reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja mam wieści od Beatki..Maja zdrowa, to była najprawdopodobniej niestrawność, odpoczywają u teściówki...

Iza w sztukę, czyli w przedstawienie???u nas od kiedy zaczęły się próby do przedstawienia w przedszkolu...non stop w domu robimy scene i coś przedstawiamy

reklama
my już po dworku - cieplutko się ubraliśmy i biegaliśmy po śniegu ładnie ponad godzinkę :tak:;-)

Fajnie jest na dworku bo nie wieje aż tak bardzo, słonko świeci... i powiem wam że ja nie czułam tego mrozu - a może mrozu już nie ma :-D bo ja też jeszcze nie mam termometru... :-p:blink: teraz podjedliśmy zupkę... i powoli trzeba brać się za drugie danie :sorry2:

Madzieńka może Jula odkryła powołanie ;-):tak:

Izka pokaż wasze dzieła :tak:

Anaconda dobrze że u was już dobrze...

Ależ to powietrze mnie rozkłada... ja najchętniej poszła bym teraz spać :-p:sorry2: tylko czemu na dzieci powietrze tak nie działa? :sorry::confused:;-)

Witajcie

Hubert dzisiaj gania, ale z nosa się leje, kaszel też mamy, więc jutro do lekarza idziemy, normalnie nie wiem co jest, przecież na poczatku tak często nie chorował

za to ja dzisiaj cały dzie też w kib...
sunday
sorki że dopiero dzisiaj ale ja jak jestem u mamy to zawsze rzucę gdzieś telefon i nie słyszę:sorry2:

sienio ja mogę chętnie za ciebie pójść do pracy:sorry2: ps. no pocieszam się tym, że to pierwszy rok taki tylko

iza tulaski na bolesne ząbkowanie

misia to przedszkole językowo-artystyczne słyszałam, że dobre, ta akademia przedszkolaka nie wiem jak tam jest, ale słyszałam opinię, że tam chodzą dzieci rodziców co "wyżej sr..niż d..mają:sorry2:" chyba najlepiej gdzieś niedaleko domu, albo pracy coś wybrać:sorry2:

madziara,madzienka dzięĸi Hubert gania, ale z nosa się leje i kaszle, dobrze, że temperatury nie ma

justyna Najlepsze życzenia dla Jacka

Witam wieczorowo
sienio oczywiście dobrze wiesz o kogo mi chodziło:sorry2: Jak ją spotkam to chyba ją zabiję b nic nie dociera!Normalnie nie rozumiem jej-jak można być takim bezczelnym!
madziara super spacerek zimowy mieliście! A masz jakieś fotki?Współczuję mdłości, już nie wiem co lepsze czy mdłości czy rozmowy...
madzienka jak tam po obiadku rodzinnym?
iwonka07 ja zamawiałam lekarza do domu, bo jak pomyślę że mam towarzystwo ubierać w taki mróz to się wszystkiego odechciewa...
maltanka zdrówka dla H, oby to nic poważnego.
misia2010 ja bym wybierała to najbliżej domu, bo jak będzie druga dzidzia to już ciężej się wybrać...
justyna2729 Wszystkiego Najlepszego dla Małża:-):-):-)
A u nas szpital, dzieciaki rozłożyło:wściekła/y: Wiki ma zapchany nosek, gardło i uszy narazie czyste, a Kuba jak się okazuje zapalenie oskrzeli:sorry2: Pad dr M przyjechał już po 18 ale zdążyliśmy jeszcze wykupić leki.Dobrze,że zbadał też Kubę bo po nim nie było bardzo choroby widać a wczoraj po południu dostał gorączki ponad 38:szok: Dzisiaj już małej się lepiej oddycha, ale mają po 3x dziennie inhalacje więc inhalator na okrągło chodzi... Tak więc kolejny tydzień siedzimy w domu:-( Nadrobimy zaległości w czytaniu książeczek, bo ostatnio dostał kilka nowych.A jak dzisiaj oglądałam tą konferencję z rodzicami zaginionej Madzi to aż się popłakałam, nie wyobrażam sobie co przeżywają Ci rodzice:-:)-:)-( Miłego wieczorka.:-)

Anetko o mamo... współczuję i mam nadzieję że leki szybko dzieciaki postawią na nogi.... i ty się trzymaj - żebyś miała siłę opanować chorobowe dzieciaki...:sorry:Zdróweczka podsyłamy dla was wszystkich!!!

Maltanka może u Huberta to nie będzie nic strasznego... może się po prostu podziębił... czekamy na wieści po wizycie...

Antuanet ja też nie wiem co gorsze :sorry2: ale ciągle mam nadzieję że lada chwilka mi przejdzie - i tak wydaje mi się że od dwóch dni już jest lepiej... mniej mnie łapie - choć ciągle łapie :zawstydzona/y::-(

Myślę że jak bym mogła swoje zachcianki zajadać to było by łatwiej.. a tak to nawet suchej bułki nie mogę zjeść :wściekła/y::no: nie mówiąc już o żelkach czy innych słodkościach...

co do fotek - mam, dziś im trochę popstrykałam... jak mi się uda wstać i będę się w miarę czuła to je zgram i kilka wstawię... :tak:;-)

Karlitka halooo... co u was???

Mandziula wróciliście???

Justyna Anaconda a Wy???

A gdzie reszta forumek się chowa? na dworze zimno to na forum powinno być gorąco :-D a tu taka cisza....;-):-p

witam ija

melduje że dotarliśmy do domku, Kola nam całą droge spał, więc ciekawa jestem o której raczy sie połozyć:confused::confused:
na choince było fajnie, choć na poczatku Kola nie schodził mi z rąk, ale potem ise rozbrykał, nawet sam d Mikołaja poszedł po paczkę:tak: potem wkleję wam fotki:tak::tak:

ale naprodukowałyście, lece poczytać co u was...

reklama
Antuanet to ja chyba też wiem kto Was odwiedził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz cholera czy ona kiedyś nauczy się....
zdróweczka dla Was...i spokojnej nocki...

Mandziula, Madziarka czekamy na fotki!!!

Maltanka na która idziecie do lekarza...dla Was też zdróweczka...
co do tego przedszkola to tez tak słyszałam:tak::tak:i chore dzieci non stop przyprowadzają bo większość to dzieci lekarzy i zaświadczenia że dziecko jest zdrowe sami sobie wystawiają:eek::eek:

Iza i jakie dzieło dzisiaj Was powstało??

Do góry