reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wpadam tylko zameldować, że plan na dzisiaj wykonany w 100%. Właśnie kończę robić prezentację z Antoszkowymi zdjęciami i zmykam do spania. Jutro planowana pobudka o 6. :dry: Jak się ogarnę to się odezwę - najwcześniej w poniedziałek. ;-)

reklama
Witajcie,
Fogia udanej imprezki... choć z takimi przygotowaniami to na pewno będzie bardzo udana!!!!!

Misia trzeba sobie życie umilać czasami ;-) pizza mniam... :zawstydzona/y: udanej zabawy dziś!!!!
A co do bugi - powinno być otwarte - ale lepiej jeszcze przed wyjazdem zadzwoń i podpytaj :tak:

Antuanet
jak u Was????

Maltanka jak ma się Hubert???

Sienio zdrówka dla Julci... i moim zdaniem możesz spokojnie pójść na zwolnienie - w końcu masz dziecko chore nie?! :tak:;-)

Anaconda haloo... co u was?? jak ma się Maja???

Madzieńka jak się czujesz??? :-p co dziś porabiacie?
Czy M był gotowy? hym... pół dnia szykował mi wszystkie udogodnienia typu naniesienie drewna, zakupy itd... a na koniec pakowaliśmy go koło 23... a mi przypadło do północy prasowanie koszul.... :eek::dry:

Misia z przedszkolami nie pomogę - nie mam pojęcia co i jak gdzie... :sorry:

Talia i kiedy idziecie na testy?? moja siostra chodzi do prof (napisze namiary na pw) i mówi że alergen może się utrzymywać nawet do 3 tygodni... więc jak na razie trzymaj tą dietę bezmleczną - przynajmniej to sprawdzisz dokładnie... i trzymam kciuki oby testy wreszcie rozwiązały zagadkę...

Aluśka a u was jak ze zdrówkiem?

Justyna dla Twojego męża - najlepszego z okazji jego dzisiejszego święta!!!! :tak:;-)

Moje dzieciaki już po śniadanku - ganiają po dole... a ja zjadłam na siłę kanapke i czekam aż zacznie działać i mdłości przejdą :eek:
Idę zrobie sobie jeszcze herbatkę z cytrynką... jak któraś chętna dołączyć to zapraszam - wodę gorącą mam :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie my tez już na nogach..ale jeszcze przed śniadaniem;-)widziałyście temperaturę za oknem:szok:

Fogia udanej imprezki czekamy na relację i foty...

Karlita żyjecie????

Misia udanej zabawy i czekamy tez na relację;-)
z tych przedszkoli to znam tylko tą akademię z popieluszki...ale jak tam jest naprawdę nie powiem Ci bo do tego przedszkola chodzi mały koleżanki która zawsze wszystko ma najlepsze(Madzia wiesz o kogo chodzi:-D)
Chcecie Natalcię wysłąc do przedszkola od września??pewnie już lada dzień będą zapisy do prywatnych.....

Maltanka jak Hubert dzisiaj???

Madziarka u nas ok....idziemy na obiad do mamy;-):tak:
tydzień szybko zleci i M będzie z powrotem...a tych koszul nie zazdroszczę...mnie tez to czeka...ale P jedzie dopiero w środę:-)

Sienio i dla Juleczki zdróweczka!!!!a L4 jak najbardziej:tak:;-)

Justynka i od nas życzonka dla mężulka!!!

miłego dzionka!!!

Dzien dobry.
No wiecie co? Syberia!!! :szok::szok::szok:
W wrocil z pracy, odgrzal sobie na sniadanie rybke;-) i śpi. Maksio katuje swojego laptopa, Kicia szaleje z byle czym, jajeczka na śniadanko się studzą, więc zajrzałam do Was:tak:

fogia wow ale super impreza się szykuje! Oczywiście że czekamy na fotki :-)

Madziarka to na długo zostajecie sami? Jak Twoja kicia?Wypuszczasz ją na dworek?

Madzienka to masz urlopik?Super :-) spedzicie razem troszke więcej czasu:tak:

Justynka Najlepsze życzenia dla Jacka na urodzinki!!!

Witajcie

ale mrozy mamy brrrr:shocked2: ale my to jesteśmy, jak nie było śniegu to narzekaliśmy, że zima a wiosennie, jak teraz przymroziło to każdy mówi, że zimno i z domu najlepiej by nie wychodził :-)

Izka to ja Ciebie witam dzisiaj:-p

Idę zrobić sobie cieplutką kawkę na ogrzanie, któraś chętna?:-)

później do Was zajrzę...

Madzieńka miłego stołowania u mamy...

Sunday na tydzień ;-) a co do kocia - pcha się jak tylko otworzymy drzwi :tak: pobiega chwilkę, tyłek jej zmarznie to szybko wraca i miauczy przed drzwiami albo drapie w okna żeby ją wpuścić...
Sąsiadów już też poznała - ostatnio dwa domy dalej pani próbowała ją kiełbaską przekupić ale młoda nie chciała - więc od razu poznali że to pewnie nasz kot ;-)
Muszę jej obrożę kupić - żeby wiadomo było że to nie podrzucony kot tylko tutejszy :-)
Jak się ma Maksio???

Iwonka ja do kawki nadal mam obrzydzenie więc dziękuję :sorry: ale dosiądę się z gorącym kubaskiem zielonej herbatki.... to jeszcze mi jakoś wchodzi :zawstydzona/y:

Wiecie co - byłam wyrzucić śmieci to tak na chwilkę na dworze jest przyjemnie... oby nie za długo :-D ale my chyba na sekundkę wyjdziemy koło południa jak by słonko nadal tak ładnie świeciło...

Witajcie
serio tak zimno na dworze? nie mam termometru za oknem:sorry2: ale cos czuje , ze w domu nie za cieplo
mogliby pozamykac przedszkola to nie musialabym kombinowac:-pale u nas to chyba nierealne:sorry2:
Co do zwolnienia to kurcze bylam 2 tygodnie temu juz a teraz mam z kim Jule zostawic i jakos gloupio mi tak kolezanki w pracy zrobic, zwlaszcza, ze przez tydzien nie bedzie kierowniczki:-) oj zobaczymy co tydzień przyniesie:-p
fogia udanej imprezki:tak:
misia z tych przedszkoli co wymienilas to slyszalam opinie o tym państwowym na Zuchów i to całkiem pozytywne:tak: W prywatnym na pewno inaczej podchodza do dziecka, bo jest ich mniej w grupie, ale drożej:sorry2: trzebaby sobie to wszystko przekalkulowac. Ja ze swojego jestem zadowolona, choc nie powiem czasem cos mi tam nie pasuje, ale chyba nigdzie idealnie nie bedzie:sorry2:
madziarka trzymaj sie przez ten tydzien i uwazaj na siebie:tak:

Madziarka udanego spacerowania, za oknem pięknie i mogłoby tak zostać ale temperatura -5 wystarczyłaby:tak:

Sienio przedszkola pozamykają....hehehe to chyba -30 musiałoby być w dzień...

Sunday tak mam urlopik taki króciutki;-):tak:

Misia2010 mój Karol chodzi do „Neszego Przedszkola” na Racławickich, jestem zadowolona, grupy malutkie ok. 10cio osobowe, panie bardzo sympatyczne i dużo zajęć dodatkowych (w cenie, no i tu tkwi haczyk, bo dosyć drogie, sprawdź na ich stronie) ale jak pisałam ja jestem zadowolona, bo mniej dzieci to i mniej kłopotu z chorobami.

Madziara78 oj biedna Ty z tymi mdłościami, oby szybko przeszły, no i miłego spacerku, nie przemarznijcie tylko

Madzienka jak Ci fajnie z obiadkiem, zaraz odpiszę na PW

Iwonka07 mnie:confused: Ee to raczej nie ja, ja dziś nosa z domu nie wystawiam;-)

Senio w sumie to fajnie Ci tak nie mieć termometra, przynajmniej w takie dni co siedzi się w domku ;-)

reklama
Dziś Pawcio chyba odsypia wczorajsze niespanie, właśnie mija 2h spania :-D
Idę bawić się w sztukę z Karolem (to takie małe zboczenie Karolowe poprzedszkolne, to tak a propos Misia2010 efekt uboczny tego przedszkola)
no i kawkę zbożową robię więc dołączę do już pijących :tak:

Do góry