reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...dzisiaj z domu, wzięłam urlop i idziemy do lekarza...oczywiście Julci ten pomysł nie zbyt się podoba bo ona chce do przedszkola...ale może uda mi się ją przekonać;-) do wagarów dzisiaj:tak:

Antuanet trzymamy mocno kciuki żeby ospa bardziej nie rozwinęła się..
Kubuś w przedszkolu???Kiedy macie przedstawienie...my w piątek...

Maltanka tulaski na wszelkie problemy rodzinne

Mandziula zdróweczka dla Was...

Sunday jak Maksio dzisiaj??

zmykam szykować śniadanko i jedziemy do lekarza...
miłego dzionka

reklama
Witam i ja :-):-)
Tylko na chwilkę bo u Mai w przedszkolu DBiD i teściowa przyjeżdża tak więc zmykam gotować, szorować i odkurzać :-D:-D:-p:-p
Ptysie zarąbiste, polecam zrobić bo jak bym mogła to bym chyba wszystkie sama zjadła ale niestety były robione do przedszkola więc dla nas tylko kilka sztuk zostało :baffled::baffled:
Elza no to faktycznie wizyta cię nie ominie i zabieg raczej też :-:)-(
Sunday nie byłam wczoraj w Plazie tylko do tesco pojechałam ale tam też nic ciekawego nie znalazłam a szukam jakiś sukieneczek dla Mai :tak::tak: szybkiego uporania się z Maksia katarkiem :tak::tak:
Madzienka oj ma się Julcia z tym oczkiem, powodzenia na wizycie :tak::tak:
Antuanet oby tylko te dwie krosteczki miała Wikusia :tak::tak: a jak Kubuś, poszedł do przedszkola? :confused::confused:
Maltanka a jak Hubert? puściłaś go dzisiaj do przedszkola :confused::confused: i odganiam wszystkie dołki :tak::tak:
Justyna nas też chyba na weekend czeka wyjazd :cool::cool: a tak fajnie jest w domku siedzieć :-D:-D
Marta i jak po zawodach, spotkałaś się z jakimiś bb-owymi dziewczynami? :confused::confused:
Sienio pochwal się koniecznie tą sarenką :tak::tak:
Dobra zmykam bo się nie wyrobie :szok::szok:

Witam:)

My właśnie spożywamy śniadanko, jak ogarnę z grubsza mieszkanko to wyjdziemy na spacerek

Anaconda dawaj przepis na te ptysie:tak:.

Antuanet
mała dała pospać?

Maltanka
jak tam u Ciebie, lepiej??
Mandziula udanej wizyty księdza:tak:

Madzienka powodzenia u lekarza, daj znać co tam z oczkiem wyszło

Talia:

GABRYSIU

Kochana jubilatko, to piękny wiek-2 latka, przyjmij ode mnie życzenia radości w życiu by z Twoich słodkich usteczek nigdy nie schodził uśmiech a z Twoich oczu blask szczęścia, zdróweczka aniołeczku!!!

Cześć

Nie piszę bo miałam gości w weekend a teraz musiałam kompa odpalić żeby spawy pozałatwaić i siadłam do WAs. Gabi nie je prawie nic na prawdę w nocy budzi sie mówi ze jest głodna a rano tez że głodna po czym zjada tylko jednego gryza i tyle potem w buzi trzyma.
Ja juz wariuję jak słysze że jest głodna apotem nic nie zjada tylko o trzymanie w buzi.
Ona jest głodna ale coś nie daje jej jeść jak ja mam jej pomóc??

Widzę ze dzień babci i dziadka mocno udany u nas tak sobie bo była tylko jedna babcia

Antuanet widzęże Wiktoria przejdzie przes ospę we wczesnym wieku, czyli iewielu krostek mozna się spodziewać, trzymam kciuki. Kubuś już zdrowy? gdzie na weekend jedziecie?

Anaconda u Ciebie dzisiaj taka wizyta, wrrr, ale pewnie Maja zadowolona ze babcia będzie na występach w przedszkolu.

Madzienka a Wy d lekarza po co?

Justyna co do zabawek to u nas najczęściej sklep i droga do domu to jest mocn zinteresowana potem już słabo:baffled: Michałek zdrowy?

Maltanka Tulaski i ode mnie

Misia fajnie ze Natlaka ładnie zjadała w kościele i spokój mieliście, szkoda ze domek nieidelny dla Was, taki się znajdzie

Więcej pocztam potem, miłego dnia!!!

Witam i ja w PONIEDZIALEK! :wściekła/y: Ja chce wolnego-siedzenia w domu i niemuszenia wstawać o poranku.
Maksio dzisiaj w domku, mama przyjezdza, bo idziemy na malowanie ząbków.Jutro Dz. B. i Dz. w przedszkolu wiec musze przeszukac ubrania M zeby coś mu wybrać ładnego, ale nie mam białej koszuli-mam nadzieje ze bedzie mogla byc inna. :confused:
Teraz siedzi i ogląda po raz tysięczny Auta! Wczoraj to ogladal 3 razy,był moment ze przyszedl zaplakany i mówi ze Zig Zag przegrał wyścig :shocked2::shocked2::shocked2:

sienio pokazuj stój Julci :-)

Madzienka daj znac co pow okulista:-)

Beatka no to wpadlas w wir pracy przed odwiedzinami teściówki, ale na bank nie masz dużo sprzatania-znając ciebie;-):tak:

Antuanet jak Wiki po nocce?

Marta jak po zawodach??

Justys wstalas? oo wyprzedzilas mnie...

talia Buziaczki dla Gabrysi dla drugie urodzinki!!!

Witam poniedziałkowo
talia Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi w Dniu Urodzin! Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,Moc najpiękniejszych wrażeń, I spełnienia wszystkich marzeń.

talia my teraz z małą siedzimy w domu, nigdzie się nie wybieramy bo z ospą nie ma żartów.:baffled:
madzienka mam nadzieję że to nic poważnego z tym oczkiem.Ale to zatarła sobie czy nie wiadomo z czego?U nas przedstawienie w środę o 11:tak: P pójdzie z babciami to nagra kamerką:tak:
anaconda27 a z jakiego przepisu te ptysie robiłaś?Udanego spotkania z teściową:blink:
justyna mała dała pospać, jak przed 2 zasnęła to do 6 spała-aż ją Kuba obudził:tak:
sunday trzymam kciuki za Maksia żeby nie płakał u dentystki:tak:
Kuba obudził nas przed 6 żebyśmy nie zaspali do przedszkola:szok: A jak on zaświecił światło to i Wiki się obudziła. Na szczęście nowych krostek nie ma a tamte przysychają, gorączki też nie ma. Ale wizytę jutrzejszą u ortopedy odwołać muszę tylko od rana ciągle tam zajęte:baffled: Zaraz mam zamiar podjechać do Lidla zobaczyć te ubranka:tak: Czekam aby ją nakarmić to mama z nią na chwile zostanie.:-) Miłego dzionka:-)

Matko godzine Was czytam:szok:mam metlik maly w glowie:-)

Antuanet a jednak ospa no coz teraz trzeba szukac tego plusow i ioby taki lagodny jej przebieg pozostal....ja B chce spac ok 18 to staram sie go przetrzymac zabawa do 19.30 aby poszedl juz spac na noc.....a Wiki o kt wkoncu zasnela?????
Madzienka daj dziecku zyc:-Dwagary to ona bedzie sobie robila w szkole......oby Pani dr pomogla.....Ty to zawsze cos upolujesz:-)
Anaconda mmmm ptysie mniam....kiedys cie nawiedze jak zrobisz jeszcze raz:-Dsprzeataj sprzataj przed inspekcja:-)
Elza oby od lutego rok przeiegl zdecydowanie lepiej.....mnie tez bolalo podczas @ po prawej stronie i wtedy wyczuwalam guzka kt lekko puchl i bolal ale poza @ nie czulam dyskomfortu....przy pierwszej wizycie "ciazowej" dowiedzialam sie ze to wlasnie endometrioza i usuneli mi jej ognisko podczas drugiego cc wiec mialam 2w1......:-)moze to jest jakis sposob aby za duzo sie nie ciac....
Sunday zdrowka dla Maksa proponuje xi kupic inhalatoar bo on czesto lapie jakos katarki.....a jutro juz idzie do przedszkola????
Maltanka ojoj a co sie dzieje??????:zawstydzona/y:tulaski na zly nastroj....
Talia jejku co ta Twoja Gabrsia tak sie zbuntowała:no:juz nawet nie wiem co ci doradzic....
Justyna znowu weekend poza domem??????Ty musisz byc wyspecjalizowana w pakowaniu mnie to tak meczy a dzisiaj po takich wyjazdach mam dzien lenia.....a z Michalkiem lepiej?????
Senio pochwal sie strojem....
Madziarka super ze spotkanko udane....mmmm swojki paczus ale kusicie che mi sie jesc!!!!!!!!:-)
Karlita wlasnie mojego P siostra miala nadrzerke po pierwszym wypalana a jechala na laser:no:a jednak nie musisz isc na zabieg jak dobrze ze poszlas do niej.....
Fogia gratki za chodzenie dla Antosia...
Atali i dla Twojego brzdaca gratulacje za nowe umiejetnosci....
Iza ale Pawcio juz duzy slodziak....

My wyjatkowo po dlugim weekendzie wrocilismy wczoraj ok 22:-)ale to dlatego ze siotra P zgodzila sie z Nami spotkac na czym nam zalezalo.......:zawstydzona/y:B sprzedalismy dla chrzestnej i babci....ciesze sie ze moglam z nia pogadac latwo nie bylo ale dzieki temu ze zaczyna z coraz to wiecej ludzmi o tym mowic jest jej latwiej i mniej placze....:-(
Dziadkowie zadowoleni z prezentu w sobote nocowalismy u siostry wiec zrobilismy sobie mala imprezke....M w sobote wogole nie mialam jak sprzedalam go siostrze tak latal z jej corka do poznej nocy....

Kto mi zrobi cos do jedzenia????:-D

I ja witam z ranka

Misia Antuanet
dzięki... czuję się w miarę tylko mnie mdli - a wtedy już nie jest w miarę :-D ale na szczęście nie wymiotuję... i oby tak zostało...

Madzieńka czekamy na wieści po wizycie...

Antuanet super, może więcej już was nie zsypie... oby!!!

Maltanka tulaski podsyłamy... jak ma się H.???

Sunday zdrówka dla Was... oby dzień w pracy szybko zleciał...

Karlitka co za super buciki kupiłaś??? chwal się tu szybko ;-):tak:

mandziula zdrówka dla Was!!!!

i dla wszystkich chorowitków - oby choroby poszły w zapomnienie!!!!

anaconda daj przepis na ptysie... i ja spróbuję ;-)

Sienio pokaż strój i Julę... jak dawno jej nie widziałysmy ;-)

Gabrysiu wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy i mnóstwa prezentów!!!!

No i Nela mnie ciągnie bo pić chce... :-p

Ostatnia edycja:
Gabrysiu
W dniu Twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.

reklama
Witajcie
Ja się biorę za sprzątanie i obiad zaraz nastawiam
widziałyście
:szok:Szpital przy Staszica zapłaci milion za błąd lekarski - KurierLubelski.pl
i weź tu zaufaj szpitalom:no:

misia
super, że odwiedziny u dziadków udane, ps. a nie lepiej samemu budować, zawsze to robisz od początku po swojemu

anaconda sprzątaj, sprzątaj i gotuj:tak: więcej co by na jutro było już gotowe:-p

justynka:no: ps. i jak poszłaś na spacerek

talia nie wiem jak cię pocieszyć z tym jedzeniem:no:może poszukać pomocy jeszcze u jakiegoś lekarza, a dawałaś jej coś na apetyt typu apetizer itp? i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABRYSI Z OKAZJI URODZINEK!!!

sundey :-D u nas też się tak zaczynało z Autami

antuanet i jak zakupy w Lidlu? opłaca się jechać?

marzenka super, że weekend udany, a u mnie ojjj dużo by mówić, ale nie za dobrze:-(

madziara dzięki, H w przedszkolu ale pewnie z tydzień pochodzi bo na więcej nie liczę

Do góry