reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

My na 17 idziemy do lekarza, oczywiście już bez numerka, ale mam nadzieję, że długo nie będziemy czekać
z nosa się leje woda, noc cała kaszląca,
:crazy:tydzień siedzenia w domu jak nic, ciekawe tylko co z tymi uszami.

Kurczę ja to nie wiem co to się dzieje w tym roku, każdego coś boli, każdemu coś dolega, jeszcze się dowiedziałam, że mąż mojej przyjaciółki ma problemy z ciśnieniem-kurczę młody chłopak, kuzynka taka straciła ciążę
:-(
normalnie niedługo przyjdzie nam się zabierać:sorry2:

sienio
a to się składa tu gdzie Ty jesteś czy w innym jeszcze miejscu?

antuanet jak się dzisiaj czujecie? zdrówka

madzienka madziara na 17 idziemy do lekarza

justyna :szok: o matko

marta Bugi to sala zabaw w Gali:tak:

sunday super, że udało się załatwić opiekę dla Maksia

misia szkoda, że bal nie do końca się udał, ale tak to jest te małe dzieci bardziej wystraszone niż zadowolone z tego, a i właśnie musisz wziąć pod uwagę to co Talia pisze jak Natalka pójdzie do przedszkola, będzie ci znosiła choroby do domu

karlita tulaski na te bolące ząbki

anaconda śliczny rysunek

reklama
Madzieńka znalazłam... nie będę dzwoniła żeby nie przeszkadzać ;-):tak: zdzwonimy się później!!!

A i jutro idę do lekarza ;-) ciekawe czy wszystko będzie ok.... proszę trzymajcie jutro wieczorkiem kciuki ;-)

Na szczeście cukry mi się w miarę unormowały... więc myslę że nie będzie źle ;-)

Zmykam się wreszcie myć :-D

ps Anaconda śliczny rysunek!!!!! masz zdolnaichę w domku!!!

ps2. Maltanka obyście długo nie musieli czekac... a dmuchacie w balonik? nauczył się Hubert?

Witajcie

Ja na sekundę, bo zaraz zbieramy się do Lublina, pojedziemy z Olą busem, bo Pawel w pracy. Chciałam Wam tylko powiedzieć że na sobotnim usg wszystko w porządku, dziecko dobrze się rozwija, nawet do badania ułożyło się idealnie. A tu zdjęcie mojej kruszynki:

2012-01-30 09.02.42.jpg

Miłego dnia.

Witajcie. No i chyba prognozy im sie sprawdzają, bo żebywiście coraz bliżej nam do bieguna... Ja jak zwykle w poniedzialki na pozniej wiec moglaby sie wyspac:-) Zjedlismy dzisiaj kanapeczki z serkiem i miodkiem, Maksio układa puzzle piankowe z cyferkami. Wiec mam chwile na neta. Herbatke wypije i zbieramy sie do dentysty.

anetka :-):-):-)śliczniutkie zdjęcie:-):-):-)

maltanka trzymamy kciuki za wizyte:-)

Madzienka co planujesz na swoj dlugi-krotki urlop?

Madziara oczywiscie ze bedziemy trzymac kciuki, napewno bedzie wszystko dobrze:tak:

talia trzymamy kciuki za testy, oby w koncu sie wyjaśniło:-)

anaconda wow jakie piekne dzieło Majeczki:-)

misia dobrze,ze przynajmniej troszke Natalka sie bawiła:-) ale fakt takie imprezki to dla starszych dzieciaczkow:-)

fogia jak po imprezce??? leniu****esZz?

Witam się i ja
karlita współczuję nocek, oby ząbki przestały dokuczać...
madziara78 dzieciaki duuuużo lepiej, spały prawie całą nockę.:-) Madzia jaki Wy macie inhalator?A w miarę cichy jest?Bo nasz chyba dogorywa...bo coraz głośniej chodzi...A wizytą się nie martw, jak masz mdłości i inne dolegliwości znaczy że ciąża prawidłowo się rozwija tzn.książkowo:tak:
anaconda27 dobrze że to tylko niestrawność u Mai:tak:Śliczny rysunek Maja narysowała.
maltanka zdrówka dla H, pewnie w przedszkolu coś złapał...
madzienka myślałam że Jula też ma urlop od przedszkola...
aneta82 super wieści z brzuszka!:-) Oby tak dalej.
My już po śniadanku, inhalacjach,lekach więc można odpocząć.Dzieciaki super noc przespały, Wiki aby o 3 się obudziła na jedzonko ale od razu zasnęła. Może ten Ospamox na nich tak działa usypiająco? Wiki teraz zjadła mleczko i od nowa śpi:-) Kuba ogląda zdjęcia więc ma zajęcie...Ja zrobię dzisiaj pierożki z mięsem na obiad bo już nie mam pomysłów co gotować:sorry2:
A przy okazji Kubę zajmę żeby mu się nie nudziło. Miłego dzionka:-)

Ja już wyprysznicowana, czekam na siostrę - ma przyjechać na kawusię ;-)

Antuanet
super że lek szybko zadziałał na dzieciaki... i oby już na dobre wyzdrowiały i więcej leki nie były potrzebne :tak:
co do inhalatora - my mamy takiego omrona u nas też chodził non stop.. ostatnio tfu tfu jakoś mniej go potrzebujemy... ;-)

Anetka śliczna kruszynka!!!!

Sunday
zapomniałam odpisać na twoje pytanie -kotka jeszcze nie jest sterylizowana... za młoda była ale najwyższa pora o tym u weterynarza porozmawiać ;-)
Super że mogliście na spokojnie zjeść śniadanko... i oby wizyta u dentystki przebiegła w miłej atmosferze!!!

hej girls

Stwierdziłam dziś, że nie potrafię odpoczywać.
shocked.gif
Od kilku tygodni obiecywałam sobie, że jak tylko przyjdą ferie i zakończy się ten imprezowy styczeń to pierwszy wolny dzień przeleżę w wyrku i palcem nie ruszę. I naprawdę, uwierzcie mi, że próbowałam ale po pół godzinie wstałam bo już mnie cholera brała z tego nic nie robienia.
unsure8ly.gif
I od rana już posprzątałam mieszkanie, zmieniłam ręczniki, pościel, rozwiesiłam 2 pralki prania, nastawiłam 3, zrobiłam zakupy i dopiero teraz zasiadłam z kawusią.

anaconda rewelacyjny obrazek! I jakie odwzorowanie detali! Ma talent ta twoja córcia.

A i jutro idę do lekarza ;-) ciekawe czy wszystko będzie ok.... proszę trzymajcie jutro wieczorkiem kciuki ;-)
będę trzymać już od dziś!

wow! Jaka cudna kruszynka! Rozczulają mnie takie fotki. :-)

fogia jak po imprezce??? leniu****esZz?
po imprezce ok ale lenieniem się to tak jak napisałam wyżej. :dry:

Norbertowi przebija sie ostatnia dwójka niestety w nocy daje popalić i szuka ukojenia w ramionach mamy najlepiej na pionowo ;-) więc mama raczej nie spi ;-)
Antek też ostatnie noce porykuje. Budzi się na niby karmienie po 5-6 razy w ciągu nocy! Jak był noworodkiem to potrafił spać ciurem po 8 godzin, a teraz?????????????????:szok:

Ja już w domku...brrr ale zimno, rozumiem że w zimie powinno być zimno no ale -15 w dzień to już przesada:sorry2:
Jula w przedszkolu, ja zaliczyłam orkana i tesco....(Madzia w next są wyprzedaże, dużo rzeczy -50%)...a teraz biorę się za porządki i gotowanie obiadku

Madzieńka co tak wczesnie? :-p;-)

:-D:-D:-Dminęły czasy kiedy spało się do 10

Muszę wam się pochwalić rysunkiem jaki Maja zrobiła :-)

piękny....

My na 17 idziemy do lekarza, oczywiście już bez numerka, ale mam nadzieję, że długo nie będziemy czekać
z nosa się leje woda, noc cała kaszląca,
:crazy:tydzień siedzenia w domu jak nic, ciekawe tylko co z tymi uszami.

czekamy na wieści od lekarza...i mam nadzieje ze to nic poważnego

Madzienka co planujesz na swoj dlugi-krotki urlop?

nic szczególnego....
powodzenia u dentysty

madzienka myślałam że Jula też ma urlop od przedszkola...

tak urlop:-D..pierwsza wstała i wołała że do przedszkola jedziemy....w sobotę i niedzielę tez chce chodzić:-)
Ospamox to bardzo dobry antybiotyk...oby szybko pomógł maluchom...

Aneta super fotka....mnie też rozczulają takie zdjęcia

Madziarka będziemy trzymać moccccno!!!!

Karlita tulaski dla Norbbusia na bolące dziąsełka;-):tak:

Dzień dobry :-)

ależ ziiiiiimnooooooooooo

niby -13 ale przez ten wiatr jest o wiele zimniej .... brrrryyy

chyba dzisiaj daruje sobie sopacer z dzieciakami :-)
u nas w tym tygodniu ferii grupy łączone więc Gabi zostawiam w domu :-) dzisiaj mamy zaplanowane prace plastyczne ;-)

Anaconda wow wow Maja sama go namalowała ??? jestem pod wrażeniem

maltanka mam nadzieję ze długo nie będziecie czekać!! jestem zdania ze dzieci powinny wchodzić bez numerka ...

Madziarka Ty zawsze wyglądasz kwitnąco :-) za wizyte mocno trzymamy kciuki :-) BĘDZIE DOBRZE :-) ale Ci fajnie :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

moja koleżanka ma termin za 2 tygodnie, na luty ma też termin bratowa cioteczna E i to chyba najbardziej wyczekiwane maleństwo bo po 3 poronieniach. Znów duzo dzieciaczków sie urodzi :D JUPI :D z reszt a wystarczy popatrzeć na nasze forum ;-)

ok tego posta pisałam rano i go nie dodałam :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewuszki

My już po wizycie w przychodni czekałyśmy w kolejce godzinę żeby dostać się na badanie krwi. mamy 200 pln w plecy ale co nieco moze to wyjaśni czy Gabi jest alergiczką( badanie IgE) i mamy za sobą testy na 20 alergenów.
Jutro pierwszy wynik za 3 dni te 20 alergenów, wszystko wożą do lublina wiec tak trzeba czekać. Strasznie jestem ciekawa.
Potem pojechałyśmy do sklepu jeszcze bo chleba trzeba kupić Gabi już wścieklizny dostawała to wszelkie plany zmieniłam i szybcikiem do domu żeby jej dac odetchnąć od kolejek i czekania.

Madzienka super że mas ztaką Julcię która uwielbia przedszkole ale i przedszkole dobrze wybrałaś.
madziara kciuki będę trzymać i mysleć ciepło o Tobie!!! a co do wizyty jedziemy do Luxmedu 7 II do dr żywickiej. testy zrobiłam żeby z jakimś konkretem jechać:sorry2:
Justyna zapomniałam wczoraj napisać że na pewno mocno się wystraszyłąś i wkurzyłąś, nie mogę pojąć jak ktoś pijany wsiada za kierownicę:wściekła/y::wściekła/y:

Karlita Ty chyba chciałaś mrozów:laugh2: Oby już ząbki trochę odpuściły Norbisiowi. a prace plastyczne potem pokaż

Anetka
śliczna ta twoja dzidzia

maltanka
powodzenia w przychodni, oby szybko i z dobrą diagnozą

Anaconda rysunek Mai super, chyba będzie to talent prawdziwy w jej ręku!!!!!!!

mirosia rzeczywiscie trudno tak patrzeć na biedne ieski w taki mróz

Do góry