reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Ja na chwilkę, zresztą jak zwykle ostatnio.

Wróciłyśmy z dziewczynkami z pogrzebu stryjenki teścia i muszę się zabierać za pakowanie dziewczynek. Jutro jadą do moich rodziców na 3 dni a ja do tego szpitala. Mam nadzieję, że szybko wyjdę.

aluśka gratuluję znalezienia pracy :tak:

Madzienka wyniki są ale nie mam kiedy iść do lekarza i zapisałam się dopiero na 8 luty, a może to zapalenie spojówek, bo ono zaraźliwe jest

fogia miejsce super :-D

Justynka szkoda że wcześniej nie wyszliście, takie ładne słoneczko było :tak:

mandziula dasz sobie radę :tak:

anaconda aj tam nie naciąga, dobrze jej idzie, to jak będzie starsza to nie będziesz musiała dawać na dyskoteki tylko do babci poleci :-p

gon1a fajnie, że już w domu jesteście :tak:

Madziara na pewno przedstawienie będzie super :-)
A ja pomarańczy ani mandarynek w ciąży jeść nie mogłam, choć bardzo chciałam. Wysypywało mnie momentalnie na całym ciele :sorry:

misia ale Was załatwili z tymi kubkami :szok:

maltanka pochwal się zdjęciami Huberta w kostiumie :tak:

Dobra trzeba się zabierać za pakowanie siebie, dziewczynek i posprzątanie mieszkania :confused2:

a zapomniałam

talia spóźnione ale szczere życzenia dla Gabrysi :tak::-)

reklama
Witajcie, ja po pracy. Nie powiem gdzie mam nogi :zawstydzona/y: Po pierwsze nie mam żadnej fotki!!!!!!!!!!!! Tesc nie wzial swojego aparatu a w nasyzm nie było baterii a nie zauwazyl jej w ladowarce:-( Ale mam filmy!!! juz troszke oglądałam, mój przystojniak prowadził grupe do sali:tak::tak: jeju jak zaluje ze mnie nie bylo!!! :-:)-:)-(
Babcie zadowolone, Maksio tez:-) jutro popoludniu idziemy do lekarza niech go obslucha bo jakis nadal kaszlacy...i jak bedzie wszystko ok to moze w przyszlym tyg pojedzie na tydzien do tesciow.
Strój spidermena wypozyczony, juz w domku jest! ale superowo moj chlopak wygląda!!! :-D:tak: jak da sie to pstrykne fotke ;-)

maltanka to kupowalas stroj? ile dalas? ja za wypozyczenie 25zl. dobrze ze w koncu H na cos sie zdecydowal, u nas bylo bez dwoch zdan od razu spidermen:baffled:
PW

Justyna milego pluskania:-)

fogia ale chlopaki pojedli nalesnikow!!!:tak:

Madzienka no i jak oczka Julci???

Madziara wspolczuje samopoczucia!!! a z tymi receptami to juz brak słów co oni wyprawiają!!!a najgorsze ze kazdy zwala wine na innych....:no:

Ala super.......!!!!!!!

Emilka trzymam mocno kciuki za zabieg!!!:tak::tak::tak:

anaconda super,ze imprezka udana!!!:-)
Ja niestety w śr i w pt pracuje....:-:)-:)-(

mandziula milego pluskania!!! dasz rade mamuska!!!

misia no wiesz... z tymi kubkami!!! nie dosc ze za pozno wyslali to jeszcze sie pomylili......:wściekła/y:

witajcie dziewczyny... u mnie w pracy znowu urwanie głowy... w czwartek DzBiDz... dzisiaj kończyłam kwiatuszki... a dzieci laurki... jutro dekoracje tylko zrobić....i będzie luz....
antuanet dobrze że Wiki nie ma dużo krosteczek....oby tak dalej
anaconda super że ptysie Ci wyszły smakusne.... aż naleciała mi ślinka...ale ja niestety nawet nie zamierzam się zabierać za takie specjały.... bo noga ze mnie totalna jeśli chodzi o kuchnie...
wizyta u lekarza już była i data zabiegu wyznaczona.... dobrze że zdążę jeszcze na nartach pojeździć:-D:-D
talia Wszystkiego Naj... Naj... dla Gabrysi... niech będzie zawsze zdrowa i uśmiechnięta.... słoneczka na każdy dzień życia....

marz21
fajnie miałaś 2w1 ale ja na razie nie zamierzam zachodzić w ciążę przynajmniej przez najbliższe pół roku....a nie wytrzymam tyle... bo mnie boli prawie codziennie...więc muszę się poddać i oddać w ręce lekarza...
madzienka u nas w przedszkolu też panował taki wirus... dzieci miały zapalenie spojówek... oby Julci szybko przeszło...
maltanka żabka super musi wygladać....jakąś fotkę poprosimy...
jak humorek?????
fogia naleśniki smakują wszędzie... a już pod stołem kuchennym... rewelacja:-D:-D:-D
sunday będziesz jak będzie Dz Matki... szkoda że nie masz zdjęc, ale filmik też fajnie...

a jakie prezenty dostały babcie na uroczystości....pytam z zawodowej ciekawości....

Dziewczyny ja miałam dziś urwanie głowy po mieście latałam i Gabi wdrażam dietę bezmleczną. TN pije kozie rano i wieczorem tzn próbuje pić bo czuje ze mama coś innego daje:eek: Kupa dziś była lepsza bawet balasek lekki powitał :-D
Do alergologa zapisani jestesmy na 7 lutego .

Niestety z katarem Gabi dziś sie zbudziła a ja z nosem zatkanym. Jak sytuacja sie nie zmieni to my nie dotrzemy na piatek ale w innym razie bardzo ale to barzdzo bysmy chciały:sorry:

Sunday
świetnie Maks na pewno wypadł a Ty pracująca mama innym razem będziesz podziwiać synka dobrze że maks miał się przed kim pokazać.

Mirosia super że oczka OK. my idziemy w czwartek do okulisty bo też się boję czy aby nie ma zeza:-(

maltanka jak H wygląda??

Madziara a jaka zupa tak smakowała Nelince że tyle pojadła?

Aluśka fajnie że iałąs takie odwiedziny:-) i spacer i apetyt u Was chyba wszystko wraca do normy

Justyna Ty naleśniki robisz na mineralnej czy na mleku?

na razie zmukam bo pluskająca się Gabi zaraz wychodzi i trzeba wesprzeć

ta na babski wypad, o babskich wypadach to ja sobie teraz tylko pomarzyć mogę:sorry:

to szukamy innego sposobu na poprawienie humoru....może jakis spacer??

wiecie jakie jest najlepsze miejsce do jedzenia naleśników? Podłoga pod stołem kuchennym. :confused2: Moje dwa urwisy właśnie tam zasiadły i wyżerają puste naleśniki zanim zdążę nałożyć farsz. :sorry:

super...:-D:-D

Wróciłyśmy z dziewczynkami z pogrzebu stryjenki teścia i muszę się zabierać za pakowanie dziewczynek. Jutro jadą do moich rodziców na 3 dni a ja do tego szpitala. Mam nadzieję, że szybko wyjdę.

trzymamy kciuki

Ale mam filmy!!!

Strój spidermena wypozyczony, juz w domku jest! ale superowo moj chlopak wygląda!!! :-D:tak: jak da sie to pstrykne fotke ;-)

Madzienka no i jak oczka Julci???

pokaż filmik....

i czekam na fotkę spidermena:tak:

dziękuję, oczko Julci już całkiem dobrze, porównując jego stan z poniedziałkowego poranka:tak:

Madziarka chwal synia.....

Mirosia super że pani doktor przypasowała Oleczkowi, szkoda że nie dołączę do Was w Bugi, miałabym w końcu szanse poznać Was;-)

Antuanet jak sytuacja ospowa u Was???jutro przedstawienie Kubusia???

Sunday wytańczona??

Talia mocz nogi w musztardzie albo w gorczycy i po katarze nie będzie śladu...

Ostatnia edycja:
Witam się,jak zwykle wieczorkiem:tak:
Natalka powoli zasypia a my już odpoczywamy:-Ddziś zrobiłam jej na zupę ogórkową i taka chęć mnie na nią naszła, że sama zjadłam jedną miskę...Natalka drugą, z tym, że ona poprawiła to 1/2 rogala z czekoladą, a za godzinę zobaczyła, że jemy obiad to zachciało się jej pół kajzerki i naleśnika z serem:laugh2:za pół godziny zobaczyła banana i było tylko "mamo,banana"....i trzeba było dać:-D
Oj jak ja dzisiaj spać nie mogłam, wierciłam się z prawa na lewo chyba z pół nocy :szok::szok:

to tak jak ja
:crazy:pełnia czy co?
Wczorajsze przedstawienie spoko tylko,że fotek nie robiłam tylko nagrałam a to jakieś 25 min więc chyba nie uda mi się wstawić tego nigdzie, no chyba że wykombinuję jakoś i wytnę tylko tam gdzie Maja mówi lub śpiewa :tak::tak: :-p:-p
wycinaj i chwal sie
:tak:

Misia po znajomości to zawsze po znajomości, może jednak dałoby się dorobić tam na górze łazienkę? No i ładnie by gościo z ceny zszedł :tak::tak: szukacie czegoś parterowego czy piętrowego? :confused2::confused2:

w sumie bez różnicy
:tak:

Dziewczyny robimy spotkanie w Bugi w środę albo w piątek, kiedy wam bardziej pasuje? No i kto chętny?

ja w środę na bank nie dam rady:no:....a w piątek jeszcze nie wiem:sorry:
Misia brak slow na empik:no:mialam sie juz kilka lat pytac pisalas kiedys ze cos wam sie dzieje z fotelikiem ze zapezpieczenie piszcze reklamowaliscie????

nie chciało nam się:zawstydzona/y:

wiecie co się okazało - rano wstałam, jakoś chłodno... a tu piec szlak trafił :baffled: dobrze że nowy to od razu M. zadzwonił po pana od serwisu... ma podjechać - ale nie wiadomo czy dziś czy jutro :baffled::eek:

oj,dobrze,że na gwarancji i szybko zrobili:tak:

Ja jak mnie głowa nie będzie męczyła i nie będę miała nudności to chętnie z Nelą się wybiorę do bugi... ale to będę wiedziała dosłownie przed wyjściem :baffled:

się wie;-)

Dziś niestety i nudności i głowa daje popalić... już wzięłam apap ale coś nie bardzo mi pomaga :baffled: ciekawe jak ja głowę umyję przed wyjściem do Julcia przedszkola... taka lodówka z kranu leci że zaraz się przeziębię... :eek:
tulaski na ból głowy,przeszło nieco?:sorry:

id
ę do pracy w sobotę:-) ale na razie nic konkretnego nie powiem;-):-p bo tego dnia mam podpisać dopiero umowę:-) praca od 10-18 także muszę wykombinować opiekunkę do dzieci:sorry: ale nie ma to tamto coś się wymyśli :rofl2:

gratulacje:tak:super:tak:

zaraz zabieram się za smażenie naleśników tylko ciasto musi swoje odstać:tak:

a wodę gazowaną dajesz?;-)ja daję i mleko i wodę:tak:

Anaconda Lidla otwierają na ul. Białkowska Góra ( pierwsze słyszę że taka ulica istnieje:szok:)

to mamy taką ulicę:szok:

mnie tez coś głowa pobolewa i słabo mi:eek:

jak samopoczucie?:sorry:

madzienka nie wiem:no: coś nie chciał iść dzisiaj
a mój humor dalej do d...

tulaski na nastrój:tak:

trzymajj się,powodzenia:tak:

my po wizycie u okulisty:tak: wszystko w porządku, nie ma zeza i ogólnie wszystko jest ok. Okulistka godna polecenia, ma super podejście do dzieci. Olek był grzeczniutki dał sobie wszystko zbadać, a lekarka powiedziała, że pierwszy raz udało jej się zbadać dno oka (czy jakoś tak) u tak małego dziecka;-) mamy przyjść za rok na badanie ostrości.

super,że z oczkami wszystko w porządku:tak:i że jesteś zadowolona z lekarza:tak:a jak z parkowaniem?;-)

gonia jak pierwszy dzień w praccy?

my już po baseniku, Kola wypluskany, oczywiście wogle sie nie słuchał i robił co chciał:confused2::confused2: po ikim on ma taki charakter:confused::confused::confused:
dojechaliśmy , zaparkowaliśmy (nawet) a powrót to już była masakra, strasznie slisko na drodze szczególnie juz tu za miastem, no ale pomalutku dojechaliśmy:tak::tak:

mirosia supoer że u okulisty wszystko dobrze:tak::tak:

emilia napewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak:, trzymamy kciuki:tak::tak:

sunday super że impreza w przedszkolu udana, czekamy zatem na filmik:tak::tak:

talia oby taka dieta Gabi pomogła:tak::tak:

reklama
Do góry