamy balonika, jak jest katar to nie wolno:no:

anetka śliczności:tak:

sunday i jak wizyta u dentysty?

fogia łaaa masz powiera dzisiaj

madzienka no co ty +15 to tak lajtowo a - 15 to zimnica:-D

mirosia doskonale cię rozumiem, u moich z psami nie lepiej:angry: ale te jeb...sierściuchy non stop siedzą w domu,bo im zimno, :angry:ci od zwierząt powinni co jakiś czas sami chodzić po takich wsiach i sprawdzać

karlitka tam same dzieci także oby szybko poszło

talia oby po wynikach się coś wyjaśniło

gon1a Hubertowi znowu z nosa leci

Maltanka nie denerwuj się...dopiero na nowym mieszkanku poznasz co to remonty jak każdy zacznie stukać, pukać i wiercić...przez najbliższe parę lat;-):tak:

Talia my też byliśmy u dr Żywieckiej...bardzo fajna pani doktor i taka konkretna...mam nadzieje że Wam pomoże...

Gon1a fajny weekend za wami

Fogia oj przydałby mi się twój power...

Witam,

My dzisiaj zrezygnowaliśmy ze spaceru, tylko rano sama wyskoczyłam na zakupy a z Michałem został mąż. Moja maruda właśnie zasnęła na mamusiowych rączkach, to było trzecie podejście do drzemki. Z obiadkiem już się obrobiłam, dzisiaj pomidorówka z lanymi kluseczkami:tak:

Sunday i jak było na malowaniu ząbków, Maksio siedział spokojnie??

Maltanka trzymam kciuki za wizytę i oby na uszka H nic nie poszło:tak:

Madziara za was również trzymam kciukaski:tak:doczekałaś się listonosza?

Karlita strasznie boleśnie Norbuś ząbkuje:no:, z Gabi było tak samo??

Anaconda super że Maja już doszła do siebie po niestrawności. A rysunek przepiękny:tak:Macie wszechstronnie uzdolnioną córę:-)

Anetka cieszę się razem z Wami dobrymi wiadomościami od lekarza:-). Zdjęcie maluszka piękne:-)

Antuanet dobrze że lekarz dobrał właściwy antybiotyk i maluszki szybko zdrowieją:tak:

Madzienka fajnie że wypad zakupowy udany:tak:

Mirosia ojej, brak słów na znieczulicę teściów:no:, ale dobrze dogadałaś teściowej:tak:Mam nadzieję ze po twoim wykładzie zaczną dbać o psy:tak:

Talia trzymam kciuki za testy:tak:

Maltanka nie denerwuj się...dopiero na nowym mieszkanku poznasz co to remonty jak każdy zacznie stukać, pukać i wiercić...przez najbliższe parę lat;-):tak:
dzi

dzięki za pocieszenie:-p ps. mam nadzieję, że będzie tak jak u mojego szwagra - tam mogli się tłuc i remontować tylko do 17:tak:

, dzisiaj pomidorówka z lanymi kluseczkami:tak:

u mnie też dzisiaj pomidorówka:tak:

Justyna Maltanka Wy tu o obiedzie a ja zabieram się zaraz za sos musztardowy do łososia bo my z gabi tylko po zupce i drugie się marynuje,

O moje dziecko mówi głodna:szok::szok:
Idę coś jej wrzucić do brzuszka

Witajcie w klubie pomidorówkowiczów :-D:-D

Justyna dzieki -doczekałam się i już zdążyłam doprowadzić do ładu zanim przyszedł ;-)

Mirosia ja będę rodzić na jaczewskiego bo stamtąd mam lekarza... a co do psów - dobrze im powiedziałaś... ciekawe czy coś dotrze :zawstydzona/y:

Maltanka niedługo to wy będziecie się tłuc :-D a sąsiedzi - zawsze tak jest że jak dziecko uśnie to się wiercenie zaczyna :-D

Talia to dobrze że będziesz szła do lekarki już z konkretami... oby tylko wyszło co się dzieje!!!

Madzieńka wow - ależ poszalałaś... i dzięki za info - może jutro by mi się udało podjechać tam...

Dzięki za trzymanie kciukasów... jutro się przydadzą... ;-)

Karlitka to co - chcesz dołączyć do grona matek trójki dzieciaków? ;-):-p

Fajnie mi, fajnie.... a będzie jeszcze fajniej jak mdłości odpuszczą... choć tfu tfu już o niebo lepiej się czuję... tylko muszę pilnować żebym nie miała za duzych odstępów między posiłkami...

Fogia super że imprezka się udała... dziś poszalałaś a teraz usiądź i odpocznij spokojnie przy kawusi...

Witajcie popołudniowo:-)

Karlitka współczuję bolesnego ząbkowania, u nas na szczęście nie nabrało to takich rozmiarów, Cypek wszysto dzielnie znosił, aż byłam zdziwiona, sama bym jęczała jakby mnie zęby bolały:tak:

Anaconda śliczny malunek, ale masz uzdolnioną córcię:-)

anetka fotka z usg super, ale Ci Szkrabol rośnie:tak:

Ja dziś po porannym egzaminie, jednego nie zaliczyłam(wczoraj miałam wyniki) i teraz mam humor do niczego, zamartwiam się nim, bo nigdy nie miałam żadnej poprawki a tu o.... aaale jakoś trzeba się otrząsnąć.
Dziś na obiad zrobiłam szybko mielone i znów w te pędy do pracy, także cały czas na pełnych obrotach:tak:

A n a dworze na szczeście ciut cieplej, tylko -7 :-)

Pozdrawiam ciepło;-)

reklama
Talia przynajmniej wytłucze te wszystkie zarazy :-)

Justynka Gabi tylko cierpiała przy górnych jedynkach, czwórkach i piatkach .... była wysoka tmp i bezsenne noce
niestety Norb ma jakieś silne dziąsła np jedynka to mu tak napuchła że az mu dziąsło pękło wzdłuż odsłonił sie od razu caly ząb .... :no: od góry do dołu

Do góry