reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka udanej zabawy dziś!!! czekamy na zdjęcia księżniczek ;-)

Mandziula
mniam rogaliki - wiesz przedwczoraj przeglądałam zeszyt z przepisami i znalazłam nasze rogaliki forumowe :-D i też miałam plan je dzieciakom zrobić...

choć moje też nie bardzo ciastowe są - raz ciapną a potem tylko M. się podtucza... bo ja nie mogę ;-)

choć powiem wam w tajemnicy że tato przywiózł wczoraj swoje pączki - a że jest mistrzem w ich pieczeniu to nie mogłam sobie odmówić - zjadłam jednego, zmierzyłam po 1,5 godz cukier i było ok :szok: to zjadłam jeszcze jednego... :zawstydzona/y:;-) ale cukru już nie mierzyłam :-D:-D:-D

Anaconda
czekamy na realcje jak już upieczesz - jak wyszły... jak Tobie wyjdą to może i ja bym spróbowała - raz jedyny kiedyś próbowałam ale nie były takie pulchniutkie i jakoś się zraziłam... choć już mi przeszło i chętnie bym jakiś nowy przepis wypróbowała...

Jejku mówię Wam - jaką ja mam chcicę teraz na słodkie... tonami chyba bym jadła gdybym mogła :zawstydzona/y:

Marz jak tam u mamy - pogadałyście sobie troszkę wczoraj wieczorkiem?

Antuanet i jak - dalej sypie Wikusię czy troszkę jej odpuściło??? A temperatura ją męczy???
Dużo siły i energii ci podsyłamy...

Idę szykować powoli dzieciaki bo jeszcze plaza na nas czeka :tak::sorry2: ciekawe czy M. będzie mógł jechać czy mnie czeka podróżowanie dziś...

reklama
Anaconda tak tak obędzie się bez operacji :-) trzeba było od razu iść do Wawrzyckiej :-) ;-)

Madziarka
ranne ptaszki :-) z Was :-) my pospalismy do 8 ;-) tz o 5 przyniosłam do nas Norba po czym sama zmyłam się do Gabi i słodko sobie dalej spałam a chłopaki się bili hihihih

zdrówko ok temperatury nie ma :tak::tak::tak::tak::tak:

teraz Norb ma drzemkę jak wstanie jedziemy do dziadków i babć ;-)

Antuanet jak tam Wiki ???

Madzieńka a Wy gdzie sie dzisiaj bawicie ???

Witajnie w drugi-ostatni dzień wekendu. A ja dzisiaj pospalam jak nigdy:zawstydzona/y: wstalam z łózka przed 11, tylko ze w nocy wstawalam do Maksia bo okropnie kaszlal,dalam mu kropelki na kaszel i było ok ale chcial ze mna spac wiec zabralam manatki i poszlam do niego.
Teraz siedze jeszcze w koszuli i napawam się wolnym dniem. Na obiadek nic konkretnego nie robie bo mam mamusine pierogi.:tak:

Madziara super,ze impreza udana.Owocnych zakupów.:-)

Antuanet oby Wiki delikatnie przeszla opsę:tak:

Madzienka udanej imprezki, pochwal sie potem fotkami:-)

Eliza kochana zdrówka dla Ciebie, bo to przeciez najwazniejsze:tak::tak::tak: tulaski:-)

Witajcie i ja w końcu dzisiaj dotarłam...Jula i P właśnie drzemią sobie więc mam chwilkę na kompa;-):tak:
Rano P i J pojechali na zabawę choinkową a ja na zakupy do plazy
:tak::tak:...
no i opowiem Wam szczerze o tej porze to można pobuszować -pusto, wszystko jeszcze pookładane i na swoim miejscu ...obkupiłam siebie i Julę oczywiście i jestem mega zadowolona...
później dołączyłam do moich imprezowiczów...tam oczywiście spotkałam mnóstwo znajomych(Madziarka masz pozdrowienia od wszystkich znajomych pracujących na polibudzie
:-p)...
obiadek u babci i odwiedziny u prababci i zawitaliśmy do domu...nareszcie...

Jeszcze tylko reala muszę odwiedzić bo Jula kasę dostała a ma upatrzone hello kitty jakieś świecące i idziemy kupić:tak:, ale najpierw niech się wyśpią:-):-)

Zabawa bardzo udana(Madzia była p. Wiola z wnuczką i pani Janik z wnuczką:-)), tylko Julcia coś znowu oczko zatarła:sorry2:...zapuściłam jej kropelki i zobaczymy czy jutro czeka nas wizyta u okulisty

dziekuje, u nas imprezka super extra udana - goście dopiero co wyszli najedzeni, napici i jeszcze z wałówkami w rękach na jutrzejszy dzień :-D będziemy mieli co wspominać... fajnie tak spotkać się z rodzinką na spokojnie....

ja jutro mam zamiar zawitać do plazy - muszę kupić Julkowi białe majtki i koszulę białą na przedstawienie bo ponoć spodnie prześwitujące są a chłopcy mają być aniołkami :-D

super że imprezka udana...

udały się zakupy...a o przedstawieniu Juleczka wszystko wiem:tak::tak:bo mają próby przed Julci grupą:-D:-D

Madzienka ty już do Plazy się szykujesz a ja dopiero niedawno wstałam i jeszcze przed śniadaniem jesteśmy :-D:-D

Słyszałyście,że od czwartku mrozy syberyjskie mają do nas zawitać :szok::szok:

ja już w plazie byłam:-D:-D:-D

ja słyszałam o słoneczku i temp.-5 to do Syberii brakuje nam zero po cyfrze:-);-)

Madzieńka a Wy gdzie sie dzisiaj bawicie ???

na politechnice ciałem a duszą w Rzeszowie bo tam też Jula miała dziś zabawę choinkową

Marzenka
jak udał się weekend???rozmawiałam dzisiaj z panią w sklepie o naszych ulubionnych rajstopkach i powiedziala mi że wychofują je ze sprzedaży:szok:więc oczuywiście kupiłąm dzisiaj jeszcze jedną parę:tak:

Karlita co przedstawiałą Gabi z przedszkolem na DBiDz???

Sunday jak Maksio dzisiaj??jutro ma to przedstawienie???to trzymamy kciuki i czekamy na relację!!!

Antuanaet jak Wiktorinka???dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i jej małą też miała ospę jak miałą miesiąc, skończyło się na 2 krosteczkach i 3 plamkach...a jak u Was...mama nadzieje że Wiktoria walczy dzielnie!!!

a jak Wasze weekendy???

miłego popołudnia

Witam i ja :-):-)
My dopiero obiad jemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż wstyd żeby w niedzielę tak późno :szok::szok: ale najpierw ptysie piekłam a robię takie malutkie i w środek będę wciskać krem :tak::tak: a potem pojechaliśmy do galerii orkana i do tesco, no i tak nam zeszło do teraz :cool2::cool2: a zaraz wezmę się jeszcze za robienie kremu :tak::tak:
Sunday no to nieźle sobie pospałaś, ja tylko do godz.9 :-D:-D:-D
Karlita mi Wawrzecka nie kazała nic z nadżerką robić tylko tak ją trzymać i obserwować :confused::confused:
Elza a co cie boli? Tam w środku w podbrzuszu :confused::confused:
Madziara oj oj pierwsze zachciewajki :-D:-D;-);-) ja to znów przy Majce miałam ochotę na śledzie i flaki i wszyscy mi mówili że chłopak będzie :-D:-D
Zmykam na kawusię i robic dalej ptysie bo mąż ciągle tylko pyta kiedy będą gotowe a ja go tak od wczoraj przetrzymuję :-D:-D:-p:-p

Witajcie,

Madzienka dziękuję bardzo - to fajnie się bawiliście dziś na zabawie... ale towarzycho hohoho :-D:-D:-D następnym razem pozdrów ich i ode mnie :-D;-) Zdrówka podsyłamy - oby wizyta u okulisty była zbędna...

Sunday i dla was zdrówka - to jednak Maskia coś rozkłada...?

Antuanet jak u was???

Anaconda i co - wyszły ptysie???

Karlitka nadrobiłaś wczoraj pracę??? super że jesteście bez temperatury...

My też byliśmy w plazie - obkupiłam dzieciaki, szczególnie Jula - kupiłam mu wszystko co potrzebuje na przedstawienie... ;-) dodatkowo kilka koszulek dla jednego i drugiego i zeszło się kupę czasu :tak:

Całe szczęście że później mieliśmy obiadek u mamy - bo chyba byśmy na macu wylądowali inaczej :zawstydzona/y:

A na koniec odwiedziliśmy groby moich dziadków... i już jestesmy w domku. Dzieciaki się pospały więc mam chwilkę dla siebie... tylko znów coś mnie męczy... :-:)zawstydzona/y::shocked2: idę spróbuję napić się herbatki...

Madziarka super że zakupy udane....
ja chyba jednak jutro pójdę na urlop na żądanie i zajrzę do lekarza z Julci okiem...bo to jednak oko...:sorry2:

Anaconda mniam mniam, poczęstujesz ptysiem???

Justyna wróciliście już, jak droga???

Marta jak wypad do Lublina??turniej zakończony zwycięstwem???

my już wróciliśmy z Kitty pod pachą :-D:-D a ile szczęścia w Julci oczkach....warto było:tak::tak:
a gdzie reszta??jak Wasze niedziele??

Witam w niedzielnym wieczór
madziara78 super że imprezka udana! Domek będzie Wam dobrze służył!A jak się czujesz?Maz rozmowy z wielkim "uchem"?Fajnie że i Wam udało się wyskoczyć na zakupy do Plazy, też muszę jakoś wybyć.
karlita dobrze że dzieciakom odpuściła temperatura! Super wyglądasz kobietko, dawno Cię nie widziałam ale figura Ci się bardzo zmieniła od ostatniego naszego spotkania:-) Co Ty robisz że tak wyglądasz?
anaconda27 a Ty co nakupiłaś ciekawego?
sunday super że udało Ci się chociaż dzisiaj poleniuchować:-) Zdrówka dla Maksia, oby go nic nie brało.:blink:
madzienka super że zakupy udane! Są jakieś przeceny w H&M albo Smyku?Fajnie że impreza udana, masz jakieś fotki?
Wiktoria na szczęście nie gorączkuje,ma w sumie 3 krostki więc narazie tfu,tfu nie jest źle, ładnie nockę przespała.:-) Teraz już wykąpane towarzystwo śpi.Ja też myślę żeby się klapnąć bo nie wiadomo jaka nocka będzie:tak: Miłego wieczorka.

madzienka super że zakupy udane! Są jakieś przeceny w H&M albo Smyku?Fajnie że impreza udana, masz jakieś fotki?

Aneciu w H&M ostatki wyprzedaży...a Smyku trochę jeszcze jest.....
trzymam kciuki żeby Wiki przeszła ospę bardzo łagodnie...

Madziarka zajrzyj:ninja2: bo specjalnie coś dla Ciebie zostawiłam:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

Weekend powoli dobiega końca, a szkoda bo zleciał nam bardzo szybko i miłym towarzystwie. Ale już wiem że znowu w piątek wyjeżdżamy:dry:, ehh a miałam takie ambitne plany żeby chociaż zimę spędzić w Lublinie:sorry2:

Sunday ojej coś znowu rozkłada Maksia:szok:, zdróweczka podsyłam, A syropek wykrztuśny chyba jakiś mało skuteczny jak tak pogorszyło mu się. A takiego długiego spania zazdroszczę:zawstydzona/y:

Antuanet o kurczę, jednak ospa dopadła malutką:no:, no ale przynajmniej juz te choróbsko będziecie mieli z głowy:tak:. Trzymam kciuki aby Wiki za bardzo nie zsypało:tak:

Elza i ty coś kiepsko ze zdróweczkiem:no:, zdrówka ślę i trzymaj się dzielnie na zabiegu:tak:

Marzena wróciliście od rodziców??

Madziara super że parapetóweczka taka udana była:-)

Anaconda jak ptysie?

Misia szkoda że kubki nie dotarły:no:co za oszuści:wściekła/y:
Michał też wzbogacił się dzisiaj o nową zabawkę:tak:, ale wiecej zainteresowania nią miał w sklepie niż teraz:baffled:

Anetka co u Was, Ola zdrowa?? A Ty jak się czujesz??

Madzienka łaaaa super takie zabawy choinkowe są:tak:, pamietam takowe z dzieciństwa:rolleyes2:. fajnie że julcia zadowolona z wyprawy do reala:tak:
A droga do Lublina ok, czarna, szybko się jechało:happy2:

Maltanka
a Wy już wróciliście??

Do góry