Matko godzine Was czytam
mam metlik maly w glowie:-)
Antuanet a jednak ospa no coz teraz trzeba szukac tego plusow i ioby taki lagodny jej przebieg pozostal....ja B chce spac ok 18 to staram sie go przetrzymac zabawa do 19.30 aby poszedl juz spac na noc.....a Wiki o kt wkoncu zasnela?????
Madzienka daj dziecku zyc
wagary to ona bedzie sobie robila w szkole......oby Pani dr pomogla.....Ty to zawsze cos upolujesz:-)
Anaconda mmmm ptysie mniam....kiedys cie nawiedze jak zrobisz jeszcze raz
sprzeataj sprzataj przed inspekcja:-)
Elza oby od lutego rok przeiegl zdecydowanie lepiej.....mnie tez bolalo podczas @ po prawej stronie i wtedy wyczuwalam guzka kt lekko puchl i bolal ale poza @ nie czulam dyskomfortu....przy pierwszej wizycie "ciazowej" dowiedzialam sie ze to wlasnie endometrioza i usuneli mi jej ognisko podczas drugiego cc wiec mialam 2w1......:-)moze to jest jakis sposob aby za duzo sie nie ciac....
Sunday zdrowka dla Maksa proponuje xi kupic inhalatoar bo on czesto lapie jakos katarki.....a jutro juz idzie do przedszkola????
Maltanka ojoj a co sie dzieje??????
tulaski na zly nastroj....
Talia jejku co ta Twoja Gabrsia tak sie zbuntowała
juz nawet nie wiem co ci doradzic....
Justyna znowu weekend poza domem??????Ty musisz byc wyspecjalizowana w pakowaniu mnie to tak meczy a dzisiaj po takich wyjazdach mam dzien lenia.....a z Michalkiem lepiej?????
Senio pochwal sie strojem....
Madziarka super ze spotkanko udane....mmmm swojki paczus ale kusicie che mi sie jesc!!!!!!!!:-)
Karlita wlasnie mojego P siostra miala nadrzerke po pierwszym wypalana a jechala na laser
a jednak nie musisz isc na zabieg jak dobrze ze poszlas do niej.....
Fogia gratki za chodzenie dla Antosia...
Atali i dla Twojego brzdaca gratulacje za nowe umiejetnosci....
Iza ale Pawcio juz duzy slodziak....
My wyjatkowo po dlugim weekendzie wrocilismy wczoraj ok 22:-)ale to dlatego ze siotra P zgodzila sie z Nami spotkac na czym nam zalezalo.......
B sprzedalismy dla chrzestnej i babci....ciesze sie ze moglam z nia pogadac latwo nie bylo ale dzieki temu ze zaczyna z coraz to wiecej ludzmi o tym mowic jest jej latwiej i mniej placze....:-(
Dziadkowie zadowoleni z prezentu w sobote nocowalismy u siostry wiec zrobilismy sobie mala imprezke....M w sobote wogole nie mialam jak sprzedalam go siostrze tak latal z jej corka do poznej nocy....
Kto mi zrobi cos do jedzenia????